قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۲۵

بیرانوند و مدیر موردعلاقه‌اش پس از سه سال!

مدیرعامل و دروازه بان تیم فوتبال تراکتور در حاشیه تمرین امروز با یکدیگر دیدار کردند.
 بیرانوند و مدیر موردعلاقه‌اش پس از سه سال!



 منچسترسیتی در فکر اقدام برای جذب مانو کونه
۸ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

منچسترسیتی در فکر اقدام برای جذب مانو کونه

پایگاه خبری فوتبالی - منچسترسیتی پس از جدایی رودری و تیجانی ریندرس، فعالیت خود برای تقویت خط میانی را افزایش داده و مانو کونه، هافبک فرانسوی آاس رم، به یکی از گزینه‌های این باشگاه تبدیل شده است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از جک کوگان از دیلی‌میل، سیتی این هفته رودری و ریندرس را در مجموع با رقمی حدود ۱۱۰ میلیون پوند از دست داد و انزو مارسکا تنها چند روز مانده به آغاز فصل جدید لیگ برتر، با کمبود گزینه در خط میانی مواجه شده است. در این شرایط، مانو کونه به فهرست اهداف سیتیزن‌ها اضافه شده است. آاس رم برای فروش هافبک ۲۵ ساله خود حدود ۵۱ میلیون پوند درخواست دارد؛ رقمی تقریباً مشابه مبلغی که القادسیه برای جذب ریندرس پرداخت کرد. منچستریونایتد نیز پیش‌تر شرایط کونه را بررسی کرده بود، اما در نهایت تصمیم گرفت روی جذب کارلوس بالبا تمرکز کند. چلسی هم از دیگر باشگاه‌های انگلیسی علاقه‌مند به این بازیکن بوده است.

کونه طی دو فصل گذشته ۶۳ بار در سری آ برای رم به میدان رفته و چهار گل به ثمر رسانده است. تحرک بالا، قدرت حمل توپ و تأثیرگذاری در فاز بدون توپ از مهم‌ترین ویژگی‌های این هافبک فرانسوی محسوب می‌شوند. کونه تنها گزینه سیتی نیست و این باشگاه همزمان برای نهایی کردن انتقال ۸۵ میلیون پوندی ایوب بوعدی از لیل نیز تلاش می‌کند.

با این حال، انزو فرناندز همچنان هدف اصلی مارسکا برای تقویت خط میانی است. چلسی اکنون بیش از ۱۲۰ میلیون پوند برای فروش هافبک آرژانتینی خود می‌خواهد و هوگو ویانا حاضر نیست در شرایط فعلی چنین رقمی را پرداخت کند. همین مسئله باعث شده منچسترسیتی گزینه‌هایی مانند کونه را با جدیت بیشتری بررسی کند.



 مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!
۸ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!

پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو ضمن تمجید از بارسلونا و لامین یامال، تأکید کرد رئال مادرید برای موفقیت نیازی به اضافه کردن ستاره‌های رقیب به ترکیب خود ندارد.

به گزارش فوتبالی، با آغاز فصل جدید فوتبال اسپانیا، بارسلونا به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی و رئال مادرید با ترکیبی متحول‌شده وارد رقابت‌ها می‌شوند. بازگشت مورینیو به نیمکت رئال نیز یکی از مهم‌ترین اتفاقات فصل جدید لالیگا محسوب می‌شود. مورینیو در گفت‌وگو با ال چیرینگیتو درباره شرایط بارسلونا و نقش هانسی فلیک و دکو در موفقیت این تیم گفت:

«من از این بارسا خوشم می‌آید، واقعاً دوستش دارم. آن‌ها در مسیر ساختن چنین تیمی عالی کار کرده‌اند؛ فلیک، دکو و البته بازیکنان. من این تیم را دوست دارم.»

سرمربی پرتغالی که سابقه همکاری با دکو در پورتو را دارد، در ادامه درباره لامین یامال نیز صحبت کرد. با وجود تمجید از استعداد ستاره جوان بارسلونا، مورینیو تأکید کرد علاقه‌ای به اضافه کردن او به ترکیب رئال مادرید ندارد:

«نه، او را نمی‌خواهم. بدون شک بازیکن جوانی با پتانسیل فوق‌العاده است. اینکه بازیکنی در ۱۹ سالگی قهرمان اروپا و جهان شده باشد، اتفاق معمولی نیست.»

مورینیو در ادامه دلیل موضع خود را اعتماد کامل به بازیکنان فعلی رئال دانست:

«ما ترکیب فوق‌العاده‌ای داریم و در حال حاضر برای هیچ‌کس جا باز نمی‌کنم. این‌ها بازیکنان من هستند و بازیکنان من بهترین هستند.»

مورینیو به این ترتیب در آستانه شروع فصل، ضمن احترام به کیفیت بارسلونا و ستاره جوانش، بر اعتماد کامل خود به ترکیب رئال مادرید تأکید کرد.



 طارمی در سه راه نزدیک خلیج فارس گیر کرد - پارس فوتبال
۱۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

طارمی در سه راه نزدیک خلیج فارس گیر کرد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق ، مهدی طارمی، کاپیتان تیم ملی کشورمان از «یک باشگاه دبی» پیشنهاد دارد در همین رابطه سایت novasports امروز(پنجشنبه) از ۳ مقصد احتمالی ستاره ایرانی در شهر دبی پرده برداشت.

شباب الاهلی، النصر و الوصل ۳ باشگاه شهر دبی هستند که می‌توانند میزبان طارمی باشند.

روز گذشته بود که اکثر رسانه‌های یونان از رسیدن یک پیشنهاد اماراتی از شهر دبی به باشگاه المپیاکوس برای جذب طارمی خبر دادند.

حالا سایت novasports می‌نویسد که شباب الاهلی متمول‌ترین باشگاه فوتبال شهر دبی به شمار می‌آید و می‌تواند نزدیک‌ترین مقصد برای طارمی باشد.

اما النصر و الوصل هم تیم‌های ریشه‌داری در شهر دبی به شمار می‌آیند و پروژه جذب طارمی برای این دو باشگاه هم می‌تواند جذاب باشد.



 چرا پرسپولیس مخالف پیشنهاد تراکتور است
۲۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

چرا پرسپولیس مخالف پیشنهاد تراکتور است

به گزارش آفتاب نیوز،

این هفته باشگاه تراکتور با انتشار اطلاعیه رسمی و همچنین ارسال نامه به فدراسیون فوتبال، خواستار بازنگری در حکم محرومیت تماشاگران دو تیم در دیدار پرسپولیس - تراکتور شد. این درخواست بازنگری برای حکم محرومیتی است که دو سال پیش از سوی کمیته انضباطی صادر و در کمیته استیناف صادر شد و محتوای آن محرومیت تماشاگران پرسپولیس و تراکتور از حضور در استادیوم برای بازی‌های رودرروی این دو تیم در دو فصل بعد بود. البته این حکم بعدا برای بازی جام حذفی اعمال نشد چرا که تنها برای مسابقات لیگ برتر خلیج فارس صادر شده بود و تراکتور با حضور تماشاگرانش موفق شد پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام شکست دهد.

اما چرا باشگاه پرسپولیس مخالف با تماشاگر شدن این مسابقه در ازای اجازه ورود تماشاگران برای بازی برگشت است؟

۱- نخست اینکه به زعم باشگاه پرسپولیس کمیته استیناف به عنوان رکن نهایی این پرونده، حکم را صادر کرده است و به همین دلیل عملا امکان تغییر حکم و ورود تماشاگران وجود ندارد. مگر اینکه دادگاه عالی ورزش (CAS) حکم پرونده را تغییر دهد.

۲- دوم اینکه دیدار تیم‌های پرسپولیس - تراکتور در تبریز همیشه با نسبت ۹۹-۱ تماشاگران همراه بوده و به زعم باشگاه پرسپولیس، هواداران این تیم عملا امکان حمایت آزادانه از تیم خود در ورزشگاه یادگار را ندارند. اما در تهران، برخلاف قانون ۱۰-۹۰، باشگاه تراکتور می‌تواند به هر شکلی که شده اجازه حضور ۳۰ درصدی تماشاگرانش را بدهد؛ بنابراین شرایط به سود تیم تبریزی است.

۳- سوم اینکه پرسپولیس در حال حاضر از نظر فنی در شرایط مناسبی است و کادرفنی این تیم تصور می‌کند در شرایط عادی فنی، میتواند تراکتور را شکست دهد و به همین دلیل ورود تماشاگران می‌تواند به عنوان یک متغیر غیرقابل کنترل، نتیجه و شرایط مسابقه را تحت تاثیر قرار دهد و به همین علت، باشگاه پرسپولیس ترجیح می‌دهد حکم قبلی اجرا شود.

۴- چهارم اینکه هنوز مشخص نیست که برای بازی برگشت ورزشگاه آزادی آماده شود و ممکن است مانند سال‌های گذشته سرخپوشان همچنان در ورزشگاه شهدای شهر قدس به میدان بروند؛ بنابراین شرایط میتواند به ضرر پرسپولیس باشد.

۵- پنجم اینکه فصل گذشته بازی‌ها با حضور تماشاگران آغاز شد، اما در ادامه به دلایل مختلف همه …



 درآمد ۴۳۰ میلیاردی استقلال، تراکتور و سپاهان!
۲۴ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

درآمد ۴۳۰ میلیاردی استقلال، تراکتور و سپاهان!

به گزارش آفتاب نیوز،

برآورد درآمد باشگاه‌ها از رقابت‌های آسیایی در سال ۲۰۲۶ توسط وب‌سایت فوتی‌رنکینگز منتشر شده که در آن مبالغ مربوط به ۷۵ تیم محاسبه شده است. این اعداد رسمی نیستند و براساس آیین‌نامه مسابقات، هزینه حضور، پاداش عملکرد، مرحله‌ای که هر تیم به آن رسیده و جریمه‌های اعمال‌شده برای باشگاه‌ها و بازیکنان به دست آمده‌اند. تمام ارقام نیز به دلار هستند.

در صدر این جدول الاهلی عربستان با درآمد خالص ۱۲ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۵۰۰ دلار قرار دارد. این باشگاه ۱۲ میلیون دلار بابت حضور و پیشروی در مسابقات و ۵۰۰ هزار دلار پاداش عملکرد داشته، اما ۱۴۰ هزار و ۵۰۰ دلار از دریافتی‌اش به دلیل جریمه کم شده است. ماچیدا زلویا با ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار، گامبا اوزاکا با ۳ میلیون و ۵۷۸ هزار و ۵۰۰ دلار، ویسل کوبه با ۲ میلیون و ۴۹۸ هزار و ۵۰۰ دلار و شباب الاهلی با ۲ میلیون و ۲۴۷ هزار و ۶۲۵ دلار در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

سه نماینده ایران در مجموع ۲ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۷۵۰ دلار درآمد خالص داشته‌اند. سهم آنها پیش از کسر جریمه‌ها ۲ میلیون و ۵۱۰ هزار دلار بوده، اما ۲۲۱ هزار و ۲۵۰ دلار جریمه، نزدیک به ۹ درصد از این مبلغ را کاهش داده است. درآمد الاهلی عربستان به تنهایی بیش از پنج برابر مجموع دریافتی تراکتور، سپاهان و استقلال برآورد شده است.

تراکتور با یک میلیون و ۳۷۴ هزار و ۵۰۰ دلار، بالاترین تیم ایرانی و تیم سیزدهم این جدول است. سرخ‌پوشان تبریزی یک میلیون دلار حق حضور و رسیدن به مراحل بالاتر و ۵۰۰ هزار دلار پاداش عملکرد به دست آورده‌اند، اما جریمه ۱۲۵ هزار و ۵۰۰ دلاری باعث شده دریافتی آنها از مرز یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار پایین‌تر بیاید. با وجود این کسر قابل توجه، تراکتور بالاتر از ملبورن‌سیتی، الوحده امارات و الکویت قرار گرفته است.

سپاهان دومین نماینده پردرآمد ایران به شمار می‌رود. طلایی‌پوشان با ۴۳۰ هزار دلار حق حضور و ۱۰۰ هزار دلار پاداش عملکرد، در مجموع ۵۳۰ هزار دلار به دست آورده‌اند و پس از کسر جریمه ۱۵۰۰ دلاری، درآمد خالص آنها به ۵۲۸ هزار و ۵۰۰ دلار رسیده است. این رقم سپاهان را در جایگاه سی‌وهفتم میان ۷۵ باشگاه قرار می‌دهد.

استقلال با درآمد ۳۸۵ هزار و ۷۵۰ دلاری در رتبه چهل‌وهشتم ایستاده است. برای آبی‌ها …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار
سایت فوتبالی

بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آستانه تغییر مهمی در برنامه نقل‌وانتقالاتی خود برای خط حمله قرار گرفته است. به گزارش فوتبالی، طبق ادعای کریستیان کامینو از TNT، اگر پرونده جذب خولیان آلوارز تا فردا به نتیجه نرسد، مدیران بارسلونا آماده‌اند گزینه‌های جایگزین را جدی‌تر دنبال کنند و یکی از مهم‌ترین نام‌ها در این فهرست لائوتارو مارتینز، کاپیتان اینتر، است.این خبر در شرایطی منتشر شده که اتلتیکومادرید موضع بسیار محکمی درباره آینده آلوارز اتخاذ کرده است. مدیرعامل باشگاه مادریدی پیش‌تر اعلام کرده بود که ...,بارسلونا,اینتر,اتلتیکو مادرید,لائوتارو مارتینز,خولیان آلوارز,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات
 تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!
سایت خبر ورزشی

تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!

پرسپولیس بار دیگر با یک گل زودهنگام از حریف خود پیش افتاد.
 پایان نیمه اول؛ پرسپولیس باز هم طوفانی آغاز کرد / استقلال خوزستان جان‌سخت نبود
سایت ایران آنلاین

پایان نیمه اول؛ پرسپولیس باز هم طوفانی آغاز کرد / استقلال خوزستان جان‌سخت نبود

تیم فوتبال پرسپولیس در پایان نیمه نخست برابر استقلال خوزستان در هفته دوم لیگ برتر به پیروزی رسید
 اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!
سایت ورزش ۳

اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!

شالکه طی دو سال گذشته سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی را افزایش داده و به شکلی خلاقانه بخش مهمی از فعالیت‌های جدی باشگاه را با هوش مصنوعی مدیریت می‌کند.
 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.
 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد
سایت فوتبالی

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک
 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس
سایت خبر ورزشی

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟