قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

آنچلوتی: در کولینگ بریک به نروژ باختیم!

سرمربی ایتالیایی به خوبی می‌داند که چه اهداف و چالش‌هایی را تا سال 2030 پیش رو دارد.
 آنچلوتی: در کولینگ بریک به نروژ باختیم!

به گزارش "ورزش سه"، کارلو آنچلوتی پس از چند روز تعطیلات کوتاه پس از حذف از جام جهانی مقابل نروژ با نتیجه 1 بر 2 از بازگشت خود به برزیل استفاده کرد تا در مصاحبه‌های مختلف با تلویزیون گلوبو ای‌اس‌پی‌ان و خبرگزاری آسوشیتدپرس مسیر پیش روی تیم ملی برزیل در سال‌های آینده را ترسیم کند.

سرمربی ایتالیایی که پس از رد پیشنهاد فدراسیون فوتبال ایتالیا برای هدایت لاجوردی‌پوشان تا سال 2030 در سمت خود باقی می‌ماند به وضوح اعلام کرد که شکست مقابل اسکاندیناوی‌ها پایان یک نسل و آغاز بازسازی بر پایه استعدادهای جوان است.

یکی از محورهای اصلی صحبت‌های او مقایسه با اسپانیا قهرمان فعلی جهان بود. آنچلوتی اعتراف کرد که لاروخا به لطف نسل استثنایی هافبک‌هایش پیروز شد و از رودری پدری فابیان اولمو زوبیمندی مرینو و گاوی نام برد اما به همان اندازه در رد هرگونه تلاش برای تقلید شفاف بود. 

کالرتو اطمینان داد که برزیل نیازی به کپی‌برداری از اسپانیا یا فرانسه ندارد بلکه باید تشخیص دهد در چه جنبه‌های خاصی می‌تواند پیشرفت کند و خط میانی را به عنوان اصلی‌ترین تکالیف ناتمام تیمی معرفی کرد که به عقیده او دفاع و حمله را به خوبی حل کرده است.

سرمربی ایتالیایی نقطه عطف بازی مقابل نروژ را در کولینگ بریک دانست. او اعتراف کرد که تا آن لحظه تیم کنترل مسابقه را در دست داشت و توضیح داد که اگرچه نروژ مالکیت توپ بیشتری داشت اما این مالکیت عمدتا در زمین خودشان بود. او اذعان کرد که در آنجا مرتکب خطای احتمالی در خواندن بازی شد و فکر کرد برزیل کنترل بازی را از دست داده است در حالی که واقعیت این نبود. همین موضوع باعث شد تغییراتی ایجاد کند که طبق تحلیل خودش همزمان با گل هالند کمی بعد از آن تغییرات بود. او همچنین تاکید کرد که جبران نتیجه در جام جهانی زمانی که در اواخر بازی دقیقه 80 گل دریافت می‌کنید چقدر دشوار است.

دقیقا به همین دلیل است که این مربی ایتالیایی المپیک 2028 لس آنجلس را به عنوان یک قطعه کلیدی در پروژه خود فراتر از نمادگرایی قرار داد. او یادآوری کرد که هشت نفر از فوتبالیست‌هایی که طلای المپیک توکیو 2020 را برای اسپانیا به ارمغان آوردند و در فینال برزیل را شکست دادند امروزه در تیم قهرمان جهان در کنار دلافوئنته حضور دارند در حالی که برزیل تنها دو نفر از آن بازیکنان یعنی برونو گیمارش و ماتئوس کونیا را به جام جهانی 2026 برده بود.

این تضادی است که همانطور که توضیح داد بر تعهد او به کار نزدیک با رده‌های سنی زیر 15 زیر 17 و زیر 20 سال تاکید می‌کند که از آن اسامی مانند رایان اندریک استواو و ویتور ریس با نگاه به کوپا آمه‌ریکا 2028 به عنوان اولین هدف بزرگ چرخه جدید ظهور کرده‌اند.

آنچلوتی گفت: " پس از یک شکست مهم است که به آنچه اتفاق افتاده فکر کنیم و با دقت به آینده نگاه کنیم. ما گروه جدیدی با بازیکنان جوان خواهیم ساخت".

این مربی همچنین خواست تا وابستگی سنتی برزیل به یک چهره ستاره را بشکند و از مدل تیمی منسجم بالاتر از نقش‌های فردی دفاع کرد اگرچه بدون چشم‌پوشی از سرعت و قدرت تخریب بازیکنانی مانند وینیسیوس جونیور اندریک استواو یا رافینیا برای دادن سبکی عمودی‌تر به برزیل خود بود. در این روند نوسازی جایی برای نیمار وجود ندارد. آنچلوتی پایان دوران حضور او در تیم بزرگسالان را تایید کرد و با کلمات تحسین‌آمیز نسبت به حرفه‌ای‌گری او علیرغم مصدومیتی که حضورش را در جام جهانی تحت تاثیر قرار داد صحبت کرد و توضیح داد که خروج او بخشی از مسیر طبیعی هر استعداد بزرگی است که چرخه‌ای را با تیم ملی می‌بندد.

خداحافظی نیمار از تیم ملی برزیل پس از حذف این تیم در جام جهانی 2026 یکی از تلخ‌ترین و در عین حال قابل پیش‌بینی‌ترین اخبار برای هواداران فوتبال بود. نیمار که با 80 گل زده و 58 پاس گل در 130 بازی ملی کارنامه درخشانی از خود بر جای گذاشت همواره به عنوان موتور محرک برزیل در میادین بین‌المللی شناخته می‌شد و این وداع رسمی عملا پایان نسلی را رقم زد که با امیدهای بسیاری برای قهرمانی جهان وارد مسابقات شده بود.



۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

کاپیتان ترسناک: دو بازی بهتر از کل فصل قبل!

به گزارش ورزش سه، مارتین اودگارد دوباره همان بازیکنی شده که آرسنال به او نیاز دارد؛ شروع فصل برای کاپیتان نروژی فوق‌العاده بود و آمار گلزنی او در دو بازی ابتدایی فصل ( سوپرجام و بازی امشب در هفته اول لیگ برتر) با کل فصل گذشته قابل مقایسه نیست.  

اودگارد فصل جدید آرسنال را با یک گل در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در سوپرجام انگلیس آغاز کرد و در اولین بازی لیگ برتر که امشب مقابل کاونتری در حال برگزاری است هم موفق به گلزنی شد. او در دو مسابقه ابتدایی فصل دو گل زده است.

این شروع برای کاپیتان آرسنال از آن جهت جالب توجه است که فصل گذشته شرایط کاملاً متفاوتی داشت. اودگارد در مجموع ۳۶ بازی برای آرسنال به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ هرچند در کنار آن هشت پاس گل به هم‌تیمی‌هایش داد. 

اودگارد در همین دو بازی اول فصل جدید، دو برابر تعداد گل‌های فصل گذشته‌اش گل زده است. بدون اغراق می‌شود گفت اودگارد دوباره ترسناک شده است.

فصل گذشته برای اودگارد با مصدومیت و مشکلات بدنی پشت سر گذاشته شد و او در مقاطع مختلف نتوانست تأثیرگذاری همیشگی را در خط میانی آرسنال داشته باشد. آمار گلزنی و پاس گل او پایین‌تر از استانداردهایی بود که پیش از این از کاپیتان آرسنال انتظار می‌رفت.

اما حالا نشانه‌ها کاملاً امیدوارکننده است. اودگارد ابتدا مقابل منچسترسیتی گل سوم آرسنال را به ثمر رساند و امشب در اولین بازی لیگ برتر، مقابل کاونتری نامش را در فهرست گلزنان قرار داد.


۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ناگفته‌های نیمار از شب رویایی بارسلونا - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نیمار خاطرات خود از یکی از تاریخی‌ترین شب‌های دوران فوتبالش را بازگو کرد؛ بازگشت بارسلونا مقابل پاری‌سن‌ژرمن پس از شکست ۴ بر صفر در بازی رفت.

ستاره برزیلی گفت پس از شکست سنگین، حتی نزدیکانش نیز صعود بارسلونا را غیرممکن می‌دانستند، اما او باور داشت که تیمش می‌تواند نتیجه را جبران کند.

نیمار گفت: «به آنها گفتم شما دوستان من هستید و به من ایمان ندارید؟ من آن بازی را می‌برم، فقط تماشا کنید.»

او همچنین از فضای تمرین پیش از مسابقه و شوخی‌هایش با لیونل مسی و لوئیس سوارز گفت و افزود که هر سه بازیکن به بازگشت باور داشتند.

نیمار درباره لحظه مهم پنالتی نیز گفت که در ابتدا قصد داشت توپ را به مسی بدهد، اما ستاره آرژانتینی از او خواست خودش ضربه را بزند. این پنالتی به گل پنجم بارسلونا تبدیل شد و سپس سرجی روبرتو گل ششم و تاریخی را به ثمر رساند.

نیمار این شب را باورنکردنی‌ترین احساس دوران حرفه‌ای خود توصیف کرد و گفت آن روز فهمید که در فوتبال، کسانی پیروز می‌شوند که حاضر به تسلیم شدن نیستند.


۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا - پارس فوتبال

 اولین بار سایت اسپورت ۲۴ یونان، اعلام کرد مهدی طارمی در تمرین المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. الوصل در لیگ نخبگان آسیا حضور و حریف استقلال و تراکتور است. فردای اعلام این خبر، مبلغ قرارداد طارمی با الوصل ۸۵۰ هزار دلار اعلام شد که یک سوم دستمزد او در تیم یونانی و فصل قبل بوده است. طارمی وقتی از اینتر راهی یونان شد نیز یک مرحله در دستمزد خود تخفیف داده بود.

 این سیر بازگشت به عقب، چه در دستمزد و چه در سطح فوتبال، برای طارمی و تمام بازیکنان دیگر اجتناب ناپذیر است. سن که بالا می‌رود، از کارایی بازیکن کاسته شده و یک ستاره هر چقدر بزرگ و اثرگذار، روزی به پایان کار خود می‌رسد. هر چقدر هم بازیکنان و اطرافیان آنها بخواهند انکار کنند، از روی نشانه‌های این چنینی می‌توان حقیقت را فهمید.

 روزی که رونالدو راهی عربستان و مسی راهی آمریکا شد، نشانه مرحله آخر هنرنمایی دو ابر ستاره بود. از دهه ۷۰ شمسی که پای بازیکنان ایرانی به اروپا باز شد، این مسیر در فوتبال ما هم تجربه شده و از علی دایی، کریم باقری و خداداد عزیزی که اولین لژیونرهای ایرانی در بوندسلیگا بودند، مقصد اول بازگشت از اروپا کشورهای عربی و سپس لیگ برتر خودمان تعیین شده است.

 فرقی نمی‌کند مثل مهرداد میناوند در ۲۷ سالگی یا مثل سردار آزمون در ۳۰ سالگی این مسیر را طی کنید، یا مثل طارمی در ۳۴ سالگی، حقیقت یکیست و آن پایان حرفه پرافتخار این ستاره‌هاست. هیچ بازیکنی دوست ندارد اروپا را رها کند. در مواردی مثل جهانبخش، می‌بینیم که حتی راضی به حضور در تیم‌های درجه چندم هم می‌شوند تا در قاره سبز بمانند، یا در نمونه‌های خارجی که پیشنهاد چند ۱۰ برابری کشورهای عربی را برای ماندن در اروپا رد می‌کنند.

 وقتی کار بازیکن ما به امارات و قطر برسد، یعنی یکی دو فصل بعد آن بازیکن در لیگ برتر خودمان خواهد بود (در مورد طارمی پرسپولیس یا تراکتور) و بازیکنی که به این مرحله رسیده، دیگر انگیزه چندانی در تیم ملی و باشگاهی ندارد. او مزد اسم و رسمش را می‌گیرد و فداکاری که در جوانی کرده، همین طارمی روزی پیشنهاد ۲ میلیون دلاری قطری‌ها برای تمدید را رد و با ۲۰۰ هزار دلار به پرتغال رفت، حالا پولی را که آن روز رد کرده بود را می‌گیرد.

 این وسط تیم ملی باید نگران شرایط خود باشد. امیر قلعه نویی در این سال‌ها تمام تخم مرغ‌هایش را در سبد بازیکنان بزرگ و در راس بقیه، مهدی طارمی چیده و دیدیم که در همین جام جهانی یا جام ملت‌های قبل، زمانی که طارمی مهار شود یا آماده نباشد، تیم ما به بن بست می‌خورد. طارمی در جام ملتهای پیش رو هم نقطه اتکای تیم ملی خواهد بود اما این بازگشت به عقب قطعاً روی کیفیت بازی او تاثیر می‌گذارد.

 شاید اگر قلعه نویی خیلی زودتر از این‌ها فکر جانشینی برای سردار و طارمی بود، الان اینقدر نگران نبودیم اما در فاصله چند ماه تا جام ملت‌ها بازگشت طارمی به آسیا بدترین خبر برای تیم ملی بود.

بیشتر بخوانید: سفر طارمی به امارات؛ ستاره ایرانی برای مذاکره سفر کرد




 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۲۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۱۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!