قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

اولین دردسر سرمربی‌گری آلمان برای کلوپ

حضور یورگن کلوپ در کنگره بین‌المللی مربیان، به دلیل انتخاب به‌عنوان سرمربی تیم ملی آلمان منتفی شد.
 اولین دردسر سرمربی‌گری آلمان برای کلوپ

به گزارش "ورزش سه"، یورگن کلوپ از هفته‌ها قبل به عنوان یکی از سخنرانان اصلی کنگره بین‌المللی مربیان که به مدت سه روز در سالن راینگولد شهر ماینتس برگزار می‌شد، معرفی شده بود. اما قرار بود صبح دوشنبه روی صحنه برود که ناگهان برنامه تغییر کرد؛ چرا که از روز جمعه، او به عنوان سرمربی جدید تیم ملی آلمان انتخاب شده بود.

کلوپ جانشین یولیان ناگلزمان شد که پس از عملکرد ضعیف تیم ملی در جام جهانی از سمتش برکنار شده بود. او قراردادی تا سال ۲۰۳۰ با فدراسیون فوتبال آلمان امضا کرده است. به همین دلیل، حضورش در کنگره لغو شد، اما با ارسال یک پیام ویدیویی با صدها مربی و مهمان حاضر در مراسم صحبت کرد.

کلوپ در این پیام گفت:«قرار بود امروز شخصاً اینجا باشم و واقعاً هم دوست داشتم در کنار شما باشم. اما اتفاقات خیلی سریع پیش رفت. همان‌طور که احتمالاً از چند روز پیش و اخبار رسانه‌ها مطلع شده‌اید، من حالا رسماً سرمربی تیم ملی آلمان هستم. این مسئولیت بزرگی است و کاملاً از اهمیت آن آگاه هستم.»

او نخستین بازی خود به عنوان سرمربی آلمان را در ماه سپتامبر و در دیدار مقابل هلند انجام خواهد داد. تا آن زمان نیز قصد دارد کمتر در انظار عمومی ظاهر شود. کلوپ در این باره توضیح داد:«نمی‌خواهم در شروع کارم، قبل از اینکه حتی یک مسابقه با تیم انجام داده باشم، وارد حاشیه شوم.»

قرار بود او در این کنگره درباره موضوع «مربی شدن سخت نیست، اما مربی ماندن سخت است» صحبت کند و از تجربه‌هایش در سال‌های حضور روی نیمکت تیم‌های مختلف و راز موفقیتش بگوید. اما با قبول هدایت تیم ملی، ترجیح داد فعلاً وارد چنین بحث‌هایی نشود.

او گفت:«حتماً گفت‌وگوی جالبی می‌شد، اما اگر الان درباره این مسائل صحبت کنم، شاید در روزها و هفته‌های آینده برای خودم دردسر درست شود؛ چون حالا دوباره در جایگاه یک سرمربی قرار گرفته‌ام.»

جای خالی کلوپ روی صحنه را رودی فولر، مدیر ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان و یکی از اسطوره‌های فوتبال این کشور، پر کرد. کلوپ در پایان با لبخند گفت:«هرگز فکر نمی‌کردم روزی رودی فولر جای من را روی صحنه بگیرد. اگر چند سال پیش کسی چنین چیزی به من می‌گفت، باورش نمی‌کردم.»



۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اتفاق عجیب! بنر مارسی برای قهرمانی اسپانیا

به گزارش "ورزش سه"، با این حال، آنچه کمتر کسی می‌توانست تصور کند این بود که آنها قهرمانی اسپانیا در جام جهانی را جشن بگیرند. جامی که تیم ملی فرانسه در آن چهارم شد.

این اتفاقات در حاشیه بازی افتتاحیه فصل جدید لیگ یک فرانسه مقابل استراسبورگ در ورزشگاه ولودروم رخ داد؛ ورزشگاهی که هوادارانش در ابراز خشم و اعتراض خود علیه مالکان باشگاه به دلیل وضعیت بحرانی مالی هیچ تردیدی به خرج ندادند. اوضاع مالی مارسی تا حدی وخیم است که تمام بازیکنان ترکیب تیم در لیست فروش قرار گرفته‌اند.

این اعتراضات قابل انتظار بود، اما در لحظه‌ای که بازیکنان دو تیم وارد زمین شدند، در یکی از جایگاه‌ها طرحی با رنگ‌های پرچم اسپانیا به نمایش درآمد که روی آن عبارت «زنده باد لاروحا» نقش بسته بود. این اقدام به همت گروه اولتراهای معروف به «ساوت وینرز» انجام شد و به محض پایان مراسم قرعه‌کشی زمین، آن را جمع کردند.

البته این اولین باری نیست که اولتراهای اولیمپیک مارسی طرحی با رنگ‌های پرچم اسپانیا به نمایش می‌گذارند. در نوامبر ۲۰۲۴ نیز آنها به نشانه همبستگی با قربانیان حادثه ویرانگر سیل دانا اقدام مشابهی انجام داده بودند که روی آن نوشته شده بود: «روحیه و همبستگی برای اسپانیا».

مارسی این بازی را در نهایت 4-0 برد و شروعی کوبنده در فصل جاری داشت.


۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پدیده جذاب فرانسه راهی انگلیس شد

به گزارش ورزش سه، دیان متالی، مدافع چپ 20 ساله فرانسوی، رسما بازیکن ساندرلند شد. باشگاه انگلیسی که فصل گذشته لیگ برتر را در رتبه ششم به پایان رساند، امروز به‌طور رسمی از جذب مدافع جوان تولوز خبر داد؛ بازیکنی که انتقالش به انگلیس تا آستانه لغو پیش رفت اما در نهایت قرارداد پنج‌ساله‌ای با گربه‌های سیاه" امضا کرد.

این انتقال در حالی نهایی شد که چند روز پیش، به دلیل مشکلی که در تست‌های پزشکی متالی پیش آمده بود، آینده این جابه‌جایی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

متالی که پیش از این چهار بازی برای تیم زیر 21 سال فرانسه انجام داده، برای نهایی کردن انتقال راهی انگلیس شده بود و همه چیز آماده به نظر می‌رسید. با این حال، در جریان معاینات پزشکی ساندرلند، مشکلی در ناحیه کمر او شناسایی شد و باشگاه انگلیسی را وادار کرد روند انتقال را موقتاً متوقف کند.

برای بررسی دقیق‌تر شرایط، متالی به جنوب فرانسه بازگشت تا آزمایش‌های تکمیلی را پشت سر بگذارد. نتایج این بررسی‌ها اما نگرانی اولیه را برطرف کرد و آزمایش‌های جدید نشان داد مشکل جدی و نگران‌کننده‌ای وجود ندارد.

به این ترتیب، دو طرف بار دیگر به توافق رسیدند و ساندرلند امروز به‌طور رسمی انتقال این بازیکن جوان را اعلام کرد. متالی فصل گذشته یکی از چهره‌های قابل توجه تولوز بود. این دفاع چپ در مجموع 30 مسابقه برای این تیم به میدان رفت و 2078 دقیقه بازی کرد که 28 بازی آن در لیگ یک فرانسه بود.

سرعت و قدرت انفجاری او در سمت چپ زمین، خیلی زود توجه‌ها را به خود جلب کرد و متالی توانست زیر نظر کارلس مارتینز نوبل جایگاه ویژه‌ای در ترکیب تولوز پیدا کند. عملکرد او در فصل 2025/26 باعث شد ساندرلند برای جذبش وارد عمل شود.


۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا در جمع بزرگان؛ سرمربی آرسنال به رکورد ۱۵۰ برد در لیگ برتر رسید

پایگاه خبری فوتبالی - میکل آرتتا با پیروزی امشب آرسنال مقابل کاونتری، به رکورد ۱۵۰ پیروزی در لیگ برتر انگلیس دست پیدا کرد و نام خود را در جمع سریع‌ترین سرمربیان تاریخ این رقابت‌ها برای رسیدن به این تعداد برد ثبت کرد.

به گزارش فوتبالی، میکل آرتتا برای رسیدن به این رکورد به ۲۴۹ مسابقه نیاز داشت و در رده پنجم سریع‌ترین سرمربیان تاریخ لیگ برتر قرار گرفت. سرمربی اسپانیایی آرسنال با این آمار، تنها دو بازی بیشتر از سر الکس فرگوسن برای رسیدن به ۱۵۰ پیروزی زمان نیاز داشته است.

در صدر این فهرست، پپ گواردیولا قرار دارد که تنها در ۲۰۴ مسابقه به ۱۵۰ برد رسید. پس از او ژوزه مورینیو با ۲۳۱ بازی و یورگن کلوپ با ۲۳۷ مسابقه قرار دارند و الکس فرگوسن نیز با ۲۴۷ بازی چهارمین سرمربی سریع تاریخ لیگ برتر در رسیدن به این رکورد است.

این رکورد در حالی برای آرتتا به ثبت رسید که آرسنال فصل جدید لیگ برتر را با یک پیروزی قدرتمند آغاز کرد و سرمربی اسپانیایی توانست شروعی ایده‌آل در مسیر فصل جدید داشته باشد. آرتتا حالا با ثبت ۱۵۰ برد، یک قدم دیگر به جمع پرافتخارترین مربیان تاریخ لیگ برتر نزدیک شده است.




 سعید دقیقی : دوست داشتم سرمربی استقلال بشوم اما نشد و بوژوویچ را انتخاب کردند
۱۶ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

سعید دقیقی : دوست داشتم سرمربی استقلال بشوم اما نشد و بوژوویچ را انتخاب کردند

سعید دقیقی گفت : دو سه مرتبه بحث حضورم در تیم‌های بزرگ جدی شد. در یکی دو سال گذشته نیز مذاکراتی با استقلال انجام شد.

 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 فیلم ؛ هومن افاضلی دستیار قلعه نویی : مهدی تارتار مسیر مربیگری را پله‌پله طی کرده است
۳۸ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ هومن افاضلی دستیار قلعه نویی : مهدی تارتار مسیر مربیگری را پله‌پله طی کرده است

هومن افاضلی، مربی تیم ملی فوتبال ایران، در برنامه «سکو» با تمجید از مهدی تارتار، او را گزینه‌ای مناسب برای هدایت پرسپولیس دانست.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۲۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر