قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

بارندگی شدید در 3 استان کشور/ هواشناسی هشدار صادر کرد

اقتصادنیوز: ​ سازمان هواشناسی نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی و وقوع سیلاب در استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی و اردبیل هشدار صادر کرد.
 بارندگی شدید در 3 استان کشور/ هواشناسی هشدار صادر کرد



۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نارنجی بارندگی در ۵ استان کشور

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایلنا، سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی در گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات شرقی مازندران و ارتفاعات شمالی استان‌های سمنان و خراسان رضوی از رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت در این مناطق خبر داد. 

بر اساس این هشدار، احتمال جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، لغزندگی محورهای مواصلاتی، اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، کاهش شعاع دید، وقوع صاعقه و خسارت ناشی از وزش باد شدید موقت وجود دارد. 

همچنین وزش باد ممکن است به شکستن درختان کهنسال و فرسوده، سقوط سنگ و اشیاء از ارتفاعات، آسیب به سازه‌های موقت و خسارت به محصولات کشاورزی منجر شود. 

سازمان هواشناسی از مردم در این مناطق خواست از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، سفرهای غیرضروری، فعالیت‌های طبیعت‌گردی و جابه‌جایی عشایر خودداری کنند. احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، تردد جاده‌ای و پارک نکردن خودرو در اطراف ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان فرسوده نیز ضروری اعلام شده است. 

همچنین امروز در استان‌های گیلان، مازندران، ارتفاعات تهران، سمنان و البرز رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. 

فردا این شرایط در دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ادامه خواهد داشت.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 کالابرگ مرداد حذف شد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ مرداد حذف شد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا شایعه «حذف کالابرگ مرداد» در فضای عمومی بالا بگیرد، اما دولت می‌گوید کالابرگ حذف نشده است؛ مسئله، تغییر زمان‌بندی شارژ و تعلیق موقت اعتبار برخی خانوارهاست.

 معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟

اقتصادنیوز: چرا بنگاه‌های ایرانی در سال های نخست فعالیتشان پیش از رسیدن به بلوغ و رشد پایدار از بازار خارج می‌شوند؟

 اخبار مهم بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | از عرضه‌های اولیه تا صندوق نقره و توقف نمادها
۵ ساعت قبل / سايت نبض بورس

اخبار مهم بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | از عرضه‌های اولیه تا صندوق نقره و توقف نمادها

بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ در حالی آغاز به کار می‌کند که چند خبر مهم از نرخ سود بانکی، عرضه‌های اولیه، پذیره‌نویسی صندوق‌های سرمایه‌گذاری و توقف نمادها می‌...

 تکذیب ۲۰۰ هزار خالی‌فروشی طلای آنلاین
۸ ساعت قبل / سایت اکونگار

تکذیب ۲۰۰ هزار خالی‌فروشی طلای آنلاین

رئیس اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی با اشاره به اظهارات روز گذشته پلیس فتا گفت: عدد ۲۰۰ هزار مربوط به کاربران یک پلتفرم طلا بوده و خالی‌فروشی ۲۰۰ هزار مورد صحت ندارد.

 بحران انرژی پس از جنگ ایران؛ زغال‌سنگ دوباره به سوخت محبوب آسیا تبدیل شد
۹ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

بحران انرژی پس از جنگ ایران؛ زغال‌سنگ دوباره به سوخت محبوب آسیا تبدیل شد

اختلال در عرضه نفت و گاز در پی جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، بازار انرژی جهان را با شوکی تازه روبه‌رو کرده است؛ شوکی که در کوتاه‌مدت به نفع صنعت زغال‌سنگ تمام شده است. از ژاپن و کره جنوبی گرفته تا بنگلادش، تایلند و پاکستان برخی کشورها برای جبران کمبود گاز و نفت بار دیگر به زغال‌سنگ روی آورده‌اند.

 تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟

بانک مرکزی سرانجام برای تسویه بدهی بیش از ۱۰۰ همتی بانک ایران‌زمین، سند مالکیت ۷۵ همت از دارایی‌های این بانک را امضا کرد و ۴۵ همت دیگر نیز در نوبت انتقال است...