قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

خبر داغ برای سهامداران؛ تغییر بزرگ در سهام عدالت جدی شد

یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با انتقاد از ادامه مدیریت دولتی بر سهام عدالت، خواستار آزادسازی این سهام و واگذاری مدیریت شرکت‌های سرمایه‌پذیر به خود مردم شد.
 خبر داغ برای سهامداران؛ تغییر بزرگ در سهام عدالت جدی شد

جهان صنعت نیوز، محمدرضا محسنی‌ثانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فلسفه شکل‌گیری سهام عدالت اظهار کرد: بر اساس سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، سهام عدالت به مردم واگذار شده است؛ بنابراین همان‌گونه که سود این سهام متعلق به سهامداران است، انتخاب هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت‌های سرمایه‌پذیر نیز باید به مردم سپرده شود.

او افزود: در حال حاضر دولت همچنان تصدی و مدیریت این شرکت‌ها را در اختیار دارد، در حالی که فلسفه سهام عدالت، مردمی‌سازی اقتصاد و واگذاری مدیریت به صاحبان اصلی سهام بوده است. از همین رو باید آزادسازی سهام عدالت صورت بگیرد و مدیریت سهام عدالت به خود مردم واگذار شود.

محسنی‌ثانی با انتقاد از نحوه پرداخت سود سهام عدالت تصریح کرد: سودی که امروز به سهامداران …



 مجمع «وپخش» ۳۴۲۰ ریال سود تقسیم کرد
۱ ساعت قبل / سایت بورس 24

مجمع «وپخش» ۳۴۲۰ ریال سود تقسیم کرد

امروز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵، مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده هلدینگ داروپخش با  نماد بورسی وپخش با حضور بیش از ۹۴ درصد سهامداران برگزار شد.



 هفته طلایی بورس در راه است؛ ۴ رویداد مهم بازار سرمایه در هفته اول شهریور
۴۰ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

هفته طلایی بورس در راه است؛ ۴ رویداد مهم بازار سرمایه در هفته اول شهریور

هفته نخست شهریورماه ۱۴۰۵ یکی از پراهمیت‌ترین هفته‌های بازار سرمایه خواهد بود؛ چراکه چند رویداد مهم از جمله برگزاری جلسات معارفه، آغاز پذیره‌نویسی صندوق نقره...

 ملاقات بورس با کانال ۶ میلیونی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ملاقات بورس با کانال ۶ میلیونی

دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران امروز برای نخستین‌بار در تاریخ بازار سهام از مرز 6 میلیون واحد عبور و تا محدوده 6 میلیون و 84 هزار واحد نیز پیشروی کرد. البته بازار در ادامه معاملات با افزایش عرضه‌ها همراه شد و شاخص از سقف روزانه اندکی عقب نشست. نماگر هموزن نیز رشد 1.85درصدی را ثبت کرده است. اگرچه نماگر اصلی بازار همچنان در محدوده مثبت قرار دارد، اما بازار سهام پس از فتح کانال جدید، نشانه‌هایی از افزایش احتیاط معامله‌گران را آشکار کرد.

 خودروسازی‌ها را اسقاط کنید
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

خودروسازی‌ها را اسقاط کنید

«اگر به دنبال اصلاح وضع موجود هستیم باید خودروسازی ها اسقاط شوند. صنعت خودرو مانند گاو شیردهی بوده که در چهار دهه اخیر تا توانسته اند آن را دوشیده اند و از ظرفیت های رانتی آن استفاده کرده اند. بنابراین این صنعت را باید اسقاط کرد.»

 شاخص بورس از مرز تاریخی 6میلیون واحد عبور کرد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شاخص بورس از مرز تاریخی 6میلیون واحد عبور کرد - تسنیم

شاخص کل بورس در دقایق ابتدایی معاملات 31 مرداد بارشد بیش از 100هزار واحدی،از مرز تاریخی 6میلیون واحد عبور کرد.

 طراحی ابزارهای جدید با هم‌کاری سازمان بورس برای تسهیل تامین مالی شرکت‌های لیزینگ - سرمایه و بورس
۳۶ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

طراحی ابزارهای جدید با هم‌کاری سازمان بورس برای تسهیل تامین مالی شرکت‌های لیزینگ - سرمایه و بورس

مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار از طراحی ابزارهای جدید تامین مالی با هم‌کاری سازمان بورس و صنعت لیزینگ خبر داد و گفت: با عملیاتی شدن این ابزارها شرکت‌های لیزینگ می‌توانند متناسب با مدل کسب‌وکار خود تامین مالی بیش‌تری داشته باشند.

 قیمت طلای جهانی امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در اوج ۳ ماهه؛ بازخرید اوراق خزانه‌داری آمریکا اونس را تقویت کرد
۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت طلای جهانی امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در اوج ۳ ماهه؛ بازخرید اوراق خزانه‌داری آمریکا اونس را تقویت کرد

قیمت طلا تحت تأثیر افت ارزش دلار و برنامه وزارت خزانه‌داری آمریکا برای افزایش بازخرید اوراق بدهی، در نزدیکی بالاترین سطح سه‌ماه گذشته باقی ماند. ادامه فشار بر دلار و کاهش بازده اوراق می‌تواند زمینه حفظ روند صعودی فلز زرد را فراهم کند؛ هرچند تصمیم بعدی فدرال رزرو همچنان مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده است.