قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

شهردار ایلام عزل شد

شورای شهر ایلام با رای قاطع، شهردار را عزل و معاون وی را به‌عنوان سرپرست شهرداری منصوب کرد.
 شهردار ایلام عزل شد



۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

نمایش «ساعت صفر ژنراتور» در تئاتر شهر قزوین به روی صحنه رفت

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ حمیدرضا میرآخور از هنرمندان توانمند و شاخص استان و کارگردان های عرصه تئاتر این بار یک ژانر جنگی را بروی صحنه برده است.

 جنگ که می آید ، فقط خانه ها وخیابانها نیستند که آسیب می بینند، آرامش آدماها، امنیت خانواده ها، رویاها و زندگی های روزمره هم زخمی می شوند.

« ساعت صفر ژنراتور»روایتی است از آدم هایی که جنگ را از نزدیک لمس کردند، از ترس ها، دلتنگی ها، بلاتکلیفی ها و رنج هایی که شاید در خبرها دیده نشوند، اما در زندگی مردم باقی می مانند.

روایتی در باره جنگ اما از زاویه زندگی مردم ، در باره آنچه بر ما گذشت وآنچه هنوز از درون ما ادامه دارد.

گاهی یک نمایش فقط برای تماشا نیست ، برای این است که چیزی درون ما را به فکر فرو ببرد، بخنداند، تکان بدهد یا حتی تا مدتها همراهمان بماند.

بازیگران نمایش: مرتضی رحمانی، سعید چگینی، نسیمپاییزی، علی محمدپور و نویسنده و کارگردان حمیدرضا میرآخور است.  

دیگر عوامل نمایش عبارتند از :

طراح صحنه: امین علی نیا،/ آهنگساز: امین پور ادیب، / منشی صحنه: نیایش حسینی، /مشاور متن و اجرا: سارا افشار، /گرافیست: امین علی نیا،/ گریم:مریم میرزاسلطانی،/ نور: مرتضی نادیفر، / صدا: زهره صادقی، /تولید محتوای مجازی: علی ترکاشوند.

این نمایش از 30 مرداد تا 8 شهریورماه هر شب از ساعت 20.30 دقیقه در مجموعه فرهنگی هنری تئاتر شهر قزوین بروی صحنه می رود.

در شب اول نمایش علی هوشمند، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسوی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان، اکبری رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و جمعی از فرهنگیان و رسانه ها حضور داشتند.

انتهای پیام

  


۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

حکم نهایی نظام وظیفه بیرانوند اعلام شد

کد خبر: 787437 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۳:۵۵:۴۹ اعتمادآنلاین |

سردار زاهدی، معاون نظام وظیفه عمومی اعلام کرد: علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت.

 علیرضا بیرانوند دروازبان تیم تراکتور، از مهر ماه ۱۴۰۵ مشمول به خدمت سربازی است و دیگر قادر به همراهی تیم تراکتور در ادامه فصل نیست. پیش از این اتفاقات علیرضا بیرانوند سنگربان ملی پوش تراکتور خبرهای مرتبط به خدمت سربازی خود را رد کرده بود.

این بازیکن با استفاده از معافیت تحصیلی دانشگاه، از نرفتن به خدمت سربازی استفاده کرده بود. حال با اعلام نظام وظیفه پس از اتمام تحصیل این بازیکن او باید تا دو ماه دیر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کند.

علیرضابیرانوند احتمالا برای ادامه میسر فوتبالی خود تا مقطع ای در تیم‌های نظامی توپ بزند. ملوان وفجر سپاسی دو تیم نظامیه لیگ برتر هستند و بیرانوند احتمالا مقصد انتخابی خود را فجر سپاس معرفی کند.

البته هنوز اخبار موثقی از مذاکرات تیم‌های نظامی با او به گوش نرسیده است. اخبار مرتبط شوک شبانه به تراکتور؛ بیرانوند سرباز شد وضعیت سربازی بیرانوند از زبان کریمی


۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تقدیر معاون اول رییس‌جمهور از استاندار خوزستان به‌ پاس برگزاری باشکوه اربعین حسینی

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، محمدرضا عارف در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران اربعین حسینی که چهارشنبه بیست و هشتم مرداد ماه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با اهدای لوح سپاس از سید محمدرضا موالی زاده(استاندار خوزستان و رییس ستاد اربعین استان)، به‌دلیل مدیریت مؤثر در برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی سال جاری قدردانی به عمل آورد.

معاون اول رییس‌جمهور در لوح سپاس اهدایی خطاب به استاندار خوزستان، این رویداد عظیم را "بزرگ‌ترین همایش وحدت‌آفرین امت اسلامی" برشمرده و نوشته است: مدیریت مدبرانه استاندار در ساماندهی زیرساخت‌ها، هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و ارایه راهکارهای اثرگذار در مواجهه با چالش‌های ترافیکی و خدمت‌رسانی، نقش ماندگاری در اعتلای سطح کمی و کیفی این آیین انسان‌ساز ایفاء کرده است.

عارف ضمن گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای(ره)، بیان کرده که روح بلند آن شهید والامقام امروز شاهد خدمت صادقانه خادمان زایران حسینی در خوزستان است.

معاون اول رییس‌جمهور در پایان با آرزوی توفیق روزافزون برای استاندار خوزستان، اضافه کرد: امیدواریم با بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و توجه های حضرت ولی عصر(عج)، شاهد تداوم این خدمات ارزشمند باشیم.

لازم به توضیح است که ستاد اربعین استان خوزستان امسال با اجرای طرح‌های ابتکاری در حوزه حمل‌ونقل، اسکان اضطراری و خدمات بهداشتی، میزبان بیش از دو میلیون زایر پیاده از نقاط مختلف کشور بود.

انتهای پیام/




 محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس

آرمان امروز : هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است. هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم [ ]

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.