
یک کشتی در تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفت

حمله پهپادی روسیه به زادگاه زلنسکی
به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، اولکساندر هانژا فرماندار این منطقه گفت که ۲۲ کودک در میان زخمیها هستند و «۲۹ نفر از جمله پنج کودک در وضعیت وخیمی قرار دارند.»کریوی ریه زادگاه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین است. زلنسکی این حمله را «نفرتانگیز» خواند و گفت که پهپاد اول تلاش کرد تا به یک مرکز خدمات اضطراری را هدف قرار دهد و نیم ساعت بعد پهپاد دوم یک مرکز خرید را هدف گرفت.
زلنسکی در پیامی با بیان اینکه «حملاتی از این دست چیزی کمتر از اقدامات تروریستی نیستند» از جامعه جهانی خواست تا روسیه را پاسخگو کند.در حالی که حدود چهار سال و نیم از جنگ اوکراین سپری شده است، روسیه حملات هوایی خود علیه اوکراین را تشدید کرده است. روز پنجشنبه، ۱۷ نفر در حمله موشکی بالستیک روسیه به کییف پایتخت اوکراین کشته شدند.
اوکراین نیز حملات خود به روسیه را افزایش داده و تاسیسات نفتی و زیرساختهای لجستیکی را هدف قرار داده است تا توانایی مسکو برای جنگیدن را تضعیف کند.

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال بهپا میکند

غیبت میلاد زکیپور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

بیرانوند در ژاپن معافیت میخواهد!

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفتوگو تا توقف بازی

