قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

جذب مربی خارجی برای رکوردشکنی طلایی

رئیس انجمن کوراش می گوید بعد از استقلال این رشته، دیگر کوراش نیازمند جذب ورزشکار از رشته های دیگر مثل جودو و ووشو نیست.
 جذب مربی خارجی برای رکوردشکنی طلایی

به گزارش "ورزش سه"، در فاصله کمتر از دو ماه مانده تا آغاز رسمی بیستمین دوره بازی‌های آسیایی، انجمن کوراش ایران با یک مربی ازبکستانی برای هدایت ملی‌پوشان بانوان در این رویداد به توافق رسید.

بر اساس توافقات صورت گرفته، اومیدا ماتیَکوبووا، مربی ازبکستانی کوراش، قرار است تا پایان بازی‌های آسیایی هدایت تیم ملی بانوان ایران را برعهده داشته باشد. این مربی سابقه هدایت تیم‌های پایه کوراش ازبکستان را در کارنامه دارد و در سال 2024 از سوی انجمن بین‌المللی کوراش به عنوان بهترین مربی زن جهان انتخاب شد.

رئیس انجمن کوراش ایران درباره این موضوع که آیا با توجه به حساسیت ازبکستان، این مربی تمام توان خود را در اختیار تیم ملی ایران خواهد گذاشت، گفت: این مربی یک فرد حرفه‌ای است و مربیان حرفه‌ای در هر شرایطی تلاش می‌کنند رفتار حرفه‌ای داشته باشند و چیزی از توانایی‌های خود کم نگذارند. قطعاً او نیز اعتبار خود را زیر سؤال نخواهد برد. هر مربی که هدایت یک تیم در کشور دیگری را می‌پذیرد، در ابتدا به دنبال حفظ اعتبار و جایگاه حرفه‌ای خود است.

خسرویار درباره پیش‌بینی عملکرد کوراش ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا عنوان کرد: هدف ما این است که با دست پر از ناگویا بازگردیم و همه نفرات ما بتوانند به مدال برسند. یک مدال طلا به مسئولان ورزش کشور قول داده‌ایم، اما به دنبال رکوردشکنی در کسب مدال در بازی‌های آسیایی هستیم. اگر قرار بود تنها به یک مدال طلا فکر کنیم، این میزان تلاش و برنامه‌ریزی را انجام نمی‌دادیم.

او درباره شرایط انجمن کوراش پس از جدایی از فدراسیون ووشو اظهار داشت: این اتفاق مانند روند رشد یک انسان است که پس از عبور از دوره نوجوانی و جوانی، با کمک خانواده روی پای خود می‌ایستد. چند روز دیگر یک سال از استقلال انجمن کوراش می‌گذرد و این مسیر برای ما آسان نبود، اما مجموعه انجمن تلاش زیادی انجام داد. در این مدت، منظم‌ترین اردوها را در میان انجمن‌ها و حتی بسیاری از فدراسیون‌ها برگزار کردیم.

رئیس انجمن کوراش افزود: در یک سال گذشته و با وجود شرایط جنگی، 10 اردوی آماده‌سازی برگزار شد و تمرینات تیم ملی نیز متوقف نشد. در بحث اعزام‌ها نیز طبق ارزیابی کمیته ملی المپیک، جزو رشته‌های باکیفیت بودیم. فدراسیون ووشو کمک زیادی به ما کرد و از این مجموعه تشکر می‌کنیم که زمینه استقلال و رشد انجمن کوراش را فراهم کرد. کوراش با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، می‌تواند در آینده به یک فدراسیون مستقل تبدیل شود.

خسرویار درباره تغییر ترکیب تیم ملی کوراش نسبت به دوره گذشته بازی‌های آسیایی گفت: در گذشته روال به این شکل بود که از ورزشکاران رشته‌های دیگر مانند جودو و کشتی با چوخه استفاده می‌کردیم، اما استقلال انجمن، استمرار اردوها و برگزاری المپیاد استعدادهای برتر باعث شد ساختار اصلی و مستقل خودمان را داشته باشیم. دیگر کسی نمی‌تواند ادعا کند که از رشته‌های دیگر ورزشکار جذب کرده‌ایم. یکی از اختلاف‌نظرهای ما با آرش میراسماعیلی در گذشته نیز همین موضوع استفاده از ورزشکاران جودو بود، اما امروز شرایط تغییر کرده و حتی می‌توانیم به رشته‌های دیگر کمک کنیم. صراحتاً اعلام می‌کنم حاضر هستم تیم دوم کوراش را مقابل تیم اول جودو و به میزبانی فدراسیون جودو قرار دهم.





 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر