قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

استقبال حامد لک از سرلک به‌یاد فینال آسیا(عکس)

دروازه‌بان فولاد خوزستان به خرید جدیدشان از پرسپولیس واکنش نشان داد.
 استقبال حامد لک از سرلک به‌یاد فینال آسیا(عکس)



۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

در پرسپولیس هیچ ستاره‌ای امنیت ندارد! 

به گزارش "ورزش سه"، اگر از خود مهدی تارتار سوال شود پرسپولیس دو هفته ی ابتدایی پرسپولیس ایده آل اوست می‌گوید نه و قطعا خواهد گفت تیم او جای بیشتری برای پیشرفت دارد، هم در فاز دفاعی و هم در فاز تهاجمی. با این حال با توجه به دگر دیسی صورت گرفته در ترکیب تیم انتظار نمی رفت، مهدی تارتار به این سرعت ترکیب اصلی خود را بشناسد و به این سرعت تیمی بسازد که در دو هفته ابتدایی تهاجمی‌ترین تیم لیگ برتر باشد. 

دست کم تجربه ثابت کرده در فصول گذشته پیروزی در برابر تیم هایی چون شمس آذر و استقلال خوزستان آسان نبود. استقلال خوزستان هم استقلال را شکست داده و هم پرسپولیس را و از  این بازی ها زمان زیادی نمی گذرد و به یاد داریم شمس آذر – استقلال موسیمانه را در آزادی شکست داده بود. پرسپولیس در مصاف با استقلال خوزستان سخت کوش 4 گل زد و چه موقعیت های مسلمی توسط جلالی  و شهر آبادی  از دست داد و و اتفاقات همین دو هفته ی ابتدایی نشان می دهد، پرسپولیس و مهدی تارتار با هم سوئیچ کردند. پرسپولیس روی نوار قهرمانی و مهدی تارتار روی سبک بازی تهاجمی.

پیروزی پرسپولیس پیش از شروع بازی ها شروع شد. جایی که مهدی تارتار مصلحت را کشت و منفعت پرسپولیس را در نظر گرفت. این ایده و این سیاست موجب جدایی بازیکنانی شد که برای خیلی ها قابل باور نبود. پیروزی پرسپولیس به واقع از تیم سازی شروع شد. جایی که مهدی تارتار همانند یک شطرنج باز مهره ها را به صورتی چید که هیچ بازیکن اصلی بدون رقیب نیست. تا جایی که امروز در ترکیب تیم پرسپولیس حتی درخشش هم تضمینی برای حضور در ترکیب تیم نیست. نمونه اش علی علیپور در بازی با استقلال خوزستان با خلق موقعیت گل و گلزنی ستاره تیمش بود اما تا دقیقه 90 در زمین نماند و تعویض شد. این ها نشانه های خوبی برای یک تیم مدعی است.

پرسپولیسی که در این دو هفته دیدیم یک تیم خوب در فاز تهاجمی و یک تیم خوب در فاز دفاعی بود. 6 گل زده. امید گل این تیم در بازی با استقلال خوزستان برای اساس داده های سایت آنالیز 2.57 بوده. بازی با سیستم 2-4-4 پرسپولیس را به یک تیم تهاجمی تبدیل کرده. البته این تنها سیستم نیست که تیم را تهاجمی می کند. قطعا این خواست مهدی تارتار بوده و اینکه توانسته این خواست را به شاگردانش القا کند. دیدیم که تیم در بازی نخست و به خصوص در دقایقی از نیمه دوم پشت توپ فوتبال کرد تا از ایده های تهاجمی حریف آسیبی نبیند.

این ها نشان می دهد همان طور که پرسپولیس در فاز تهاجمی با برنامه عمل می کند، می‌خواهد در فاز تدافعی هم یک تیم خوب باشد. خیلی ها بر این عقیده اند شروع دوران مهدی تارتار در پرسپولیس برای آنها یادآور خاطرات شروع برانکو در تیم است. او یعنی مربی کروات بعد از جایگیر شدن در تیم به سرعت ترکیب تیم را تغییر داد. با بی انضباطی برخورد کرد و یکی از ستاره های تیم را کنار گذاشت و با سیستم 2-4-4 تا سال های سال با پرسپولیس در فوتبال ایران حرف اول را زد. تیم او منسجم و پر موقعیت فوتبال می کرد و اگر جایی لازم بود برای کسب نتیجه در فاز دفاعی از جان مایه می گذاشت. در تیم او او همه در حمله شرکت می کردند و همه در دفاع و منفعت تیم برای آنها از همه چیز مهم تر بود. هیچ کس حق بی انضباطی نداشت، حتی اگر ستاره ی تیم بود و باید می‌دوید و در خدمت تاکتیک تیم بود. 

آیا این پرسپولیس می تواند به پرسپولیس برانکو تبدیل شود؟ آیا مهدی تارتار می‌تواند نسخه وطنی برانکو ایوانکوویچ را برای اهالی فوتبال تداعی کند؟ با گذشت زمان پاسخ این سوالات روشن خواهد شد.


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار، سهراب و نکونام؛ کدامیک 9 امتیازی می‌شوند؟

پایگاه خبری فوتبالی- در هفته سوم لیگ برتر سه مربی فرصت کسب تمامی امتیازات ممکن از سه بازی را دارند.

به گزارش فوتبالی، پس از انجام دو هفته از بازی‌های لیگ برتر، سه تیم با کسب دو برد و حداکثر امتیازات در رده‌های بالای جدول قرار گرفتند. پرسپولیس، استقلال و تراکتور سه تیم بالای جدول، در هفته سوم نیز به دنبال کسب سومین پیروزی خود هستند. البته به دلیل تقابل مستقیم پرسپولیس و تراکتور، این امکان برای هر سه تیم وجود ندارد تا بتوانند به طور همزمان امتیازات خود را به عدد 9 افزایش دهند.

پرسپولیس

تیم تارتار فراتر از حد انتظار ظاهر شد و در هر دو بازی نخست، به نتایجی دست یافت که بهترین شروع این تیم در 23 فصل اخیر است. پرسپولیس در هشت دوره مختلف لیگ برتر توانسته لیگ را با دو برد در ابتدای فصل آغاز کند اما تنها در سه دوره و با سه مربی مختلف این روند را تا هفته سوم هم ادامه داد.

در لیگ برتر سوم، وینگو بگوویچ در پایان هفته سوم توانست به سومین برد خود دست یابد. در لیگ هفتم هم افشین قطبی همین روند را تکرار کرد و در سه بازی اول 9 امتیازی شد. در لیگ برتر هفدهم هم برانکو توانست در سه بازی نخست پرسپولیس در لیگ به سه برد دست یابد و به روند خوب تیمش ادامه دهد. اکنون تارتار به دنبال آن است تا پس از ده سال، روند سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی فصل را تکرار کند.

استقلال تهران

آبی‌پوشان تا کنون در شش دوره مختلف لیگ برتر کار خود را با دو برد آغاز کرده، اما تنها در دو دوره توانستند هفته سوم را با برد پشت سرگذاشته و به 9 امتیاز دست یابند و سهراب می‌تواند سومین مربی لقب بگیرد که در پایان هفته سوم، تیمش به حداکثر امتیازات دست یافته است.

در لیگ برتر ششم که هدایت استقلال برعهده صمد مرفاوی بود، استقلال پس از پشت سرگذاشتن ذوب آهن و مس کرمان، در هفته سوم نیز فجرسپاسی را مغلوب کرد و به امتیاز ممکن دست یافت. در لیگ برتر بیست و یکم، فرهاد مجیدی فصل را با دو برد مقابل هوادار و ذوب آهن، در هفته سوم در مصاف با تراکتور هم به برتری رسید. در این فصل هم بختیاری‌زاده این فرصت را دارد تا نام خود را در کنار مرفاوی و مجیدی قرار دهد.

تراکتور

داستان تراکتور و جواد نکونام متفاوت از دو تیم و مربی قبلی است. تراکتور تاکنون در هیچ دوره‌ای حتی نتوانسته بود در دو بازی ابتدایی به دو برد دست یابد اما پرشورها با حضور جواد نکونام توانستند به این مهم دست یابند. در صورتی که جواد نکونام هفته سوم را با برد سپری کند، برای اولین بار در تاریخ باشگاه و همچنین در دوران مربیگری خودش به چنین عملکردی دست پیدا خواهد کرد و این شروع رؤیایی را برای خود رقم خواهد زد.


۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعلام مکان میزبانی استقلال از رقبای آسیایی

به گزارش "ورزش سه"، محل برگزاری دیدارهای خانگی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا الیت هنوز به صورت رسمی مشخص نشده و آبی‌ها برای انتخاب ورزشگاهی خارج از ایران با محدودیت‌هایی روبه‌رو شده‌اند. علی تاجرنیا در تازه‌ترین صحبت‌های خود از تلاش باشگاه برای گرفتن تأیید ورزشگاه بصره خبر داد.

تاجرنیا ابتدا با اصلاح این برداشت که استقلال کشور تاجیکستان را به عنوان محل میزبانی معرفی کرده بود، گفت: «تاجیکستان گزینه‌ای بود که گل‌گهر معرفی کرده بود. در بررسی‌هایی که انجام دادیم، برای من و سایر اعضای هیئت‌مدیره بسیار مهم بود ورزشگاهی انتخاب شود که هواداران استقلال امکان دسترسی به آن را داشته باشند.»

وی افزود: «به همین دلیل روی بصره اصرار کردیم و توافق لازم را نیز گرفتیم. درباره بغداد هم توافق اولیه انجام شده بود، اما آنچه این موضوع را با مشکل مواجه کرد، تعلل مجموعه فدراسیون فوتبال عراق بود.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال درباره علت این تأخیر توضیح داد: «مسئولان فدراسیون عراق گلایه‌هایی از فدراسیون فوتبال ایران داشتند که بخشی از آنها نیز به‌حق بود. این تأخیر باعث شد مدارک مورد نیاز تا پیش از زمان قرعه‌کشی ارسال نشود.»

تاجرنیا ادامه داد: «پس از ارائه توضیحات، مسئولان مربوطه شرایط را پذیرفتند. ابتدا اعلام شده بود که استقلال دیگر امکان معرفی محل میزبانی ندارد و باید در کشور تیم‌های حریف بازی کند، اما در جدول مسابقات نیز محل برگزاری دیدارهای خانگی ما را مشخص نکردند و فرصت ادامه رایزنی‌ها باقی ماند.»

وی درباره آخرین وضعیت مذاکرات گفت: «روز گذشته فدراسیون فوتبال عراق قرارداد را امضا کرد و نامه مربوط به ورزشگاه بصره را نیز برای کنفدراسیون فوتبال آسیا فرستاد. با توجه به اینکه ارسال این مدارک با کمی تأخیر انجام شده است، اکنون در حال رایزنی هستیم تا AFC با این درخواست موافقت کند.»

به این ترتیب بصره گزینه نهایی استقلال برای برگزاری دیدارهای خانگی آسیایی است، اما قطعی شدن این انتخاب به تأیید کنفدراسیون فوتبال آسیا بستگی دارد. تاجرنیا در پایان ابراز امیدواری کرد این مجوز صادر شود و گفت: «اگر این اتفاق رخ بدهد، از نظر شرایط میزبانی وضعیت بسیار بهتری نسبت به گزینه‌های دیگر خواهیم داشت.»

نزدیکی بصره به ایران و امکان حضور آسان‌تر هواداران استقلال، دلیل اصلی اصرار مدیران باشگاه بر انتخاب این شهر بوده است. اکنون آبی‌ها منتظر پاسخ AFC هستند تا پس از هفته‌ها بلاتکلیفی، ورزشگاه محل برگزاری مسابقات خانگی‌شان در آسیا مشخص شود.




 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۱۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.

 خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!
۲۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!

سخنگوی سازمان لیگ با تشریح آخرین وضعیت محرومیت تماشاگران تراکتور و پرسپولیس، درباره سهم هواداران در دربی پایتخت و قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر نیز توضیح داد.

 شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه روسیه، با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم ملی روسیه شد.

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر

 شروع پر قدرت آرسنال در لیگ برتر - تسنیم
۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

شروع پر قدرت آرسنال در لیگ برتر - تسنیم

تیم فوتبال آرسنال در نخستین دیدار خود در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر انگلیس به یک برد پر گل دست یافت.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.