قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

خداداد: ما یحیی را برای پرسپولیس معرفی کردیم

خداداد عزیزی اعلام کرد یحیی گل‌محمدی گزینه دوم باشگاه پرسپولیس برای هدایت این تیم بوده است.
 خداداد: ما یحیی را برای پرسپولیس معرفی کردیم



۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

این پرسپولیس، شبیه به نسل طلایی برانکو!

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در فصل تابستان دست به یک جوان‌گرایی گسترده زده و با چند بازیکن پرافتخار و باتجربه خود قطع همکاری کرد. ستاره‌هایی مانند سروش رفیعی، امید عالیشاه، مرتضی پورعلی‌گنجی و میلاد سرلک، بعد از سپری کردن فصول درخشان از پرسپولیس جدا شده و جای خود را به بازیکنان جوان دادند. بعد از انتصاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس، او همه تمرکز خود به کاهش میانگین سنی پرسپولیس معطوف کرده و توانست تا حد زیادی به این هدف دست پیدا کند. 

پرسپولیس در دو مسابقه نخست خود با زدن شش گل و کسب شش امتیاز، عنوان صدرنشینی را تا پایان هفته دوم به خود اختصاص داده و هواداران این تیم در این مدت نسبت به آینده این باشگاه امیدوار شده‌اند. اما عصر امروز رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس با انتشار یک ویدیوی طولانی، به مقایسه نسل طلایی پرسپولیس با برانکو و بازیکنان فعلی این تیم پرداخته است. در بخش اول این ویدیو شاهد تمجید از بازیکنان اضافه شده و جوان پرسپولیس در دوره برانکو و میدان دادن این سرمربی کروات به ستاره‌هایی مانند مهدی طارمی، احمد نوراللهی، محسن مسلمان، علیرضا بیرانوند و چند نام دیگر هستیم. در ادامه ویدیو، اینگونه عنوان شده که پرسپولیس با مهدی تارتار نیز به دنبال تکرار همان مسیر و ساختن یک نسل جوان برای فتح عناوین متعدد در سال‌های آینده است. 

البته این رویای هواداران پرسپولیس و مدیریت باشگاه بوده و مشخص نیست تا چه اندازه این اهداف بزرگ در واقعیت نیز عملی خواهد شد. اما به هر حال بازیکنان جوان پرسپولیس در دو مسابقه عملکرد خوبی داشته و به شدت هواداران این باشگاه را نسبت به آینده این تیم امیدوار کرده‌اند. البته مسابقات دشوار پرسپولیس هنوز از راه نرسیده، اما نمایش چشم‌نواز تیم مهدی تارتار تا این لحظه که منجر به رضایت هواداران این تیم شده است.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعتراض پرسپولیس به داوری: با ابزار جدید!

به گزارش "ورزش سه"، فصل برای پرسپولیس به بهترین شکل ممکن آغاز شده و آنها با کسب دو پیروزی در دو مسابقه ابتدایی، به ثمر رساندن شش گل و دریافت تنها یک گل، با اقتدار در صدر جدول لیگ برتر قرار دارند. آنها در دومین بازی خود در فصل جدید، چهارشنبه شب پذیرای استقلال خوزستان بوده و با ارائه یک نمایش هجومی با ۴ چهار حریف خود را بدرقه کردند. پرسپولیس در همان دقایق ابتدایی دوبار به گل رسیده و در نهایت و با ادامه روند حملات خود در نیمه دوم نیز دوبار دروازه تیم مهمان را باز کرد. اما در پایان مسابقه اعضای مدیریتی باشگاه پرسپولیس علیرغم کسب این پیروزی پرگل، به اعتراض به قضاوت حسن اکرمی داور این مسابقه پرداختند.

محسن خلیلی، سرپرست باشگاه پرسپولیس در این رابطه صحبت کرده و البته این تیم خیلی زود از طریق رسانه رسمی خود مدعی شد که نامه‌ای در خصوص اعتراض به عملکرد داور، به کمیته داوران ارسال کرده است. اما حالا ساعتی قبل باشگاه پرسپولیس با انتشار یک ویدیو، اشتباهات حسن اکرمی را برشمرده و این گونه و دوباره به قضاوت او اعتراض کرده است. البته برخی از صحنه‌های این ویدیو در میانه میدان یا در گوشه زمین بوده و به نظر تاثیر چندانی در نتیجه مسابقه نداشته است. اما مهم‌ترین صحنه اعتراض پرسپولیس در نیمه دوم و روی ارسال علی علیپور برای ایگور سرگیف رخ داد. 

جایی که توپ به دست مدافع استقلال خوزستان برخورد کرد و از دید هواداران و کادر فنی پرسپولیس، این صحنه پنالتی بود. اما البته اعتراض باشگاه پرسپولیس در شرایطی صورت گرفته که بسیاری از کارشناسان معتقدند دست مدافع استقلال خوزستان بسته بوده و این صحنه پنالتی محسوب نمی‌شود. اما به هر حال پرسپولیس با انتشار یک نامه رسمی و البته یک ویدیو در صفحه خود، به قضاوت حسن اکرمی اعتراض کرده است.


۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کنایه تاجرنیا به پرسپولیس: مثل آفسایدی که قهرمانی را از استقلال گرفت - پارس فوتبال

علی تاجرنیا در گفت‌وگو با برنامه شب‌های فوتبالی درباره مطالبه باشگاه استقلال برای دریافت جام قهرمانی فصل گذشته گفت: ما از همان روزی که تصمیم گرفته شد مسابقات متوقف شود، پیگیری این موضوع را آغاز کردیم. عادت ندارم چنین مسائلی را با سروصدا دنبال کنم، چون فوتبال به اندازه کافی حاشیه دارد و بهتر است مطالبات در فضایی آرام و منطقی پیگیری شود.

رئیس هیئت‌مدیره استقلال ادامه داد: تمام مدارک و مستندات را جمع‌آوری و ارائه کردیم. ساعت‌ها با کارشناسان و مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال جلسه داشتیم. صحبت‌های اخیر آقای تاج نیز نتیجه همین پیگیری‌ها بود و از ایشان تشکر می‌کنم. با این حال، تلاش‌های باشگاه همچنان ادامه دارد.

تاجرنیا با انتقاد از مخالفت‌هایی که با درخواست استقلال صورت گرفته، توضیح داد: متأسفانه بعضی‌ها این نگاه را دارند که اگر اتفاقی برای آنها منفعتی ندارد، دیگران هم نباید از آن بهره‌مند شوند. استقلال بارها با فدراسیون همراهی کرده است. ما خواهان ادامه لیگ بودیم، اما وقتی دیدیم شرایط برای تیم‌های دیگر فراهم نیست، همراهی کردیم. تیمی که آماده ادامه مسابقات بود و با فاصله در صدر جدول قرار داشت، طبیعتاً باید حق خود را مطالبه کند.

او با اشاره به فضای شکل‌گرفته پیرامون این پرونده افزود: خوشبختانه این موضوع به یک بحث جدی تبدیل شده و مطالب مختلفی نیز در دفاع از حق استقلال نوشته شده است. احساس من این است که دوستان ما در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نسبت به استدلال‌های باشگاه قانع شده‌اند و دوستان مانند تصمیمی که برای برگزاری تورنمنت سه جانبه گرفتند که یک تصمیم کم‌نظیر بود، اکنون باید تصمیم نهایی خود را برای قهرمانی استقلال اعلام کنند.  

تاجرنیا درباره احتمال برگزاری تورنمنت پنج جانبه با حضور پرسپولیس، سپاهان، تراکتور، گل‌گهر و استقلال گفت: من هنوز چنین بحثی را شوخی می‌دانم، البته شوخی بی‌مزه‌ای است. لیگ شروع شده و نباید به فصل قبل بازگشت. اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، برای سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال کسر شأن خواهد بود و هیچ توجیهی ندارد و قابل دفاع نیست. لیگ جدید آغاز شده و بازگشت به مسابقات فصل قبل دیگر موضوعیتی ندارد.

مدیر استقلال سپس گفت: استقلال با فاصله در صدر جدول قرار داشت و حتی جام حذفی نیز می‌توانست به پایان برسد، اما این اتفاق رخ نداد. اگر فدراسیون و سازمان لیگ بر ندادن جام اصرار داشته باشند، این ذهنیت به وجود می‌آید که رفتار با تیم‌های مختلف، عادلانه نیست و نوعی تبعیض وجود دارد. افکار عمومی نیز ممکن است بپرسد اگر تیم دیگری در چنین موقعیتی بود، آیا جام را به او می‌دادند یا خیر.

او برای تعیین تکلیف این موضوع ضرب‌الاجل تعیین کرد و افزود: درخواست من این است که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ حداکثر تا پایان همین هفته تکلیف را روشن کنند. اشکالی ندارد اطلاعیه رسمی بدهند و دلایل تصمیم خود را توضیح دهند و این موضوع تمام شود. باقی ماندن این تنش در شروع فصل جدید به سود فوتبال نیست.

تاجرنیا در پاسخ به این پرسش که آیا استقلال در صورت نگرفتن جام به مراجع بین‌المللی مراجعه خواهد کرد، گفت: احترام گذاشتن با اعتراض و شکایت منافاتی ندارد. ما در دوران جنگ و آتش‌بس با تصمیمات فدراسیون همراهی کردیم، اما جام قهرمانی موضوعی نیست که به‌آسانی از کنار آن عبور کنیم. اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد، حتماً آن را دنبال خواهیم کرد.

او در پایان تأکید کرد: روش استقلال استفاده از لابی‌های سیاسی نیست و از مسیرهای قانونی و مقررات فیفا پیش خواهیم رفت. از حق قانونی باشگاه و هواداران کوتاه نمی‌آییم. چنین اتفاقاتی مانند آن آفسایدی که یک قهرمانی را از استقلال گرفت، در ذهن هواداران باقی می‌ماند. امیدوارم تصمیم نهایی باعث شود احساس تبعیض از میان هواداران استقلال برداشته شود.

بیشتر بخوانید: ویدیو| کوتاه نمی‌آیم، باید جام قهرمانی را به استقلال بدهید




 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۱۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.

 شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه روسیه، با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم ملی روسیه شد.

 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.