قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

واکنش دیپلمات روس به موافقت نخست وزیر جدید انگلیس با جنگ افروزی ترامپ علیه ایران: کارت را با خطا شروع کردی

اولیانوف، دیپلمات ارشد روسیه در واکنش به موافقت «اندی برنهام» نخست وزیر جدید انگلیس به استفاده امریکا از پایگاه‌های این کشور در جنگ افروزی علیه ایران نوشت: انگلیس بیچاره. نخست وزیر جدید کارش را با خطا شروع کرد.
 واکنش دیپلمات روس به موافقت نخست وزیر جدید انگلیس با جنگ افروزی ترامپ علیه ایران: کارت را با خطا شروع کردی



۳۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

جوان آنلاین: رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی گفت: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

متن کامل پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا

سرپرست محترم وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

سلام علیکم

سی و یکم مردادماه، روز صنعت دفاعی، تجلیگاه شکوه قدرت بومی و بازدارنده ایران مقتدر در برابر تحریم‌های ظالمانه و صف‌بندی استکبار کودک کش است. این روز، یادآور مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر جهادگران، متخصصان و کارکنان مؤمن وزارت دفاع، به ویژه شهدای والامقامی است که با اتکا به ایمان و دانش، بازدارندگی دفاعی کشور را به اوج بالندگی رسانده‌اند.

صنعت دفاعی به عنوان رکنی بی‌بدیل از «قدرت ملی»، نقشی محوری در تحکیم امنیت و عزت ایران اسلامی دارد. آنچه در سال‌های اخیر در این وزارتخانه رقم خورده، فراتر از تولید تجهیزات نظامی، یک «انقلاب صنعتی دفاعی بازدارنده» است؛ تحولی راهبردی که طراحی، مدیریت فناوری، اقتصاد دفاع، زنجیره دانش‌بنیان و الگوی تولید هوشمند و تضمین گر موفقیت میدان ، را دربرگرفته و پاسخی هوشمندانه به پیچیدگی‌های جنگ‌های امروز و آینده محسوب می‌شود.

بی‌گمان، این بالندگی شکوهمند مرهون خلق باور و اراده خوداتکایی توسط معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره)، و هدایت‌های حکیمانه امام شهید انقلاب ( قدس سره الشریف) است که با ترسیم افق‌های قدرت بازدارنده و تأکید بر خودکفایی علمی، زمینه‌ساز ظهور ظرفیت‌های عظیم دفاعی و تهاجمی در حوزه نظامی کشور شدند و امروز ثمره آن در عرصه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و در میدان دفاع مقدس دوم و سوم برابر جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی ؛ آشکارا عزت‌آفریده است.

اینجانب با گرامیداشت یاد ، نام و مجاهدت‌های شهدای حوزه صنعت دفاعی کشور، به ویژه شهیدان والامقام نصیرزاده، فخری‌زاده و نامجو، تأکید می‌کنم : نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

فرارسیدن این روز فرخنده را به جنابعالی و آحاد مسئولان ، متخصصان و کارکنان غیور وزارت دفاع تبریک گفته و توفیق روزافزون همگان را در سایه عنایات سرورمان حضرت ولیعصر (عج) و رهنمودهای مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی ) از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح

سرلشکر پاسدار خلبان علی عبداللهی


۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مسن‌ترین فرد جهان ۱۱۷ ساله شد

کد خبر: 787397 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۴:۳۴:۱۲ اعتمادآنلاین |

اتل کیترهام سال گذشته به عنوان مسن‌ترین فرد جهان را به دست آورد و از مسن‌ترین جان‌به‌در بردگان کووید ۱۹ به شمار می‌رود. او که در خانه سالمندان هالمارک لیک‌ویو در لایت‌واتر در شهرستان سوری بریتانیا زندگی می‌کند، امروز را برای گرامیداشت این مناسبت در کنار خانواده و دوستانش می‌گذراند.

او در بیانیه‌ای با سپاسگزاری از تبریک‌های دریافت کرده به مناسبت تولدش حتی در 117 سالگی‌ گفته است: امسال تجربه‌های نخستین زیادی داشته‌ام؛ از نوازش یک لاما گرفته تا ملاقات با پادشاه.

اتل کیترهام سپتامبر گذشته، اندکی پس از صدوشانزدهمین سالگرد تولدش، میزبان پادشاه چارلز بود. در این دیدار مراسم اعطای عنوان شاهزاده ولز در سال ۱۹۶۹، زمانی که چارلز ۲۱ سال داشت، را به او یادآوری کرد.

پادشاه چارلز ششمین فردی است که از زمان تولد کیترهام در ۲۱ اوت ۱۹۰۹ در همپشایر، پنج سال پیش از آغاز جنگ جهانی اول، بر تخت بریتانیا نشسته است. او آخرین تبعه بازمانده از دوره ادوارد هفتم است؛ پادشاهی که در مه ۱۹۱۰ درگذشت.

کیترهام در آوریل ۲۰۲۵ پس از مرگ خواهر دینی برزیلی، ایناه کانابارو لوکاس، در سن ۱۱۶ سالگی این عنوان «مسن‌ترین فرد جهان» را به ارث برد.

رمز رسیدن به ۱۱۷ سالگی چیست؟

این زن ۱۱۷ ساله طول عمرش را به سه راز ساده نسبت می‌دهد: پرهیز از جر و بحث، گوش‌دادن به دیگران و انجام کارهایی که دوست دارد.

بر اساس رکوردهای جهانی گینس، کیترهام که در سال ۲۰۲۰ در سن ۱۱۰ سالگی به کووید-۱۹ مبتلا شد، از مسن‌ترین افرادی است که از این بیماری جان سالم به در برده‌اند.

کیترهام در سال ۱۹۳۱ در یک مهمانی شام در بریتانیا با همسر آینده‌اش نورمن، سرهنگ دوم ارتش بریتانیا، آشنا شد. این زوج بعدها در هنگ‌کنگ زندگی کردند؛ جایی که او یک مهدکودک تاسیس کرد. آنها دو دختر بزرگ کردند که هر دو پیش از او درگذشتند.

نورمن در سال ۱۹۷۶ درگذشت و یکی از خواهرانش به نام گلادیس نیز صدساله شد و تا ۱۰۴ سالگی زندگی کرد.

عنوان مسن‌ترین فرد در طول تاریخ همچنان در اختیار ژان کالمان، زن فرانسوی است که در سال ۱۹۹۷ در سن ۱۲۲ سال و ۱۶۴ روزگی درگذشت.

  اخبار مرتبط مرد انگلیسی ۳ سال با جسد مادرش زندگی کرد ادعای جنجالی نتانیاهو به بریتانیا: اولین جمهوری اسلامی هسته‌ای، بریتانیا خواهد بود


۱ ساعت قبل / سایت مشرق

اجازه تجاوز به سرزمین و امنیت کشورمان را نمی‌دهیم

به گزارش مشرق، سردار سید مجید ابن‌الرضا امروز جمعه که به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی در پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته تهران در مصلی امام خمینی(ره) سخن می‌گفت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان به ویژه قائد شهید امت و شهدای صنعت دفاعی و فرماندهان شهید کشور در ۲ جنگ اخیر، گفت: صنعت دفاعی، امروز در نظام اسلامی جلوه‌ای از علم و فناوری، خلاقیت، ایمان، استقلال و اراده یک ملت است و آنچه ما در صنعت دفاعی می‌بینیم، کوهی است که بخش بزرگی از توانمندی در زیر سطح آن قرار دارد.

وی افزود: دانشگاه‌ها، آزمایشگاه‌های علوم و تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشمندان، مهندسان، کارگران، متخصصان و هزاران جوان ایرانی که امروز به طور شبانه روز برای حفظ امنیت اقتدار ایران تلاش می‌کنند، فقط بخشی از صنعت دفاعی کشور هستند.

اجازه تجاوز نظامی به سرزمین، استقلال و امنیت کشورمان را نمی‌دهیم

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به اهمیت امنیت در کشور، تصریح کرد: امروز امنیت برای مسائل مهم جامعه، اصل است و زمانی جامعه و خانواده با آرامش زندگی خواهند کرد، که امنیت لازم را داشته باشند. دانش آموزان زمانی به آرامش درس می‌خوانند که محیط امن را داشته باشند، دانشگاه زمانی می‌تواند پژوهش و تحقیق لازم را انجام دهد که کشور ثبات و امنیت لازم را در خود جای دهد. بر همین اساس امنیت مقدمه پیشرفت در هر کشوری است.

سردار ابن‌الرضا یادآور شد: اگر امنیت نباشد، اقتصاد آسیب خواهد دید و در ادامه سرمایه‌گذاری‌ها کاهش خواهد یافت و علم و فناوری دچار مشکل می‌شود و آرامش مردم از بین می‌رود. برهمین اساس توان دفاعی و صنعت دفاعی، امروز یکی از ارکان مهم امنیت ملی و یکی از مولفه‌های بازدارندگی است.

وی تاکید کرد: قدرت دفاعی امروز ایران برای جنگ طلبی نیست بلکه برای جلوگیری از جنگ و تجاوز است. هیچگاه آغازگر تجاوز به هیچ کشوری نبوده و نخواهیم بود. ما اهل تجاوز نظامی نیستیم، اما اجازه تجاوز نظامی به سرزمین، استقلال و امنیت کشور را هم نخواهیم داد.

جنگ تحمیلی اخیر میدان بزرگ آزمون بود

سردار ابن‌الرضا در ادامه با بیان اینکه تجربه جنگ اخیر درسی بزرگ بود، گفت: این جنگ برای ملت ایران با همه تلخی‌ها و هزینه‌ها و داغ هایی که بر دل ما گذاشت، یک میدان بزرگ آزمون بود. ما عزیزانی را از دست دادیم از جمله قاعد امت، فرماندهان، دانشمندان، زنان و کودکانی که مظلومانه در این جنگ به شهادت رسیدند و داغ شهیدان برای ما فراموش نشدنی است. اما در کنار این تلخی بزرگ، ملت ایران، یک حقیقت بزرگ را دید و آن قدرت خودباوری ملی بود.

وی خاطرنشان کرد: این جنگ نشان داد که ملت ایران اگر روی پای خود بایستد، اگر به جوان خود اعتماد کند و اگر علم و فناوری را به میدان بیاورد و اگر در کنار یکدیگر متحد و منسجم باشد، می‌تواند در برابر همه تهدیدات ایستادگی کند.

سرپرست وزارت دفاع گفت: دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، کارخانه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه‌های دفاعی کشور در جنگ اخیر نشان دادند که می‌توانند در عرصه‌های پیچیده علم و فناوری نقش آفرین باشند.

سردار ابن‌الرضا تصریح کرد: با اطمینان می‌گویم جوان ایرانی، دانشمند ایرانی، دانشگاه‌های ایرانی، صنعت ایرانی و در نهایت ملت ایران می‌توانند روی پای خود بایستدند و در راه استقلال و امنیت کشور تلاش کنند.

وی درس دیگر جنگ اخیر را اتحاد و انسجام ملی برشمرد و عنوان کرد: هرجا ملت و قدرت دفاعی کشور در کنار هم قرار گرفتند، ایران با قدرت، همه ظرفیت‌های خود را در برابر دشمنان به کار گرفت. امروز کارگران، معلمان، کشاورزان، دانشجویان، نیروهای مسلح، دولت و مردم همه بخشی از این قدرت ملی هستند.

سرپرست وزارت دفاع باتاکید بر اینکه قدرت ملی فقط در یک سازمان یا یک دستگاه خلاصه نمی‌شود بلکه قدرت ملی ایران، حاصل جمع توان ایرانیان است،گفت: این جنگ با همه سختی‌هایش امید ما را به آینده بیشتر کرد. چرا که دیدیم که یک ملت می‌تواند در سخت‌ترین شرایط روی پای خود بایستد و در برابر فشار، تحریم محاصره تاب آور شود و اگر چه این فشارها، دشواری ایجاد می‌کند اما نمی‌تواند اراده یک ملت را از بین ببرد.

سردار ابن‌الرضا تاکید کرد: این جنگ برای ما یک پیام بزرگ داشت مبنی بر اینکه که اگر به خودمان،به جوانان، علم و فناوری و ظرفیت‌های ملی اعتماد کنیم، آینده ایران می‌تواند بسیار روشن‌تر از امروز باشد.

در جنگ رمضان قوی‌تر از جنگ ۱۲ روز ظاهر شدیم

وی در ادامه با مقایسه جنگ‌های ۱۲ روزه و ۴۰ روزه عنوان کرد: ما در جنگ رمضان به مراتب قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد صحنه و میدان شدیم و همچنین به مراتب شگفتانه‌های ما در حوزه تکنیک و تاکتیک در جنگ رمضان ارتقا یافته‌تر از جنگ قبلی بود. از طرفی میزان نفوذ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در عمق پایگاه دشمن و تعداد سقوط‌های بالگردها و هواپیماهای عملیاتی و شناسایی دشمن و تسلط به اقدامات منطقه‌ای دشمن و ایجاد اقدامات دردآور علیه دشمن، بسیار بیشتر از جنگ تحمیلی دوم بود.

سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه در جنگ رمضان، پایگاه‌های دشمن دقیق تر نسبت به جنگ ۱۲ روزه مورد هدف قرار گرفت، گفت: این نشان دهنده قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی سوم است که در برابر دو ارتش تروریستی آمریکا و صهیونیستی آن را به رخ جهان کشید، به نحوی که دشمن را از ادامه شرارت‌های خود پشیمان کرد.

سردار ابن‌الرضا با بیان اینکه امروز در قدرت دفاعی، فناوری نوین، هوش مصنوعی، میکرو الکترونیک، مواد پیشرفته، مخابرات، نرم‌افزار و علوم شناختی، سامانه‌های هوشمند و ده‌ها حوزه به برتری رسیدیم و همه این اقدامات با کمک نیروی انسانی در داخل کشور محقق شده است، اضافه کرد: به قول آقای شهید ایران، سرمایه اصلی کشور تجهیزات و امکانات نیست بلکه نیروی انسان مؤمن و متعهدی است که مانند جواهری علم را به زانو درآورده است و اگر بهترین تجهیزات را داشته باشیم اما نیروی انسانی خلاق، متخصص، متعهد و آینده نگر نداشته باشیم، نمی‌توانیم قدرت خود را پایدار کنیم.

بیش از ۹۰ درصد کارکنان وزارت دفاع متخصص و تحصیل‌کرده‌اند

وی گفت: امروز بیش از ۹۰ درصد نیروهای وزارت دفاع را نیروهای متخصص و تحصیل کرده تشکیل می‌دهند و بدنه این مجموعه یکی از جوان‌ترین بدنه‌های تخصصی کشور است.

سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه برای ارتقاء ایران در زمینه‌های مختلف اقتصادی، دفاعی و نظامی و سایر حوزه‌ها باید به جوان ایرانی اعتماد کرد، افزود: باید به جوان ایرانی مسئولیت دهیم و اجازه دهیم ایده‌هایش را به محصول تبدیل کند و کاری کنیم که نخبه ایرانی احساس نکند که برای شکوفایی استعداد خود باید حتما به خارج از کشور برود.

سردار ابن‌الرضا یکی از از جلوه‌های امیدبخش تجربه دو جنگ اخیر را مهاجرت معکوس و اعلام آمادگی متخصصان برای خدمت به کشور برشمرد و گفت: این فرهنگ ایرانی است که در روزهای سخت فرزندان خود را به میدان می‌آورد. همچنین تولید فناوری‌ها زمانی ارزشمند است که در کنار ایمان و اخلاق قرار بگیرد. چرا که قدرت بدون اخلاق خطرناک است و علم بدون اخلاق می‌تواند به تهدید تبدیل شود و فناوری بدون ایمان و تعهد ممکن است در مسیر نادرستی قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه قدرت دفاعی ایران باید قدرتی در جهت دفاع از مردم کشور باشد، تصریح کرد: همچنین این قدرت باید از استقلال و تمامیت ارضی کشور دفاع کند و در مسیر ارزش‌های انقلابی و اسلام و مسیر امام راحل و قاعد شهید امت و تدابیر فرمانده معظم کل قوا، که همه یک مسیر را طی می‌کنند، حرکت کند.




 یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل
۴۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل

خانواده زنده‌یاد اکبر عبدی در اقدامی فرهنگی، بخشی از وسایل شخصی و یادگاری‌های این هنرمند فقید را به «موزه عمارت شهرداری اردبیل» اهدا کردند و شهردار این شهر نیز قول داد فرهنگسرایی به نام آن بازیگر بزرگ سینمای ایران نامگذاری شود.

 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...

 مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟
۲۰ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟

مجلس شورای اسلامی در حالی کلیات طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه را به تصویب رسانده است که این طرح با مخالفت صریح دولت و نگرانی‌های گسترده درباره پیامدهای آن برای آزادی‌های علمی، فرهنگی و مدنی مواجه شده است.

 تصاویر /  مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور پزشکیان
۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور پزشکیان

مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی با حضور دکتر مسعود پزشکیان؛ رئیس‌جمهور برگزار شد.

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.