قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

لیورپول برای او 170 میلیون یورو نمی‌دهد

بردلی بارکولا می‌خواهد از پاری سن ژرمن جدا شود و مذاکرات خود را با لیورپول آغاز کرده است.
 لیورپول برای او 170 میلیون یورو نمی‌دهد

به گزارش "ورزش سه"، بردلی بارکولا تمایل دارد همین تابستان از پاری سن ژرمن جدا شود و همه نشانه‌ها از احتمال پیوستن او به لیورپول خبر می‌دهند.

 این بازیکن ۲۳ ساله فرانسوی قصد ندارد قراردادش را در پارک دو پرنس تمدید کند و برای تقویت خط حمله‌ قرمزها راهی آنفیلد خواهد شد. به گفته فابریتزیو رومانو، خبرنگار ورزشی، مذاکرات پیشرفته‌ای میان لیورپول و مدیر برنامه‌های این فوتبالیست در جریان است.

در همین حال، پیشنهادی برای ارائه به پاری سن ژرمن در حال آماده‌سازی است؛ باشگاهی که در گام نخست و بدون معطلی، رقم قابل توجه ۱۷۰ میلیون یورو را درخواست کرده است. آن‌ها قصد ندارند بازیکن خود را ارزان بفروشند، چرا که هنوز دو سال از قراردادش باقی مانده و ترجیح می‌دهند پیش از آنکه دو تابستان دیگر به عنوان بازیکن آزاد جدا شود، از فروش او درآمدزایی کنند؛ به‌ویژه با توجه به اینکه او در اولویت‌های لویز انریکه قرار ندارد.

فابریتزیو رومانو در کانال یوتیوب خود اعلام کرد: «به زودی توافق بر سر شروط شخصی حاصل خواهد شد، چرا که مشکلی در جزئیات وجود ندارد. بارکولا می‌خواهد به لیورپول برود و در حال حاضر، لیورپول مشغول آماده‌سازی یک پیشنهاد رسمی است.»

او ادامه داد: «رابطه میان لیورپول و پاری سن ژرمن عالی است، اما جنبه مالی همچنان یک فاکتور تعیین‌کننده به شمار می‌رود. هنوز چند روز تا ارائه این پیشنهاد زمان باقی است.»

رومانو همچنین تأیید کرد که فرانسوی‌ها مبلغ هنگفتی برای بارکولا طلب کرده‌اند، اما معتقد است رقم نهایی معامله این نخواهد بود: «رسانه‌های مختلف از قیمت ۱۷۰ میلیون یورویی سخن می‌گویند. احتمالاً رقم نهایی انتقال این نخواهد بود، اما واضح است که درباره پول بسیار زیادی صحبت می‌کنیم.»

اگرچه رسانه‌های بریتانیایی گزارش می‌دهند که لیورپول هنوز بودجه کافی برای خریدهای تابستانی دارد، اما پیشنهاد نخست آن‌ها در هر صورت بسیار کمتر از ۱۷۰ میلیون یوروی درخواستی خواهد بود.



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

لیورپول برای جذب ابراهیم امبایه وارد مذاکره مستقیم با پاری‌سن‌ژرمن شد

پایگاه خبری فوتبالی- لیورپول مذاکرات خود با پاری‌سن‌ژرمن برای جذب ابراهیم امبایه را آغاز کرده و این پرونده در روزهای اخیر وارد مرحله جدی‌تری شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش RMC Sport، امبایه با پیشنهاد لیورپول موافقت کرده و دو طرف بر سر جزئیات شخصی یک قرارداد احتمالی به توافق رسیده‌اند؛ قراردادی که طبق گزارش‌ها می‌تواند پنج‌ساله باشد. 

امبایه، وینگر ۱۸ ساله پاری‌سن‌ژرمن، یکی از استعدادهای جوان فوتبال فرانسه محسوب می‌شود و لیورپول او را گزینه‌ای مناسب برای تقویت خط حمله در نظر گرفته است. با این حال، مشکل اصلی حالا مذاکره با خود پاری‌سن‌ژرمن بر سر مبلغ انتقال است. 

پاری‌سن‌ژرمن برای جدایی این بازیکن رقم قابل توجهی می‌خواهد و لیورپول در شرایط فعلی حاضر نیست مبلغ درخواستی پاریسی‌ها را پرداخت کند. برخی گزارش‌ها رقم مورد نظر PSG را حدود ۶۰ میلیون یورو عنوان کرده‌اند. 

امبایه در تابستان امسال مورد توجه چند باشگاه اروپایی قرار گرفته بود و حتی بایرلورکوزن نیز شرایط او را بررسی می‌کرد، اما طبق گزارش RMC Sport، این بازیکن ترجیح داده راهی آنفیلد شود. با این حال، توافق شخصی به‌تنهایی برای نهایی شدن انتقال کافی نیست و دو باشگاه باید بر سر رقم نهایی به توافق برسند. 

نکته مهم اینکه امبایه تنها بازیکن پاری‌سن‌ژرمن نیست که لیورپول در این پنجره به دنبال اوست. بردلی بارکولا همچنان هدف اصلی قرمزها در مذاکرات با پاریسی‌ها محسوب می‌شود. لیورپول تلاش می‌کند خط حمله خود را پس از جدایی محمد صلاح تقویت کند و بارکولا گزینه اصلی این باشگاه برای حضور در جناح هجومی است. 

با این حال، قیمت بالای بارکولا باعث شده لیورپول هم‌زمان گزینه امبایه را نیز جدی دنبال کند. گزارش‌ها نشان می‌دهد پاری‌سن‌ژرمن در مورد فروش هر دو بازیکن انعطاف بیشتری نسبت به هفته‌های گذشته پیدا کرده، اما همچنان قصد ندارد آنها را با مبلغی پایین از دست بدهد. 

در نتیجه، لیورپول و امبایه برای قرارداد شخصی به توافق رسیده‌اند، اما هنوز توافقی بین لیورپول و پاری‌سن‌ژرمن وجود ندارد. مذاکرات ادامه دارد و سرنوشت این انتقال به میزان انعطاف پاریسی‌ها در تعیین مبلغ نهایی بستگی خواهد داشت.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آلیسون بکر کاپیتان دوم لیورپول در فصل جدید

پایگاه خبری فوتبالی- آلیسون بکر به عنوان یکی از کاپیتان دوم لیورپول برای فصل ۲۷-۲۰۲۶ انتخاب شده است؛ تصمیمی که نشان‌دهنده جایگاه ویژه این دروازه‌بان برزیلی در رختکن قرمزهاست. 

به گزارش فوتبالی، آندونی ایرائولا، سرمربی جدید لیورپول، در کنار آلیسون، جو گومز و دومینیک سوبوسلای را نیز در گروه رهبری تیم قرار داده و ویرجیل فن‌دایک همچنان کاپیتان اصلی تیم خواهد بود. 

با این حال، یک نکته جالب درباره انتخاب آلیسون وجود دارد؛ او احتمالاً در جریان مسابقات بازوبند کاپیتانی را به بازو نخواهد بست. 

دلیل این موضوع به قوانین جدید لیگ برتر مربوط می‌شود که طبق آن، تنها کاپیتان رسمی تیم اجازه دارد در موقعیت‌های مشخص مستقیماً با داور درباره تصمیمات مسابقه صحبت کند. برای یک دروازه‌بان، که معمولاً فاصله زیادی از محل اتفاقات دارد، اجرای چنین نقشی چندان عملی نیست. 

ایرائولا در توضیح این تصمیم تأکید کرده که انتخاب آلیسون بیشتر از آنکه صرفاً یک عنوان تشریفاتی باشد، نشانه اعتماد و احترام باشگاه به شخصیت و رهبری او است. آلیسون از سال ۲۰۱۸ در لیورپول حضور دارد و در این مدت به یکی از باسابقه‌ترین و تأثیرگذارترین بازیکنان تیم تبدیل شده است. 

در واقع، خروج اندی رابرتسون که پیش‌تر کاپیتان دوم لیورپول بود، باعث شد ساختار رهبری تیم برای فصل جدید تغییر کند. ایرائولا تصمیم گرفته به جای انتخاب تنها یک جانشین، چند بازیکن باتجربه را در گروه رهبری قرار دهد. 

آلیسون نیز طی سال‌های حضورش در آنفیلد نقش مهمی در موفقیت‌های بزرگ لیورپول داشته و قهرمانی در لیگ برتر، لیگ قهرمانان، جام حذفی و جام اتحادیه را تجربه کرده است. بنابراین انتخاب او به‌عنوان کاپیتان دوم، بیش از هر چیز تأکیدی بر نفوذ او در رختکن است.

به این ترتیب، آلیسون شاید بازوبند را روی زمین نبندد، اما جایگاهش در ساختار رهبری لیورپول کاملاً رسمی شده است؛ دروازه‌بانی که حالا یکی از رهبران اصلی تیم جدید ایرائولا محسوب می‌شود. 


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئال مادرید حتی با خروج قرضی اندریک هم موافقت نکرد

پایگاه خبری فوتبالی - لیورپول در مقطعی شرایط جذب اندریک را بررسی کرده بود و حتی امکان انتقال قرضی این مهاجم برزیلی با بند خرید دائمی را در نظر داشت؛ پیشنهادی که از نظر مالی نیز برای رئال مادرید قابل توجه بود.

به گزارش فوتبالی، با این حال، رئال مادرید تصمیم گرفت اندریک را در اختیار ژوزه مورینیو نگه دارد و با جدایی او موافقت نکند. گزارش‌ها نشان می‌دهند که رئال مادرید در روزهای اخیر پیشنهادهایی برای انتقال قرضی این بازیکن، از جمله از سوی باشگاه‌های دیگری مانند رم و استون‌ویلا، داشته اما در نهایت تصمیم به حفظ او گرفته است.

لیورپول نیز در شرایطی وضعیت اندریک را زیر نظر داشت که به دنبال تقویت خط حمله خود در بازار نقل‌وانتقالات است، اما موضع رئال مادرید در حال حاضر روشن است و اندریک قرار نیست از جمع شاگردان ژوزه مورینیو جدا شود. حتی با وجود رقابت شدید برای حضور در خط حمله رئال مادرید، سرمربی پرتغالی روی ادامه حضور این مهاجم جوان حساب باز کرده است.به این ترتیب، تلاش لیورپول برای اضافه کردن اندریک به ترکیب خود فعلاً به نتیجه نرسیده و رئال مادرید ترجیح داده است این استعداد برزیلی را حفظ کند.




 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود

اعضای قدرتمند منطقه‌ای فیفا پروژه استیضاح جیانی اینفانتینو رییس فیفا را کلید زدند.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۲۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.