قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

پاداش 140 میلیاردی سرمربی تیم ملی تایید شد

امیر قلعه نویی می‌گوید نسبت به حضورش در تیم ملی ایثار کرده و در شرایط باشگاهی آورده مالی بهتری را کسب می‌کرد.
 پاداش 140 میلیاردی سرمربی تیم ملی تایید شد



۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

پایگاه خبری فوتبالی- بعد از این که آرش برهانی از فوتبال خداحافظی کرد کم کم مشخص شد او در یک رشته هنری هم سررشته دارد .

به گزارش فوتبالی، اخیرا ویدیویی از برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» با اجرای هومن حاجی عبداللهی و همراهی شخصیت معروف جناب‌خان با صداپیشگی محمد بحرانی در فضای مجازی منتشر شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است .

در این فیلم آرش برهانی بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی ایران حضور دارد و مشغول نواختن سازهای دف و تنبک است. خود حاجی عبداللهی هم تنبک می‌زند و برادر بزرگ‌تر آرش یعنی سیاوش برهانی تار می‌نوازد .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش نوازندگی آرش برهانی در کنار برادرش

نحوه نوازندگی برهانی در این فیلم نشان می‌دهد که او کاملا در کارش تسلط دارد و یک نوازنده حرفه‌ای است. این در حالی است که فوتبالیست‌ها به دلیل مشغله زیاد فرصت نمی‌کنند به کارهای دیگر مثل هنر بپردازند و برهانی در این زمینه یکی از استثناها به شمار می‌رود .

البته این اولین بار نیست که برهانی تبحرش را در نواختن ساز نشان می‌دهد. او حدود دو سال پیش هم در برنامه «1001» که با اجرای محسن کیایی از شبکه نسیم پخش می‌شد دقایق کوتاهی تنبک نواخت که در حین نوازندگی برهانی، شخصیت جناب‌خان که محمد بحرانی صداپیشگی او را بر عهده داشت آواز خواند .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش تنبک نوازی برهانی در برنامه 1001

از آنجا که هم تنبک و هم دف در دسته سازهای ضربی قرار دارند این طور به نظر می‌رسد که او علاقه و استعداد زیادی در زمینه نواختن سازهای ضربی دارد .

اینکه یک بازیکن فوتبال متولد اواخر دهه ۵۰ و اوایل دهه ۶۰ به موسیقی سنتی و گوش دادن به آن علاقه داشته باشد شاید چندان عجیب نباشد ولی اینکه یک بازیکن با مهارت نوازندگی کند مطمئنا قابل توجه است . 

البته نوازندگی و استعداد هنری در خانواده برهانی ارثی است. سیاوش و آرش برهانی فرزندان زنده‌یاد استاد داریوش برهانی هستند. استاد برهانی از نوازندگان چیره دست و برجسته تار و سه تار در کرمان بود. استادی شریف و خوش اخلاق که شاگردان بسیاری را در کرمان تربیت کرد . 

زنده‌یاد خلیل برهانی عموی آرش برهانی هم نوازنده و استاد تار و هنرمند بود و حتی مهدی برهانی عموی دیگر این دو برادر هم ترانه سرا و ادیب بود و این که آرش با این سبک و سیاق نوازندگی کند و تکنیک‌های ریز دف و تنبک را اجرا کند، نشان می‌دهد که در کودکی و نوجوانی، چقدر خوب آموزش دیده است . 

برهانی البته در اوج دوران فوتبالش هم در چند کنسرت و گرامیداشت عمویش استاد خلیل برهانی در کرمان، تنبک زده که فیلم این اجرا در آرشیوهای اینترنتی موسیقی استان کرمان موجود است.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پدیده جذاب فرانسه راهی انگلیس شد

به گزارش ورزش سه، دیان متالی، مدافع چپ 20 ساله فرانسوی، رسما بازیکن ساندرلند شد. باشگاه انگلیسی که فصل گذشته لیگ برتر را در رتبه ششم به پایان رساند، امروز به‌طور رسمی از جذب مدافع جوان تولوز خبر داد؛ بازیکنی که انتقالش به انگلیس تا آستانه لغو پیش رفت اما در نهایت قرارداد پنج‌ساله‌ای با گربه‌های سیاه" امضا کرد.

این انتقال در حالی نهایی شد که چند روز پیش، به دلیل مشکلی که در تست‌های پزشکی متالی پیش آمده بود، آینده این جابه‌جایی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

متالی که پیش از این چهار بازی برای تیم زیر 21 سال فرانسه انجام داده، برای نهایی کردن انتقال راهی انگلیس شده بود و همه چیز آماده به نظر می‌رسید. با این حال، در جریان معاینات پزشکی ساندرلند، مشکلی در ناحیه کمر او شناسایی شد و باشگاه انگلیسی را وادار کرد روند انتقال را موقتاً متوقف کند.

برای بررسی دقیق‌تر شرایط، متالی به جنوب فرانسه بازگشت تا آزمایش‌های تکمیلی را پشت سر بگذارد. نتایج این بررسی‌ها اما نگرانی اولیه را برطرف کرد و آزمایش‌های جدید نشان داد مشکل جدی و نگران‌کننده‌ای وجود ندارد.

به این ترتیب، دو طرف بار دیگر به توافق رسیدند و ساندرلند امروز به‌طور رسمی انتقال این بازیکن جوان را اعلام کرد. متالی فصل گذشته یکی از چهره‌های قابل توجه تولوز بود. این دفاع چپ در مجموع 30 مسابقه برای این تیم به میدان رفت و 2078 دقیقه بازی کرد که 28 بازی آن در لیگ یک فرانسه بود.

سرعت و قدرت انفجاری او در سمت چپ زمین، خیلی زود توجه‌ها را به خود جلب کرد و متالی توانست زیر نظر کارلس مارتینز نوبل جایگاه ویژه‌ای در ترکیب تولوز پیدا کند. عملکرد او در فصل 2025/26 باعث شد ساندرلند برای جذبش وارد عمل شود.


۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس | ملاقات برانکو ایوانکوویچ و مهدوی‌کیا در امارات - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ برانکو ایوانکوویچ که حالا پروژه تازه‌ای را در نقش جدید همراه با تیم ملی امارات آغاز نموده، عکسی از ملاقات خود با مهدی مهدوی‌کیا منتشر کرده است.

سرمربی سابق تیم ملی ایران و پرسپولیس در وصف دیدار با مهدوی‌کیا نوشت:«همکاری با تو همیشه خاطرات زیبایی به همراه داشته است. اسطوره فوتبال ایران و آلمان، مهدی مهدوی‌کیا.»




 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۱۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.