قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

پشت پرده قطع شدن اینترنت هنگام خاموشی/ وزیر ارتباطات علت را توضیح داد

با هر بار قطع برق، این سؤال مطرح می‌شود که چرا ارتباطات هم دچار اختلال می‌شود؟ وزیر ارتباطات دلیل این اتفاق را محدودیت تجهیزات پشتیبان و شرایط فنی سایت‌های ارتباطی عنوان کرد.
 پشت پرده قطع شدن اینترنت هنگام خاموشی/ وزیر ارتباطات علت را توضیح داد

سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره تمهیدات این وزارتخانه در پی آغاز قطعی برق در هفته گذشته، اظهار کرد: در بحث جایگزینی و به‌روزرسانی باتری‌ها، اپراتورهای ما تلاش بسیاری کرده‌اند. 

وی ادامه داد: با وجود تلاش‌هایی که از سال گذشته برای جایگزینی باتری‌ها و البته تغییر فناوری باتری‌ها آغاز شده، عملا این اقدامات باعث نشد که بتوانیم قطعی‌های برق را در حوزه ارتباطات مدیریت کنیم. 

هاشمی تصریح کرد: دلیل این مسئله روشن است؛ در هر کدام از سایت‌های ما یک کولر مستقر شده که کولر گازی است و اگر انتظار داشته باشیم با استفاده از باتری بتوان برای مدتی یک کولر گازی را روشن نگه داشت، طبیعتا این امر میسر نیست.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بعضی از عزیزان پیشنهادشان این است که به سمت استفاده از ژنراتور و تامین دیزل ژنراتور برویم، اما امکان تامین دیزل ژنراتور، به جز در مراکز حساس و زیرساختی، میسر نیست.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع به دلایل مختلفی است؛ نخست اینکه تامین سوخت آن فرآیند پیچیده‌ای دارد. نکته دوم این است که خود دیزل نیز از نظر تعمیر و نگهداری یک مسئله است که حوزه تخصصی ما در وزارت ارتباطات نیست. اگر بخواهیم تمرکز خود را بر این موضوع بگذاریم، از اصل کار و ماموریت‌مان بازمی‌مانیم.  

هاشمی در پایان اظهار کرد: بحث تعویض باتری‌ها در دستور کار همکاران ما هست و کمک می‌کند این وضعیت قدری به عقب بیفتد، اما برای قطعی‌های دو ساعت و بیشتر، واقعیت این است که در نهایت قطع ارتباطات رخ می‌دهد.

سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره تمهیدات این وزارتخانه در پی آغاز قطعی برق در هفته گذشته، اظهار کرد: در بحث جایگزینی و به‌روزرسانی باتری‌ها، اپراتورهای ما تلاش بسیاری …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنگ در سکوت و قربانیان آن |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

جنگ در سکوت و قربانیان آن | انصاف نیوز

دکتر نیروانا مهرآیین، پژوهشگر حقوق بین الملل در یادداشتی با عنوان «جنگ در سکوت؛ وقتی کودکان، خانه‌ها و جنگل‌های حرا قربانی می‌شوند» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند
سایت اقتصاد ایرانی

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.
 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال

 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته
سایت پارس فوتبال

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت
روزنامه هفت صبح

نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت

ماندگاری مناسب، دسترسی آسان و قیمت نسبتا پایین نیز نخود را به گزینه‌ای قابل‌دسترس برای خانواده‌هایی با بودجه‌های مختلف تبدیل کرده است
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان