قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

در مسیر جوان‌گرایی؟

واکنش‌ها نسبت به حضور مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی مثبت نبود و حتی بعضی اقدامات نقل‌وانتقالاتی باشگاه هم محل بحث شده، اما در عین حال امیدواری‌هایی وجود دارد مبنی بر این که این تیم در مسیر جوانگرایی حرکت کند و رو به حل مشکل اصلی سال‌های اخیرش بیاورد. رسانه «ورزش‌سه» طی گزارشی خوش‌بینانه، از کاهش میانگین سنی سرخپوشان برای فصل بعد خبر داده است.
 در مسیر جوان‌گرایی؟

مقایسه لیست ورود و خروج

بررسی لیست ورود و خروج پرسپولیس، حکایت از کاهش معدل سنی تیم دارد، هرچند «کیفیت» هم ملاک بسیار مهمی است و این تحول تنها زمانی نتیجه خواهد داد که بازیکنان جذب شده انتظارات را برآورده کنند. اعداد داخل پرانتز، سن نفرات ورودی و خروجی است.

خروجی: سروش رفیعی (36)، امید عالیشاه (34)، مرتضی پورعلی‌گنجی (34)، میلاد سرلک (32)، امین کاظمیان (29)، رضا شکاری (28)، امیررضا رفیعی (24)، سهیل صحرایی (23)

ورودی: محمدرضا اخباری (33)، مهدی تیکدری (30)، پویا پورعلی (30)، مجید عیدی (29)، ابوالفضل جلالی (28)، مهدی زارع (23)، پوریا شهرآبادی (20)

نفرات احتمالی این فهرست هم دانیال ایری 23 ساله، پوریا لطیفی‌فر 23 ساله و کسری طاهری 19 ساله هستند. به علاوه از آکادمی پرسپولیس نیز پویا اسمی 16 ساله و محمدرضا میرشفیعیان 20 ساله فراخوانده شده‌اند. دو تا سه سال کاهش

نکته مهم اینکه فصل گذشته 25 بازیکن حداقل یک دقیقه در ترکیب تیم پرسپولیس به میدان رفتند. از بین این نفرات محمدحسین صادقی، علیرضا عنایت‌زاده و یاسین سلمانی حتی یک بازی فیکس هم انجام ندادند، اما به هر حال متوسط سنی بازیکنان که حداقل یک دقیقه را در ترکیب پرسپولیس انجام دادند، روی عدد 29.4 قرار گرفت. اگر قرار به حذف بازیکنانی که حتی یک بازی فیکس هم ندارند، باشد، متوسط سنی تیم پرسپولیس به عدد 30.1 می‌رسد که عددی بسیار بالاتر از آن چیزی است که باید برای یک تیم باشگاهی استاندارد در رقابت بالای جدول باشد.

علت این موضوع بالا رفتن سن بازیکنانی است که در دوره‌ای نسل پرافتخار باشگاه پرسپولیس را تشکیل داده بودند اما به شکل طبیعی پا به سن گذاشتند و باشگاه نیز نتوانست جایگزین جوانتر را برای آنها به خدمت بگیرد. حتی پرسپولیس فصل گذشته تیوی بیفوما 33 ساله را به خدمت گرفت. با تحولات صورت گرفته اما، در صورتی که 25 بازیکن فعلی سرخپوشان حداقل یک دقیقه در ترکیب تیم قرار بگیرند، متوسط سنی 27.3 برای این تیم به ثبت می‌رسد که نشان می‌دهد پرسپولیس حداقل فصل آینده بیشتر از دو سال جوان خواهد شد.

البته مقایسه این عدد با میانگین واقعی فصل گذشته پرسپولیس (30 سال) جوانگرایی سرخپوشان را بیشتر از سه سال نشان می‌دهد. با این همه اما، به هر حال اعداد و ارقام نمی‌توانند موفقیت یک تیم یا یک نسل را تضمین کنند. از سوی دیگر شاید اوایل فصل آینده پرسپولیس با این تغییرات چشم‌گیر دچار مشکلاتی شود یا کم‌تجربگی آنها به ویژه در اوایل مسابقات، کار را برای این تیم دشوار کند، اما اگر لیست بسته شده کیفیت کافی داشته باشد و زمان کافی هم داده شود، چه بسا بازیکنان جوان‌تر برای چند سال به کمک پرسپولیس بیایند. آخرین تغییر نسل قرمزها در میانه دهه نود بود که کاملا هم موفق از آب در آمد. باید دید این بار چه می‌شود. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۱ ساعت قبل / سایت آوش

فرزین معامله‌گری به ملوان پیوست

فرزین معامله‌گری ۲۲ ساله سابقه بازی در تیم ملی امید ، شمس‌آذر و صنعت‌نفت را نیز در کارنامه دارد.

براساس جدول زمان‌بندی مسابقات، ملوان بندرانزلی دوم شهریورماه نیز میزبان فجر سپاسی از سری رقابت‌های لیگ برتر است.

ملوان ۲۸ مرداد با ۲ گل ذوب‌آهن را شکست داد و با این پیروزی ۴ امتیازی شد و در رده پنجم ایستاد.


۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا - پارس فوتبال

 اولین بار سایت اسپورت ۲۴ یونان، اعلام کرد مهدی طارمی در تمرین المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. الوصل در لیگ نخبگان آسیا حضور و حریف استقلال و تراکتور است. فردای اعلام این خبر، مبلغ قرارداد طارمی با الوصل ۸۵۰ هزار دلار اعلام شد که یک سوم دستمزد او در تیم یونانی و فصل قبل بوده است. طارمی وقتی از اینتر راهی یونان شد نیز یک مرحله در دستمزد خود تخفیف داده بود.

 این سیر بازگشت به عقب، چه در دستمزد و چه در سطح فوتبال، برای طارمی و تمام بازیکنان دیگر اجتناب ناپذیر است. سن که بالا می‌رود، از کارایی بازیکن کاسته شده و یک ستاره هر چقدر بزرگ و اثرگذار، روزی به پایان کار خود می‌رسد. هر چقدر هم بازیکنان و اطرافیان آنها بخواهند انکار کنند، از روی نشانه‌های این چنینی می‌توان حقیقت را فهمید.

 روزی که رونالدو راهی عربستان و مسی راهی آمریکا شد، نشانه مرحله آخر هنرنمایی دو ابر ستاره بود. از دهه ۷۰ شمسی که پای بازیکنان ایرانی به اروپا باز شد، این مسیر در فوتبال ما هم تجربه شده و از علی دایی، کریم باقری و خداداد عزیزی که اولین لژیونرهای ایرانی در بوندسلیگا بودند، مقصد اول بازگشت از اروپا کشورهای عربی و سپس لیگ برتر خودمان تعیین شده است.

 فرقی نمی‌کند مثل مهرداد میناوند در ۲۷ سالگی یا مثل سردار آزمون در ۳۰ سالگی این مسیر را طی کنید، یا مثل طارمی در ۳۴ سالگی، حقیقت یکیست و آن پایان حرفه پرافتخار این ستاره‌هاست. هیچ بازیکنی دوست ندارد اروپا را رها کند. در مواردی مثل جهانبخش، می‌بینیم که حتی راضی به حضور در تیم‌های درجه چندم هم می‌شوند تا در قاره سبز بمانند، یا در نمونه‌های خارجی که پیشنهاد چند ۱۰ برابری کشورهای عربی را برای ماندن در اروپا رد می‌کنند.

 وقتی کار بازیکن ما به امارات و قطر برسد، یعنی یکی دو فصل بعد آن بازیکن در لیگ برتر خودمان خواهد بود (در مورد طارمی پرسپولیس یا تراکتور) و بازیکنی که به این مرحله رسیده، دیگر انگیزه چندانی در تیم ملی و باشگاهی ندارد. او مزد اسم و رسمش را می‌گیرد و فداکاری که در جوانی کرده، همین طارمی روزی پیشنهاد ۲ میلیون دلاری قطری‌ها برای تمدید را رد و با ۲۰۰ هزار دلار به پرتغال رفت، حالا پولی را که آن روز رد کرده بود را می‌گیرد.

 این وسط تیم ملی باید نگران شرایط خود باشد. امیر قلعه نویی در این سال‌ها تمام تخم مرغ‌هایش را در سبد بازیکنان بزرگ و در راس بقیه، مهدی طارمی چیده و دیدیم که در همین جام جهانی یا جام ملت‌های قبل، زمانی که طارمی مهار شود یا آماده نباشد، تیم ما به بن بست می‌خورد. طارمی در جام ملتهای پیش رو هم نقطه اتکای تیم ملی خواهد بود اما این بازگشت به عقب قطعاً روی کیفیت بازی او تاثیر می‌گذارد.

 شاید اگر قلعه نویی خیلی زودتر از این‌ها فکر جانشینی برای سردار و طارمی بود، الان اینقدر نگران نبودیم اما در فاصله چند ماه تا جام ملت‌ها بازگشت طارمی به آسیا بدترین خبر برای تیم ملی بود.

بیشتر بخوانید: سفر طارمی به امارات؛ ستاره ایرانی برای مذاکره سفر کرد


۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

برنامه بازی‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۶-۱۴۰۵) | هفته سرنوشت‌ساز مدعیان

به گزارش شهرآرانیوز، هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران در فصل بیست‌وششم می‌تواند یکی از جذاب‌ترین و حساس‌ترین هفته‌های این رقابت‌ها باشد، جایی که چند تیم مدعی در دیدار‌هایی مهم مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند و نخستین تقابل مستقیم مدعیان در این فصل رقم خواهد خورد.

بازی‌های هفته سوم از روز یکشنبه اول شهریور آغاز می‌شود و در نخستین دیدار، استقلال در ورزشگاه شهدای شهر قدس میزبان سپاهان خواهد بود. آبی‌پوشان پایتخت که هر دو بازی ابتدایی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته‌اند، در شرایطی به مصاف یکی از مدعیان اصلی قهرمانی می‌روند که سپاهان هفته گذشته در دیداری حساس در خانه مقابل تراکتور شکست خورد و برای جبران آن نتیجه به دنبال کسب امتیاز از استقلال خواهد بود.

در ادامه حتما بخوانید نحوه خرید بلیت بازی استقلال و سپاهان (یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵) + لینک و قیمت

اما مهم‌ترین دیدار هفته روز دوشنبه دوم شهریور در تبریز برگزار می‌شود، جایی که تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه خالی از تماشاگر یادگار امام مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند. هر دو تیم در دو هفته نخست به پیروزی رسیده‌اند و با شرایطی ایده‌آل وارد این مسابقه می‌شوند. به همین دلیل، در پایان این بازی حداقل یکی از دو مدعی صدرنشین شکست خواهد خورد، مگر اینکه جدال دو تیم با تساوی به پایان برسد.

در سایر دیدار‌های هفته سوم نیز شمس‌آذر قزوین برابر آلومینیوم اراک قرار می‌گیرد، استقلال خوزستان میزبان نساجی مازندران است. همچنین فجرسپاسی با ملوان، ذوب‌آهن با مس شهر بابک، خیبر خرم‌آباد با پیکان، گل‌گهر با چادرملو اردکان و صنعت نفت آبادان با فولاد دیدار می‌کنند.

در مجموع، هفته سوم می‌تواند نخستین محک جدی مدعیان لیگ بیست‌وششم باشد، هفته‌ای که دوئل استقلال و سپاهان و سپس تقابل تراکتور و پرسپولیس، نگاه‌ها را بیش از هر زمان دیگری به صدر جدول و رقابت مدعیان قهرمانی معطوف خواهد کرد. برنامه بازی های هفته سوم لیگ برتر فوتبال




 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.