قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۱۹

استعفای ناگهانی چهره کلیدی لیورپول!

لیورپول با جدایی مایکل ادواردز، مدیرعامل بخش فوتبال گروه ورزشی فِن‌وی (FSG)، با یک دوره تغییرات اساسی در ساختار داخلی خود مواجه است.
 استعفای ناگهانی چهره کلیدی لیورپول!



۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پدیده جذاب فرانسه راهی انگلیس شد

به گزارش ورزش سه، دیان متالی، مدافع چپ 20 ساله فرانسوی، رسما بازیکن ساندرلند شد. باشگاه انگلیسی که فصل گذشته لیگ برتر را در رتبه ششم به پایان رساند، امروز به‌طور رسمی از جذب مدافع جوان تولوز خبر داد؛ بازیکنی که انتقالش به انگلیس تا آستانه لغو پیش رفت اما در نهایت قرارداد پنج‌ساله‌ای با گربه‌های سیاه" امضا کرد.

این انتقال در حالی نهایی شد که چند روز پیش، به دلیل مشکلی که در تست‌های پزشکی متالی پیش آمده بود، آینده این جابه‌جایی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

متالی که پیش از این چهار بازی برای تیم زیر 21 سال فرانسه انجام داده، برای نهایی کردن انتقال راهی انگلیس شده بود و همه چیز آماده به نظر می‌رسید. با این حال، در جریان معاینات پزشکی ساندرلند، مشکلی در ناحیه کمر او شناسایی شد و باشگاه انگلیسی را وادار کرد روند انتقال را موقتاً متوقف کند.

برای بررسی دقیق‌تر شرایط، متالی به جنوب فرانسه بازگشت تا آزمایش‌های تکمیلی را پشت سر بگذارد. نتایج این بررسی‌ها اما نگرانی اولیه را برطرف کرد و آزمایش‌های جدید نشان داد مشکل جدی و نگران‌کننده‌ای وجود ندارد.

به این ترتیب، دو طرف بار دیگر به توافق رسیدند و ساندرلند امروز به‌طور رسمی انتقال این بازیکن جوان را اعلام کرد. متالی فصل گذشته یکی از چهره‌های قابل توجه تولوز بود. این دفاع چپ در مجموع 30 مسابقه برای این تیم به میدان رفت و 2078 دقیقه بازی کرد که 28 بازی آن در لیگ یک فرانسه بود.

سرعت و قدرت انفجاری او در سمت چپ زمین، خیلی زود توجه‌ها را به خود جلب کرد و متالی توانست زیر نظر کارلس مارتینز نوبل جایگاه ویژه‌ای در ترکیب تولوز پیدا کند. عملکرد او در فصل 2025/26 باعث شد ساندرلند برای جذبش وارد عمل شود.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ یوفا و کونکاکاف در حال بررسی پروژه‌ای هستند که در صورت عملی شدن می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین تغییرات سال‌های اخیر در تقویم فوتبال ملی را رقم بزند؛ ایجاد یک لیگ ملت‌های مشترک بیم اروپا و آمریکای شمالی که قرار است تمامی 96 تیم ملی عضو این دو کنفدراسیون را شامل شود.

این پروژه هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد و جزئیات نهایی آن مشخص نشده، اما بر اساس اطلاعات منتشرشده در رسانه‌های بریتانیایی، مسابقات احتمالا از سال 2028 و پس از پایان جام ملت‌های اروپا آغاز خواهد شد.

این طرح در شرایطی مطرح شده که روابط کنفدراسیون‌های قاره‌ای و فیفا به ریاست جانی اینفانتینو بسیار پرتنش شده است. یوفا و کونکاکاف در ماه‌های اخیر همکاری نزدیک‌تری داشته‌اند و حتی گفته می‌شود دو کنفدراسیون در حال بررسی گزینه‌ای جایگزین برای انتخابات ریاست فیفا در مارس سال آینده هستند.  

اروپا و آمریکای شمالی؛ یک لیگ ملت‌های متفاوت

ایده مطرح‌شده قرار است تا حد زیادی از ساختار لیگ ملت‌های فعلی یوفا و کونکاکاف استفاده کند. تیم‌ها در چند سطح مختلف تقسیم خواهند شد و پس از مرحله گروهی، مسابقات حذفی و در نهایت یک تورنمنت نهایی به سبک فاینال فور برگزار خواهد شد.

در بالاترین سطح، تیم‌هایی مثل اسپانیا، فرانسه، انگلیس و آلمان می‌توانند با قدرت‌های فوتبال آمریکای شمالی مثل مکزیک، آمریکا و کانادا روبرو شوند.

در چنین شرایطی، دیدارهای رسمی تیم‌های بزرگ اروپایی و نمایندگان آمریکای شمالی به شکل قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد؛ مسابقاتی که هم از نظر ورزشی جذابیت بالایی دارند و هم می‌توانند بازار بزرگی را هدف قرار دهند.

حداقل در شکل فعلی طرح، قرار نیست برنامه‌ریزی مسابقات تاریخ‌های جدیدی به تقویم ملی اضافه کند. یعنی فیفا دِی‌های اضافی نخواهیم داشت. مرحله گروهی احتمالا در پنجره‌های ملی سپتامبر، اکتبر و نوامبر برگزار می‌شود، دیدارهای حذفی در ماه مارس و تورنمنت نهایی در ژوئن برگزار خواهد شد.

به این ترتیب، مسابقات جدید قرار است جای بخشی از دیدارهای ملی فعلی را بگیرد، نه اینکه تقویم بازیکنان را بیشتر فشرده کند. همچنین تلاش خواهد شد بازی‌ها در مناطق جغرافیایی نزدیک به هم برگزار شوند تا میزان سفرهای طولانی کاهش پیدا کند.

پروژه‌ای با گردش مالی بالا

تمام 96 فدراسیون عضو یوفا و کونکاکاف در این پروژه حضور خواهند داشت و بخشی از درآمد حاصل از مسابقات می‌تواند بین آنها توزیع شود.

این برای تیم‌های ملی کشورهای کوچک‌تر اهمیت ویژه‌ای دارد؛ چرا که علاوه بر درآمد بیشتر، فرصت رویارویی با تیم‌های قدرتمندتر را به دست خواهند آورد.

البته قدرت‌های بزرگ هم دلایل اقتصادی کافی برای حمایت از این پروژه دارند. دیدار تیم‌های مطرح اروپا و تیم‌های ملی آمریکا، مکزیک و کانادا می‌تواند بازار تجاری بسیار بزرگی در آمریکای شمالی ایجاد کند.

مکزیک هم می‌تواند یکی از برندگان این طرح باشد. فدراسیون فوتبال این کشور در گذشته احتمال جدایی از کونکاکاف و پیوستن به کونمبول (آمریکای جنوبی) را بررسی کرده بود. این تلاش مکزیک دلایل ورزشی و اقتصادی داشت. برگزاری منظم مسابقات مقابل تیم‌های قدرتمند اروپایی می‌تواند جذابیت چنین تغییری را برای مکزیک کاهش دهد.

یک چالش تازه برای اینفانتینو؟

این پروژه در شرایطی شکل می‌گیرد که اختلافات یوفا و کونکاکاف با فیفا افزایش یافته است. دو کنفدراسیون با طرح جانی اینفانتینو برای جذب سرمایه‌گذاران خصوصی در مسابقات فیفا مخالفت کرده‌اند و پس از مطرح شدن این پروژه، همکاری آنها افزایش پیدا کرده است.

یوفا و کونکاکاف در ماه آوریل و در کنگره فیفا در ونکوور تفاهم‌نامه‌ای برای تقویت همکاری بین دو سازمان امضا کردند و در هفته‌های اخیر این همکاری در پی اختلافات بر سر مدیریت فوتبال جهان جدی‌تر شده است.

خ

نوز مشخص نیست لیگ ملت‌های مشترک برای برگزاری به تأیید فیفا نیاز خواهد داشت یا نه. از آنجا که مسابقات قرار است در پنجره‌های ملی موجود برگزار شود، برگزارکنندگان احتمالا استدلال خواهند کرد که نیازی به ایجاد تاریخ‌های جدید نیست. با این حال، اگر این پروژه به عنوان جایگزینی برای مسابقات تحت مدیریت فیفا تلقی شود، می‌تواند به موضوعی حساس تبدیل شود.

آسیا هم چشم به پروژه دوخته است

ماجرا شاید در آینده به اروپا و آمریکای شمالی محدود نماند. کنفدراسیون فوتبال آسیا هم علاقه خود را به حضور احتمالی در چنین پروژه‌ای نشان داده است، هرچند اضافه شدن AFC در شرایط فعلی بیشتر یک هدف بلندمدت محسوب می‌شود.

آسیا در حال حاضر لیگ ملت‌های مستقلی ندارد و نداشتن لیگ ملتها پیوستن فوری این کنفدراسیون به طرح مشترک را دشوار می‌کند. با این حال، ساختار مسابقات می‌تواند به شکلی طراحی شود که در آینده امکان گسترش آن وجود داشته باشد.

یوفا هنوز به صورت رسمی درباره این گزارش‌ها اظهار نظر نکرده و کونکاکاف تنها بر آمادگی خود برای همکاری‌های بین‌المللی تأکید کرده است.

اگر این پروژه از مرحله مذاکره عبور کند و به واقعیت برسد، لیگ ملت‌های مشترک اروپا و آمریکای شمالی می‌تواند یکی از مهم‌ترین تغییرات تقویم فوتبال ملی در سال‌های اخیر باشد؛ تغییری که پای اسپانیا، فرانسه، انگلیس و آلمان را به مسابقات رسمی مقابل آمریکا، مکزیک و کانادا باز می‌کند و شاید فصل تازه‌ای از فوتبال ملی را رقم بزند. اگر آسیا هم به این پروژه بپیوندد می‌توان از برگزاری یک جام جهانی جدید حرف زد.


۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

لیورپول برای جذب ابراهیم امبایه وارد مذاکره مستقیم با پاری‌سن‌ژرمن شد

پایگاه خبری فوتبالی- لیورپول مذاکرات خود با پاری‌سن‌ژرمن برای جذب ابراهیم امبایه را آغاز کرده و این پرونده در روزهای اخیر وارد مرحله جدی‌تری شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش RMC Sport، امبایه با پیشنهاد لیورپول موافقت کرده و دو طرف بر سر جزئیات شخصی یک قرارداد احتمالی به توافق رسیده‌اند؛ قراردادی که طبق گزارش‌ها می‌تواند پنج‌ساله باشد. 

امبایه، وینگر ۱۸ ساله پاری‌سن‌ژرمن، یکی از استعدادهای جوان فوتبال فرانسه محسوب می‌شود و لیورپول او را گزینه‌ای مناسب برای تقویت خط حمله در نظر گرفته است. با این حال، مشکل اصلی حالا مذاکره با خود پاری‌سن‌ژرمن بر سر مبلغ انتقال است. 

پاری‌سن‌ژرمن برای جدایی این بازیکن رقم قابل توجهی می‌خواهد و لیورپول در شرایط فعلی حاضر نیست مبلغ درخواستی پاریسی‌ها را پرداخت کند. برخی گزارش‌ها رقم مورد نظر PSG را حدود ۶۰ میلیون یورو عنوان کرده‌اند. 

امبایه در تابستان امسال مورد توجه چند باشگاه اروپایی قرار گرفته بود و حتی بایرلورکوزن نیز شرایط او را بررسی می‌کرد، اما طبق گزارش RMC Sport، این بازیکن ترجیح داده راهی آنفیلد شود. با این حال، توافق شخصی به‌تنهایی برای نهایی شدن انتقال کافی نیست و دو باشگاه باید بر سر رقم نهایی به توافق برسند. 

نکته مهم اینکه امبایه تنها بازیکن پاری‌سن‌ژرمن نیست که لیورپول در این پنجره به دنبال اوست. بردلی بارکولا همچنان هدف اصلی قرمزها در مذاکرات با پاریسی‌ها محسوب می‌شود. لیورپول تلاش می‌کند خط حمله خود را پس از جدایی محمد صلاح تقویت کند و بارکولا گزینه اصلی این باشگاه برای حضور در جناح هجومی است. 

با این حال، قیمت بالای بارکولا باعث شده لیورپول هم‌زمان گزینه امبایه را نیز جدی دنبال کند. گزارش‌ها نشان می‌دهد پاری‌سن‌ژرمن در مورد فروش هر دو بازیکن انعطاف بیشتری نسبت به هفته‌های گذشته پیدا کرده، اما همچنان قصد ندارد آنها را با مبلغی پایین از دست بدهد. 

در نتیجه، لیورپول و امبایه برای قرارداد شخصی به توافق رسیده‌اند، اما هنوز توافقی بین لیورپول و پاری‌سن‌ژرمن وجود ندارد. مذاکرات ادامه دارد و سرنوشت این انتقال به میزان انعطاف پاریسی‌ها در تعیین مبلغ نهایی بستگی خواهد داشت.




 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه روسیه، با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم ملی روسیه شد.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 شروع پر قدرت آرسنال در لیگ برتر - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

شروع پر قدرت آرسنال در لیگ برتر - تسنیم

تیم فوتبال آرسنال در نخستین دیدار خود در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر انگلیس به یک برد پر گل دست یافت.

 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.