قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

ستاره آرژانتینی در تیررس بارسلونا قرار گرفت

باشگاه بارسلونا همواره در پی شکار فرصت‌های مناسب در بازار نقل و انتقالات است و در ساعات گذشته، نام جدیدی به این باشگاه لینک شده است. این بازیکن، کریستین (کوتی) رومرو.
 ستاره آرژانتینی در تیررس بارسلونا قرار گرفت



۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ناگفته‌های نیمار از شب رویایی بارسلونا - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نیمار خاطرات خود از یکی از تاریخی‌ترین شب‌های دوران فوتبالش را بازگو کرد؛ بازگشت بارسلونا مقابل پاری‌سن‌ژرمن پس از شکست ۴ بر صفر در بازی رفت.

ستاره برزیلی گفت پس از شکست سنگین، حتی نزدیکانش نیز صعود بارسلونا را غیرممکن می‌دانستند، اما او باور داشت که تیمش می‌تواند نتیجه را جبران کند.

نیمار گفت: «به آنها گفتم شما دوستان من هستید و به من ایمان ندارید؟ من آن بازی را می‌برم، فقط تماشا کنید.»

او همچنین از فضای تمرین پیش از مسابقه و شوخی‌هایش با لیونل مسی و لوئیس سوارز گفت و افزود که هر سه بازیکن به بازگشت باور داشتند.

نیمار درباره لحظه مهم پنالتی نیز گفت که در ابتدا قصد داشت توپ را به مسی بدهد، اما ستاره آرژانتینی از او خواست خودش ضربه را بزند. این پنالتی به گل پنجم بارسلونا تبدیل شد و سپس سرجی روبرتو گل ششم و تاریخی را به ثمر رساند.

نیمار این شب را باورنکردنی‌ترین احساس دوران حرفه‌ای خود توصیف کرد و گفت آن روز فهمید که در فوتبال، کسانی پیروز می‌شوند که حاضر به تسلیم شدن نیستند.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پیراهن جنجالی بارسلونا لو رفت (عکس)

به گزارش ورزش سه، طرح اولیه پیراهن اول بارسلونا برای فصل 28-2027 در حالی فاش شده که برخلاف گزارش‌های قبلی، قرار نیست نشان تاریخی این باشگاه متعلق به سال‌های 1899 تا 1910 روی آن قرار بگیرد.

در روزهای گذشته گمانه‌زنی‌های زیادی درباره استفاده از نخستین نشان تاریخ بارسلونا روی پیراهن فصل آینده مطرح شده بود، اما رسانه کاتالان موندو دپورتیوو به نقل از منابع نزدیک به باشگاه می‌گوید این ایده در نهایت کنار گذاشته شده است.

اما امروز Footy Headlines که پیش‌تر اطلاعاتی درباره استفاده از نشان قدیمی بارسلونا منتشر کرده بود، با استناد به این خبر موندو دپورتیوو از غافلگیر شدن خود نوشته است. این رسانه احتمال می‌دهد طرحی که پیش‌تر در اختیارش قرار گرفته بود، مربوط به یک نمونه اولیه بوده باشد.

بازگشت راه‌راه‌های باریک

ولی فوتی هدلاینز طرح جدید پیراهن فصل آینده بارسلونا که به دستش رسیده را منتشر کرد. طرح جدید بارسلونا بار دیگر به سراغ الگوی کلاسیک راه‌راه‌های عمودی رفته است. در این طراحی، تعداد زیادی نوار باریک قرمز تیره و آبی تیره در قسمت اصلی پیراهن دیده می‌شود؛ طرحی که از نظر ظاهری با برخی مدل‌های سنتی لباس بارسا تفاوت محسوسی دارد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این پیراهن از ترکیب دو رنگ اصلی "Blue Void" و "Deep Garnet" استفاده خواهد کرد؛ دو رنگ بسیار تیره از طیف‌های آبی و قرمز سنتی بارسلونا.

نکته جالب اینکه رنگ‌های انتخاب‌شده برای پیراهن فصل 28-2027، در واقع از تیره‌ترین تون‌های طیف‌هایی هستند که در لباس فصل 27-2026 مورد استفاده قرار گرفته‌ است. در پیراهن فصل جاری، سه طیف متفاوت از آبی و قرمز به کار رفته است، اما برای لباس فصل آینده ظاهراً نسخه‌های تیره‌تر این رنگ‌ها انتخاب شده‌اند.

در کنار این ترکیب سنتی، نایک از رنگ "Mineral Yellow" برای لوگوی خود، جزئیات و برخی بخش‌های تزئینی پیراهن استفاده خواهد کرد؛ ترکیبی که تضاد محسوسی با زمینه تیره لباس ایجاد می‌کند.

یک تغییر مهم در طرح تاریخی

با وجود استفاده از راه‌راه‌های کلاسیک، مهم‌ترین نکته درباره این طراحی به نشان باشگاه مربوط می‌شود. برخلاف انتظارهای قبلی، بارسلونا قرار نیست از نشان نخستین خود، متعلق به دوره 1899 تا 1910، روی این پیراهن استفاده کند.

آن نشان تاریخی شامل سپر چهارقسمتی شهر بارسلون بود که در قسمت بالایی آن تاج و خفاش قرار داشت. استفاده از چنین نشانی می‌توانست یکی از متفاوت‌ترین تصمیم‌های طراحی بارسا در سال‌های اخیر باشد، اما امروز مشخص شد که این خبر درست نیست.

پیراهن جدید بارسلونا قرار است برای فصل 28-2027 عرضه شود و زمان برنامه‌ریزی‌شده برای رونمایی رسمی آن، اوایل تابستان 2027 خواهد بود.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

کاپیتان ترسناک: دو بازی بهتر از کل فصل قبل!

به گزارش ورزش سه، مارتین اودگارد دوباره همان بازیکنی شده که آرسنال به او نیاز دارد؛ شروع فصل برای کاپیتان نروژی فوق‌العاده بود و آمار گلزنی او در دو بازی ابتدایی فصل ( سوپرجام و بازی امشب در هفته اول لیگ برتر) با کل فصل گذشته قابل مقایسه نیست.  

اودگارد فصل جدید آرسنال را با یک گل در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در سوپرجام انگلیس آغاز کرد و در اولین بازی لیگ برتر که امشب مقابل کاونتری در حال برگزاری است هم موفق به گلزنی شد. او در دو مسابقه ابتدایی فصل دو گل زده است.

این شروع برای کاپیتان آرسنال از آن جهت جالب توجه است که فصل گذشته شرایط کاملاً متفاوتی داشت. اودگارد در مجموع ۳۶ بازی برای آرسنال به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ هرچند در کنار آن هشت پاس گل به هم‌تیمی‌هایش داد. 

اودگارد در همین دو بازی اول فصل جدید، دو برابر تعداد گل‌های فصل گذشته‌اش گل زده است. بدون اغراق می‌شود گفت اودگارد دوباره ترسناک شده است.

فصل گذشته برای اودگارد با مصدومیت و مشکلات بدنی پشت سر گذاشته شد و او در مقاطع مختلف نتوانست تأثیرگذاری همیشگی را در خط میانی آرسنال داشته باشد. آمار گلزنی و پاس گل او پایین‌تر از استانداردهایی بود که پیش از این از کاپیتان آرسنال انتظار می‌رفت.

اما حالا نشانه‌ها کاملاً امیدوارکننده است. اودگارد ابتدا مقابل منچسترسیتی گل سوم آرسنال را به ثمر رساند و امشب در اولین بازی لیگ برتر، مقابل کاونتری نامش را در فهرست گلزنان قرار داد.




 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)

گل چهارم النصر به الریاض - دقیقه 83

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.