قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

ادعای سی ان ان: ونس نگران تشدید درگیری ایران و آمریکا

سی‌ان‌ان گزارش داد که معاون رئیس جمهور ایالات متحده نسبت به تشدید درگیری با ایران ابراز نگرانی کرده است.
 ادعای سی ان ان: ونس نگران تشدید درگیری ایران و آمریکا



۲ ساعت قبل / سایت جماران

ترامپ اجازه واردات گوشت بر خلاف قوانین تعرفه‌ای را صادر کرد

به گزارش جماران، ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: 

امروز توافقی را نهایی کردم که قیمت گوشت چرخ‌کرده را برای خانواده‌های زحمتکش آمریکایی به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد. 

همان‌طور که همه می‌دانند، در دوره ریاست‌جمهوری بایدن، قیمت گوشت گاو بیش‌ترین نرخ افزایش [در تاریخ] را داشت و تعداد دام‌های گاو در آمریکا به پایین‌ترین سطح خود در تاریخ معاصر رسید.

دولت آمریکا طی ۹۰ روز آینده اجازه واردات بالغ بر ۳۰۰ هزار تن گوشت مورد استفاده برای تولید گوشت چرخ‌کرده را بدون اعمال تعرفه خارج از سهمیه وارداتی خواهد داد. 

بر اساس این توافق، به آمریکا تعهد داده شده است که گوشت وارداتی با قیمتی ۲۵ درصد پایین‌تر از قیمت فعلی بازار عرضه شود.

این توافق ضمن کاهش قیمت گوشت برای مصرف‌کنندگان آمریکایی، فرصت لازم برای افزایش دوباره جمعیت دام‌های گاو و حمایت از دامداران آمریکایی را فراهم خواهد کرد.

 


۴۲ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

جنجال امنیتی تازه در کاخ سفید؛ دستیار ترامپ یک سال بدون مجوز فعالیت کرد

صفحه سیاست-

هارپ که به دلیل تهیه و چاپ گزارش‌های خبری مثبت درباره ترامپ به «پرینتر انسانی» شهرت پیدا کرده، به گفته گزارش‌های رسانه‌ای برای مدتی طولانی مراحل معمول بررسی پیشینه و دریافت مجوز امنیتی را تکمیل نکرده بود.

بر اساس این گزارش‌ها، هارپ پس از هشدار دفتر حقوقی کاخ سفید و مداخله مستقیم ترامپ، فرم‌های لازم را تکمیل کرد و در نهایت با تأخیر مجوز امنیتی دریافت کرد.

هشدار درباره دسترسی به اطلاعات حساس

این موضوع با واکنش شماری از مقام‌های سابق و کارشناسان حقوقی و اخلاقی در آمریکا مواجه شده است. منتقدان معتقدند حضور یک دستیار نزدیک رئیس‌جمهور در محیط‌هایی مانند کاخ سفید و سفرهای رسمی، بدون تکمیل مراحل امنیتی، می‌تواند خطراتی برای حفاظت از اطلاعات حساس ایجاد کند.

برخی کارشناسان همچنین با اشاره به حضور هارپ در هواپیمای اختصاصی رئیس‌جمهور، تأکید کرده‌اند که ممکن است در چنین محیط‌هایی گفت‌وگوهایی درباره موضوعات حساس سیاسی و نظامی مطرح شود و به همین دلیل، برخورداری از مجوز امنیتی اهمیت ویژه‌ای دارد.

کاخ سفید: هارپ مجوز امنیتی دارد

کاخ سفید اتهامات مطرح‌شده درباره نقض قانون را رد کرده است. سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد هارپ مانند سایر کارکنان دارای مجوز امنیتی است و از اعضای وفادار و سخت‌کوش تیم رئیس‌جمهور محسوب می‌شود.

در همین حال، منتقدان با اشاره به سابقه دولت نخست ترامپ، موضوع هارپ را یادآور پرونده جرد کوشنر دانسته‌اند؛ داماد ترامپ که در دوره نخست ریاست‌جمهوری او پس از مداخله مستقیم رئیس‌جمهور مجوز دسترسی به اطلاعات محرمانه دریافت کرد.

این اظهارات بار دیگر بحث درباره نحوه اعطای مجوزهای امنیتی به نزدیکان رئیس‌جمهور آمریکا و میزان رعایت پروتکل‌های مربوط به دسترسی به اطلاعات محرمانه را در کانون توجه قرار داده است.


۴۹ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

پاسخ فوری چین به درخواست آمریکا برای همکاری با تحریم ایران

به نقل از گلوبال تایمز، پکن در واکنش به تشدید فشارهای واشنگتن علیه تهران، مخالفت خود را با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران اعلام کرد و خواستار حل اختلافات از طریق گفت‌وگو و سازوکارهای سیاسی و دیپلماتیک شد.

«لین جیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، روز جمعه در نشست خبری این وزارتخانه گفت: پکن با تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی که فاقد مبنای حقوق بین‌الملل بوده و از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد مجاز نشده‌اند، مخالف است.

این موضع پس از آن مطرح شد که «اسکات بسنت»، وزیر خزانه‌داری آمریکا، از تدابیر اقتصادی خصمانه جدید واشنگتن علیه ایران خبر داد و از چین خواست در این زمینه با واشنگتن همکاری کند.

لین در واکنش به این درخواست گفت: چین همواره تاکید کرده که توسل به اقدامات نظامی، تحریم و اعمال فشار، راه‌حل مسائل نیست و چنین اقداماتی صرفاً موجب افزایش تنش‌ها و تشدید شرایط خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه چین افزود: تشدید تنش‌ها «به نفع هیچ طرفی نیست». وی همچنین از طرف‌های درگیر خواست مسئولانه رفتار کنند و برای حل اختلافات از مسیر سیاسی و دیپلماتیک تلاش کنند.

لین همچنین گفت: «ما خواستار آن هستیم که اختلافات و مناقشات از طریق گفت‌وگو و رایزنی حل‌وفصل شود.»




 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»

کارشناسان نسبت به وقوع پدیده سوپر النینو و احتمال بارش‌های سیل‌آسا در فلات ایران هشدار صادر کرده و اعلام کرده‌اند که در این زمینه دستگاه‌ها آماده باشند.

 خداحافظی با بازار بزن و دررو / دستور دادستان تهران «حیات‌خلوت» خودروسازان را ویران می‌کند؟
۲۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

خداحافظی با بازار بزن و دررو / دستور دادستان تهران «حیات‌خلوت» خودروسازان را ویران می‌کند؟

در حالی که مردم در آتش قیمت‌های کاذب و بدعهدی‌های بی‌پایان خودروسازان می‌سوزند، دستور قاطع دادستان تهران برای نظارت آنلاین، پرده از یک واقعیت تلخ برمی‌دارد.

 ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

مدیرعامل بانک مسکن گفت: با توجه به آسیب‌هایی که در جریان جنگ اخیر به بخشی از واحدهای مسکونی وارد شده، پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن را مطرح کرده‌ایم تا بتوان از ظرفیت بازار سرمایه برای بازسازی این واحدها استفاده کرد.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.