قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

کومو ضربه سر را ممنوع کرد!

باشگاه کومو به طور رسمی اعلام کرد که در آکادمی فوتبال خود، ضربه سر را تا زمانی که بازیکنان از نظر سنی و فنی آماده شوند، ممنوع کرده است.
 کومو ضربه سر را ممنوع کرد!
به گزارش "ورزش سه"، این تصمیم بر اساس توصیه‌های رافائل واران گرفته شده است. او تأکید کرده است:«باید از کودکانمان محافظت کنیم و ضربه‌های واردشده به سر را جدی بگیریم.»

کومو به یکی از نخستین باشگاه‌های سری A تبدیل شده که برای کاهش خطرات ناشی از ضربات قابل پیشگیری به سر، چنین اقدامات سخت‌گیرانه‌ای را به اجرا می‌گذارد. این باشگاه همچنین تأکید کرده است که به جای تمرین سر زدن، تمرکز بیشتری بر توسعه بلندمدت مهارت‌های فنی بازیکنان از جمله افزایش زمان کار با توپ و تقویت قدرت تصمیم‌گیری، خواهد داشت.

زمانی که بازیکنان به آمادگی لازم برسند، مهارت سر زدن نیز به‌تدریج و در کنار سایر تکنیک‌های فوتبال به آنها آموزش داده خواهد شد. رافائل واران، مدافع سابق منچستریونایتد و رئال مادرید که اکنون عضو هیئت آموزش باشگاه کومو است، گفت:«پیش از این هم بارها درباره ضرورت جدی گرفتن ضربات واردشده به سر در فوتبال و لزوم محافظت از کودکانمان صحبت کرده‌ام.

برای بازیکنان جوان، بهترین رویکرد این است که قوانین روشن، مربیگری مناسب، درک صحیح و فرهنگی وجود داشته باشد که در آن سلامت و ایمنی در اولویت قرار بگیرد. این برنامه باعث می‌شود در پایین‌ترین رده‌های سنی، تماس‌های غیرضروری با سر کاهش پیدا کند. در این دوره مغز هنوز در حال رشد است. سپس مهارت سر زدن به‌صورت صحیح، مرحله‌به‌مرحله و با کنترل مناسب آموزش داده می‌شود.»

بر اساس این دستورالعمل، سر زدن برای بازیکنان زیر ۱۱ سال کاملاً ممنوع است، بنابراین در مسابقات این رده سنی، ضربات کرنر به جای ارسال هوایی، به صورت پرتاب اوت از کنار زمین و روی زمین آغاز می‌شوند.

از رده زیر ۱۲ سال، بازیکنان می‌توانند به‌تدریج سر زدن را آغاز کنند، اما تنها با استفاده از توپ‌های سبک لاستیکی، آن هم حداکثر یک بار در ماه و با سقف پنج ضربه سر در هر جلسه تمرینی. همچنین در تمامی رده‌های سنی آکادمی کومو، مربیان موظف هستند میزان «سر زدن‌های تکراری و غیرضروری» را کاهش دهند و از استفاده از توپ‌هایی که بیش از حد باد شده‌اند نیز خودداری کنند.

با وجود اینکه توپ‌های فوتبال امروزی نسبت به گذشته سبک‌تر هستند و آسیب کمتری وارد می‌کنند، هنوز پژوهش‌های پزشکی کافی درباره آثار بلندمدت سر زدن مکرر به توپ بر سلامت مغز در دسترس نیست.



 عکس؛ پوستر ویژه استقلال خوزستان برای دیدار حساس با پرسپولیس

عکس؛ پوستر ویژه استقلال خوزستان برای دیدار حساس با پرسپولیس

استقلال خوزستان در آستانه دیدار حساس برابر پرسپولیس، از پوستر ویژه این مسابقه رونمایی کرد.

 سناریوی عجیبی که فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد؛ حضور دو بازیکن غیر مجاز در بازی بزرگ هفته سوم!

سناریوی عجیبی که فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد؛ حضور دو بازیکن غیر مجاز در بازی بزرگ هفته سوم!

دیدار حساس استقلال و سپاهان دو پرونده جنجالی در دل خود دارد.

 علاقه باشگاه اماراتی به جذب مهدی طارمی

علاقه باشگاه اماراتی به جذب مهدی طارمی

سایت «گاتزتا» یونان گزارش داد که پیشنهادی از یک تیم از شهر «دبی» امارات برای جذب مهدی طارمی، به باشگاه المپیاکوس رسیده است.

 ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

سرمربی، سرپرست و عضو سابق هیئت مدیره استقلال امروز مهمان ورزش سه لایو بود و ادعایی جالب توجه و تا حدودی جنجالی در خصوص سیدحسین حسینی مطرح کرد؛ ادعایی که شنیدنش خالی از لطف نیست.

 تغییر استراتژی نساجی در پرونده یاسر آسانی؛ اعتراض رسمی پس از نامه دوم

تغییر استراتژی نساجی در پرونده یاسر آسانی؛ اعتراض رسمی پس از نامه دوم

نساجی با ارسال نامه به کمیته انضباطی، خواستار بررسی وضعیت قراردادی و مجوز بازی یاسر آسانی در دیدار مقابل استقلال شد.

 لو رفتن تاریخ و ورزشگاه دیدار پرسپولیس مقابل استقلال

لو رفتن تاریخ و ورزشگاه دیدار پرسپولیس مقابل استقلال

گزارشگر مسابقه تیم های فوتبال سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس را لو داد.

 طعنه برناردو به رودری؟ بازی در رئال کار هر کسی نیست

طعنه برناردو به رودری؟ بازی در رئال کار هر کسی نیست

برناردو سیلوا، هافبک جدید رئال مادرید، در یک مراسم خصوصی در والدبباس معارفه شد. یک جمله او در این مراسم جنجالی شده است.

 نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

تعلل در تعیین تکلیف پرونده یاسر آسانی می‌تواند نتایج مسابقات و جدول لیگ برتر را تحت تأثیر قرار دهد.