قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۱۹

جم برای لیگ برتر لحظه‌شماری می‌کند(عکس)

اعضای تیم پارس جنوبی برای دو بازی آخر لیگ یک انگیزه زیادی دارند؛ دو مسابقه‌ای که پیروزی در آنها می‌تواند به صعود جمی‌ها منجر شود.
 جم برای لیگ برتر لحظه‌شماری می‌کند(عکس)



۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

نتیجه‌گیری معکوس در نمایندگان لیگ آزادگان/ طلسم نساجی کی می‌شکند؟ - پارس فوتبال

 در هفته دوم، مس شهر بابک اولین امتیاز تاریخ خود در لیگ برتر را گرفت. آن هم با کامبک و یک سولو گل تماشایی، صنعت نفت همان هفته اول امتیاز گرفته بود و این هفته هم مساوی کرد، به این ترتیب فقط نساجی از جمع سه تیم صعود کننده از لیگ آزادگان تا الان امتیاز ندارد!

 با نیمه کاره ماندن لیگ ۲۵ تصمیم بر آن شد که فصل ۲۶ با ۱۸ تیم برگزار و حکم به صعود سه تیم از لیگ آزادگان داده شد. نساجی به عنوان قهرمان و مس شهر بابک به عنوان نایب قهرمان، اتوماتیک و به روال همیشه جواز صعود گرفتند و قرار شد بین تیم سوم لیگ ۱ یعنی صنعت نفت، با تیم انتهای جدول لیگ ۲۵ یعنی مس رفسنجان، پلی آف برگزار شود اما مس شرکت نکرد و این سهمیه به آبادان رسید.

 اما حالا در پایان هفته دوم لیگ بیست و ششم، تیم‌های تازه صعود کرده از لیگ یک آزادگان برعکس جایگاه جدولی فصل قبل خود نتیجه گرفته اند. صنعت نفت آبادان که تیم سوم فصل قبل لیگ آزادگان بود در همان هفته اول امتیازی از ملوان گرفت در حالی که نساجی در سیرجان و مس شهر بابک در تهران به ترتیب مغلوب گل گهر و استقلال شدند.

 در هفته دوم مس شهر بابک در خانه اولین امتیاز فصل را از خیبر گرفت اما نساجی در قائمشهر مغلوب استقلال شد. این شانس آبی‌ها بود که در دو هفته اول با دو تیم تازه صعود کرده روبرو شدند، تیم‌هایی که بنا به تجربه تاریخی لیگ برتر، معمولا کاندیداهای اصلی سقوط و بازگشت به سطح پایین‌تر هستند. آنها که اگر امتیازات آسان‌تر ابتدای فصل را از دست بدهند، دور برگشت با هر تغییر و تحول و هر میزان هزینه ، کار سختی برای بقا دارند.

 حالا در آستانه شروع هفته سوم، از جمع سه تیم تازه صعود کرده صنعت نفت با دو مساوی ۲ امتیاز دارد، مس شهربابک یک امتیاز و نساجی با شکست در هر دو بازی، تنها تیم بدون امتیاز این جمع است. تیمی که با قاطعیت فصل قبل قهرمان لیگ آزادگان شد و قبل از اقامت یک ساله در لیگ آزادگان، ۶ فصل در سطح اول فوتبال و لیگ برتر حضور داشت.

 آژیر خطر برای نماینده مازندران به صدا درآمده است!


۱۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

پایگاه خبری فوتبالی- بعد از این که آرش برهانی از فوتبال خداحافظی کرد کم کم مشخص شد او در یک رشته هنری هم سررشته دارد .

به گزارش فوتبالی، اخیرا ویدیویی از برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» با اجرای هومن حاجی عبداللهی و همراهی شخصیت معروف جناب‌خان با صداپیشگی محمد بحرانی در فضای مجازی منتشر شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است .

در این فیلم آرش برهانی بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی ایران حضور دارد و مشغول نواختن سازهای دف و تنبک است. خود حاجی عبداللهی هم تنبک می‌زند و برادر بزرگ‌تر آرش یعنی سیاوش برهانی تار می‌نوازد .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش نوازندگی آرش برهانی در کنار برادرش

نحوه نوازندگی برهانی در این فیلم نشان می‌دهد که او کاملا در کارش تسلط دارد و یک نوازنده حرفه‌ای است. این در حالی است که فوتبالیست‌ها به دلیل مشغله زیاد فرصت نمی‌کنند به کارهای دیگر مثل هنر بپردازند و برهانی در این زمینه یکی از استثناها به شمار می‌رود .

البته این اولین بار نیست که برهانی تبحرش را در نواختن ساز نشان می‌دهد. او حدود دو سال پیش هم در برنامه «1001» که با اجرای محسن کیایی از شبکه نسیم پخش می‌شد دقایق کوتاهی تنبک نواخت که در حین نوازندگی برهانی، شخصیت جناب‌خان که محمد بحرانی صداپیشگی او را بر عهده داشت آواز خواند .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش تنبک نوازی برهانی در برنامه 1001

از آنجا که هم تنبک و هم دف در دسته سازهای ضربی قرار دارند این طور به نظر می‌رسد که او علاقه و استعداد زیادی در زمینه نواختن سازهای ضربی دارد .

اینکه یک بازیکن فوتبال متولد اواخر دهه ۵۰ و اوایل دهه ۶۰ به موسیقی سنتی و گوش دادن به آن علاقه داشته باشد شاید چندان عجیب نباشد ولی اینکه یک بازیکن با مهارت نوازندگی کند مطمئنا قابل توجه است . 

البته نوازندگی و استعداد هنری در خانواده برهانی ارثی است. سیاوش و آرش برهانی فرزندان زنده‌یاد استاد داریوش برهانی هستند. استاد برهانی از نوازندگان چیره دست و برجسته تار و سه تار در کرمان بود. استادی شریف و خوش اخلاق که شاگردان بسیاری را در کرمان تربیت کرد . 

زنده‌یاد خلیل برهانی عموی آرش برهانی هم نوازنده و استاد تار و هنرمند بود و حتی مهدی برهانی عموی دیگر این دو برادر هم ترانه سرا و ادیب بود و این که آرش با این سبک و سیاق نوازندگی کند و تکنیک‌های ریز دف و تنبک را اجرا کند، نشان می‌دهد که در کودکی و نوجوانی، چقدر خوب آموزش دیده است . 

برهانی البته در اوج دوران فوتبالش هم در چند کنسرت و گرامیداشت عمویش استاد خلیل برهانی در کرمان، تنبک زده که فیلم این اجرا در آرشیوهای اینترنتی موسیقی استان کرمان موجود است.


۲۲ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

مهاجم منچستریونایتد گزینه جانشینی واتکینز!

پایگاه خبری فوتبالی - استون ویلا در روزهای اخیر شرایط جذب جاشوا زیرکزی، مهاجم منچستریونایتد، را مورد بررسی قرار داده و درباره امکان انتقال این بازیکن هلندی به این باشگاه پرس‌وجو کرده است. این موضوع در شرایطی مطرح شده که آینده اولی واتکینز در ویلا پارک همچنان نامشخص است و الهلال برای جذب این مهاجم انگلیسی فشار بیشتری وارد می‌کند.

به گزارش فوتبالی، با وجود اینکه نیکولاس جکسون همچنان گزینه اصلی استون ویلا برای جانشینی واتکینز محسوب می‌شود، زیرکزی نیز به فهرست گزینه‌های مورد بررسی مدیران این باشگاه اضافه شده است. ویلا به دنبال این است که در صورت جدایی واتکینز، یک مهاجم جدید به ترکیب خود اضافه کند و زیرکزی یکی از گزینه‌هایی است که شرایطش زیر نظر قرار گرفته است.

از سوی دیگر، آینده خود زیرکزی در منچستریونایتد نیز قطعی نیست. این مهاجم هلندی در هفته‌های اخیر مورد توجه چند باشگاه قرار گرفته و در صورت نهایی شدن جدایی او از اولدترافورد، منچستریونایتد نیز احتمالاً برای جذب یک مهاجم جدید وارد بازار خواهد شد. با این حال وضعیت نهایی به آینده واتکینز و تصمیم ویلا درباره جانشین او بستگی خواهد داشت.




 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.