قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

پنج وینگر آماده در اختیار محرم و سپاهان

بازگشت سه بازیکن از مصدومیت و اضافه شدن دو مهره دیگر، دست محرم نویدکیا را در کناره‌های خط حمله سپاهان باز گذاشته و رقابت جذابی را برای حضور در ترکیب اصلی شکل داده است.
 پنج وینگر آماده در اختیار محرم و سپاهان

به گزارش "ورزش سه"، سپاهان در حالی تمرینات پیش‌فصل را دنبال می‌کند که برخلاف برخی پست‌ها، در پست وینگر از تنوع مناسبی برخوردار است. مهدی لیموچی، محمد عسکری، آریا شفیع‌دوست، علی خدادادی و امیرحسین جلالی‌وند پنج بازیکنی هستند که نویدکیا می‌تواند در کناره‌های خط حمله از آنها استفاده کند.

مهم‌ترین چهره این جمع از نظر تجربه و سابقه گلزنی، مهدی لیموچی است. وینگر سرعتی سپاهان در دیدار برگشت دو فصل قبل مقابل استقلال خوزستان دچار پارگی رباط صلیبی شد و در شرایطی به اجبار از میادین فاصله گرفت که با ۹ گل، دو پاس گل، گرفتن دو ضربه پنالتی و یک گل آسیایی، یکی از موثرترین بازیکنان تیمش بود. 

لیموچی پس از جراحی و پشت سر گذاشتن دوره طولانی بازتوانی، در فصل گذشته به تدریج به مسابقات برگشت و ۳۴۹ روز پس از آخرین حضورش، مقابل الاهلی دوحه دوباره در ترکیب اصلی قرار گرفت. او حالا بدون محدودیت در برنامه‌های آماده‌سازی سپاهان حضور دارد و می‌خواهد دوباره به مهره تعیین‌کننده سمت چپ تبدیل شود.

محمد عسکری دیگر وینگر بازگشته سپاهان است. این بازیکن ۲۰ ساله در فصل گذشته یکی از شگفتی‌های تیم نویدکیا بود و در مقطعی طی پنج مسابقه متوالی در لیگ برتر، جام حذفی و سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا گل زد. عسکری بعد از آن برابر فولاد هم گل سه‌امتیازی سپاهان را به ثمر رساند، اما در اردوی تیم امید ایران و دیدار مقابل ازبکستان از ناحیه رباط صلیبی آسیب دید. او اکنون دوران درمان را پشت سر گذاشته و با انگیزه بالا در تمرینات گروهی حاضر است.

آریا شفیع‌دوست سومین بازیکنی است که پس از یک دوره سخت به تمرینات برگشته است. این وینگر جوان فصل گذشته با اعتماد نویدکیا فرصت حضور در تیم اصلی را پیدا کرد، اما در آخرین مسابقه تیم امید ایران در تورنمنت ماناس مقابل بحرین دچار پارگی رباط صلیبی شد. شفیع‌دوست پس از جراحی و ماه‌ها بازتوانی، قرارداد خود را با سپاهان تمدید کرد و حالا برای گرفتن فرصت دوباره در ترکیب طلایی‌پوشان تلاش می‌کند.

علی خدادادی یکی از نفراتی است که در زمستان گذشته برای جبران غیبت عسکری و شفیع‌دوست از چادرملو اردکان به سپاهان پیوست. این بازیکن در فصل صعود چادرملو ۸ گل به ثمر رساند و در نخستین فصل حضور این تیم در لیگ برتر هم سه گل و دو پاس گل ثبت کرد. خدادادی در نیم‌فصل نخست فصل گذشته نیز سه گل و دو پاس گل داشت و سپس با قراردادی دو و نیم ساله راهی سپاهان شد. توانایی بازی در هر دو سمت خط حمله و مهاجم مرکزی، او را به یکی از گزینه‌های چندپسته نویدکیا تبدیل کرده است.

آخرین نفر این جمع امیرحسین جلالی‌وند است که در تابستان امسال با قراردادی سه‌ساله از استقلال خوزستان به سپاهان اضافه شد. این وینگر ۲۳ ساله فصل گذشته در ۲۲ مسابقه لیگ برتر چهار گل زد و در هفته‌های پایانی پیش از توقف مسابقات، برابر آلومینیوم، مس رفسنجان، فجرسپاسی و خود سپاهان گلزنی کرد. جلالی‌وند که سابقه حضور در تیم نوجوانان و تیم جوانان ایران را دارد، یکی از خریدهای سپاهان در مسیر جوان‌سازی ترکیب است.

حضور همزمان این پنج بازیکن به نویدکیا اجازه می‌دهد برای کناره‌های خط حمله از ترکیب‌های متفاوتی استفاده کند هر چند که محمدمهدی لطفی را نیز می‌توان به این جمع اضافه کرد. لیموچی و خدادادی تجربه بیشتری دارند، عسکری و شفیع‌دوست با انگیزه جبران دوران مصدومیت برگشته‌اند و جلالی‌وند نیز پس از بهترین فصل دوران حرفه‌ای خود وارد رقابتی بزرگ‌تر شده است.

سپاهان همچنان برای تکمیل خط دفاعی و جذب مهاجم نوک به خریدهای جدید نیاز دارد، اما در پست وینگر، محرم مجموعه‌ای از بازیکنان سرعتی، جوان و گلزن را در اختیار دارد. حالا تمرینات و مسابقات تدارکاتی مشخص خواهد کرد کدام نفرات فصل را در ترکیب اصلی آغاز می‌کنند.



۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.

به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.

در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.

استقلال

در بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند. صالح حردانی کاپیتان دوم استقلال در این فصل، در پایان راردادش با استقلال در فصل بیست و سوم، راهی سپاهان شد اما فقط نیم فصل در این تیم حضور داشت. با وجودی که صالح در اکثر بازیها در ترکیب ثابت حضور داشت، اما در نیم فصل با توافقی دو طرفه از این تیم جدا شد و بار دیگر به استقلال پیوست.

حسین گودرزی پس از درخشش در شمس آذر قزوین، در لیگ بیست و چهارم به سپاهان پیوست. بازی‌های خوب او در جمع زردپوشان باعث شد تا مسئولان استقلال او را به خدمت بگیرند.

سپاهان

در ترکیب سپاهان در فصل بیست و ششم، نام پنج استقلالی سابق مشاهده می‌شود. آرمین سهرابیان که در فصل هفدهم با جدایی از سپاهان به استقلال پیوست، در پایان فصل گذشته از جمع آبی‌پوشان جدا شد و بار دیگر به سپاهان رفت. آرش رضاوند نیز 6 فصل در استقلال حضور داشت و 5 بار برای این تیم گلزنی کرد. این بازیکن در ابتدای فصل بیست و پنجم از استقلال به سپاهان رفت. امید نورافکن بازیکنی بود که فوتبالش را از تیم پایه‌های استقلال شروع کرد و چهار فصل هم در لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت. اما در فصل نوزدهم پیراهن سپاهان را برتن کرد و اکنون هفتمین فصل حضورش در این تیم را سپری می‌کند.

کاوه رضایی با وجودی که یک فصل در استقلال بازی کرد، اما آمار خوبی از خود به جا گذاشت. 7 گل زده و 8 پاس گل حاصل کار او در فصل شانزدهم بود. اکنون کاوه رضایی چهارمین فصل متوالی است که در سپاهان توپ می‌زند.اما مهم‌ترین استقلالی ترکیب سپاهان کسی نیست به جز سیدحسین حسینی. دروازه‌بان و کاپیتان سابق استقلال که 9 فصل در لیگ برتر برای تیم محبوبش بازی کرد اما در ابتدای فصل گذشته به دلیل اختلاف با مدیریت باشگاه و بعدا مشخص شد ساپینتو ، از این تیم جدا شد و به سپاهان رفت.


۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

آخرین اخبار سپاهان امروز / دو غایب بزرگ زردپوشان برای دیدار با استقلال / حاشیه تازه قبل از سوپرکلاسیکو 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ با اعلام باشگاه سپاهان دو بازیکن این تیم نمی توانند در دیدار با استقلال این تیم را همراهی کنند اما خرید جدید زردها مشکلی نخواهد داشت.

تیم فوتبال سپاهان در حالی خود را برای دیدار هفته دوم لیگ برتر برابر استقلال آماده می‌کند که دو بازیکن این تیم به دلیل مصدومیت قادر به همراهی طلایی‌پوشان نخواهند بود و کارت بازی خرید جدید این تیم نیز صادر شده است.

با اعلام باشگاه سپاهان؛ پس از بررسی نتایج تصویربرداری MRI امید نورافکن توسط پزشکان تیم، مشخص شد این بازیکن به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران به حدود دو هفته زمان برای پشت سر گذاشتن دوره درمان نیاز دارد و به این ترتیب در دیدار پیش‌روی سپاهان برابر استقلال غایب خواهد بود.

همچنین سعید واسعی در تمرین قبلی سپاهان از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و طبق نظر پزشکان، این بازیکن نیز به مدت دو هفته قادر به همراهی تیم نخواهد بود.

در سوی دیگر، کارت بازی عباس حبیبی، خرید جدید سپاهان، صادر شده و این بازیکن از نظر قانونی مشکلی برای حضور در ترکیب طلایی‌پوشان ندارد و در صورت صلاحدید کادر فنی می‌تواند تیمش را در دیدار برابر استقلال همراهی کند.

سپاهان روز یکشنبه اول شهریور در ورزشگاه شهدای شهر قدس از ساعت ۱۹:۳۰ میهمان استقلال خواهد بود.


۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بهمنی: امکان برگزاری زودتر بازی‌ها وجود ندارد

زمان برگزاری مسابقات فوتبال و به‌خصوص انتخاب ساعت انجام بازی‌ها، همواره یکی از موضوعات مورد توجه هواداران بوده است. حجت‌الله بهمنی، مسئول سازمان لیگ، درخصوص دلایل برگزاری بسیاری از مسابقات در ساعات شب به «ایران ورزشی» گفت: «یکی از موضوعاتی که درباره زمان برگزاری مسابقات مطرح است، ساعت انجام بازی‌هاست. اینکه مسابقات را در ساعت هفت شب برگزار می‌کنیم، چند دلیل دارد. بخشی از این موضوع به شرایط آب‌وهوایی و استانداردهای برگزاری مسابقات برمی‌گردد و مطمئن باشید اگر ساعت دیگری بازی را برگزار کنیم، قطعاً تیم‌ها اعتراض می‌کنند.»

وی افزود: «در ساعات ابتدایی روز و حتی عصر، گرمای هوا بسیار زیاد است و برگزاری مسابقه در این شرایط می‌تواند برای بازیکنان و هواداران دشوار باشد. بنابراین یکی از دلایل انتخاب ساعات شب، همین مسأله گرما و رعایت استانداردهای برگزاری مسابقات است.»

بهمنی ادامه داد: «موضوع دوم، پخش تلویزیونی مسابقات است. کیفیت تصاویر و نحوه پوشش تلویزیونی اهمیت زیادی دارد و برنامه‌ریزی صداوسیما نیز به شکلی است که مسابقات در ساعاتی پخش شوند که مردم بتوانند در کنار کار و زندگی روزمره، آنها را دنبال کنند.»

مسئول سازمان لیگ تصریح کرد: «فوتبال فقط یک مسابقه ورزشی نیست؛ فوتبال می‌تواند شور و نشاط اجتماعی ایجاد کند. به‌خصوص برای جوانان ما که با توجه به شرایط جامعه، تفریحات زیادی در اختیار ندارند، برگزاری مسابقات فوتبال می‌تواند فضای خوبی برای ایجاد نشاط و هیجان مثبت فراهم کند. خود من بعد از بازی اصفهان دیدم که مردم چقدر خوشحال بودند و این نشان می‌دهد فوتبال چه تأثیری در ایجاد نشاط اجتماعی دارد.»

وی با اشاره به اهمیت مسائل تجاری و تبلیغاتی گفت: «از طرف دیگر، برگزاری مسابقات در شب برای تبلیغات محیطی و LEDهای دور زمین هم مزیت دارد. تابلوهای تبلیغاتی در شب وضوح و جلوه بیشتری دارند و بهتر دیده می‌شوند و این موضوع برای باشگاه‌ها و مجموعه‌های تبلیغاتی نیز اهمیت زیادی دارد.»

بهمنی در پایان خاطرنشان کرد: «بنابراین انتخاب ساعت برگزاری مسابقات، مجموعه‌ای از عوامل مختلف را در نظر می‌گیرد؛ از شرایط آب‌وهوایی و استانداردهای مسابقات گرفته تا پخش تلویزیونی، نشاط اجتماعی و مسائل مربوط به تبلیغات محیطی. همه این موارد در کنار یکدیگر بررسی می‌شوند تا بهترین زمان برای برگزاری مسابقات انتخاب شود.»

انتهای پیام/




 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۱۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر