قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

تحریم های جدید آمریکا علیه ایران +جزئیات

اقتصادنیوز: وزارت خزانه‌داری آمریکا با اعمال تحریم‌های جدید علیه ۸ کشتی و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران، مدعی شد که این اقدامات در حمایت از محاصره دریایی بنادر ایران و تشدید فشار بر صادرات انرژی این کشور انجام شده است.
 تحریم های جدید آمریکا علیه ایران +جزئیات
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، الجزیره در گزارشی نوشت: دفتر کنترل دارایی‌ های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی علیه چند نفت‌کش و نهاد مرتبط با ایران اعمال کرده است.

بر اساس گزارش راشا تودی، تحریم‌ هایی از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ۸ کشتی و ۱۰ نهاد به بهانه فعالیت‌های مرتبط با ایران اعمال شده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در اقدامی متناقض با ادعای تمایل این کشور به طی مسیرهای دیپلماتیک با ایران، در وبگاه خود در این خصوص ادعا کرد: امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (OFAC) وزارت خزانه‌داری آمریکا اقدامات بیشتری را علیه تلاش‌های ایران برای کسب درآمد از تنگه هرمز و سرپا نگه داشتن اقتصاد تهران انجام داد.

در بیانیه این دفتر علیه تهران ادعا شده است: ۲ شرکت را که نقشی کلیدی در یک طرح اخاذی (!) تحت حمایت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC) ایفا می‌کنند، تحریم می‌کنیم؛ طرحی که شناورهای تجاری را مجبور به خرید «بیمه» دریایی اجباری برای عبور از این تنگه می‌سازد!

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز مدعی شد: OFAC با اعمال تحریم علیه چندین شناور که نفت خام و محصولات پتروشیمی ایران را حمل می‌کردند، در حال تقویت تلاش‌های ایالات متحده برای رهگیری و توقیف محموله‌ها و تشدید فشار بر صادرات انرژی ایران است!

این در حالیست که دولت آمریکا از سویی به رسانه ها اعلام می کند که خواستار استفاده از ابزارهای دیپلماتیک برای گفتگو با ایران است و از سوی دیگر، تحریم هایی را علیه تهران وضع می کند؛ اقدامات ریاکارانه ای که به جهانیان اثبات می کند که واشنگتن هرگز به دنبال گفتگو نیست.

از سوی دیگر و به گزارش الجزیره، وزارت امور خارجه آمریکا نیز در این خصوص ادعا کرد: تحریم‌های امروز از تلاش‌های نیروی دریایی آمریکا برای اعمال محاصره بنادر و سواحل ایران پشتیبانی می‌کند! ما با شرکای خود همکاری خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که ایران نمی‌تواند تجارت بین‌المللی را برای تأمین مالی فعالیت‌های خود به گروگان بگیرد! با متحدانمان همکاری خواهیم کرد تا ایران را تا زمانی که به رفتارهای بی‌ثبات‌کننده خود پایان دهد، از نظر دیپلماتیک و اقتصادی منزوی کنیم!

  همچنین بخوانید آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ خزانه‌داری ۴ فرد و ۹ نهاد را هدف قرار داد رویترز: پاکستان به دنبال وام ۱۰ میلیارد دلاری از آمریکا است/ آیا این دستمزد میانجیگری است؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران



 تکلیف افزایش قیمت بنزین مشخص شد/ آیا افزایش قیمت بنزین منتفی شد؟

تکلیف افزایش قیمت بنزین مشخص شد/ آیا افزایش قیمت بنزین منتفی شد؟

رئیس فراکسیون تسهیل تجارت مجلس اعلام کرد: قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد و به جای گرانی، با استفاده از هوش مصنوعی و داده‌های برخط، مصرف سوخت بهینه‌سازی می‌شود.

 ترافیک سنگین در محورهای تهران، کرج، چالوس و هراز

ترافیک سنگین در محورهای تهران، کرج، چالوس و هراز

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور ار ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی کشور خبر داد

 قیمت نقره امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / شمش نقره ۱۰۰ گرمی در کانال ۴۸ میلیونی معامله شد + جدول

قیمت نقره امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / شمش نقره ۱۰۰ گرمی در کانال ۴۸ میلیونی معامله شد + جدول

قیمت نقره امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با کاهش بازگشایی شد.

 تحریف به مثابه روش؛ بررسی کیفی استنادات کتاب «حرامزادگان هایک» | آیا اقتصاد بازار آزاد توجیه‌گر نژادپرستی است؟

تحریف به مثابه روش؛ بررسی کیفی استنادات کتاب «حرامزادگان هایک» | آیا اقتصاد بازار آزاد توجیه‌گر نژادپرستی است؟

اقتصادنیوز: در هفته‌های اخیر، کتاب «حرامزادگان هایک؛ نژاد، طلا، ضریب هوشی و سرمایه‌داری راست افراطی»، نوشته کوئین اسلوبودیان، مورخ و استاد دانشگاه بوستون، مورد توجه رسانه‌های چپ‌گرای فارسی زبان قرار گرفته است. این تاریخدان، به سیاق پژوهش‌های پیشین خود، می‌کوشد دو اقتصاددان لیبرال کلاسیک، فردریش هایک و لودویگ فون میزس و همچنین برخی پیروان آنارشیست آن‌ها را به راست‌گرایان نژادپرست پیوند دهد.

 ترامپ تکلیف ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا را مشخص کرد

ترامپ تکلیف ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا را مشخص کرد

به گزارش مهر، خبرنگاری از دونالد ترامپ پرسید آیا مذاکرات با ایران را از سر خواهد گرفت؟ ترامپ پاسخ داد: «شاید در مقطعی این اتفاق بیفتد، اما در حال حاضر شرایط...

 بازارها دوباره داغ شدند؛ دلار ۱۸۹ هزار تومان!

بازارها دوباره داغ شدند؛ دلار ۱۸۹ هزار تومان!

بازارهای مالی امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد با افزایش قیمت در اغلب دارایی‌ها همراه بود. دلار به ۱۸۹ هزار و ۱۵ تومان رسید، طلای ۱۸ عیار با رشد ۲.۶۵ درصدی در آستانه...

 معامله ۹.۵ هزار میلیارد ریالی بمپنا با اشخاص وابسته

معامله ۹.۵ هزار میلیارد ریالی بمپنا با اشخاص وابسته

شرکت تولید برق عسلویه مپنا با نماد «بمپنا» از انجام معامله‌ای با اشخاص وابسته به ارزش ۹ هزار و ۵۲۷ میلیارد و ۷۲۸ میلیون ریال خبر داد.

 وام ۲ میلیاردی مسکن مستاجران را خانه‌دار می‌کند؟!

وام ۲ میلیاردی مسکن مستاجران را خانه‌دار می‌کند؟!

وام جدید دو میلیارد تومانی که اخیرا به تصویب بانک مرکزی رسیده، با توجه به گرانی‌های اخیر مسکن، هزینه‌های خرید برگه‌های اوراق و نرخ سود بعید است اثر چندانی بر افزایش توان خانه اولی‌ها و رونق بازار مسکن داشته باشد؛ با توجه به گرانی‌های اخیر مسکن، سقف این وام تنها کفاف خرید حدود ۱۰ متر خانه در پایتخت را می‌دهد.