قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

نشت ماده سمی فسفر سفید در پایگاه آمریکا

اقتصادنیوز: وزارت ایمنی کره جنوبی اعلام کرد: روز سه‌شنبه نشت فسفر سفید در داخل یک پایگاه هوایی بزرگ نظامی آمریکا در پیونگتائک، استان گیونگی در کره جنوبی رخ داده و برای ساکنان نزدیک آن توصیه تخلیه صادر شده است.
 نشت ماده سمی فسفر سفید در پایگاه آمریکا

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از چندثانیه، وزارت ایمنی کره جنوبی اعلام کرد: روز سه‌شنبه نشت فسفر سفید در داخل یک پایگاه هوایی بزرگ نظامی آمریکا در پیونگتائک، استان گیونگی در کره جنوبی رخ داده و برای ساکنان نزدیک آن توصیه تخلیه صادر شده است.

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، این ماده بسیار سمی اغلب در سلاح‌ها استفاده می‌شود و می‌تواند در تماس با اکسیژن مشتعل شود.

  همچنین بخوانید چترِ شکسته هسته‌ای؛ چرا بازدارندگی آمریکا دیگر قابل اطمینان نیست؟ | کره جنوبی به سمت استقلال هسته‌ای می‌رود رزمایش هوایی مشترک کره‌جنوبی، آمریکا و ژاپن واکنش کره شمالی پس از آزمایش موفق موشک قاره‌پیما/ به هر تهدیدی شجاعانه پاسخ می‌دهیم واکنش تند و تیز پیونگ یانگ به مانورهای نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی



۳۴ دقیقه قبل / سایت برترینها

جنگنده آمریکا بر فراز امارات کد اضطراری ارسال کرد

ایسنا: سامانه‌های ردیابی پرواز و منابع هوانوردی منطقه از ارسال سیگنال وضعیت اضطراری توسط یک فروند جنگنده رادارگریز فوق‌پیشرفته F-۳۵A متعلق به نیروی هوایی ارتش آمریکا بر فراز آسمان امارات متحده عربی خبر دادند.

منابع هوانوردی و داده‌های سامانه‌های ردیابی پرواز در بامداد امروز (شنبه) نشان می‌دهد که یک فروند جنگنده رادارگریز لاکهید مارتین اف-۳۵ ای لایتنینگ ۲ (F-۳۵A Lightning II) با شماره ثبت «۱۳-۵۰۶۷» و در حین پرواز بر فراز حریم هوایی امارات متحده عربی، ناگهان کد اضطراری ۷۷۰۰ را صادر کرده است.

بر اساس داده‌های منتشر شده از سامانه ردیابی، این جنگنده آمریکایی پس از ارسال سیگنال هشدار، ارتفاع خود را به‌طور ناگهانی به ۷۰۱ متر کاهش داده و با سرعت زمینی ۵۰۰ کیلومتر بر ساعت، مسیر خود را به سمت پایگاه‌های هوایی امارات تغییر داده است. هرچند مقامات آمریکایی و اماراتی تاکنون از اظهارنظر رسمی درباره علت دقیق این وضعیت اضطراری خودداری کرده‌اند، اما کاهش شدید ارتفاع و مدت‌زمان بسیار کوتاه پرواز (کمتر از پنج دقیقه) نشان‌دهنده بروز یک نقص فنی جدی یا اختلال در سیستم‌های این جنگنده گران‌قیمت است.


۳۹ دقیقه قبل / سایت برترینها

نسخه خوش‌چشم برای بستن تنگه استراتژیک آمریکا!

انتخاب: خوش چشم، کارشناس ثابت صداوسیما گفت: ۵ _۶ تا مین دریایی هوشمند ببریم و در خلیج فلوریدا بندازیم تا این تنگه استراتژیک آمریکا را ببندیم و آن ها را به مصیبت بیندازیم!

   


۴۴ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

هشدار دریادار ایرانی به دشمنان / «قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند» / واکنش قاطع فرمانده نیروی دریایی به ادعاهای آمریکا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ امیر دریادار شهرام ایرانی عصر امروز در یادواره شهید عماد هرمزی در نوشهر با تشریح مأموریت نیروهای دریایی کشور اظهار کرد: ما هم برای شهدا گریه می‌کنیم، اما قطره‌های گریه ما طوفانی به پا می‌کند که اجازه نمی‌دهد دشمن قدم از قدم بردارد. دشمن با تمام قوا آمده و ما نیز با تمام قوا ایستاده‌ایم و اگر شهیدی از ما گرفته شده، ناجوانمردانه بوده است. امروز مسئولیت ما پس از شهادت همرزمانمان سنگین‌تر شده است؛ چراکه باید راه آنان را ادامه دهیم و انتقام عزیزانمان را بگیریم.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در تشریح مفهوم «تنگه احد ولایت» گفت: این خط از مرز پاکستان تا رأس‌الحد در کشور عمان و در عمق ورودی دریای عمان به اقیانوس هند امتداد دارد.

ایرانی با اشاره به ادعاهایی درباره وضعیت نیروی دریایی ایران افزود: بارها درباره تنگه هرمز صحبت شده و برخی ادعا کرده‌اند نیروی دریایی ایران از بین رفته است؛ اما سؤال اینجاست که اگر چنین ادعایی درست است، چرا دشمن جرأت نمی‌کند حتی یک میلی‌متر وارد «تنگه احد ولایت» شود؟

وی تصریح کرد: امروز کشتی‌های ایران در بنادر مختلف حضور دارند و از همین محدوده عبور می‌کنند؛ بنابراین اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران صرفاً یک ادعا نیست، بلکه در میدان و در مسیرهای دریایی خود را نشان می‌دهد.




 «جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نه یک سیاست ساده تحریم و فشار حداکثری، بلکه برنامه‌ای حساب‌شده و چندلایه از فریب استراتژیک است که از همان آغاز با دو هدف اصلی طراحی شده است. هدف نخست گریز از درگیری مستقیم نظامی و جنگ سخت با ایران است؛ جنگی که هزینه‌های انسانی، مالی و [ ]

 تجلیل قالیباف از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تجلیل قالیباف از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی

رئیس مجلس شورای اسلامی از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی تجلیل کرد.

 محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند

آرمان امروز : وزیر بهداشت گفت: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های [ ]

 مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم

یک جامعه‌شناس سیاسی به روایت عجیبی از ضعف در تحلیل و اشراف دکتر مصدق در کودتای 18 مرداد 1332 پرداخت.

 زن مرموز کنار ترامپ کیست؟/ این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس و فیلم
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

زن مرموز کنار ترامپ کیست؟/ این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس و فیلم

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.

 پزشکیان: قدرتمندیم و اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد/ آنهایی که دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند، ایرانی نیستند
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان: قدرتمندیم و اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد/ آنهایی که دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند، ایرانی نیستند

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.