قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

شایعات جدید در مورد مقصد محمد قربانی

تغییر وضعیت محمد قربانی در سایت ترنسفرمارکت و درج برچسب «در آستانه جدایی» برای هافبک ایرانی الوحده، شایعاتی درباره آینده این بازیکن به وجود آورد.
 شایعات جدید در مورد مقصد محمد قربانی



۴۶ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

پایگاه خبری فوتبالی- بعد از این که آرش برهانی از فوتبال خداحافظی کرد کم کم مشخص شد او در یک رشته هنری هم سررشته دارد .

به گزارش فوتبالی، اخیرا ویدیویی از برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» با اجرای هومن حاجی عبداللهی و همراهی شخصیت معروف جناب‌خان با صداپیشگی محمد بحرانی در فضای مجازی منتشر شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است .

در این فیلم آرش برهانی بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی ایران حضور دارد و مشغول نواختن سازهای دف و تنبک است. خود حاجی عبداللهی هم تنبک می‌زند و برادر بزرگ‌تر آرش یعنی سیاوش برهانی تار می‌نوازد .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش نوازندگی آرش برهانی در کنار برادرش

نحوه نوازندگی برهانی در این فیلم نشان می‌دهد که او کاملا در کارش تسلط دارد و یک نوازنده حرفه‌ای است. این در حالی است که فوتبالیست‌ها به دلیل مشغله زیاد فرصت نمی‌کنند به کارهای دیگر مثل هنر بپردازند و برهانی در این زمینه یکی از استثناها به شمار می‌رود .

البته این اولین بار نیست که برهانی تبحرش را در نواختن ساز نشان می‌دهد. او حدود دو سال پیش هم در برنامه «1001» که با اجرای محسن کیایی از شبکه نسیم پخش می‌شد دقایق کوتاهی تنبک نواخت که در حین نوازندگی برهانی، شخصیت جناب‌خان که محمد بحرانی صداپیشگی او را بر عهده داشت آواز خواند .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش تنبک نوازی برهانی در برنامه 1001

از آنجا که هم تنبک و هم دف در دسته سازهای ضربی قرار دارند این طور به نظر می‌رسد که او علاقه و استعداد زیادی در زمینه نواختن سازهای ضربی دارد .

اینکه یک بازیکن فوتبال متولد اواخر دهه ۵۰ و اوایل دهه ۶۰ به موسیقی سنتی و گوش دادن به آن علاقه داشته باشد شاید چندان عجیب نباشد ولی اینکه یک بازیکن با مهارت نوازندگی کند مطمئنا قابل توجه است . 

البته نوازندگی و استعداد هنری در خانواده برهانی ارثی است. سیاوش و آرش برهانی فرزندان زنده‌یاد استاد داریوش برهانی هستند. استاد برهانی از نوازندگان چیره دست و برجسته تار و سه تار در کرمان بود. استادی شریف و خوش اخلاق که شاگردان بسیاری را در کرمان تربیت کرد . 

زنده‌یاد خلیل برهانی عموی آرش برهانی هم نوازنده و استاد تار و هنرمند بود و حتی مهدی برهانی عموی دیگر این دو برادر هم ترانه سرا و ادیب بود و این که آرش با این سبک و سیاق نوازندگی کند و تکنیک‌های ریز دف و تنبک را اجرا کند، نشان می‌دهد که در کودکی و نوجوانی، چقدر خوب آموزش دیده است . 

برهانی البته در اوج دوران فوتبالش هم در چند کنسرت و گرامیداشت عمویش استاد خلیل برهانی در کرمان، تنبک زده که فیلم این اجرا در آرشیوهای اینترنتی موسیقی استان کرمان موجود است.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. 

به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. 

زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. 

او در نخستین فصل حضورش در لندن نقش قابل توجهی در قهرمانی آرسنال در لیگ برتر داشت، هرچند در هفته‌های پایانی فصل فرصت کمتری برای حضور در ترکیب اصلی پیدا کرد. 

همین کاهش دقایق بازی باعث شد شایعات درباره آینده این هافبک ۲۷ ساله افزایش پیدا کند. از سوی دیگر، ورود برونو گیمارش به ترکیب آرسنال نیز رقابت در خط میانی را شدیدتر کرده است. با این حال، آرتتا همچنان زوبیمندی را بازیکنی مهم برای تیم می‌داند و قصد ندارد به‌راحتی اجازه جدایی او را صادر کند. 

رئال مادرید نیز پس از ناکامی در جذب رودری، بار دیگر شرایط زوبیمندی را بررسی کرده است. این بازیکن پیش‌تر نیز مورد توجه باشگاه مادریدی قرار داشت و حالا با توجه به نیاز رئال به تقویت خط میانی، نام او دوباره در فهرست گزینه‌های این باشگاه قرار گرفته است. 

با این حال، موضع آرسنال فعلاً کاملاً مشخص است و زوبیمندی در برنامه‌های آرتتا قرار دارد و باشگاه برنامه‌ای برای فروش او در تابستان ندارد. 

حتی گزارش‌هایی که از احتمال تعیین قیمت حدود ۹۰ میلیون یورو برای این بازیکن خبر داده‌اند، نشان می‌دهند در صورت رسیدن پیشنهاد بسیار سنگین نیز آرسنال موضع سختی خواهد داشت. 

بنابراین، رئال مادرید برای جذب زوبیمندی کار ساده‌ای نخواهد داشت. آرتتا می‌خواهد از عمق بیشتر خط میانی خود در فصل طولانی پیش رو استفاده کند و فعلاً درب خروجی امارات به روی هافبک اسپانیایی بسته است.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرسنال آماده فروش مارتینلی؛ اینتر و ناپولی وارد رقابت شدند

پایگاه خبری فوتبالی- آینده گابریل مارتینلی در آرسنال بار دیگر به یکی از سوژه‌های مهم بازار نقل‌وانتقالات تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های جدید، توپچی‌ها در صورت دریافت پیشنهادی مناسب تا پایان پنجره تابستانی، آماده بررسی فروش این وینگر برزیلی هستند. در همین حال، چند باشگاه اروپایی شرایط او را زیر نظر گرفته‌اند. 

اینتر، ناپولی و رم از جمله باشگاه‌هایی هستند که به مارتینلی علاقه نشان داده‌اند و در کنار آنها، گالاتاسرای نیز همچنان شرایط این بازیکن را دنبال می‌کند. 

با این حال، انتقال به ترکیه در حال حاضر گزینه مورد علاقه خود مارتینلی نیست. او ترجیح می‌دهد دوران حرفه‌ای‌اش را در یکی از پنج لیگ معتبر اروپا ادامه دهد. 

گالاتاسرای پیش‌تر پیشنهادی حدود ۴۵ میلیون یورو برای جذب مارتینلی ارائه کرده بود، اما این پیشنهاد با پاسخ منفی بازیکن مواجه شد. 

گزارش‌ها نشان می‌دهند مارتینلی تمایلی به انتقال به لیگ ترکیه ندارد و ترجیح می‌دهد در انگلیس، ایتالیا یا یکی دیگر از لیگ‌های بزرگ اروپایی به فوتبالش ادامه دهد. 

در ایتالیا اما شرایط متفاوت است. ناپولی مذاکراتی را برای بررسی امکان جذب مارتینلی آغاز کرده و رم نیز او را یکی از گزینه‌های هجومی خود می‌داند. 

حضور این دو باشگاه می‌تواند پرونده انتقال را وارد مرحله جدی‌تری کند، هرچند هنوز هیچ مذاکره‌ای به توافق نهایی نزدیک نشده است. 

مارتینلی ۲۵ ساله در سال‌های گذشته یکی از مهره‌های مهم آرسنال بوده، اما افزایش رقابت در خط حمله و اضافه شدن بازیکنانی مانند کریستوس زولیس باعث شده جایگاه او در ترکیب اصلی بیش از گذشته زیر سؤال برود. او فصل گذشته نیز بخش قابل توجهی از مسابقات را به‌عنوان بازیکن ذخیره دنبال کرد. 

از سوی دیگر، آرسنال نیز ظاهراً در صورت دریافت پیشنهاد مالی مناسب، مانعی جدی برای جدایی این بازیکن ایجاد نخواهد کرد. بنابراین سرنوشت مارتینلی می‌تواند به پیشنهادهای روزهای پایانی بازار بستگی داشته باشد.

فعلاً هیچ مذاکره جدی و پیشرفته‌ای برای انتقال او شکل نگرفته، اما با توجه به علاقه چند باشگاه و موضع باز آرسنال، احتمال جدایی مارتینلی همچنان وجود دارد. مقصد بعدی او می‌تواند یکی از جذاب‌ترین پرونده‌های روزهای پایانی نقل‌وانتقالات باشد. 




 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر