قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

فرار از فاجعه در لیگ یک!

سقوط نود ارومیه به لیگ دسته دوم، پایانی تلخ بر فصل پرنوسان این تیم بود اما این پایان می‌توانست تلخ‌تر شود.
 فرار از فاجعه در لیگ یک!



۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

نتیجه‌گیری معکوس در نمایندگان لیگ آزادگان/ طلسم نساجی کی می‌شکند؟ - پارس فوتبال

 در هفته دوم، مس شهر بابک اولین امتیاز تاریخ خود در لیگ برتر را گرفت. آن هم با کامبک و یک سولو گل تماشایی، صنعت نفت همان هفته اول امتیاز گرفته بود و این هفته هم مساوی کرد، به این ترتیب فقط نساجی از جمع سه تیم صعود کننده از لیگ آزادگان تا الان امتیاز ندارد!

 با نیمه کاره ماندن لیگ ۲۵ تصمیم بر آن شد که فصل ۲۶ با ۱۸ تیم برگزار و حکم به صعود سه تیم از لیگ آزادگان داده شد. نساجی به عنوان قهرمان و مس شهر بابک به عنوان نایب قهرمان، اتوماتیک و به روال همیشه جواز صعود گرفتند و قرار شد بین تیم سوم لیگ ۱ یعنی صنعت نفت، با تیم انتهای جدول لیگ ۲۵ یعنی مس رفسنجان، پلی آف برگزار شود اما مس شرکت نکرد و این سهمیه به آبادان رسید.

 اما حالا در پایان هفته دوم لیگ بیست و ششم، تیم‌های تازه صعود کرده از لیگ یک آزادگان برعکس جایگاه جدولی فصل قبل خود نتیجه گرفته اند. صنعت نفت آبادان که تیم سوم فصل قبل لیگ آزادگان بود در همان هفته اول امتیازی از ملوان گرفت در حالی که نساجی در سیرجان و مس شهر بابک در تهران به ترتیب مغلوب گل گهر و استقلال شدند.

 در هفته دوم مس شهر بابک در خانه اولین امتیاز فصل را از خیبر گرفت اما نساجی در قائمشهر مغلوب استقلال شد. این شانس آبی‌ها بود که در دو هفته اول با دو تیم تازه صعود کرده روبرو شدند، تیم‌هایی که بنا به تجربه تاریخی لیگ برتر، معمولا کاندیداهای اصلی سقوط و بازگشت به سطح پایین‌تر هستند. آنها که اگر امتیازات آسان‌تر ابتدای فصل را از دست بدهند، دور برگشت با هر تغییر و تحول و هر میزان هزینه ، کار سختی برای بقا دارند.

 حالا در آستانه شروع هفته سوم، از جمع سه تیم تازه صعود کرده صنعت نفت با دو مساوی ۲ امتیاز دارد، مس شهربابک یک امتیاز و نساجی با شکست در هر دو بازی، تنها تیم بدون امتیاز این جمع است. تیمی که با قاطعیت فصل قبل قهرمان لیگ آزادگان شد و قبل از اقامت یک ساله در لیگ آزادگان، ۶ فصل در سطح اول فوتبال و لیگ برتر حضور داشت.

 آژیر خطر برای نماینده مازندران به صدا درآمده است!


۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.

به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.

ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.

18 مرداد، حجت کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور در مراسم معارفه جواد نکونام به عنوان سرمربی جدید این تیم، در پاسخ به اخبار منتشرشده درباره مشمول شدن دروازه‌بان ملی‌پوش تیمش مدعی شد که علی بیرو مشمول نیست و در کنار تراکتور خواهد بود.

در شرایطی که خیال هواداران تراکتور بابت وضعیت مهره کلیدی تیمشان راحت شده بود، صحبتهای امروز معاون نظام وظیفه عمومی، حکم یک شوک را برای تیم پرطرفدار تبریزی داشته است.

سایتهای خبری از قول سردار زاهدی نوشته‌اند که علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت و باید تا دو ماه دیگر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کند.

طبیعتا علی بیرو در صورتی که بخواهد در لیگ برتر به فوتبالش ادامه دهد، باید به یکی از دو تیم ملوان یا فجر سپاسی منتقل شود که هنوز مقصد این دروازه‌بان سرشناس مشخص نشده است.


۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

واکنش رییس اتلتیکو مادرید به علاقه بارسلونا به مهاجم آرژانتینی

پایگاه خبری فوتبالی - میگل آنخل خیل مارین، مدیرعامل اتلتیکو مادرید، بار دیگر شایعات مربوط به جدایی خولیان آلوارز و انتقال او به بارسلونا را رد کرد و تأکید داشت که باشگاه اسپانیایی برنامه‌ای برای فروش مهاجم آرژانتینی خود ندارد.

به گزارش فوتبالی ، در شرایطی که بارسلونا همچنان به دنبال تقویت خط حمله خود است و نام آلوارز به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی این باشگاه مطرح شده، خیل مارین برای دومین بار طی روزهای اخیر موضع اتلتیکو را شفاف کرد. او در گفت‌وگو با خبرگزاری EFE گفت آلوارز همچنان بخش مهمی از برنامه‌های تیم مادریدی است و فصل آینده نیز در این باشگاه حضور خواهد داشت.

مدیرعامل اتلتیکو با تمجید از مهاجم آرژانتینی اظهار داشت که آلوارز بازیکنی حرفه‌ای و یکی از مهره‌های ارزشمند این تیم است. او تأکید کرد باشگاه قصد دارد شرایطی فراهم کند تا این بازیکن بتواند بهترین عملکرد خود را ارائه دهد و در رقابت با بزرگ‌ترین تیم‌های اروپا نقش مهمی داشته باشد.

با این حال، بخش جنجالی صحبت‌های خیل مارین به انتقاد از اطرافیان آلوارز مربوط می‌شد. او مدعی شد این بازیکن طی ماه‌های اخیر از مشاوران مناسبی برخوردار نبوده و می‌توانسته افراد بهتری را برای مدیریت برنامه‌های حرفه‌ای خود انتخاب کند.

رئیس اتلتیکو همچنین بدون نام بردن مستقیم از بارسلونا، به باشگاه‌هایی که برای جذب آلوارز تلاش می‌کنند و رسانه‌های نزدیک به آنها واکنش نشان داد. او تأکید کرد سیاست ورزشی اتلتیکو نباید تحت تأثیر فشارهای خارجی قرار بگیرد.

خیل مارین گفت اتلتیکو اجازه نخواهد داد باشگاه‌های دیگر یا رسانه‌های وابسته به آنها برای این تیم تصمیم بگیرند یا استراتژی ورزشی‌اش را تعیین کنند. او همچنین از هواداران باشگاه خواست متحد باقی بمانند و تأکید کرد قدرت اتلتیکو از اتحاد میان اعضای باشگاه و هوادارانش نشأت می‌گیرد.

با این موضع‌گیری، مسیر انتقال آلوارز به بارسلونا بیش از گذشته دشوار به نظر می‌رسد و حالا مدیران این باشگاه کاتالان باید برای گزینه‌های دیگری در خط حمله برنامه‌ریزی کنند.




 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۲۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.

 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند
۲۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.