قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

مجمع مهم هلدینگ و تعیین مدیریت استقلال

مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده هلدینگ خلیج فارس روز دوشنبه پنجم مرداد با دستور انتخاب اعضای هیئت مدیره برگزار می‌شود، مجمعی که نتیجه آن می‌تواند بر ساختار مدیریتی استقلال و روند انتخاب مدیرعامل جدید این باشگاه نیز اثرگذار باشد.
 مجمع مهم هلدینگ و تعیین مدیریت استقلال



۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

دروازه‌بان خارجی استقلال به‌زودی در تهران

به گزارش "ورزش سه"، علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره استقلال درباره آخرین وضعیت آنتونیو آدان گفت: «با توجه به درخواست سهراب بختیاری‌زاده و تجربه‌ای که آدان دارد، به حضور او نیاز داریم. به‌خصوص اینکه شش مسابقه آسیایی ما در نیم‌فصل نخست برگزار می‌شود. با او توافقاتی انجام داده‌ایم و درباره رقم قرارداد نیز صحبت کرده‌ایم و به نتیجه رسیده‌ایم.»

وی درباره آخرین وضعیت دروازه‌بان اسپانیایی استقلال توضیح داد: «آخرین صحبتی که داشتیم این بود که آدان پس از حضور در دبی و تسویه‌حساب فصل گذشته، به اسپانیا رفته است تا آماده بازگشت شود. ما برای جذب دوباره او جدی هستیم.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال در ادامه از دخالت واسطه‌ها در روند مذاکرات با بازیکنان خارجی انتقاد کرد و گفت: «یکی از مشکلاتی که در کشور از آن رنج می‌بریم، مسیرهایی است که برخی رابطان، وکلا یا ایجنت‌ها طی می‌کنند. گاهی بازیکنی ایجنت ایرانی ندارد و یک وکیل خارجی دارد، اما به محض مطرح شدن احتمال حضورش در ایران، چند نفر مدعی می‌شوند که نماینده او هستند و می‌خواهند کار را جلو ببرند.»

تاجرنیا اضافه کرد: «بارها با این مشکل مواجه شده‌ایم که فردی بازیکنی را بدون داشتن مجوز نمایندگی یا وکالت معرفی کرده و پس از پیشرفت مذاکرات مدعی شده است چون زودتر این کار را انجام داده، باشگاه نباید با فرد دیگری مذاکره کند. بعضی افراد نیز ایجنت رسمی بازیکن نیستند و از طریق ارتباط با وکیل او، مندیت چندروزه دریافت می‌کنند. سپری شدن این زمان، کار را بسیار دشوار می‌کند.»

وی ادامه داد: «احساس می‌کنم برخی افراد در جریان مذاکرات آدان به دنبال منافع مادی یا حیثیتی خود هستند و گاهی می‌خواهند اختلافاتشان را با یکدیگر حل کنند. در نهایت بازیکن و باشگاه از این اتفاق ضرر می‌کنند.»

تاجرنیا درباره وضعیت حبیب فرعباسی نیز گفت: «حبیب دروازه‌بان شماره یک ماست و فصل گذشته هم در مسابقات زیادی از دروازه استقلال محافظت کرد. او دروازه‌بانی قابل احترام و مطمئن است و در دو بازی اخیر نیز عملکرد بسیار خوبی داشت. از طرف دیگر هر دروازه‌بان جوانی باید کار خود را از جایی آغاز کند.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال در پایان عنوان کرد: «بسته بودن پنجره دست ما را بسته بود و در عین حال استانداردهایی داشتیم که نمی‌خواستیم به دلیل این محدودیت، برخی بازیکنان توقعات نامعقولی از باشگاه داشته باشند. میان مدیریت، سرمربی و کادر فنی تفاهم بسیار خوبی وجود داشت، اما قبول دارم فاصله میان حبیب و دروازه‌بان دوم تیم بزرگسالان زیاد است. امیدواریم فرعباسی همچنان در وضعیت ایده‌آل و سلامتی کامل باشد و با قدرت از دروازه استقلال محافظت کند.»


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آسانی بدون مشکل، مگر با دست‌های غیبی!

به گزارش "ورزش سه"، همزمان با شکایت مس شهر بابک از استقلال به دلیل حضور یاسر آسانی در ترکیب آبی‌ها، علی تاجرنیا در برنامه شب‌های فوتبالی توضیحات مفصلی را درباره وضعیت قراردادی این بازیکن ارائه کرد و از نبود نگرانی در باشگاه استقلال سخن گفت.

تاجرنیا درباره ادعای فسخ قرارداد آسانی گفت: «بازیکنان داخلی اگر قرارداد خود را فسخ کنند، باید آن را در سازمان لیگ به ثبت برسانند. یاسر آسانی هیچ فسخی را در هیچ مرجعی ثبت نکرده و موضوعی که مطرح شده، از طرف خود این بازیکن نبوده است.»

او با اشاره به تصاویر و مدارکی که طی روزهای گذشته در فضای مجازی انتشار یافت، ادامه داد: «متأسفانه بعضی از نامه‌هایی که منتشر شد، تقطیع‌شده و مخدوش بود و در برخی موارد نیز با روش‌های دیگری تغییر داده شده بود. یاسر آسانی به هیچ عنوان اراده‌ای برای فسخ نداشته و اقدامی هم در این زمینه انجام نداده است.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال حضور این بازیکن در تمرینات و مسابقات را نشانه ادامه همکاری او با باشگاه دانست و افزود: «آسانی در کنار تیم تمرین کرده و در مسابقات نیز به میدان رفته است. وقتی هیچ اراده و اقدامی برای فسخ وجود نداشته، موضوع کاملاً روشن است و باشگاه استقلال هیچ نگرانی‌ای در این رابطه ندارد.»

تاجرنیا در پاسخ به این پرسش که آیا هواداران می‌توانند از بابت ادامه حضور آسانی آسوده‌خاطر باشند، گفت: «ما بی‌گدار به آب نزدیم. زمانی که آسانی برای دو سه روز ایران را ترک کرد و چنین مطالبی مطرح شد، بدون مشورت و بررسی تصمیم نگرفتیم. تمام ابعاد موضوع از نظر حقوقی بررسی شد و سپس از این بازیکن استفاده کردیم.»

او در ادامه به مکاتبات باشگاه استقلال با فیفا برای باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی اشاره کرد و توضیح داد: «در درخواست‌هایی که برای باز شدن پنجره داشتیم، موضوعات مختلفی مطرح شد و پاسخ فیفا شامل نکاتی بود که نشان می‌داد نه‌تنها پرونده بازیکنانی مانند آسانی، حتی برخی موارد پیچیده‌تر و درخواست‌های فسخ چندباره نیز با سؤال و ابهام جدی روبه‌رو است. مجموعه این موارد نشان می‌دهد مشکلی درباره آسانی وجود ندارد.»

تاجرنیا همچنین از تصمیم نساجی برای شکایت نکردن از استقلال تشکر کرد و گفت: «دوستان نساجی کاملاً در جریان قوانین بودند و خودشان تأکید کردند که نتیجه را در زمین مسابقه دنبال می‌کنند. من شخصاً از آنها تشکر می‌کنم که با وجود نمایش خوبی که برابر استقلال داشتند، وارد این حاشیه‌ها نشدند. آنها وارد حواشی نشدند و ما شاهد یک بازی خیلی خوبی از سوی آنها بودیم. درست است که خوشبختانه استقلال پیروز شد ولی بابت بازی جوانمردانه از آنها تشکر می‌کنیم.»

مدیر استقلال در عین حال حق مس شهر بابک برای پیگیری حقوقی را به رسمیت شناخت و افزود: «مس شهر بابک حق دارد شکایت کند و استقلال نیز حق دارد استدلال‌ها و مستندات خود را ارائه دهد. مدارکی را که در اختیار داشتیم طی دو سه روز گذشته به صورت رسمی ترجمه کردیم، در اختیار فدراسیون فوتبال قرار دادیم و مذاکرات لازم را نیز انجام دادیم.»

او در پایان تأکید کرد: «بر اساس اطلاعات و بررسی‌هایی که داریم، هیچ مشکلی وجود ندارد، مگر اینکه خدایی نکرده دست‌های غیبی و یا رفتارهای خارج از ضابطه و عرف ورود کند. با شناختی که از مشی کمیته انضباطی، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال دارم، مطمئن هستم چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.»


۳۳ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

اولتیماتوم تاجرنیا درباره جام قهرمانی استقلال - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی تاجرنیا در گفت‌وگو با برنامه شب‌های فوتبالی درباره مطالبه باشگاه استقلال برای دریافت جام قهرمانی فصل گذشته گفت: «ما از همان روزی که تصمیم گرفته شد مسابقات متوقف شود، پیگیری این موضوع را آغاز کردیم. عادت ندارم چنین مسائلی را با سروصدا دنبال کنم، چون فوتبال به اندازه کافی حاشیه دارد و بهتر است مطالبات در فضایی آرام و منطقی پیگیری شود.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال ادامه داد: «تمام مدارک و مستندات را جمع‌آوری و ارائه کردیم. ساعت‌ها با کارشناسان و مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال جلسه داشتیم. صحبت‌های اخیر آقای تاج نیز نتیجه همین پیگیری‌ها بود و از ایشان تشکر می‌کنم. با این حال، تلاش‌های باشگاه همچنان ادامه دارد.»

تاجرنیا با انتقاد از مخالفت‌هایی که با درخواست استقلال صورت گرفته، توضیح داد: «متأسفانه بعضی‌ها این نگاه را دارند که اگر اتفاقی برای آنها منفعتی ندارد، دیگران هم نباید از آن بهره‌مند شوند. استقلال بارها با فدراسیون همراهی کرده است. ما خواهان ادامه لیگ بودیم، اما وقتی دیدیم شرایط برای تیم‌های دیگر فراهم نیست، همراهی کردیم. تیمی که آماده ادامه مسابقات بود و با فاصله در صدر جدول قرار داشت، طبیعتاً باید حق خود را مطالبه کند.»

او با اشاره به فضای شکل‌گرفته پیرامون این پرونده افزود: «خوشبختانه این موضوع به یک بحث جدی تبدیل شده و مطالب مختلفی نیز در دفاع از حق استقلال نوشته شده است. احساس من این است که دوستان ما در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نسبت به استدلال‌های باشگاه قانع شده‌اند و دوستان مانند تصمیمی که برای برگزاری تورنمنت سه جانبه گرفتند که یک تصمیم کم‌نظیر بود، اکنون باید تصمیم نهایی خود را برای قهرمانی استقلال اعلام کنند. 

تاجرنیا درباره احتمال برگزاری تورنمنت پنج جانبه با حضور پرسپولیس، سپاهان، تراکتور، گل‌گهر و استقلال گفت: «من هنوز چنین بحثی را شوخی می‌دانم، البته شوخی بی‌مزه‌ای است. لیگ شروع شده و نباید به فصل قبل بازگشت. اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، برای سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال کسر شأن خواهد بود و هیچ توجیهی ندارد و قابل دفاع نیست. لیگ جدید آغاز شده و بازگشت به مسابقات فصل قبل دیگر موضوعیتی ندارد.»

مدیر استقلال سپس گفت: «استقلال با فاصله در صدر جدول قرار داشت و حتی جام حذفی نیز می‌توانست به پایان برسد، اما این اتفاق رخ نداد. اگر فدراسیون و سازمان لیگ بر ندادن جام اصرار داشته باشند، این ذهنیت به وجود می‌آید که رفتار با تیم‌های مختلف، عادلانه نیست و نوعی تبعیض وجود دارد. افکار عمومی نیز ممکن است بپرسد اگر تیم دیگری در چنین موقعیتی بود، آیا جام را به او می‌دادند یا خیر.»

او برای تعیین تکلیف این موضوع ضرب‌الاجل تعیین کرد و افزود: «درخواست من این است که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ حداکثر تا پایان همین هفته تکلیف را روشن کنند. اشکالی ندارد اطلاعیه رسمی بدهند و دلایل تصمیم خود را توضیح دهند و این موضوع تمام شود. باقی ماندن این تنش در شروع فصل جدید به سود فوتبال نیست.»

تاجرنیا در پاسخ به این پرسش که آیا استقلال در صورت نگرفتن جام به مراجع بین‌المللی مراجعه خواهد کرد، گفت: «احترام گذاشتن با اعتراض و شکایت منافاتی ندارد. ما در دوران جنگ و آتش‌بس با تصمیمات فدراسیون همراهی کردیم، اما جام قهرمانی موضوعی نیست که به‌آسانی از کنار آن عبور کنیم. اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد، حتماً آن را دنبال خواهیم کرد.»

او در پایان تأکید کرد: «روش استقلال استفاده از لابی‌های سیاسی نیست و از مسیرهای قانونی و مقررات فیفا پیش خواهیم رفت. از حق قانونی باشگاه و هواداران کوتاه نمی‌آییم. چنین اتفاقاتی مانند آن آفسایدی که یک قهرمانی را از استقلال گرفت، در ذهن هواداران باقی می‌ماند. امیدوارم تصمیم نهایی باعث شود احساس تبعیض از میان هواداران استقلال برداشته شود.»




 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.