قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۱۴

هیر وی گو: کلوپ سرمربی آلمان شد!

بعد از گزارش بیلد، فابریتزیو رومانو هم تایید کرد که یورگن کلوپ را باید از این لحظه سرمربی جدید مانشافت دانست.
 هیر وی گو: کلوپ سرمربی آلمان شد!



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ هافبک لیورپول با ۳۵ میلیون یورو راهی اینتر شد

پایگاه خبری فوتبالی - انتقال کورتیس جونز، هافبک انگلیسی لیورپول، به اینتر نهایی شده و دو باشگاه بر سر انتقال این بازیکن به توافق کامل رسیده‌اند. طبق گزارش‌های منتشرشده، ارزش کلی این معامله به ۳۵ میلیون یورو می‌رسد؛ رقمی که شامل ۳۰ میلیون یورو مبلغ ثابت و ۵ میلیون یورو پاداش‌های مرتبط با عملکرد خواهد بود.

به گزارش فوتبالی، جونز پس از سال‌ها حضور در لیورپول، اکنون در آستانه جدایی از باشگاه دوران کودکی خود قرار دارد. این هافبک که از رده‌های پایه لیورپول رشد کرده و از سال‌های نوجوانی در این باشگاه حضور داشته، با اینتر بر سر قراردادی تا سال ۲۰۳۱ به توافق شخصی رسیده است و برای انجام تست‌های پزشکی نیز راهی ایتالیا شده است.

لیورپول در ابتدا برای فروش جونز مبلغ بیشتری را مدنظر داشت، اما با توجه به اینکه قرارداد این بازیکن وارد سال پایانی خود شده بود و مذاکرات برای تمدید قرارداد به نتیجه نرسیده بود، در نهایت پیشنهاد اینتر را پذیرفت. باشگاه ایتالیایی پیش از این نیز برای جذب جونز تلاش کرده بود و پیشنهادهای پایین‌ترش با مخالفت لیورپول مواجه شده بودند.

جونز پس از سال‌ها حضور در آنفیلد، فوتبال خود را در سری‌آ و با پیراهن اینتر ادامه خواهد داد. این انتقال یکی از مهم‌ترین خروجی‌های تابستانی لیورپول محسوب می‌شود و اینتر نیز با جذب این هافبک انگلیسی، گزینه‌ای جوان و چندپسته را به خط میانی خود اضافه خواهد کرد.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

لیورپول همچنان در تلاش برای خرید جانشین صلاح

پایگاه خبری فوتبالی - لیورپول برای تقویت خط حمله خود همچنان به دنبال جذب یانکوبا مینته است، اما برایتون تاکنون در برابر پیشنهادهای این باشگاه انگلیسی مقاومت کرده است. 

به گزارش فوتبالی ، دومین پیشنهاد قرمزها برای خرید این وینگر ۲۲ ساله نیز رد شده، هرچند مذاکرات دو طرف همچنان ادامه دارد.

لیورپول در دومین تلاش رسمی خود پیشنهادی به ارزش ۶۰ میلیون پوند برای مینته ارائه کرد، اما برایتون این رقم را نیز کافی ندانست و پاسخ منفی داد. پیش از این، پیشنهاد ۵۰ میلیون پوندی لیورپول هم توسط برایتون رد شده بود. دیوید اورنستین، خبرنگار اتلتیک، خبر رد پیشنهاد دوم را منتشر کرده است.

با وجود این اتفاق، لیورپول هنوز از تلاش برای جذب مینته عقب‌نشینی نکرده و مذاکرات بین دو باشگاه ادامه دارد. مدیران این باشگاه حالا باید تصمیم بگیرند برای جلب رضایت برایتون پیشنهاد سوم و بالاتری ارائه کنند یا خیر.

در همین حال، فابریتزیو رومانو جزئیات مهمی درباره وضعیت این انتقال منتشر کرده است. طبق گزارش او، لیورپول و مینته بر سر شرایط شخصی قرارداد به توافق شفاهی رسیده‌اند و این بازیکن نیز با حضور در آنفیلد و پیوستن به پروژه این باشگاه موافق است.

مینته در حال حاضر در اردوی برایتون حضور دارد و یکی از گزینه‌های اصلی لیورپول برای تقویت جناح راست خط حمله محسوب می‌شود. موافقت خود بازیکن با انتقال باعث شده تمرکز اصلی مذاکرات روی مبلغ رضایت‌نامه و خواسته‌های مالی برایتون قرار بگیرد.

اکنون لیورپول در موقعیت جالبی قرار دارد؛ از یک سو چراغ سبز مینته را دریافت کرده و از سوی دیگر هنوز نتوانسته رضایت باشگاه مالک قرارداد او را جلب کند. به همین دلیل احتمال ارائه پیشنهاد سوم وجود دارد و ممکن است قرمزها برای نهایی کردن انتقال، رقم پیشنهادی خود را به حدود ۷۰ میلیون پوند افزایش دهند.

با توجه به ادامه مذاکرات، هنوز مشخص نیست برایتون در چه رقمی حاضر به فروش مینته خواهد شد، اما علاقه جدی لیورپول و توافق اولیه با بازیکن می‌تواند این انتقال را در روزهای آینده وارد مرحله تعیین‌کننده‌ای کند.


۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا - پارس فوتبال

 اولین بار سایت اسپورت ۲۴ یونان، اعلام کرد مهدی طارمی در تمرین المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. الوصل در لیگ نخبگان آسیا حضور و حریف استقلال و تراکتور است. فردای اعلام این خبر، مبلغ قرارداد طارمی با الوصل ۸۵۰ هزار دلار اعلام شد که یک سوم دستمزد او در تیم یونانی و فصل قبل بوده است. طارمی وقتی از اینتر راهی یونان شد نیز یک مرحله در دستمزد خود تخفیف داده بود.

 این سیر بازگشت به عقب، چه در دستمزد و چه در سطح فوتبال، برای طارمی و تمام بازیکنان دیگر اجتناب ناپذیر است. سن که بالا می‌رود، از کارایی بازیکن کاسته شده و یک ستاره هر چقدر بزرگ و اثرگذار، روزی به پایان کار خود می‌رسد. هر چقدر هم بازیکنان و اطرافیان آنها بخواهند انکار کنند، از روی نشانه‌های این چنینی می‌توان حقیقت را فهمید.

 روزی که رونالدو راهی عربستان و مسی راهی آمریکا شد، نشانه مرحله آخر هنرنمایی دو ابر ستاره بود. از دهه ۷۰ شمسی که پای بازیکنان ایرانی به اروپا باز شد، این مسیر در فوتبال ما هم تجربه شده و از علی دایی، کریم باقری و خداداد عزیزی که اولین لژیونرهای ایرانی در بوندسلیگا بودند، مقصد اول بازگشت از اروپا کشورهای عربی و سپس لیگ برتر خودمان تعیین شده است.

 فرقی نمی‌کند مثل مهرداد میناوند در ۲۷ سالگی یا مثل سردار آزمون در ۳۰ سالگی این مسیر را طی کنید، یا مثل طارمی در ۳۴ سالگی، حقیقت یکیست و آن پایان حرفه پرافتخار این ستاره‌هاست. هیچ بازیکنی دوست ندارد اروپا را رها کند. در مواردی مثل جهانبخش، می‌بینیم که حتی راضی به حضور در تیم‌های درجه چندم هم می‌شوند تا در قاره سبز بمانند، یا در نمونه‌های خارجی که پیشنهاد چند ۱۰ برابری کشورهای عربی را برای ماندن در اروپا رد می‌کنند.

 وقتی کار بازیکن ما به امارات و قطر برسد، یعنی یکی دو فصل بعد آن بازیکن در لیگ برتر خودمان خواهد بود (در مورد طارمی پرسپولیس یا تراکتور) و بازیکنی که به این مرحله رسیده، دیگر انگیزه چندانی در تیم ملی و باشگاهی ندارد. او مزد اسم و رسمش را می‌گیرد و فداکاری که در جوانی کرده، همین طارمی روزی پیشنهاد ۲ میلیون دلاری قطری‌ها برای تمدید را رد و با ۲۰۰ هزار دلار به پرتغال رفت، حالا پولی را که آن روز رد کرده بود را می‌گیرد.

 این وسط تیم ملی باید نگران شرایط خود باشد. امیر قلعه نویی در این سال‌ها تمام تخم مرغ‌هایش را در سبد بازیکنان بزرگ و در راس بقیه، مهدی طارمی چیده و دیدیم که در همین جام جهانی یا جام ملت‌های قبل، زمانی که طارمی مهار شود یا آماده نباشد، تیم ما به بن بست می‌خورد. طارمی در جام ملتهای پیش رو هم نقطه اتکای تیم ملی خواهد بود اما این بازگشت به عقب قطعاً روی کیفیت بازی او تاثیر می‌گذارد.

 شاید اگر قلعه نویی خیلی زودتر از این‌ها فکر جانشینی برای سردار و طارمی بود، الان اینقدر نگران نبودیم اما در فاصله چند ماه تا جام ملت‌ها بازگشت طارمی به آسیا بدترین خبر برای تیم ملی بود.

بیشتر بخوانید: سفر طارمی به امارات؛ ستاره ایرانی برای مذاکره سفر کرد




 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۲۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 حکم فیفا برای فینال جام جهانی: پاردس نقره‌داغ شد!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

حکم فیفا برای فینال جام جهانی: پاردس نقره‌داغ شد!

کمیته انضباطی فیفا در پی درگیری و اتفاقات رخ‌داده در فینال جام جهانی میان اسپانیا و آرژانتین، احکام سنگینی را صادر کرد.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۲۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.