قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

قدیمی‌ترین سرمربی لیگ و آرزوهای بزرگ!

فراز کمالوند پس از پنج فصل دوری از لیگ برتر، این روزها برای ماموریتی تازه در زادگاه خود آماده می‌شود.
 قدیمی‌ترین سرمربی لیگ و آرزوهای بزرگ!

به گزارش ورزش سه، فراز کمالوند این روزها تمرینات خیبر را برای حضور در فصل جدید لیگ برتر زیر نظر گرفته و بار دیگر روی نیمکت تیمی نشسته که پیش از این نیز تجربه هدایت آن را در لیگ یک داشته است. او علاوه بر سرمربیگری، در مقطعی مدیریت باشگاه خیبر را نیز بر عهده داشت و حالا با شناخت کامل از فضای باشگاه و فوتبال لرستان، شاگردانش را مهیای شروع فصلی متفاوت می‌کند.

نکته جالب درباره بازگشت کمالوند به خیبر، دوری او از لیگ برتر در سال‌های اخیر است. کمالوند در پنج سال گذشته در لیگ آزادگان فعالیت کرد و روی نیمکت تیم‌هایی مانند خیبر، نفت آبادان و نساجی نشست، اما حالا دوباره فرصت حضور در بالاترین سطح فوتبال ایران را به دست آورده و می‌خواهد با خیبر جایگاه مناسبی در لیگ برتر به دست بیاورد. 

البته حضور کمالوند در لیگ یک بی‌دلیل نبوده است. او در فوتبال ایران همواره به عنوان یکی از مربیان باسابقه در زمینه صعود تیم‌ها شناخته شده و در دوران کاری خود با تیم‌هایی مانند تراکتور، شیرین‌فراز کرمانشاه و استقلال اهواز، سهمیه صعود به لیگ برتر را کسب کرده است. علاوه بر این، او تا اواسط فصل اخیر رقابت‌های لیگ یک نیز هدایت نساجی را بر عهده داشت و در نهایت در شرایطی این تیم را ترک کرد که صدرنشین بود.

این بار اما شرایط برای کمالوند متفاوت است، چرا که او در سی‌امین سال مربیگری خود هدایت تیم شهرش را در لیگ برتر بر عهده دارد. خیبر که دو سال قبل به سطح اول فوتبال ایران راه یافت، فصل گذشته توانست رتبه نهم جدول را کسب کند و حالا مدیران باشگاه امیدوارند تجربه کمالوند بتواند این تیم را به جایگاهی بالاتر برساند. 

تمرینات پیش‌فصل خیبر با حضور کمالوند ادامه دارد و او فرصت دارد تا پیش از آغاز مسابقات، تیمش را مطابق تفکرات فنی خود آماده کند. شروع دوباره این مربی روی نیمکت خیبر، تیم محبوب زادگاه خودش، یکی از نکات قابل توجه فصل جدید لیگ برتر خواهد بود؛ بازگشتی که باید دید تا چه اندازه برای او و نماینده لرستان موفقیت‌آمیز خواهد بود.



۴۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.

به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.

در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.

استقلال

در بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند. صالح حردانی کاپیتان دوم استقلال در این فصل، در پایان راردادش با استقلال در فصل بیست و سوم، راهی سپاهان شد اما فقط نیم فصل در این تیم حضور داشت. با وجودی که صالح در اکثر بازیها در ترکیب ثابت حضور داشت، اما در نیم فصل با توافقی دو طرفه از این تیم جدا شد و بار دیگر به استقلال پیوست.

حسین گودرزی پس از درخشش در شمس آذر قزوین، در لیگ بیست و چهارم به سپاهان پیوست. بازی‌های خوب او در جمع زردپوشان باعث شد تا مسئولان استقلال او را به خدمت بگیرند.

سپاهان

در ترکیب سپاهان در فصل بیست و ششم، نام پنج استقلالی سابق مشاهده می‌شود. آرمین سهرابیان که در فصل هفدهم با جدایی از سپاهان به استقلال پیوست، در پایان فصل گذشته از جمع آبی‌پوشان جدا شد و بار دیگر به سپاهان رفت. آرش رضاوند نیز 6 فصل در استقلال حضور داشت و 5 بار برای این تیم گلزنی کرد. این بازیکن در ابتدای فصل بیست و پنجم از استقلال به سپاهان رفت. امید نورافکن بازیکنی بود که فوتبالش را از تیم پایه‌های استقلال شروع کرد و چهار فصل هم در لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت. اما در فصل نوزدهم پیراهن سپاهان را برتن کرد و اکنون هفتمین فصل حضورش در این تیم را سپری می‌کند.

کاوه رضایی با وجودی که یک فصل در استقلال بازی کرد، اما آمار خوبی از خود به جا گذاشت. 7 گل زده و 8 پاس گل حاصل کار او در فصل شانزدهم بود. اکنون کاوه رضایی چهارمین فصل متوالی است که در سپاهان توپ می‌زند.اما مهم‌ترین استقلالی ترکیب سپاهان کسی نیست به جز سیدحسین حسینی. دروازه‌بان و کاپیتان سابق استقلال که 9 فصل در لیگ برتر برای تیم محبوبش بازی کرد اما در ابتدای فصل گذشته به دلیل اختلاف با مدیریت باشگاه و بعدا مشخص شد ساپینتو ، از این تیم جدا شد و به سپاهان رفت.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

این پرسپولیس، شبیه به نسل طلایی برانکو!

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در فصل تابستان دست به یک جوان‌گرایی گسترده زده و با چند بازیکن پرافتخار و باتجربه خود قطع همکاری کرد. ستاره‌هایی مانند سروش رفیعی، امید عالیشاه، مرتضی پورعلی‌گنجی و میلاد سرلک، بعد از سپری کردن فصول درخشان از پرسپولیس جدا شده و جای خود را به بازیکنان جوان دادند. بعد از انتصاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس، او همه تمرکز خود به کاهش میانگین سنی پرسپولیس معطوف کرده و توانست تا حد زیادی به این هدف دست پیدا کند. 

پرسپولیس در دو مسابقه نخست خود با زدن شش گل و کسب شش امتیاز، عنوان صدرنشینی را تا پایان هفته دوم به خود اختصاص داده و هواداران این تیم در این مدت نسبت به آینده این باشگاه امیدوار شده‌اند. اما عصر امروز رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس با انتشار یک ویدیوی طولانی، به مقایسه نسل طلایی پرسپولیس با برانکو و بازیکنان فعلی این تیم پرداخته است. در بخش اول این ویدیو شاهد تمجید از بازیکنان اضافه شده و جوان پرسپولیس در دوره برانکو و میدان دادن این سرمربی کروات به ستاره‌هایی مانند مهدی طارمی، احمد نوراللهی، محسن مسلمان، علیرضا بیرانوند و چند نام دیگر هستیم. در ادامه ویدیو، اینگونه عنوان شده که پرسپولیس با مهدی تارتار نیز به دنبال تکرار همان مسیر و ساختن یک نسل جوان برای فتح عناوین متعدد در سال‌های آینده است. 

البته این رویای هواداران پرسپولیس و مدیریت باشگاه بوده و مشخص نیست تا چه اندازه این اهداف بزرگ در واقعیت نیز عملی خواهد شد. اما به هر حال بازیکنان جوان پرسپولیس در دو مسابقه عملکرد خوبی داشته و به شدت هواداران این باشگاه را نسبت به آینده این تیم امیدوار کرده‌اند. البته مسابقات دشوار پرسپولیس هنوز از راه نرسیده، اما نمایش چشم‌نواز تیم مهدی تارتار تا این لحظه که منجر به رضایت هواداران این تیم شده است.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعتراض پرسپولیس به داوری: با ابزار جدید!

به گزارش "ورزش سه"، فصل برای پرسپولیس به بهترین شکل ممکن آغاز شده و آنها با کسب دو پیروزی در دو مسابقه ابتدایی، به ثمر رساندن شش گل و دریافت تنها یک گل، با اقتدار در صدر جدول لیگ برتر قرار دارند. آنها در دومین بازی خود در فصل جدید، چهارشنبه شب پذیرای استقلال خوزستان بوده و با ارائه یک نمایش هجومی با ۴ چهار حریف خود را بدرقه کردند. پرسپولیس در همان دقایق ابتدایی دوبار به گل رسیده و در نهایت و با ادامه روند حملات خود در نیمه دوم نیز دوبار دروازه تیم مهمان را باز کرد. اما در پایان مسابقه اعضای مدیریتی باشگاه پرسپولیس علیرغم کسب این پیروزی پرگل، به اعتراض به قضاوت حسن اکرمی داور این مسابقه پرداختند.

محسن خلیلی، سرپرست باشگاه پرسپولیس در این رابطه صحبت کرده و البته این تیم خیلی زود از طریق رسانه رسمی خود مدعی شد که نامه‌ای در خصوص اعتراض به عملکرد داور، به کمیته داوران ارسال کرده است. اما حالا ساعتی قبل باشگاه پرسپولیس با انتشار یک ویدیو، اشتباهات حسن اکرمی را برشمرده و این گونه و دوباره به قضاوت او اعتراض کرده است. البته برخی از صحنه‌های این ویدیو در میانه میدان یا در گوشه زمین بوده و به نظر تاثیر چندانی در نتیجه مسابقه نداشته است. اما مهم‌ترین صحنه اعتراض پرسپولیس در نیمه دوم و روی ارسال علی علیپور برای ایگور سرگیف رخ داد. 

جایی که توپ به دست مدافع استقلال خوزستان برخورد کرد و از دید هواداران و کادر فنی پرسپولیس، این صحنه پنالتی بود. اما البته اعتراض باشگاه پرسپولیس در شرایطی صورت گرفته که بسیاری از کارشناسان معتقدند دست مدافع استقلال خوزستان بسته بوده و این صحنه پنالتی محسوب نمی‌شود. اما به هر حال پرسپولیس با انتشار یک نامه رسمی و البته یک ویدیو در صفحه خود، به قضاوت حسن اکرمی اعتراض کرده است.




 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.

 جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود

اعضای قدرتمند منطقه‌ای فیفا پروژه استیضاح جیانی اینفانتینو رییس فیفا را کلید زدند.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه روسیه، با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم ملی روسیه شد.

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۱۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر