قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

مهاجم پرسپولیس استقلالی شد!

عیسی آل‌کثیر پس از ۲ فصل نسبتا موفق در پرسپولیس به استقلال خوزستان پیوست.
 مهاجم پرسپولیس استقلالی شد!

به گزارش تابناک به نقل از خبرورزشی، عیسی آل کثیر مهاجم ۳۷ ساله سابق باشگاه پرسپولیس برای عقد قراردادی یک‌ساله به ارزش ۹ میلیارد تومان‌ با استقلال‌خوزستان به توافق رسیده و به‌زودی قراردادش را با این تیم منعقد می‌کند.

او طی ۲ فصل در پرسپولیس ۱۸ گل به ثمر رساند و فصل گذشته را با ملوان پشت سر گذاشت که نیمه‌تمام ماند.



۱ ساعت قبل / سایت برترینها

تازه‌ترین خبر از معاوضه جنجالی پرسپولیس و فولاد

ورزش سه: در فاصله پنج روز تا پایان نقل و انتقالات تابستانی فوتبال ایران، باشگاه پرسپولیس همچنان به دنبال خرید هافبک دفاعی و مدافع چپ است. در این بین ابوالفضل رزاق‌پور مدافع چپ تیم فولاد گزینه شماره یک این تیم بود. با این حال باشگاه فولاد پیشنهادهای پرسپولیس برای جذب رزاق‌پور را رد کرد تا این بازیکن در جمع سرخپوشان خوزستانی ماندنی شود.

در ساعات گذشته این شایعه وجود داشت که فولاد قصد دارد رزاق‌پور را با تیوی بیفوما و مبلغ رضایتنامه معاوضه کند و او را به پرسپولیس بدهد اما این خبر صحت ندارد و باشگاه فولاد هیچ تصمیمی برای فروش این بازیکن در ازای بازیکنی دیگر یا مبلغ رضایتنامه ندارد. حمید مطهری سرمربی موفق فصل گذشته فولاد نیز تاکید قطعی برای حفظ این بازیکن نشان داده و قصد دارد با حضور او و رامین رضاییان، تیمش را به پیش ببرد.

به این ترتیب تیم پرسپولیس به دنبال خرید یک مدافع چپ دیگر در روزهای باقی مانده نقل و انتقالات خواهد بود. این تیم دو گزینه دیگر را برای پست دفاع چپ در نظر گرفته و امیدوار است که با انجام مذاکرات در روزهای آینده گزینه موردنظر خود را به خدمت بگیرد. باتوجه به وضعیت مصدومیت مکرر ابوالفضل جلالی پرسپولیس نیاز مبرمی به خرید مدافع چپ دارد.


۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

جلالی: قرارداد اجرایی راه‌آهن رشت-آستارا به‌زودی امضا می‌شود

کد خبر: 787438 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ ۰۰:۰۳:۰۹ اعتمادآنلاین |

کاظم جلالی در گفت‌وگو با روزنامه ودوموستی چاپ مسکو افزود: در حال حاضر مذاکرات و اقدامات عملی میان ایران و روسیه درباره چند پروژه مشخص زیرساختی و اقتصادی در جریان است.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: علاوه بر راه‌آهن رشت – آستارا، درباره توسعه همکاری‌های انرژی، از جمله انتقال گاز روسیه به ایران و زیرساخت‌های لازم برای آن، مذاکرات مشخصی انجام شده است.

سفیر ایران در روسیه خاطرنشان کرد: هدف تماس‌ها و مذاکرات میان دو کشور این است که پروژه‌های مشترک - و به عنوان نمونه احداث واحدهای دو و سه نیروگاه اتمی بوشهر - متوقف نشوند و پس از تثبیت شرایط منطقه، با سرعت بیشتری دنبال شوند.

وی ادامه داد: همکاری ایران و روسیه صرفاً در سطح سیاسی باقی نمانده است؛ بلکه پروژه‌های مشخص حمل‌ونقل، انرژی و زیرساختی در دستور کار دو کشور قرار دارند.

این روزنامه در ادامه نوشت:‌ توافقنامه بین دولتی ایجاد کریدور حمل و نقل شمال-جنوب در سال ۲۰۰۰ میلادی توسط روسیه، هند و ایران با هدف انتقال و ترانزیت بار در مسیر اروپا امضا شد و بعداً چندین کشور دیگر نیز به آن پیوستند.

وزارت حمل و نقل روسیه پیش‌ از این به خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد که در حال تهیه اسناد مربوط به توسعه حمل‌ونقل بار در چارچوب کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال-جنوب با قطر، عربستان سعودی و چندین کشور دیگر است.

پیش از این، سفیر ایران در روسیه پس از دیدار با سفیر قزاقستان در مسکو در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:‌ تکمیل راهگذر شمال-جنوب در بخش‌های شرقی، میانی و غربی افزون بر ارتقای همکاری کشورهای منطقه،ارتباطات بین قاره‌ای و تجارت بین‌المللی را نیز وارد مرحله جدیدی می‌کند.

جلالی خاطرنشان کرد: علاوه بر زیرساخت فیزیکی،سازوکارهای حقوقی واسنادی مشترک نیز باید تقویت شده تا مراودات را در این مسیر تسهیل و روان کند.

ایران و روسیه ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ توافقنامه ساخت مشترک مسیر ریلی ۱۶۲ کیلومتری رشت - آستارا را به عنوان حلقه مفقوده ریلی بخش غربی کریدور شمال – جنوب امضا کردند.

پیش از این، وزیر امور خارجه روسیه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای خود از جمهوری آذربایجان با بیان اینکه همکاران ایرانی ما اطلاع‌ داده‌اند که تخصیص زمین برای ساخت خط آهن رشت – آستارا تکمیل شده است، ابراز اطمینان کرد که به زودی پیشرفت‌هایی در اجرای پروژه کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال - جنوب حاصل خواهد شد.

سفیر ایران در روسیه نیز سوم مرداد ۱۴۰۵ به ایرنا گفت:‌ به گفته رئیس جمهوری و همچنین وزیر راه و شهرسازی، تمام زمین‌های مورد نیاز برای احداث خط آهن رشت - آستارا در اختیار طرف روس قرار گرفته است.

جلالی در گفت‌وگویی در مسکو افزود: اکنون ما باید قرارداد اجرایی ساخت این خط ریلی را امضا کنیم؛‌ من در ملاقات اخیر از رئیس‌جمهور خواهش کردم که در کوتاه‌ترین زمان، خانم صادق وزیر راه و شهرسازی به روسیه بیایند یا گروه روس به تهران بروند تا این قرارداد امضا شود و طرف روس بتواند کار خود را آغاز کند.

وی تصریح کرد: طرف روس به ما می‌گوید که ما کار خودمان را آغاز کرده‌ایم اما به هر حال، موافقت‌نامه عملیات اجرایی باید هر چه سریعتر امضا شود.

سفیر ایران در روسیه: در حال برنامه‌ریزی امضای قرارداد اجرایی راه‌آهن رشت-آستارا هستیم

توصیه‌های سفیر ایران برای توسعه بزرگترین بندر خزری روسیه و جلب رضایت مشتریان

بنا بر گزارش دیگری، رئیس بندر سالیانکا با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو، با کاظم جلالی، سفیر کشورمان در روسیه دیدار و گزارشی از آخرین وضعیت این بندر و فعالیت های صورت گرفته ارایه کرد.

جلالی در این دیدار ضمن تشکر از رئیس بندر سالیانکا و همکارانش ضمن توصیه‌های لازم را برای ارتقای وضعیت این بندر، بر لزوم جلب رضایت مشتری در این بندر تاکید کرد.

فلاحی رئیس بندر سالیانکا نیز در این دیدار ضمن تشکر از حمایت‌های سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه از توسعه این بندر، گفت: مدیریت بندر با یک رویکرد مدیریتی جدید و در راستای ارتقای کیفیت خدمات دهی به مشتریان در حال توسعه و پیشرفت است.

به گزارش سفارت کشورمان در مسکو، بندر ایرانی سالیانکا با مساحت ۱۵ هکتار و دارا بودن پنج پست اسکله، در حال حاضر بزرگ‌ترین بندر منطقه آستاراخان در دریای خزر به شمار می‌رود. این بندر در بین ۱۵ بندر واقع در منطقه اقتصادی آستراخان روسیه بیشترین فعالیت و تردد حمل بار را به خود اختصاص داده است، به طوری که از آن به عنوان قطب راهبردی تجارت دریایی بین ایران و روسیه نام برده می‌شود. اخبار مرتبط راه‌آهن برای جابه‌جایی ۱۱۰ هزار مسافر در ایام تشییع رهبر شهید اعلام آمادگی کرد علت بازداشت ۴ کارمند ادراه گمرک بندر آستارا چه بود؟


۲ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

انتقال بزرگ در سری آ؛ ستاره لیورپول راهی اینتر شد

صفحه سیاست-

جونز که محصول آکادمی لیورپول است، پس از توافق نهایی دو باشگاه قرارداد انتقال دائمی خود به اینتر را امضا کرد. این باشگاه ایتالیایی ابتدا ۳۰ میلیون یورو برای جذب این بازیکن پرداخت می‌کند و پنج میلیون یوروی دیگر نیز به‌عنوان پاداش‌های وابسته به عملکرد در نظر گرفته شده است.

اینتر پیش از این در ماه ژانویه برای جذب جونز تلاش کرده بود، اما پیشنهاد قرضی این باشگاه مورد موافقت لیورپول قرار نگرفت. پیشنهاد حدود ۲۵ میلیون یورویی اینتر در ماه ژوئن نیز از سوی باشگاه انگلیسی رد شد و در نهایت دو طرف بر سر انتقالی ۳۵ میلیون یورویی به توافق رسیدند.

پایان یک دوره ۱۶ ساله در آنفیلد

جونز از سال ۲۰۱۹ و در دوران حضور یورگن کلوپ، نخستین بازی خود برای تیم بزرگسالان لیورپول را انجام داد و در مجموع ۲۲۸ بار با پیراهن این تیم به میدان رفت.

او در فصل ۲۰۲۵-۲۶ در ۴۹ مسابقه برای لیورپول بازی کرد، اما تنها ۲۸ بار در ترکیب اصلی قرار گرفت. این بازیکن در پایان فصل حتی به‌صورت موقت در پست دفاع راست نیز به میدان رفت.

لیورپول با انتشار بیانیه‌ای رسمی جدایی جونز را تأیید کرد و ضمن قدردانی از سال‌های حضور این بازیکن، برای او در ادامه دوران حرفه‌ای آرزوی موفقیت کرد.

با جدایی جونز، لیورپول در حال حاضر برنامه‌ای جدی برای جذب جانشین او ندارد و به نظر می‌رسد تری نیونی، هافبک جوان این تیم، یکی از گزینه‌های اصلی برای پر کردن جای خالی او باشد.




 نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت

برای خیلی‌ها، چهار سال زمان طبیعی برای تمام کردن دوره کارشناسی است؛ اما ایوانا پولیاشنکو، دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه ایالتی جورجیا، تصمیم گرفت این مسیر را با سرعتی بسیار بیشتر طی کند. او توانست دوره کارشناسی ریاضی خود را در تنها ۱۴ ماه به پایان برساند؛ مسیری فشرده که شامل ساعت‌های طولانی کلاس، مطالعه در قطار و شب‌هایی بود که تا نیمه‌شب به درس خواندن می‌گذشت.

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو
۲ ساعت قبل / سایت سلام نو

وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ عنوان کرد که این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است

آرمان امروز : فعال رسانه‌ای اصولگرا با اذعان به خطای گفتمانی برخی افراد و جریانات در شرایط فعلی کشور، بر ضرورت بها ندادن به مطالب بی‌اساس و بی‌اهمیت تاکید کرد و گفت: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است. ناصر ایمانی» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره [ ]

 طلای سفید زاگرس در حبس خشکسالی
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

طلای سفید زاگرس در حبس خشکسالی

آرمان امروز : وجود ۸۰ هزار هکتار گون‌زار در کرمانشاه ظرفیتی عظیم برای تولید کتیراست، اما تداوم خشکسالی و ممنوعیت برداشت، لزوم سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی را به جای خام‌فروشی آشکارتر کرده است. خبرگزاری مهر گروه استان‌ها- کوثر یاوری: گون‌زارهای گسترده کرمانشاه یکی از ظرفیت‌های بی‌بدیل طبیعی و اقتصادی این استان به شمار می‌روند؛ [ ]