قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

شش روز حساس برای 5 تیم باشگاهی ایران

معادله سقوط به لیگ دو حالا ساده و بی‌رحم است؛ داماش رفته، اما دو بلیت دیگر سقوط هنوز صاحب ندارد.
 شش روز حساس برای 5 تیم باشگاهی ایران



۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

نتیجه‌گیری معکوس در نمایندگان لیگ آزادگان/ طلسم نساجی کی می‌شکند؟ - پارس فوتبال

 در هفته دوم، مس شهر بابک اولین امتیاز تاریخ خود در لیگ برتر را گرفت. آن هم با کامبک و یک سولو گل تماشایی، صنعت نفت همان هفته اول امتیاز گرفته بود و این هفته هم مساوی کرد، به این ترتیب فقط نساجی از جمع سه تیم صعود کننده از لیگ آزادگان تا الان امتیاز ندارد!

 با نیمه کاره ماندن لیگ ۲۵ تصمیم بر آن شد که فصل ۲۶ با ۱۸ تیم برگزار و حکم به صعود سه تیم از لیگ آزادگان داده شد. نساجی به عنوان قهرمان و مس شهر بابک به عنوان نایب قهرمان، اتوماتیک و به روال همیشه جواز صعود گرفتند و قرار شد بین تیم سوم لیگ ۱ یعنی صنعت نفت، با تیم انتهای جدول لیگ ۲۵ یعنی مس رفسنجان، پلی آف برگزار شود اما مس شرکت نکرد و این سهمیه به آبادان رسید.

 اما حالا در پایان هفته دوم لیگ بیست و ششم، تیم‌های تازه صعود کرده از لیگ یک آزادگان برعکس جایگاه جدولی فصل قبل خود نتیجه گرفته اند. صنعت نفت آبادان که تیم سوم فصل قبل لیگ آزادگان بود در همان هفته اول امتیازی از ملوان گرفت در حالی که نساجی در سیرجان و مس شهر بابک در تهران به ترتیب مغلوب گل گهر و استقلال شدند.

 در هفته دوم مس شهر بابک در خانه اولین امتیاز فصل را از خیبر گرفت اما نساجی در قائمشهر مغلوب استقلال شد. این شانس آبی‌ها بود که در دو هفته اول با دو تیم تازه صعود کرده روبرو شدند، تیم‌هایی که بنا به تجربه تاریخی لیگ برتر، معمولا کاندیداهای اصلی سقوط و بازگشت به سطح پایین‌تر هستند. آنها که اگر امتیازات آسان‌تر ابتدای فصل را از دست بدهند، دور برگشت با هر تغییر و تحول و هر میزان هزینه ، کار سختی برای بقا دارند.

 حالا در آستانه شروع هفته سوم، از جمع سه تیم تازه صعود کرده صنعت نفت با دو مساوی ۲ امتیاز دارد، مس شهربابک یک امتیاز و نساجی با شکست در هر دو بازی، تنها تیم بدون امتیاز این جمع است. تیمی که با قاطعیت فصل قبل قهرمان لیگ آزادگان شد و قبل از اقامت یک ساله در لیگ آزادگان، ۶ فصل در سطح اول فوتبال و لیگ برتر حضور داشت.

 آژیر خطر برای نماینده مازندران به صدا درآمده است!


۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

بمب نقل‌وانتقالات فوتبال ایران در امارات / طارمی برای مذاکره با الوصل وارد دبی شد / دو جلسه سرنوشت‌ساز تا امضای قرارداد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ مهدی طارمی که فصل گذشته در لیگ یونان به میدان می‌رفت، امروز وارد کشور امارات شد تا مذاکرات خود را با مسئولان باشگاه الوصل دنبال کند.

در روزهای اخیر، رسانه‌های اماراتی از توافق اولیه و نزدیک شدن طارمی به باشگاه الوصل خبر داده بودند. با این حال، قرارداد این بازیکن هنوز به‌صورت رسمی نهایی نشده است.

طارمی قرار است امشب و فردا در دو جلسه مهم با مدیران باشگاه الوصل شرکت کند. در صورت توافق نهایی بر سر بندهای مختلف قرارداد، این مهاجم ایرانی به‌صورت رسمی به الوصل خواهد پیوست./تسنیم


۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

رامین رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند!

با اشاره به پیروزی تیم استقلال مقابل نساجی مازندران اظهار داشت: به نظر من استقلال مالکیت بازی را در دست داشت و بر بازی مسلط بود. شرایط استقلال خیلی بهتر از حریف بود. با توجه به کسب سه امتیاز در بازی اول مقابل مس روحیه خوبی هم داشتند. لازم بود استقلال با دو برد و کسب ۶ امتیاز در هفته سوم به مصاف سپاهان برود. در خصوص ارزیابی فنی هم باید بگویم در خط دفاعی خوب کار کردند. در خط هافبک بازیکنان دارند جای خود را در ترکیب تیم پیدا می کنند. به طور کلی از نظر ریتم تیمی به مرور آماده می شوند. البته تعویض طلایی سهراب بختیاری زاده هم برای به زمین فرستادن محمدرضا آزادی باعث شد سه امتیاز کسب شود. خیلی برای گلزنی آزادی خوشحالم. چراکه بعد از مدت ها گلزنی می کرد و در این مدت زیر هجمه شدید انتقادات بود. این گلی که زد خیلی به او کمک می کند تا روحیه خوبی داشته باشد.

او افزود: کل تیم مقابل نساجی خوب بودند. ۳ امتیاز برای بیرون را خانه را از آن خود کردند امیدوارم این روند در بازی های آینده هم ادامه دار باشد. ضمن اینکه میانگین سنی بچه ها عالی است. پنجره بسته نقل و انتقالاتی باعث شده فرصت به جوانان داده شود. این بازیکنان جوان با توجه به شرایط تیم این فرصت را دارند در تیم بزرگ استقلال جایگاه مناسبی را برای خود مهیا کنند و جانشین مناسبی برای کسانی باشند که پیراهن استقلال را به پول فروختند. شک نداشته باشید این بازیکنان جوان در اینده بسیار نزدیک شرایط به مراتب بهتر را پیدا خواهند کرد. بازیکنانی نظیر رزاقی نیا، سحرخیزان، قلی زاده، آشورماتوف، یاسر آسانی و حتی خود صالح حردانی خوب بودند. تا حدی که نمی توان گفت این بازیکن از آن بازیکن دیگر بهتر بود. تیم یک دست و تمام بازیکنان عالی عمل کردند. در طول بازی بازیکنان مکمل هم هستند. کسی برتر از دیگری نیست.

وی اضافه کرد: ان شاءالله روند خوب استقلال در بازی های آینده هم ادامه داشته باشد. تداوم در بردها خیلی مهم است. به خصوص اگر ۴-۵ بازی اول را با برد زمین راترک کنیم خیلی می تواند درادامه لیگ به ما کمک کند.




 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.