قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

کاهش حمایت طرفداران دو آتشه ترامپ از جنگ

دنیای اقتصاد؛ نظرسنجی پولیتیکو نشان می‌دهد حمایت رای‌دهندگان اصلی دونالد ترامپ از ادامه جنگ با ایران به دلیل تشدید هزینه‌های اقتصادی در حال کاهش است و این موضوع به چالشی جدی برای کاخ سفید در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای تبدیل شده است.
 کاهش حمایت طرفداران دو آتشه ترامپ از جنگ

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد-کسری غفوری؛ نظرسنجی پولیتیکو نشان می‌دهد حمایت رای‌دهندگان اصلی دونالد ترامپ از ادامه جنگ با ایران به دلیل تشدید هزینه‌های اقتصادی در حال کاهش است و این موضوع به چالشی جدی برای کاخ سفید در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای تبدیل شده است.

در ماه مه نیمی از پایگاه رای‌دهندگان موسوم به ماگا معتقد بودند جنگ با ایران ارزش هزینه‌های اقتصادی‌اش را دارد اما اکنون این رقم به کمی بیش از یک‌سوم کاهش یافته است. این افت ۱۳ درصدی تنها در عرض دو ماه نشان می‌دهد که سرسخت‌ترین حامیان رئیس‌جمهور نیز در حال هم‌سو شدن با اکثریت آمریکایی‌هایی هستند که از مدت‌ها پیش با مداخله نظامی ایالات متحده در این جنگ مخالف بوده‌اند.

بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط موسسه مستقل پابلیک فرست، ۳۷ درصد از رای‌دهندگان ماگا می‌گویند آمریکا تنها در صورتی باید به حضور خود ادامه دهد که هزینه‌ها افزایش نیابد. این در حالی است که در ماه مه این رقم ۲۹ درصد بود. همچنین تقریبا از هر پنج رای‌دهنده ماگا، یک نفر معتقد است که ایالات متحده باید بدون توجه به هزینه‌ها به این جنگ پایان دهد.

این کاهش حمایت در میان وفادارترین حامیان رئیس‌جمهور، روشن‌ترین نشانه از لبریز شدن صبر آمریکایی‌هاست، آن هم در شرایطی که اقتصاد به عنوان اصلی‌ترین دغدغه رای‌دهندگان در آستانه چرخه حساس انتخابات میان‌دوره‌ای مطرح است. با این حال ترامپ سیگنالی مبنی بر تمایل به پایان سریع جنگ نشان نداده است. کشته شدن نظامیان آمریکایی در اردن و عبور قیمت بنزین از ۴ دلار در هر گالن، تاثیر داخلی جنگ را برجسته‌تر کرده است.

یک فرد نزدیک به کاخ سفید به پولیتیکو می‌گوید سطح استیصال در دولت به بالاترین حد رسیده است. به گفته او رئیس‌جمهور …




 آسوشیتدپرس: آمریکا می‌گوید عمان امتیازات زیادی به ایران داده است

آسوشیتدپرس: آمریکا می‌گوید عمان امتیازات زیادی به ایران داده است

آسوشیتدپرس: آمریکا معتقد است عمان در مذاکرات با ایران امتیازات زیادی داده است.

 تأکید مقامات قطر و حماس بر لزوم فشار جهانی بر اسرائیل

تأکید مقامات قطر و حماس بر لزوم فشار جهانی بر اسرائیل

نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در دیدار با رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بر لزوم اعمال فشار جامعه جهانی بر رژیم صهیونیستی برای عمل به تعهداتش، تأکید کرد.

 ژاپن تهدید به حمله ویرانگر شد؛ «گسترش نظامی کنید، حمله می‌کنیم»

ژاپن تهدید به حمله ویرانگر شد؛ «گسترش نظامی کنید، حمله می‌کنیم»

خواهر رهبر کره شمالی در اظهاراتی تهدیدآمیز، ژاپن را درباره هرگونه تلاش برای گسترش توان نظامی خود هشدار داد و گفت چنین اقدامی می‌تواند با حمله‌ای فوری و ویرانگر از سوی پیونگ‌یانگ مواجه شود.

 پاتریوت‌های یونان در حالت جابه‌جایی؛ نگرانی از حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا؟

پاتریوت‌های یونان در حالت جابه‌جایی؛ نگرانی از حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا؟

همزمان با افزایش نگرانی‌ها درباره احتمال گسترش درگیری‌های غرب آسیا به اهداف و پایگاه‌های آمریکایی در اروپا، وزارت دفاع یونان در حال بررسی انتقال یک سامانه پاتریوت به پایگاه دریایی سودا در جزیره کرت است.

 واکنش خواهر رئیس کره شمالی به ادعای جدید ترامپ

واکنش خواهر رئیس کره شمالی به ادعای جدید ترامپ

کیم یو جونگ، خواهر رئیس کره شمالی در واکنش به ادعای ترامپ درباره تماس با کیم جونگ اون گفت: از تماس اخیر بین سران آمریکا و کره شمالی اطلاعی ندارم.

 پیگیری برای یافتن ۱۳ صیاد مفقود بندرلنگه‌ای/ وال استریت ژورنال: مقام‌های عرب می‌گویند ما «بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌ایم»/ قائم‌پناه:‌ ۸۰ درصد مردم نگران گرانی و حدود ۶۰ درصد خواهان مذاکره هستند

پیگیری برای یافتن ۱۳ صیاد مفقود بندرلنگه‌ای/ وال استریت ژورنال: مقام‌های عرب می‌گویند ما «بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌ایم»/ قائم‌پناه:‌ ۸۰ درصد مردم نگران گرانی و حدود ۶۰ درصد خواهان مذاکره هستند

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 پایان خاورمیانه آمریکایی

پایان خاورمیانه آمریکایی

مجله فارن افرز در تحلیلی نوشت: نظم خاورمیانه‌ای تحت رهبری آمریکا اکنون در آستانه فروپاشی قرار گرفته است؛ چرا که ناتوانی آمریکا در حفاظت از متحدان عرب و باز نگه داشتن تنگه هرمز، همراه با حمایت واشنگتن از سیاست‌های رژیم اسرائیل در غزه، اعتماد کشورهای منطقه به تعهدات امنیتی آمریکا را به‌شدت تضعیف کرده است.

 ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

منابع یونانی از نقض حریم هوایی کشورشان توسط جنگنده‌های ارتش ترکیه خبر دادند.