قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

پاسخ مفصل مس رفسنجان به سازمان لیگ

ظاهرا کش‌وقوس‌های باشگاه مس رفسنجان و سازمان لیگ بر سر بازی پلی‌آف و سقوط این تیم به لیگ یک، تمامی ندارد.
 پاسخ مفصل مس رفسنجان به سازمان لیگ

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه مس رفسنجان در واکنش به بیانیه منتشر شده از سوی سازمان لیگ اعلام کرد: متاسفانه با این بیانیه فقط سوالات و ابهامات ما را بیشتر کردید و حالا مشخص نیست چطور پس از گذشت ۸ روز از زمان مسابقه غیرقانونی اکنون تصمیم به روشنگری گرفته‌اید! 

در اطلاعیه باشگاه آمده است: بیانیه امروز سازمان لیگ را که دیدیم سوالات و ابهامات‌مان درباره چرایی تصمیم به برگزاری بازی پلی‌آف که در هیچ جای قانون تعریف نشده و اساسا یک تصمیم ناعادلانه، غیر کارشناسی شده و غیراخلاقی بود، بیشتر شد. از دوستان و مسئولان محترم هیئت رئیسه فدراسیون و هیئت رئیسه سازمان لیگ چند سوال داریم که امیدواریم روشن و شفاف پاسخ دهند:  ۱. علامت سوال اصلی اینجاست؛ چه شده که تازه بعد از هشت روز از بازی پلی‌آف دوستان یادشان افتاده برای برگزاری این بازی دلیل و مدرک بیاورند؟ آیا اتفاقی افتاده که اکنون وادار به انتشار بیانیه شده‌اید؟ چرا در روزی که چنین تصمیمی گرفته شد و باشگاه مس رفسنجان هم به صورت قانونی و کتبی اعتراض کرد، درباره علت برگزاری این بازی سکوت کردید و هیچ پاسخی نه به نامه‌های باشگاه و نه پرسشگری‌های هواداران رفسنجانی ندادید؟ 

۲. در عین ناباوری درباره علت این تصمیم که تیم مس رفسنجان باید در پلی‌آف بازی کند در بیانیه اشاره کرده‌اید که فاصله مس تا منطقه حفظ سهمیه لیگ برتر ۷ امتیاز بوده و عملا شانسی برای بقای مس قائل نشده‌اید. عجب! مگر سازمان لیگ پیشگویی فوتبال هم می‌کند؟ مگر نه اینکه ۸ بازی و ۲۴ امتیاز ما دست نخورده باقی مانده بود و هر اتفاقی ممکن بود در این بازی‌ها رقم بخورد؟ اگر علاقه به پیشگویی و پیش‌بینی مسابقات لیگ دارید پس اصلا چرا هر سال قرعه‌کشی لیگ را انجام می‌دهید و این همه برنامه‌ریزی برای برگزاری مسابقات می‌کنید؟ از این به بعد هم اگر وقفه‌ای پیش آمد با توجه به سابقه و نتایج تیم‌ها یک جدول آماده کنید و سهمیه‌ها و قهرمانی را هم تقسیم کنید! 

۳. در بند بعدی بیانیه از دوران شیوع ویروس کرونا و فریز جدول مسابقات در برخی کشورهای اروپایی صحبت کرده‌اید. اگر خاطرتان نیست یادآوری می‌کنیم که در همان زمان کرونا اکثر کشورها مسابقات خود را به صورت متمرکز یا بدون‌ تماشاگر و فشرده به پایان رساندند اما در لیگ‌های معتبری هم که مسابقات آنها نیمه کاره ماند تصمیم دیگری گرفتند که طی آن باز هم هیچ تیمی با تصمیم هیئت رئیسه فدراسیون آن کشور دیدار پلی آف با تیمی از دسته پایین‌تر برگزار نکرد! این کشورها یا تعداد تیم‌های فصل بعد لیگ خود را افزایش دادند و یا اصلا هیچ صعود و سقوطی اتفاق نیفتاد و همان تیمها، برگزار کننده لیگ فصل آینده شدند. در کشورهای صاحب فوتبال همچون بلژیک و هلند در اروپا و ژاپن، امارات و عراق در آسیا که می‌تواند معیار مناسبی برای دوستان علاقه‌مند به مقایسه با زمان کرونا باشد، هیچ تیمی سقوط نکرد. در واقع باید گفت در هیچ کشوری که لیگ نیمه‌کاره ماند تصمیم عجیب برای برگزاری بازی پلی‌آف گرفته نشد و علت تصمیم خود را هم تضییع نشدن حقوق باشگاه‌ها عنوان کردند اما اینجا دوستان ابتکارات دیگری از خودشان به خرج دادند! 

۴. در بیانیه به ماده ۸۵ اساسنامه فدراسیون فوتبال اشاره کرده‌اید اما تصمیمی که گرفته شده کاملا با موضوع این بند در تضاد است. در این بند به صراحت ذکر شده که تصمیم‌گیری در مواردی که مصداق فورس‌ماژور دارند باید منطبق با قوانین فیفا و AFC و همچنین مطابق با عدالت باشد تا هیچ تیمی یا شخصی آسیب نبیند. آیا این تصمیم عادلانه بود؟ آیا این تصمیم منطبق بر قوانین فیفاست؟ از اعضای هیئت رئیسه سازمان لیگ و فدراسیون یک سوال ویژه داریم که امیدواریم یکی از اعضای محترم پاسخگو باشند؛ مگر در بیانیه نیاوردید که مسابقات لیگ یک با وجود شرایط جنگی بدون مشکل برگزار شده؟ پس زمانی که هر لیگ و مسابقاتی بدون مشکل و تا انتها برگزار می‌شود مشمول وضعیت فورس‌ماژور نمی‌شود. حال شما با استناد به کدام قانون و ماده برای لیگی که منظم و طبق برنامه انجام شده بر اساس ماده ۸۵، وضعیت فورس‌ماژور قائل شده‌اید و رای داده‌اید که به جای دو تیم، دو و نیم تیم از لیگ یک به لیگ برتر صعود کنند؟! ضمن اینکه دستورجلسه ۷ روز کاری پیش از جلسه هیئت رئیسه در اختیار اعضای‌ هیئت رئیسه قرار می‌گیرد که در آن دستورجلسه نیز هیچ اشاره‌ای به موضوع برگزاری پلی‌آف و افزایش سهمیه لیگ یک وجود ندارد!

۵. باشگاه مس بعد از اعتراض رسمی به فدراسیون‌ فوتبال بابت تصمیم غیرقانونی هیئت رئیسه، در همین زمینه و درباره چرایی برگزاری بازی پلی‌آف به کمیته انضباطی فدراسیون هم شکایت کرد و پیرو آن سه نامه در تاریخ‌های ۵ تیر، ۱۶ تیر و ۴ مرداد ماه به فدراسیون ارسال کرد.

چرا از آن زمان تاکنون نامه‌ای که توسط شخص آقای تاج رئیس محترم فدراسیون جهت پیگیری به سازمان لیگ فوتبال کشور ارجاع شده ترتیب اثری داده نشده تا بررسی شود اساس تصمیم بر برگزاری این مسابقه از کجا شکل گرفته است؟

۶. نکته پایانی که بسیار مهم است اینکه، در همه جای دنیا در بحث دعاوی حقوقی فرصت استیناف‌خواهی وجود دارد. اما فدراسیون فوتبال چند ساعت بعد از رای کمیته انضباطی نام تیم مورد نظر را در قرعه‌کشی فصل آینده لیگ برتر قرار داد تا عملا مشروعیت کمیته استیناف خود را زیر سوال برده و رأی آن را بلااثر کرده باشد. وقتی هنوز پرونده باز است و باشگاه مس هم به کمیته استیناف شکایت کرده، چگونه تکلیف این بازی را مشخص کردید و نام یک تیم را در قرعه‌کشی گذاشتید؟ مگر در بحث سهمیه آسیایی بین تیم‌های گل‌گهر و چادرملو، اعلام رای کمیته استیناف تا تاریخ ۳۱ خرداد را لازمه معرفی گل‎‌گهر به آسیا ندانستید؟ اینجا چه فرقی داشت که هنوز کمیته استیناف پرونده را مطالعه نکرده، خودتان رأی قطعی صادر کردید و عملا امکان تجدیدنظرخواهی را از باشگاه مس رفسنجان سلب کردید؟!

در پایان بار دیگر تاکید می‌کنیم که تصمیم هیئت رئیسه فدراسیون و سازمان لیگ برای برگزاری بازی پلی‌آف ناعادلانه بوده و باعث تضییع حقوق مس رفسنجان شده اما همانطور که پیش از این اعلام شد این پرونده در دادگاه بین المللی حکمیت ورزش CAS در جریان است و تا زمان صدور رای نهایی، باشگاه مس رفسنجان تمام تلاش خود را جهت احقاق حق مردم رفسنجان و استان کرمان انجام خواهد داد.



۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

اولتیماتوم تاجرنیا درباره جام قهرمانی استقلال - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی تاجرنیا در گفت‌وگو با برنامه شب‌های فوتبالی درباره مطالبه باشگاه استقلال برای دریافت جام قهرمانی فصل گذشته گفت: «ما از همان روزی که تصمیم گرفته شد مسابقات متوقف شود، پیگیری این موضوع را آغاز کردیم. عادت ندارم چنین مسائلی را با سروصدا دنبال کنم، چون فوتبال به اندازه کافی حاشیه دارد و بهتر است مطالبات در فضایی آرام و منطقی پیگیری شود.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال ادامه داد: «تمام مدارک و مستندات را جمع‌آوری و ارائه کردیم. ساعت‌ها با کارشناسان و مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال جلسه داشتیم. صحبت‌های اخیر آقای تاج نیز نتیجه همین پیگیری‌ها بود و از ایشان تشکر می‌کنم. با این حال، تلاش‌های باشگاه همچنان ادامه دارد.»

تاجرنیا با انتقاد از مخالفت‌هایی که با درخواست استقلال صورت گرفته، توضیح داد: «متأسفانه بعضی‌ها این نگاه را دارند که اگر اتفاقی برای آنها منفعتی ندارد، دیگران هم نباید از آن بهره‌مند شوند. استقلال بارها با فدراسیون همراهی کرده است. ما خواهان ادامه لیگ بودیم، اما وقتی دیدیم شرایط برای تیم‌های دیگر فراهم نیست، همراهی کردیم. تیمی که آماده ادامه مسابقات بود و با فاصله در صدر جدول قرار داشت، طبیعتاً باید حق خود را مطالبه کند.»

او با اشاره به فضای شکل‌گرفته پیرامون این پرونده افزود: «خوشبختانه این موضوع به یک بحث جدی تبدیل شده و مطالب مختلفی نیز در دفاع از حق استقلال نوشته شده است. احساس من این است که دوستان ما در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نسبت به استدلال‌های باشگاه قانع شده‌اند و دوستان مانند تصمیمی که برای برگزاری تورنمنت سه جانبه گرفتند که یک تصمیم کم‌نظیر بود، اکنون باید تصمیم نهایی خود را برای قهرمانی استقلال اعلام کنند. 

تاجرنیا درباره احتمال برگزاری تورنمنت پنج جانبه با حضور پرسپولیس، سپاهان، تراکتور، گل‌گهر و استقلال گفت: «من هنوز چنین بحثی را شوخی می‌دانم، البته شوخی بی‌مزه‌ای است. لیگ شروع شده و نباید به فصل قبل بازگشت. اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، برای سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال کسر شأن خواهد بود و هیچ توجیهی ندارد و قابل دفاع نیست. لیگ جدید آغاز شده و بازگشت به مسابقات فصل قبل دیگر موضوعیتی ندارد.»

مدیر استقلال سپس گفت: «استقلال با فاصله در صدر جدول قرار داشت و حتی جام حذفی نیز می‌توانست به پایان برسد، اما این اتفاق رخ نداد. اگر فدراسیون و سازمان لیگ بر ندادن جام اصرار داشته باشند، این ذهنیت به وجود می‌آید که رفتار با تیم‌های مختلف، عادلانه نیست و نوعی تبعیض وجود دارد. افکار عمومی نیز ممکن است بپرسد اگر تیم دیگری در چنین موقعیتی بود، آیا جام را به او می‌دادند یا خیر.»

او برای تعیین تکلیف این موضوع ضرب‌الاجل تعیین کرد و افزود: «درخواست من این است که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ حداکثر تا پایان همین هفته تکلیف را روشن کنند. اشکالی ندارد اطلاعیه رسمی بدهند و دلایل تصمیم خود را توضیح دهند و این موضوع تمام شود. باقی ماندن این تنش در شروع فصل جدید به سود فوتبال نیست.»

تاجرنیا در پاسخ به این پرسش که آیا استقلال در صورت نگرفتن جام به مراجع بین‌المللی مراجعه خواهد کرد، گفت: «احترام گذاشتن با اعتراض و شکایت منافاتی ندارد. ما در دوران جنگ و آتش‌بس با تصمیمات فدراسیون همراهی کردیم، اما جام قهرمانی موضوعی نیست که به‌آسانی از کنار آن عبور کنیم. اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد، حتماً آن را دنبال خواهیم کرد.»

او در پایان تأکید کرد: «روش استقلال استفاده از لابی‌های سیاسی نیست و از مسیرهای قانونی و مقررات فیفا پیش خواهیم رفت. از حق قانونی باشگاه و هواداران کوتاه نمی‌آییم. چنین اتفاقاتی مانند آن آفسایدی که یک قهرمانی را از استقلال گرفت، در ذهن هواداران باقی می‌ماند. امیدوارم تصمیم نهایی باعث شود احساس تبعیض از میان هواداران استقلال برداشته شود.»


۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعلام مکان میزبانی استقلال از رقبای آسیایی

به گزارش "ورزش سه"، محل برگزاری دیدارهای خانگی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا الیت هنوز به صورت رسمی مشخص نشده و آبی‌ها برای انتخاب ورزشگاهی خارج از ایران با محدودیت‌هایی روبه‌رو شده‌اند. علی تاجرنیا در تازه‌ترین صحبت‌های خود از تلاش باشگاه برای گرفتن تأیید ورزشگاه بصره خبر داد.

تاجرنیا ابتدا با اصلاح این برداشت که استقلال کشور تاجیکستان را به عنوان محل میزبانی معرفی کرده بود، گفت: «تاجیکستان گزینه‌ای بود که گل‌گهر معرفی کرده بود. در بررسی‌هایی که انجام دادیم، برای من و سایر اعضای هیئت‌مدیره بسیار مهم بود ورزشگاهی انتخاب شود که هواداران استقلال امکان دسترسی به آن را داشته باشند.»

وی افزود: «به همین دلیل روی بصره اصرار کردیم و توافق لازم را نیز گرفتیم. درباره بغداد هم توافق اولیه انجام شده بود، اما آنچه این موضوع را با مشکل مواجه کرد، تعلل مجموعه فدراسیون فوتبال عراق بود.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال درباره علت این تأخیر توضیح داد: «مسئولان فدراسیون عراق گلایه‌هایی از فدراسیون فوتبال ایران داشتند که بخشی از آنها نیز به‌حق بود. این تأخیر باعث شد مدارک مورد نیاز تا پیش از زمان قرعه‌کشی ارسال نشود.»

تاجرنیا ادامه داد: «پس از ارائه توضیحات، مسئولان مربوطه شرایط را پذیرفتند. ابتدا اعلام شده بود که استقلال دیگر امکان معرفی محل میزبانی ندارد و باید در کشور تیم‌های حریف بازی کند، اما در جدول مسابقات نیز محل برگزاری دیدارهای خانگی ما را مشخص نکردند و فرصت ادامه رایزنی‌ها باقی ماند.»

وی درباره آخرین وضعیت مذاکرات گفت: «روز گذشته فدراسیون فوتبال عراق قرارداد را امضا کرد و نامه مربوط به ورزشگاه بصره را نیز برای کنفدراسیون فوتبال آسیا فرستاد. با توجه به اینکه ارسال این مدارک با کمی تأخیر انجام شده است، اکنون در حال رایزنی هستیم تا AFC با این درخواست موافقت کند.»

به این ترتیب بصره گزینه نهایی استقلال برای برگزاری دیدارهای خانگی آسیایی است، اما قطعی شدن این انتخاب به تأیید کنفدراسیون فوتبال آسیا بستگی دارد. تاجرنیا در پایان ابراز امیدواری کرد این مجوز صادر شود و گفت: «اگر این اتفاق رخ بدهد، از نظر شرایط میزبانی وضعیت بسیار بهتری نسبت به گزینه‌های دیگر خواهیم داشت.»

نزدیکی بصره به ایران و امکان حضور آسان‌تر هواداران استقلال، دلیل اصلی اصرار مدیران باشگاه بر انتخاب این شهر بوده است. اکنون آبی‌ها منتظر پاسخ AFC هستند تا پس از هفته‌ها بلاتکلیفی، ورزشگاه محل برگزاری مسابقات خانگی‌شان در آسیا مشخص شود.


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

رامین رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند!

با اشاره به پیروزی تیم استقلال مقابل نساجی مازندران اظهار داشت: به نظر من استقلال مالکیت بازی را در دست داشت و بر بازی مسلط بود. شرایط استقلال خیلی بهتر از حریف بود. با توجه به کسب سه امتیاز در بازی اول مقابل مس روحیه خوبی هم داشتند. لازم بود استقلال با دو برد و کسب ۶ امتیاز در هفته سوم به مصاف سپاهان برود. در خصوص ارزیابی فنی هم باید بگویم در خط دفاعی خوب کار کردند. در خط هافبک بازیکنان دارند جای خود را در ترکیب تیم پیدا می کنند. به طور کلی از نظر ریتم تیمی به مرور آماده می شوند. البته تعویض طلایی سهراب بختیاری زاده هم برای به زمین فرستادن محمدرضا آزادی باعث شد سه امتیاز کسب شود. خیلی برای گلزنی آزادی خوشحالم. چراکه بعد از مدت ها گلزنی می کرد و در این مدت زیر هجمه شدید انتقادات بود. این گلی که زد خیلی به او کمک می کند تا روحیه خوبی داشته باشد.

او افزود: کل تیم مقابل نساجی خوب بودند. ۳ امتیاز برای بیرون را خانه را از آن خود کردند امیدوارم این روند در بازی های آینده هم ادامه دار باشد. ضمن اینکه میانگین سنی بچه ها عالی است. پنجره بسته نقل و انتقالاتی باعث شده فرصت به جوانان داده شود. این بازیکنان جوان با توجه به شرایط تیم این فرصت را دارند در تیم بزرگ استقلال جایگاه مناسبی را برای خود مهیا کنند و جانشین مناسبی برای کسانی باشند که پیراهن استقلال را به پول فروختند. شک نداشته باشید این بازیکنان جوان در اینده بسیار نزدیک شرایط به مراتب بهتر را پیدا خواهند کرد. بازیکنانی نظیر رزاقی نیا، سحرخیزان، قلی زاده، آشورماتوف، یاسر آسانی و حتی خود صالح حردانی خوب بودند. تا حدی که نمی توان گفت این بازیکن از آن بازیکن دیگر بهتر بود. تیم یک دست و تمام بازیکنان عالی عمل کردند. در طول بازی بازیکنان مکمل هم هستند. کسی برتر از دیگری نیست.

وی اضافه کرد: ان شاءالله روند خوب استقلال در بازی های آینده هم ادامه داشته باشد. تداوم در بردها خیلی مهم است. به خصوص اگر ۴-۵ بازی اول را با برد زمین راترک کنیم خیلی می تواند درادامه لیگ به ما کمک کند.




 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.