قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

آرامکو پالایشگاه جازان را تعطیل کرد

آرامکو پس از حملات یمن، پالایشگاه جازان را تعطیل کرد.
 آرامکو پالایشگاه جازان را تعطیل کرد



۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

امارات حملاتی را علیه خاک ایران انجام داده بود

واشنگتن‌پست در گزارشی به تغییر نگاه رهبران کشورهای خلیج فارس نسبت به جنگ با ایران پرداخته و مدعی شده است محاسبات ریاض و ابوظبی در ماه‌های گذشته دستخوش تغییر شده است.

بر اساس این گزارش، عمان از همان آغاز با جنگ مخالف بود، اما عربستان سعودی، امارات و بحرین در مقاطعی مواضع متفاوتی داشتند.

یک دیپلمات غربی به واشنگتن‌پست گفته است نیروهای امارات طی ماه‌های گذشته حملاتی علیه خاک ایران انجام داده‌اند. این دیپلمات همچنین مدعی شده نیروهای سعودی نیز در واکنش به حملات گروه‌های همسو با تهران از خاک عراق، دست به حملات متقابل زده‌اند.

یک مقام ارشد اروپایی نیز درباره محاسبات اولیه عربستان و امارات گفته است که نمی‌توان این کشورها را کاملاً حامی جنگ دانست، اما آنها در آغاز نیز به‌طور کامل با جنگ مخالف نبودند.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

پیام قاطع فرمانده نیروی دریایی ارتش به دشمن: اجازه نزدیک شدن به خاک ایران را نمی‌دهیم

به گزارش جام جم آنلاین، امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش، در آیین گرامیداشت شهید جاویدالاثر عماد هرمزی از شهدای نیروی دریایی ارتش در مصلای نوشهر، با گرامیداشت یاد شهدای نیروهای مسلح اظهار کرد: شهدای نیروهای مسلح جان خود را برای مردم و ایران اسلامی فدا کردند و امروز نیز همرزمان آنان با همان روحیه و انگیزه در مسیر دفاع از کشور ایستاده‌اند.

وی با اشاره به حملات دشمن و شهادت جمعی از نیروهای مسلح افزود: دشمن اگر شهیدی از ایران گرفت، ناجوانمردانه این کار را انجام داد، اما باید بداند که فرزندان ایران اسلامی با تمام توان در میدان حضور دارند و در برابر تهدیدات عقب‌نشینی نخواهند کرد. پیشینه هزاران ساله قدرت دریایی ایران

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در ادامه با اشاره به پیشینه تاریخی قدرت دریایی ایران گفت: ارتباط ایرانیان با دریا موضوعی جدید نیست و سابقه آن به هزاران سال پیش بازمی‌گردد.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به سابقه تاریخی مناطق جنوبی کشور اظهار کرد: مناطقی که امروز در آبادان و دیگر نقاط جنوب کشور قرار دارند، در طول تاریخ محل حضور و فعالیت ایرانیان بوده‌اند و در مقاطع مختلف نقش مهمی در دفاع از کشور ایفا کرده‌اند.

وی افزود: همان مناطقی که در گذشته در عرصه دریا نقش‌آفرین بودند، در هشت سال دفاع مقدس نیز درخشیدند و امروز سیستان و بلوچستان و هرمزگان نیز در حوزه دریایی و دفاع از امنیت کشور نقش مهمی دارند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با اشاره به اهمیت راهبردی آبراه‌های کشور گفت: تنگه‌ها و آبراه‌های راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت ویژه‌ای دارند و نیروی دریایی با حضور مقتدرانه در این مناطق، مأموریت دفاع از منافع ملی و امنیت کشور را دنبال می‌کند. «تنگه احد ولایت»؛ تأکید بر اهمیت انجام مأموریت

امیر دریادار ایرانی با اشاره به تعبیر «تنگه احد ولایت» اظهار کرد: یکی از درس‌های مهم واقعه احد این است که وقتی تکلیفی بر عهده انسان گذاشته می‌شود، باید آن را به‌درستی انجام داد و از مسیر تعیین‌شده خارج نشد.

وی ادامه داد: یکی از تکالیفی که بر عهده نیروهای مسلح قرار گرفته، حفظ اشراف و تسلط بر مناطق دریایی و جلوگیری از نزدیک شدن تهدیدات به مرزهای کشور است.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش افزود: به لطف خدا و تلاش فرزندان این ملت، این مأموریت با جدیت دنبال می‌شود و اجازه نمی‌دهیم دشمن از خطوط و مرزهای کشور عبور کند. دشمن اجازه نزدیک شدن به خاک ایران را ندارد

امیر دریادار ایرانی با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح گفت: یکی از تکالیف ما این است که دشمن نتواند به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران نزدیک شود و اگر بخواهد چنین اقدامی انجام دهد، با پاسخ نیروهای مسلح مواجه خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروز فرزندان ملت ایران در دریا ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمن قدمی از قدم بردارد.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش تأکید کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تمام توان در میدان هستند و اگر دشمن با تمام قوا وارد میدان شود، ما نیز با تمام قوا ایستاده‌ایم. روایت فرمانده نیروی دریایی از شهید عماد هرمزی

امیر دریادار ایرانی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد شهید عماد هرمزی اظهار کرد: این شهید از جمله نیروهایی بود که ماه‌ها از خانواده خود دور بود و حتی حدود ۱۰ ماه مرخصی نرفته بود.

وی افزود: شهید هرمزی و دیگر شهدای نیروی دریایی با وجود دوری طولانی از خانواده، با آمادگی کامل وظایف خود را انجام می‌دادند و انجام مأموریت را بر دیگر امور مقدم می‌دانستند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با اشاره به روحیه نیروهای دریایی گفت: این میزان از ایمان، تعهد و آمادگی نشان می‌دهد که نیروهای دریایی جمهوری اسلامی ایران برای انجام مأموریت و دفاع از کشور آمادگی دارند. همرزمان شهدا برای ادامه راه آنان هم‌قسم هستند

امیر دریادار ایرانی با اشاره به حضور نیروهای نیروی دریایی در این مراسم گفت: همه ما هم‌قسم هستیم که راه شهدا را ادامه دهیم.

وی تصریح کرد: مسئولیت امروز ما سنگین‌تر است؛ چرا که باید در برابر خون عزیزانی که جان خود را برای کشور فدا کردند، مسئول باشیم و با قدرت از ایران اسلامی دفاع کنیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: شهدای ما امروز از نظر فیزیکی در میان ما نیستند، اما راه، آرمان و روحیه آنان همچنان در میان همرزمانشان زنده است. تأکید بر نقش مردم در قدرت ملی

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در ادامه با تأکید بر نقش مردم در اقتدار کشور اظهار کرد: قدرت و اراده مردم ایران اسلامی امروز دشمن را زمین‌گیر کرده است.

وی افزود: انسجام و ایستادگی مردم اجازه نداده است دشمن به اهداف خود دست پیدا کند.

امیر دریادار ایرانی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی گفت: دشمن به دنبال ضربه زدن به این انسجام است و اگر بتواند میان مردم و نظام فاصله ایجاد کند، به هدف خود نزدیک خواهد شد.

وی تأکید کرد: حفظ وحدت و انسجام کشور یک وظیفه همگانی است و در برابر دشمن، وحدت و همدلی مردم بزرگ‌ترین سرمایه کشور محسوب می‌شود. نیروی دریایی در مسیر شهدا

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به شهدای ناو دنا و دیگر شهدای نیروی دریایی گفت: شهدای نیروی دریایی ماه‌ها از خانواده‌های خود دور بودند و با وجود همه دشواری‌ها، مأموریت خود را انجام دادند.

وی افزود: امروز همرزمان این شهدا در دریا و دیگر مناطق مأموریتی ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد خون شهدا فراموش شود.

امیر دریادار ایرانی در پایان تأکید کرد: مسئولیت نیروهای مسلح در قبال شهدا، حفظ آمادگی، دانش، ایمان و روحیه جهادی و ادامه مسیر آنان است.

وی خاطرنشان کرد: اگر علم و مسئولیت دفاع از کشور را بر عهده گرفته‌ایم، باید شایستگی انجام این مسئولیت را نیز داشته باشیم و کشتی کشور را در مسیر درست به پیش ببریم.


۷ ساعت قبل / سایت تابناک

فرمانده کل ارتش: ملت ایران تسلیم نمی‌شود

به گزارش تابناک؛ امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی روز صنعت دفاعی را به سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا، سرپرست محترم وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند: سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا

سرپرست محترم وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح

سلام علیکم

فرارسیدن روز صنعت دفاعی، فرصت مغتنمی است برای پاسداشت مجاهدت‌های خالصانه و تلاش‌های شبانه‌روزی دانشمندان و متخصصان توانمند صنعت دفاعی کشور که با تکیه بر دانش بومی، اراده جهادی و خودباوری ملی، قله‌های پیشرفت و خودکفایی را یکی پس از دیگری فتح کرده‌اند.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح طی سال‌های گذشته با طراحی، ساخت و ارتقای طیف گسترده‌ای از تجهیزات و سامانه‌های دفاعی مورد نیاز نیرو‌های مسلح، نقش مؤثری در تقویت قدرت بازدارندگی و ارتقای توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران ایفا کرده است. بخش مهمی از این دستاورد‌ها در میدان‌های واقعی نبرد و در جنگ‌های اخیر، کارآمدی و قابلیت‌های خود را به نمایش گذاشتند و در برابر نگاه جهانیان، به نمادی از توان و ظرفیت صنعت دفاعی بومی کشور تبدیل شدند.

آنچه امروز به برکت مجاهدت فرزندان ملت در صنعت دفاعی در اختیار نیرو‌های مسلح قرار گرفته است، تنها مجموعه‌ای از تجهیزات و سامانه‌ها نیست؛ بلکه تجلی اعتماد به توان ایرانی، خودکفایی، دانش بومی و اراده ملتی است که تصمیم گرفته، امنیت و اقتدار کشور خود را با تکیه بر توان بومی تامین کند.

در عرصه‌های دشوار اخیر نیز پیوند میان توان رزمی نیرو‌های مسلح و ظرفیت‌های کم‌نظیر صنعت دفاعی کشور، جلوه‌ای روشن از قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت و موجب شد دشمنان در برابر استقامت و توان دفاعی ملت ایران، محاسبات خود را تغییر داده و در نهایت به پذیرش تفاهم و راهکار سیاسی تن دهند.

ارتش جمهوری اسلامی ایران، همکاری و هم‌افزایی با وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح را یکی از ارکان تقویت بنیه دفاعی کشور دانسته و بر استمرار این همکاری راهبردی در مسیر تأمین نیازمندی‌های خود، ارتقای تجهیزات، انتقال تجربه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و صنعتی کشور تأکید دارد.

در این روز پرافتخار یاد و خاطره چهار وزیر شهید دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، به‌ویژه وزیر شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده و دیگر شهدای والامقام عرصه صنعت دفاعی، تحقیقات و پشتیبانی نیرو‌های مسلح را گرامی داشته و اعلام می‌داریم؛ ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد و برای حفظ عزت و استقلال خود و با اتکال به فدرت لایزال الهی از آن استفاده می‌کند، نه تنها تسلیم نمی‌شود، بلکه بدون تردید پیروزخواهد شد.

اینجانب ضمن تبریک روز صنعت دفاعی را به جنابعالی و تمامی مدیران، متخصصان، دانشمندان و کارکنان خدوم وزارت دفاع و مجموعه صنایع دفاعی کشور، توفیق روزافزون این مجموعه را در مسیر تحقق فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) و تقویت هرچه بیشتر قدرت دفاعی و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران

سرلشکر ستاد امیر حاتمی




 تجارت ایران و ترکیه چگونه است؟
۱۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تجارت ایران و ترکیه چگونه است؟

اکوایران: تجارت ایران و ترکیه در سال ۲۰۲۵ به حدود ۵.۶ میلیارد دلار رسید. اما ترکیب مبادلات نشان می‌دهد سهم ایران از این رابطه عمدتا به صادرات مواد اولیه و نهاده‌های تولید محدود مانده است.

 نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم

«دایی وانیا» برای حسن معجونی فقط بازخوانی و اجرای یکی از شناخته‌شده‌ترین متن‌های چخوف نیست؛ مواجهه‌ای دوباره با آدم‌هایی است که در میانه ملال، ناکامی، عشق‌های نافرجام و رؤیاهای ازدست‌رفته، همچنان به زندگی چنگ می‌زنند. معجونی که سال‌هاست نامش با تئاتر و تجربه‌های متفاوت اجرائی گره خورده، این‌ بار به سراغ جهانی رفته که شاید بیش از همیشه به زمانه ما نزدیک است.

 آخرین اخبار جنگ: ترامپ از کنترل هرمز گفت؛ ایران به دنبال مذاکره از موضع قدرت
۳۵ دقیقه قبل / سایت فرارو

آخرین اخبار جنگ: ترامپ از کنترل هرمز گفت؛ ایران به دنبال مذاکره از موضع قدرت

در آستانه اعمال فشارهای اقتصادی تازه آمریکا علیه ایران، دو طرف همچنان بر مواضع سخت خود پافشاری می‌کنند. تهران از مذاکره از موضع قدرت می‌گوید و واشنگتن بر افزایش فشار تأکید دارد؛ در این میان، تنگه هرمز به یکی از مهم‌ترین اهرم‌های این رویارویی تبدیل شده است.

 ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند
۷ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۵۸ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد

دنیای اقتصاد: چت‌جی‌پی‌تی اکنون می‌تواند با افزونه جدید Apple Messages برای شما پیامک ارسال کند. اگر تا به حال می‌خواستید تمام مکالمات دیجیتالی خود با اوپن‌آی را به اشتراک بگذارید، خبر خوبی برای شما داریم: آزمایشگاه هوش مصنوعی به‌تازگی افزونه Apple Messages را برای چت‌جی‌پی‌تی راه‌اندازی کرده است که به کاربران علاقه‌مند اجازه می‌دهد صندوق ورودی پیام‌های خود را به این چت‌بات متصل کنند. اوپن‌ای‌آی استدلال می‌کند که مزایای انجام این کار بی‌شمار است. کاربران می‌توانند از این افزونه برای مرتب‌سازی، تجزیه و تحلیل یا ویرایش پیام‌های خود مستقیما از چت‌جی‌پی‌تی استفاده کنند. این افزونه همچنین با کدِکس و ChatGPT Work کار می‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند از آن به صورت حرفه‌ای، نه فقط شخصی، استفاده کنند.