قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

اولین تمرین زکی‌پور با تراکتور (عکس)

میلاد زکی‌پور پس از امضای قرارداد دو ساله با تراکتور، امروز برای نخستین بار در تمرینات تیم جدیدش حاضر شد و کار خود را در جمع سرخ‌پوشان تبریزی آغاز کرد.
 اولین تمرین زکی‌پور با تراکتور (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تمرینات پیش‌فصل تراکتور این روزها در تهران در حال برگزاری است و زکی‌پور بلافاصله پس از نهایی شدن انتقال و ثبت قراردادش، به اردوی تیم اضافه شد تا زیر نظر کادر فنی برنامه‌های آماده‌سازی را دنبال کند.

مدافع چپ جدید تراکتور در نخستین جلسه تمرینی با بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم آشنا شد و همراه سایر نفرات تمرین کرد. او طی هفته‌های گذشته به صورت انفرادی در سالن بدنسازی و زمین چمن کار کرده بود و به همین دلیل با شرایط بدنی مناسبی به تمرینات تیم جدیدش رسیده است.

زکی‌پور پس از جدایی از سپاهان با قراردادی دو ساله به تراکتور پیوست. این بازیکن باتجربه در دو مقطع ۹۳ بار برای سپاهان به میدان رفت و آمار ۵ گل و ۱۲ پاس گل را ثبت کرد، اما با تصمیم محرم نویدکیا در برنامه فصل جدید طلایی‌پوشان قرار نگرفت و در نهایت راهی تبریز شد.

حضور زکی‌پور می‌تواند رقابت در سمت چپ تراکتور را با محمد نادری افزایش بدهد. او علاوه بر تجربه بالای حضور در لیگ برتر، توانایی مشارکت در حملات و ارسال از کناره‌ها را دارد و تلاش خواهد کرد خیلی زود با تفکرات تاکتیکی تیم جدیدش هماهنگ شود.

این بازیکن حالا در تمرینات تهران حاضر است و خود را برای مسابقات تدارکاتی و آغاز فصل جدید آماده می‌کند. زکی‌پور همچنین برای نخستین بازی خود در ورزشگاه تبریز و حضور مقابل هواداران پرشور تراکتور انگیزه زیادی دارد و امیدوار است شروع موفقی با پیراهن تیم جدیدش داشته باشد.



۲۸ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

تارتار، سهراب و نکونام؛ کدامیک 9 امتیازی می‌شوند؟

پایگاه خبری فوتبالی- در هفته سوم لیگ برتر سه مربی فرصت کسب تمامی امتیازات ممکن از سه بازی را دارند.

به گزارش فوتبالی، پس از انجام دو هفته از بازی‌های لیگ برتر، سه تیم با کسب دو برد و حداکثر امتیازات در رده‌های بالای جدول قرار گرفتند. پرسپولیس، استقلال و تراکتور سه تیم بالای جدول، در هفته سوم نیز به دنبال کسب سومین پیروزی خود هستند. البته به دلیل تقابل مستقیم پرسپولیس و تراکتور، این امکان برای هر سه تیم وجود ندارد تا بتوانند به طور همزمان امتیازات خود را به عدد 9 افزایش دهند.

پرسپولیس

تیم تارتار فراتر از حد انتظار ظاهر شد و در هر دو بازی نخست، به نتایجی دست یافت که بهترین شروع این تیم در 23 فصل اخیر است. پرسپولیس در هشت دوره مختلف لیگ برتر توانسته لیگ را با دو برد در ابتدای فصل آغاز کند اما تنها در سه دوره و با سه مربی مختلف این روند را تا هفته سوم هم ادامه داد.

در لیگ برتر سوم، وینگو بگوویچ در پایان هفته سوم توانست به سومین برد خود دست یابد. در لیگ هفتم هم افشین قطبی همین روند را تکرار کرد و در سه بازی اول 9 امتیازی شد. در لیگ برتر هفدهم هم برانکو توانست در سه بازی نخست پرسپولیس در لیگ به سه برد دست یابد و به روند خوب تیمش ادامه دهد. اکنون تارتار به دنبال آن است تا پس از ده سال، روند سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی فصل را تکرار کند.

استقلال تهران

آبی‌پوشان تا کنون در شش دوره مختلف لیگ برتر کار خود را با دو برد آغاز کرده، اما تنها در دو دوره توانستند هفته سوم را با برد پشت سرگذاشته و به 9 امتیاز دست یابند و سهراب می‌تواند سومین مربی لقب بگیرد که در پایان هفته سوم، تیمش به حداکثر امتیازات دست یافته است.

در لیگ برتر ششم که هدایت استقلال برعهده صمد مرفاوی بود، استقلال پس از پشت سرگذاشتن ذوب آهن و مس کرمان، در هفته سوم نیز فجرسپاسی را مغلوب کرد و به امتیاز ممکن دست یافت. در لیگ برتر بیست و یکم، فرهاد مجیدی فصل را با دو برد مقابل هوادار و ذوب آهن، در هفته سوم در مصاف با تراکتور هم به برتری رسید. در این فصل هم بختیاری‌زاده این فرصت را دارد تا نام خود را در کنار مرفاوی و مجیدی قرار دهد.

تراکتور

داستان تراکتور و جواد نکونام متفاوت از دو تیم و مربی قبلی است. تراکتور تاکنون در هیچ دوره‌ای حتی نتوانسته بود در دو بازی ابتدایی به دو برد دست یابد اما پرشورها با حضور جواد نکونام توانستند به این مهم دست یابند. در صورتی که جواد نکونام هفته سوم را با برد سپری کند، برای اولین بار در تاریخ باشگاه و همچنین در دوران مربیگری خودش به چنین عملکردی دست پیدا خواهد کرد و این شروع رؤیایی را برای خود رقم خواهد زد.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آماده‌باش به جانشین بیرانوند در تراکتور (عکس)

به گزارش “ورزش سه”، اعلام معاون سازمان نظام وظیفه عمومی درباره مشمول شدن علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵، بار دیگر وضعیت دروازه تراکتور را به یکی از مهم‌ترین موضوعات فوتبال ایران تبدیل کرده است. اتفاقی که در صورت نهایی و اجرایی شدن، می‌تواند یک فرصت بزرگ را در اختیار پارسا جعفری قرار دهد؛ دروازه‌بانی که تابستان امسال از ذوب‌آهن راهی تبریز شد و حالا ممکن است خیلی زود از روی نیمکت به ترکیب اصلی برسد.

جعفری طی سال‌های اخیر یکی از دروازه‌بانان اصلی ذوب‌آهن بود و بعد از یک دوره پنج‌ساله در این باشگاه، در تابستان تصمیم به جدایی گرفت و با تراکتور قرارداد بست. او در این مدت فرصت قابل توجهی برای بازی در سطح اول فوتبال ایران به دست آورد و حتی سابقه حضور در اردوهای تیم ملی را نیز دارد. به همین دلیل، حضور او در تراکتور صرفاً برای پر کردن جای یک دروازه‌بان ذخیره نبود و باشگاه تبریزی از ابتدا یک گلر باتجربه و آماده را پشت سر بیرانوند در اختیار داشت.

حالا شرایط می‌تواند همه‌چیز را تغییر دهد. اگر مشمولیت بیرانوند قطعی شود و او برای ادامه فعالیت حرفه‌ای راهی یکی از تیم‌های نظامی شود، پارسا جعفری به طور طبیعی گزینه نخست تراکتور برای حفاظت از دروازه خواهد بود. در این صورت، تراکتور برخلاف بسیاری از تیم‌هایی که با از دست دادن گلر اصلی ناچار به ورود دوباره به بازار نقل‌وانتقالات می‌شوند، یک جانشین آماده در اختیار دارد.

این اتفاق البته می‌تواند خیلی زودتر از شروع مهرماه خود را نشان دهد. تراکتور روز دوم شهریور در یکی از مهم‌ترین بازی‌های هفته‌های ابتدایی لیگ به مصاف پرسپولیس خواهد رفت و پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی نیز چهارم شهریور بسته می‌شود. بنابراین اگر قرار باشد بیرانوند برای گذراندن خدمت سربازی به ملوان یا فجر شهید سپاسی منتقل شود، فرصت برای انجام این جابه‌جایی چندان طولانی نیست.

به همین دلیل، مسابقه تراکتور و پرسپولیس می‌تواند اهمیت ویژه‌ای پیدا کند. در صورتی که پرونده بیرانوند در همین بازه زمانی به مرحله اجرایی برسد، این مسابقه شاید آخرین حضور او با پیراهن تراکتور باشد و پس از آن، جعفری مسئولیت حفاظت از دروازه قهرمان فصل گذشته را بر عهده بگیرد. البته هنوز نمی‌توان با قطعیت درباره چنین سناریویی صحبت کرد، چرا که وضعیت نهایی بیرانوند و نحوه اجرای تصمیم سازمان نظام وظیفه همچنان باید مشخص شود.

موضوع مهم دیگر این است که بحث سربازی بیرانوند اتفاق تازه‌ای نیست. طی سال‌های اخیر چندین بار شایعات و اخبار مربوط به وضعیت نظام وظیفه این دروازه‌بان مطرح شده و هر بار به دلایلی ادامه فعالیت او در فوتبال حرفه‌ای امکان‌پذیر شده است. همین سابقه باعث می‌شود تراکتور و هوادارانش این بار نیز تا زمان مشخص شدن تمام جزئیات، با احتیاط به این پرونده نگاه کنند.


۱۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

تراکتوری‌های پرسپولیس؛ فقط این دو بازیکن!

پایگاه خبری فوتبالی- از بین بازیکنان سابق تراکتور تنها دو نفر در این فصل در پرسپولیس حضور دارند.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو تیم مدعی پرسپولیس و تراکتور در دیداری که بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود در تبریز به مصاف هم می‌روند.

حضور بازیکنان سابق هر دو تیم در ترکیب رقیب می‌تواند باعث جذاب‌تر شدن مسابقه شود. اما در این فصل آمار بازیکنان سابق تراکتور در ترکیب پرسپولیس بسیار کمتر از تیم تبریزی است. در ترکیب این فصل تراکتور نام 9 بازیکن سابق پرسپولیس به چشم می‌خورد، اما پرسپولیس تنها از دو بازیکن سابق تراکتور در این فصل بهره می‌برد.

پوریا پورعلی

بازیکن 30 ساله‌ای که در این فصل به پرسپولیس پیوست، در فصل بیست و چهارم عضوی از تراکتور بود. پورعلی که در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند، در تراکتور نتوانست توانایی‌های خودش را به طور کامل نشان دهد و در مجموع در 7 بازی لیگ برتر و 4 بازی لیگ قهرمانان آسیا دو به میدان رفت، آن هم به صورت بازیکن جانشین. او در هیچ مسابقه‌ای در ترکیب اصلی تراکتور قرار نگرفت و مجموع دقایق حضورش در زمین در این 11 بازی، کمتر از 90 دقیقه بود. شاید همین مساله انگیزه او را برای درخشش در دیدار مقابل تراکتور به شدت افزایش دهد.

مهدی تیکدری‌نژاد

تیکدری نژاد اما وضعیت متفاوتی نسبت به پورعلی داشت. او طی دو فصلی که در تراکتور بازی کرد، یکی از بازیکنان ثابت تیمش بود و در مجموع 56 بار در لیگ برتر برای تراکتور به میدان رفت. تیکدری‌نژاد در تراکتور توانست آمار 3 گل زده و 6 پاس گل را برای خود به ثبت برساند. او با همین عملکرد به گل گهر پیوست و پنج فصل در این تیم توپ زد. تیکدری‌نژاد نیز در صورت حضور در دیدار مقابل تراکتور، انگیزه‌های زیادی برای درخشش در مقابل تیم سابق خود دارد.




 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود

اعضای قدرتمند منطقه‌ای فیفا پروژه استیضاح جیانی اینفانتینو رییس فیفا را کلید زدند.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۲۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.