قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

قیمت نفت بار دیگر ۹۰ دلار شد

قیمت جهانی نفت امروز با افزایش تنش‌ها و درگیری‌ها بین آمریکا و هم‌پیمانانش در منطقه با کشورهای جبهه مقاومت، افزایشی شد.
 قیمت نفت بار دیگر ۹۰ دلار شد

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ قیمت جهانی نفت که طی روزهای گذشته درپی کاهش تنش‌های نظامی در منطقه، روند نزولی گرفته بود، امروز با افزایش تنش‌ها و درگیری‌ها بین آمریکا و همپیمانانش در منطقه با کشورهای جبهه مقاومت، افزایشی شد و دقایقی پیش از مرز ۹۰ دلار عبور کرد.



۷ دقیقه قبل / سایت بورس 24

ارزش بازار بورس ایران از ۲۰٬۲۶۰ همت عبور کرد / جدول بازدهی ۴۷ صنعت؛ معرفی ۳ صنعت برنده بازار سهام

بورس24 : ارزش بازار بورس و فرابورس از ابتدای سال جاری تاکنون از ۱۳٬۳۱۶ همت با افزایش بیش از ۵۲ درصدی به ۲۰٬۲۶۰ همت ارتقا یافت که حدود ۴٪ از این رشد طی یک هفته اخیر محقق شد.

از ابتدای بازگشایی بازار سهام در سال جاری تا امروز به ترتیب صنایع دارویی با حدود ۱۶۸٪، استخراج نفت گاز جز اکتشاف با ۱۶۳٫۵٪ و مخابرات با ۱۴۱٪ بیشترین بازدهی را ثبت کردند.

صنایع خرده فروشی و فنی و مهندسی هر یک با ۱۲۳٪ بازدهی به ترتیب در رتبه های چهارم و پنجم پربازده ترین ها نشستند.

کم بازده ترین صنایع تا اینجای کار پیمانکاری صنعتی با ۱۰٫۳٪، محصولات کامپیوتری و الکترونیکی با ۱۰٫۴٪ و فعالیت های هنری و سرگرمی با ۱۱٫۵٪ بودند.

طی یک هفته اخیر صنعت فعالیت مهندسی، تجزیه و تحلیل با افزایش ارزش بازاری ۱۴٫۳٪ لقب پربازده ترین صنعت را به خود اختصاص داد و صنعت مخابرات با کسب بازدهی ۱۳٫۳٪ در رتبه دوم قرار گرفت و صنعت دارویی با فاصله کمی از آن با بازدهی ۱۳٫۲٪ در جایگاه سوم نشست.

در هفته اخیر ۵ صنعت با بازدهی منفی نیم تا ۲٫۵ درصدی رو به رو شدند که به ترتیب بیشترین کاهش ارزش شامل صنعت سیمان، سلامت و مددکاری، هتل و رستوران، حمل و نقلی و فرآورده های نفتی بودند.

درصد بازدهی صنایع بورس و فرابورس در سال 1405

صنعت

کل

یک هفته اخیر

دارویی

167.7

13.2

استخراج نفت گاز به جز اکتشاف

163.5

2.5

مخابرات

141.3

13.3

خرده فروشی

123.2

6.0

فنی و مهندسی

123.2

8.9

غذایی بجز قند وشکر

115.5

4.6

چاپ

115.0

13.0

زراعت و خدمات وابسته

109.9

6.0

فرآورده های نفتی

109.3

-0.5

کانی غیر فلزی

98.0

5.5

فعالیت مهندسی، تجزیه، تحلیل و آزمایش فنی

96.2

14.3

محصولات چوبی

92.1

4.0

کاشی و سرامیک

81.5

3.0

محصولات فلزی

80.9

3.3

واسطه گریهای مالی و پولی

74.5

6.4

بیمه و بازنشستگی

74.5

5.9

سیمان آهک گچ

72.5

-2.5

رایانه

71.8

3.7

قند و شکر

69.1

2.1

ماشین آلات و تجهیزات

67.8

7.4

انبوه سازی املاک و مستغلات

66.7

3.1

فلزات اساسی

64.6

3.1

محصولات کاغذی

64.6

2.8

بانکها و موسسات اعتباری

64.3

3.7

استخراج زغال سنگ

62.7

4.6

استخراج کانه های فلزی

62.1

1.1

وسایل ارتباطی

54.9

1.6

اطلاعات و ارتباطات

52.5

5.7

حمل و نقل انبارداری و ارتباطات

49.8

-0.9

فعالیتهای کمکی به نهاد های مالی واسط

45.9

2.7

دستگاههای برقی

44.1

4.1

عرضه برق،گاز،بخار و آب گرم

43.0

7.3

هتل و رستوران

42.8

-1.3

سایر واسطه گریهای مالی

40.8

5.4

محصولات چرمی

40.7

3.5

منسوجات

39.0

6.1

خودرو و قطعات

37.7

6.3

چندرشته ای صنعتی

36.9

6.3

سرمایه گذاریها

32.3

5.0

لاستیک و پلاستیک

31.0

4.1

سلامت انسان و مددکاری اجتماعی

22.7

-1.8

شیمیایی

21.7

4.1

استخراج سایر معادن

19.4

11.7

فعالیتهای فرهنگی و ورزشی

15.0

4.9

فعالیتهای هنری، سرگرمی و خلاقانه

11.5

4.1

محصولات کامپیوتری الکترونیکی و نوری

10.4

2.5

پیمانکاری صنعتی

10.3

0.1 


۵۴ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

پیش‌‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز؛ قیمت دلار در هفته پایانی مرداد مسیر متفاوتی نسبت به هفته‌های گذشته داشت. این اسکناس معاملات شنبه را در محدوده ۱۸۸ هزار تومان آغاز کرد و در روز‌های بعد عمدتاً در کانال ۱۸۹ هزار تومان نوسان داشت. در نهایت، دلار روز چهارشنبه با جهش سه هزار تومانی از محدوده ۱۸۶ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان رسید و پنجشنبه نیز در همین محدوده باقی ماند.

این حرکت در شرایطی اتفاق افتاد که بازار ارز پیش از آن چندین روز در دامنه‌ای فشرده حرکت می‌کرد و معامله‌گران در انتظار محرک تازه‌ای برای تعیین مسیر بودند. تشدید مواضع سیاسی میان ایران و آمریکا و افزایش نگرانی‌ها درباره احتمال بازگشت درگیری، این محرک را وارد بازار کرد و سمت تقاضا را فعال‌تر از روز‌های قبل کرد.

در ادامه حتما بخوانید جهش بیش از ۲ هزار تومانی دلار در بازار آزاد (۲۸ مرداد ۱۴۰۵) + علت رشد

در تازه‌ترین تحولات نیز نشانه‌ای از کاهش معنادار ریسک سیاسی دیده نمی‌شود. آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید و تشدید فشار اقتصادی علیه ایران خبر داده و مقام‌های ایرانی نیز همچنان بر مواضع خود در برابر فشار‌های آمریکا تأکید دارند. باید در نظر داشت همزمان، بن‌بست در مسیر دیپلماتیک و اختلاف بر سر تنگه هرمز ادامه دارد.

از سوی دیگر، رویترز گزارش داده که تنش‌های ژئوپلیتیکی در خلیج فارس همچنان بر بازار‌های جهانی اثرگذار است و قیمت نفت در هفته جاری بیش از پنج درصد رشد کرده است. گزارش این خبرگزاری همچنین از کاهش شدید تردد نفتکش‌ها و افزایش نگرانی‌ها درباره مسیر‌های کشتیرانی در تنگه هرمز حکایت دارد. طلا و سکه با دو محرک صعودی بالا رفتند

قیمت طلا و سکه در هفته پایانی مرداد تنها از رشد دلار اثر نگرفت و افزایش اونس جهانی نیز به صعود قیمت‌ها کمک کرد. سکه امامی که در ابتدای هفته عمدتاً در محدوده ۱۸۹ تا ۱۹۰ میلیون تومان معامله می‌شد، روز چهارشنبه تا کانال ۱۹۵ میلیون تومان پیش رفت و در ادامه معاملات پنجشنبه نیز وارد کانال ۲۰۲ میلیون تومان شد.

طلای ۱۸ عیار نیز که هفته را در کانال ۱۹ میلیون تومان سپری می‌کرد، روز پنجشنبه به کانال ۲۰ میلیون تومانی صعود کرد. به این ترتیب، رشد قیمت طلا و سکه در پایان هفته شتاب بیشتری گرفت و فاصله قیمت‌ها با سطوح ابتدای هفته افزایش یافت.

گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش افزایشی است و روی رقم ۴۵۸۶ دلاری در حال معامله است.

کارشناسان اقتصادی می‌گویند اگر اخبار سیاسی همچنان در جهت افزایش ریسک باشد و نشانه‌ای از بازگشت سریع به مسیر مذاکره منتشر نشود، احتمال می‌رود قیمت دلار شنبه در محدوده ۱۸۹ تا ۱۹۱ هزار تومان نوسان کند. آنها معتقدند عبور و تثبیت قیمت دلار بالای مرز ۱۹۰ هزار تومان می‌تواند خریداران بیشتری را وارد بازار کند و در این صورت محدوده ۱۹۲ تا ۱۹۴ هزار تومان به عنوان مقصد بعدی این اسکناس مطرح خواهد شد.

در مقابل، اگر بازار در شروع هفته با سیگنال‌هایی از کاهش تنش یا بازگشت کانال‌های دیپلماتیک مواجه شود، بخشی از تقاضای احتیاطی می‌تواند تخلیه شود. در این حالت، دلار امکان عقب‌نشینی به محدوده ۱۸۷ تا ۱۸۸ هزار تومان را خواهد داشت. پیش بینی قیمت طلا و سکه

تحلیلگران بازار طلا برای روز شنبه با اشاره به اینکه دو متغیر اصلی این بازار، یعنی دلار و اونس جهانی، هر دو در سطوح بالاتری نسبت به ابتدای هفته قرار دارند می‌گویند اگر دلار در شروع معاملات در محدوده ۱۸۹ تا ۱۹۰ هزار تومان متوقف شود، رشد اونس می‌تواند بخشی از قدرت صعودی بازار داخلی را حفظ کند.

در سناریوی تثبیت دلار در محدوده ۱۸۹ تا ۱۹۱ هزار تومان و ماندگاری اونس بالای ۴۵۰۰ دلار، طلای ۱۸ عیار می‌تواند در محدوده ۲۰ میلیون تا ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نوسان کند و سکه امامی نیز در محدوده ۱۹۹ تا ۲۰۵ میلیون تومان قرار گیرد.

اگر دلار از مرز ۱۹۰ هزار تومان عبور کند و اونس نیز در محدوده فعلی باقی بماند یا به رشد خود ادامه دهد، احتمال ورود سکه امامی به محدوده ۲۰۵ تا ۲۰۸ میلیون تومان افزایش می‌یابد. در این حالت، طلای ۱۸ عیار نیز می‌تواند به سمت ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تا ۲۱ میلیون تومان حرکت کند.

کارشناسان بازار می‌گویند اگر دلار در بازگشایی شنبه ۳۱ مرداد با افزایش عرضه مواجه شود و به زیر رقم ۱۸۸ هزار تومان برگردد، بخشی از رشد هفته جاری می‌تواند اصلاح شود. با این حال، رشد نزدیک به ۱۰۰ دلاری اونس در فاصله دو روز اخیر می‌تواند مانع از اصلاح عمیق بازار طلا شود و به‌عنوان یک پشتوانه برای قیمت‌های داخلی عمل کند. سکه امامی در کانال ۲۰۲ میلیون تومانی معامله شد

قیمت سکه امامی روز پنجشنبه روی رقم ۲۰۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان توسط اتحادیه طلا و جواهر اعلام شد. سکه بهار آزادی نیز روی رقم ۱۹۹ میلیون تومانی قرار گرفت. نیم‌سکه روی رقم ۱۰۲ میلیون تومان و ربع سکه روی رقم ۵۶ میلیون تومان بسته شدند. سکه گرمی نیز با قیمت ۲۹ میلیون تومانی دادوستد شد. طلا در کانال ۲۰ میلیون تومانی پیش‌روی کرد

بر اساس قیمت‌های اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، مثقال طلا روی رقم ۸۸ میلیون و ۵۰ هزار تومان قرار گرفت و طلای ۱۸ عیار با رقم ۲۰ میلیون و ۳۲۶ هزار تومان معامله شد.

منبع: تجارت نیوز

در ادامه حتما بخوانید طلای جهانی از ۴۵۰۰ دلار عبور کرد | ثبت رشد ۴.۳۵ درصدی در یک روز (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)


۵۵ دقیقه قبل / سایت الف

قیمت بنزین در برنامه دولت افزایش می‌یابد؟ / آخرین خبر درباره فرجام بنزین  

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا سپهوند سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره افزایش قیمت بنزین گفت: گران شدن قیمت بنزین قطعی نیست و در دولت در دست مطالعه است.

 نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس اظهار کرد: دولت سه سناریو برای سهمیه‌بندی بنزین دارد؛ اینکه مصرف را کاهش بدهیم، در اولویت است و نه افزایش قیمت و روشی هم که در کرمان اجرا شد، در همین راستا بود. این روش با افزایش سهمیه بنزین ۵ هزار تومانی به کارت سوخت مردم اجرا شد؛ یعنی شد ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ۵۰ لیتر بنزین ۳۰۰۰ تومانی و ۴۰ لیتر بنزین ۵ هزار تومانی.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد: این طرح که از اول مرداد تا الان اجرا شده، طرح موفقی بوده و آن قیمت ۸۷۲۰۰ تومانی هم که عنوان شد، متوقف شد و اصلاً اجرا نشد و برنامه‌ای هم فعلاً برای قیمت‌ چهارم وجود ندارد.

این نماینده مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

سپهوند در پاسخ به سوالی مبنی براینکه تا چه زمانی قیمت بنزین افزایش پیدا نمی‌کند؟، گفت: فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس بیان کرد: ممکن است برای چند درصد از مصرف‌کننده‌هایی که مصرفشان بالاست و یا خودروهای لوکس دارند و همین الان هم از بنزین سوپر استفاده می‌کنند، یک نرخ چهارمی هم عرضه شود که در جایگاه‌های سراسر کشور این سوخت موجود باشد تا افراد با مشکل تردد مواجه نشوند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس درباره وضعیت ذخایر بنزین کشور اظهار کرد: در شرایط مناسبی هستیم گرچه نسبت به سال قبل ذخایرمان کمتر شده، اما تلاش می‌شود که این کاهش جبران شود.

سپهوند گفت: میزان تولید بنزین توسط پالایشگاه‌های کشور در شرایط مناسبی است. نسبت به سال قبل، حدود ۱۰ میلیون لیتر به تولید اضافه شده و در این زمینه مشکلی نداریم.




 انتقام روس‌ها از مهد غلّه | باز هم پای سوسیالیسم در میان است | چرا اوکراین قربانی دومین قحطی بزرگ قرن شد؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

انتقام روس‌ها از مهد غلّه | باز هم پای سوسیالیسم در میان است | چرا اوکراین قربانی دومین قحطی بزرگ قرن شد؟

اقتصادنیوز: قحطی ۱۹۳۳ شوروی نتیجه سیاست‌های اشتراکی‌سازی اجباری بود که برداشت معمولی را به فاجعه تبدیل کرد. در آن میان اوکراینی‌ها هدف شدیدترین اشتراکی‌سازی و بالاترین نرخ مرگ‌ومیر بودند.

 کاهش بی‌سابقه تردد در تنگه هرمز/ تنش در آبراه استراتژیک بالا گرفت؟
۹ ساعت قبل / روزنامه تعادل

کاهش بی‌سابقه تردد در تنگه هرمز/ تنش در آبراه استراتژیک بالا گرفت؟

اقتصاد‌آنلاین: شرکت داده‌های کشتیرانی کپلر از کاهش شدید تردد در تنگه هرمز خبر داد.

 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!
۸ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟

اقتصادنیوز: چرا بنگاه‌های ایرانی در سال های نخست فعالیتشان پیش از رسیدن به بلوغ و رشد پایدار از بازار خارج می‌شوند؟

 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.