
به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ ساعاتی پس از حمله آمریکا و عربستان به اهدافی در عراق، برخی منابع خبری از احتمال لغو سفر نخست وزیر عراق به عربستان سعودی خبر دادند.
ارتش آمریکا و همچنین عربستان سعودی بامداد امروز چهارشنبه تایید کردند که حملاتی را به نقاطی در چند استان عراق انجام دادهاند.
ساعاتی بعد، سازمان الحشد الشعبی عراق در بیانیهای اعلام کرد، «در حملات تروریستی که توسط ائتلاف متجاوز آمریکایی-سعودی علیه چندین مقر رسمی نیروهای حشد در تعدادی از استانهای عراق انجام شد، حداقل ۲۰ رزمنده شهید و ۳۲ نفر زخمی شدند... طبق اطلاعات جمعآوریشده، این حملات مقرهای نیروهای الحشد الشعبی در استانهای بغداد، واسط، نینوی، بصره، کرکوک، کربلا و دیاله را هدف قرار داده و همچنین منجر به خسارات مادی مختلفی به تعدادی از مقرها، خودروها و تجهیزات نظامی شده است».
در پی انتشار …











