قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

حذف تلخ آلمان به نفع موسیالا شد!

جراحی مخفیانه ستاره بایرن پس از حذف آلمان. موسیالا بدون گذراندن تعطیلات برمی‌گردد.
 حذف تلخ آلمان به نفع موسیالا شد!



۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

کاپیتان ترسناک: دو بازی بهتر از کل فصل قبل!

به گزارش ورزش سه، مارتین اودگارد دوباره همان بازیکنی شده که آرسنال به او نیاز دارد؛ شروع فصل برای کاپیتان نروژی فوق‌العاده بود و آمار گلزنی او در دو بازی ابتدایی فصل ( سوپرجام و بازی امشب در هفته اول لیگ برتر) با کل فصل گذشته قابل مقایسه نیست.  

اودگارد فصل جدید آرسنال را با یک گل در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در سوپرجام انگلیس آغاز کرد و در اولین بازی لیگ برتر که امشب مقابل کاونتری در حال برگزاری است هم موفق به گلزنی شد. او در دو مسابقه ابتدایی فصل دو گل زده است.

این شروع برای کاپیتان آرسنال از آن جهت جالب توجه است که فصل گذشته شرایط کاملاً متفاوتی داشت. اودگارد در مجموع ۳۶ بازی برای آرسنال به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ هرچند در کنار آن هشت پاس گل به هم‌تیمی‌هایش داد. 

اودگارد در همین دو بازی اول فصل جدید، دو برابر تعداد گل‌های فصل گذشته‌اش گل زده است. بدون اغراق می‌شود گفت اودگارد دوباره ترسناک شده است.

فصل گذشته برای اودگارد با مصدومیت و مشکلات بدنی پشت سر گذاشته شد و او در مقاطع مختلف نتوانست تأثیرگذاری همیشگی را در خط میانی آرسنال داشته باشد. آمار گلزنی و پاس گل او پایین‌تر از استانداردهایی بود که پیش از این از کاپیتان آرسنال انتظار می‌رفت.

اما حالا نشانه‌ها کاملاً امیدوارکننده است. اودگارد ابتدا مقابل منچسترسیتی گل سوم آرسنال را به ثمر رساند و امشب در اولین بازی لیگ برتر، مقابل کاونتری نامش را در فهرست گلزنان قرار داد.


۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا - پارس فوتبال

 اولین بار سایت اسپورت ۲۴ یونان، اعلام کرد مهدی طارمی در تمرین المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. الوصل در لیگ نخبگان آسیا حضور و حریف استقلال و تراکتور است. فردای اعلام این خبر، مبلغ قرارداد طارمی با الوصل ۸۵۰ هزار دلار اعلام شد که یک سوم دستمزد او در تیم یونانی و فصل قبل بوده است. طارمی وقتی از اینتر راهی یونان شد نیز یک مرحله در دستمزد خود تخفیف داده بود.

 این سیر بازگشت به عقب، چه در دستمزد و چه در سطح فوتبال، برای طارمی و تمام بازیکنان دیگر اجتناب ناپذیر است. سن که بالا می‌رود، از کارایی بازیکن کاسته شده و یک ستاره هر چقدر بزرگ و اثرگذار، روزی به پایان کار خود می‌رسد. هر چقدر هم بازیکنان و اطرافیان آنها بخواهند انکار کنند، از روی نشانه‌های این چنینی می‌توان حقیقت را فهمید.

 روزی که رونالدو راهی عربستان و مسی راهی آمریکا شد، نشانه مرحله آخر هنرنمایی دو ابر ستاره بود. از دهه ۷۰ شمسی که پای بازیکنان ایرانی به اروپا باز شد، این مسیر در فوتبال ما هم تجربه شده و از علی دایی، کریم باقری و خداداد عزیزی که اولین لژیونرهای ایرانی در بوندسلیگا بودند، مقصد اول بازگشت از اروپا کشورهای عربی و سپس لیگ برتر خودمان تعیین شده است.

 فرقی نمی‌کند مثل مهرداد میناوند در ۲۷ سالگی یا مثل سردار آزمون در ۳۰ سالگی این مسیر را طی کنید، یا مثل طارمی در ۳۴ سالگی، حقیقت یکیست و آن پایان حرفه پرافتخار این ستاره‌هاست. هیچ بازیکنی دوست ندارد اروپا را رها کند. در مواردی مثل جهانبخش، می‌بینیم که حتی راضی به حضور در تیم‌های درجه چندم هم می‌شوند تا در قاره سبز بمانند، یا در نمونه‌های خارجی که پیشنهاد چند ۱۰ برابری کشورهای عربی را برای ماندن در اروپا رد می‌کنند.

 وقتی کار بازیکن ما به امارات و قطر برسد، یعنی یکی دو فصل بعد آن بازیکن در لیگ برتر خودمان خواهد بود (در مورد طارمی پرسپولیس یا تراکتور) و بازیکنی که به این مرحله رسیده، دیگر انگیزه چندانی در تیم ملی و باشگاهی ندارد. او مزد اسم و رسمش را می‌گیرد و فداکاری که در جوانی کرده، همین طارمی روزی پیشنهاد ۲ میلیون دلاری قطری‌ها برای تمدید را رد و با ۲۰۰ هزار دلار به پرتغال رفت، حالا پولی را که آن روز رد کرده بود را می‌گیرد.

 این وسط تیم ملی باید نگران شرایط خود باشد. امیر قلعه نویی در این سال‌ها تمام تخم مرغ‌هایش را در سبد بازیکنان بزرگ و در راس بقیه، مهدی طارمی چیده و دیدیم که در همین جام جهانی یا جام ملت‌های قبل، زمانی که طارمی مهار شود یا آماده نباشد، تیم ما به بن بست می‌خورد. طارمی در جام ملتهای پیش رو هم نقطه اتکای تیم ملی خواهد بود اما این بازگشت به عقب قطعاً روی کیفیت بازی او تاثیر می‌گذارد.

 شاید اگر قلعه نویی خیلی زودتر از این‌ها فکر جانشینی برای سردار و طارمی بود، الان اینقدر نگران نبودیم اما در فاصله چند ماه تا جام ملت‌ها بازگشت طارمی به آسیا بدترین خبر برای تیم ملی بود.

بیشتر بخوانید: سفر طارمی به امارات؛ ستاره ایرانی برای مذاکره سفر کرد


۱۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

پایگاه خبری فوتبالی- بعد از این که آرش برهانی از فوتبال خداحافظی کرد کم کم مشخص شد او در یک رشته هنری هم سررشته دارد .

به گزارش فوتبالی، اخیرا ویدیویی از برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» با اجرای هومن حاجی عبداللهی و همراهی شخصیت معروف جناب‌خان با صداپیشگی محمد بحرانی در فضای مجازی منتشر شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است .

در این فیلم آرش برهانی بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی ایران حضور دارد و مشغول نواختن سازهای دف و تنبک است. خود حاجی عبداللهی هم تنبک می‌زند و برادر بزرگ‌تر آرش یعنی سیاوش برهانی تار می‌نوازد .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش نوازندگی آرش برهانی در کنار برادرش

نحوه نوازندگی برهانی در این فیلم نشان می‌دهد که او کاملا در کارش تسلط دارد و یک نوازنده حرفه‌ای است. این در حالی است که فوتبالیست‌ها به دلیل مشغله زیاد فرصت نمی‌کنند به کارهای دیگر مثل هنر بپردازند و برهانی در این زمینه یکی از استثناها به شمار می‌رود .

البته این اولین بار نیست که برهانی تبحرش را در نواختن ساز نشان می‌دهد. او حدود دو سال پیش هم در برنامه «1001» که با اجرای محسن کیایی از شبکه نسیم پخش می‌شد دقایق کوتاهی تنبک نواخت که در حین نوازندگی برهانی، شخصیت جناب‌خان که محمد بحرانی صداپیشگی او را بر عهده داشت آواز خواند .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش تنبک نوازی برهانی در برنامه 1001

از آنجا که هم تنبک و هم دف در دسته سازهای ضربی قرار دارند این طور به نظر می‌رسد که او علاقه و استعداد زیادی در زمینه نواختن سازهای ضربی دارد .

اینکه یک بازیکن فوتبال متولد اواخر دهه ۵۰ و اوایل دهه ۶۰ به موسیقی سنتی و گوش دادن به آن علاقه داشته باشد شاید چندان عجیب نباشد ولی اینکه یک بازیکن با مهارت نوازندگی کند مطمئنا قابل توجه است . 

البته نوازندگی و استعداد هنری در خانواده برهانی ارثی است. سیاوش و آرش برهانی فرزندان زنده‌یاد استاد داریوش برهانی هستند. استاد برهانی از نوازندگان چیره دست و برجسته تار و سه تار در کرمان بود. استادی شریف و خوش اخلاق که شاگردان بسیاری را در کرمان تربیت کرد . 

زنده‌یاد خلیل برهانی عموی آرش برهانی هم نوازنده و استاد تار و هنرمند بود و حتی مهدی برهانی عموی دیگر این دو برادر هم ترانه سرا و ادیب بود و این که آرش با این سبک و سیاق نوازندگی کند و تکنیک‌های ریز دف و تنبک را اجرا کند، نشان می‌دهد که در کودکی و نوجوانی، چقدر خوب آموزش دیده است . 

برهانی البته در اوج دوران فوتبالش هم در چند کنسرت و گرامیداشت عمویش استاد خلیل برهانی در کرمان، تنبک زده که فیلم این اجرا در آرشیوهای اینترنتی موسیقی استان کرمان موجود است.




 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.