قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

لی کانگ این: بخشی از وجودم در پاریس جا ماند

لی کانگ‌این پس از سه فصل حضور در پاری‌سن‌ژرمن و رسمی شدن انتقال ۴۰ میلیون یورویی‌اش به اتلتیکو مادرید، با انتشار پیامی احساسی از باشگاه و هواداران پاریسی خداحافظی کرد.
 لی کانگ این: بخشی از وجودم در پاریس جا ماند

به گزارش ورزش سه، لی کانگ این، هافبک هجومی ۲۵ ساله تیم ملی کره جنوبی، رسماً به دوران حضورش در پاری‌سن‌ژرمن پایان داد. او پس از سه فصل حضور در جمع پاریسی‌ها، در انتقالی به ارزش ۴۰ میلیون یورو راهی اتلتیکو مادرید شد تا از این پس پیراهن تیم دیه‌گو سیمئونه را بر تن کند.

او که در دوران حضور در پاریس زیر نظر لوئیس انریکه نقش یک مهره چندمنظوره و تأثیرگذار را ایفا می‌کرد، به لطف توانایی بازی در چند پست هجومی و همچنین خط میانی، بارها به‌عنوان یک بازیکن تعویضی ارزشمند به کمک تیم آمد و سهم خود را در موفقیت‌های پاری‌سن‌ژرمن ایفا کرد. او در این مدت همراه با پاریسی‌ها دو قهرمانی متوالی در لیگ قهرمانان اروپا را جشن گرفت.

کانگ این لی همزمان با جدایی از پاری‌سن‌ژرمن، با انتشار پیامی در صفحه اینستاگرامش از باشگاه، هم‌تیمی‌ها و هواداران این تیم خداحافظی کرد. متن پیام او به شرح زیر است: "هنوز هم روزی را که با رؤیاهای بزرگ به اینجا آمدم، به‌خوبی به یاد دارم. امروز که روزهای حضورم در پاریس به پایان رسیده، اولین کلمه‌ای که به ذهنم می‌رسد فقط "متشکرم" است.

از باشگاه، از تمام کسانی که هر روز در پشت صحنه زحمت می‌کشند، از مربیان، اعضای کادر فنی و همه هم‌تیمی‌هایم تشکر می‌کنم. ممنون که به من ایمان داشتید، به من اعتماد کردید و تمام لحظاتی را که کنار هم سپری کردیم، ساختید.

بیش از همه از شما، هواداران، تشکر می‌کنم. آوازها و تشویق‌های شما در پارک دو پرنس قلبم را پر از احساس کرد و هنوز هم در وجودم طنین‌انداز است. شما همیشه کنار ما بودید؛ چه در روزهای خوب و چه در سخت‌ترین لحظات. هرگز نمی‌توانم به اندازه کافی بابت حمایتتان از شما تشکر کنم.

ما لحظاتی فراموش‌نشدنی را تجربه کردیم و داستانی نوشتیم که همیشه به آن افتخار خواهم کرد. فتح دو لیگ قهرمانان اروپا به‌صورت متوالی، بالای سر بردن جام‌های فراوان و شریک شدن در تمام این احساسات با شما، بدون شک یکی از بزرگ‌ترین افتخارات دوران حرفه‌ای من خواهد بود.

من پاریس را ترک می‌کنم، اما بخشی از وجودم را در این شهر جا می‌گذارم. این باشگاه و تک‌تک شما برای همیشه جایگاه ویژه‌ای در قلبم خواهید داشت.

پاریس چیزی فراتر از فوتبال به من داد. این شهر و این باشگاه باعث شدند هم در زمین و هم بیرون از آن رشد کنم. حالا با قدردانی فراوان، افتخاری بزرگ و قلبی سرشار از خاطرات اینجا را ترک می‌کنم.

برای همه چیز متشکرم. به امید دیدار."

 



۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

لیورپول برای جذب ابراهیم امبایه وارد مذاکره مستقیم با پاری‌سن‌ژرمن شد

پایگاه خبری فوتبالی- لیورپول مذاکرات خود با پاری‌سن‌ژرمن برای جذب ابراهیم امبایه را آغاز کرده و این پرونده در روزهای اخیر وارد مرحله جدی‌تری شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش RMC Sport، امبایه با پیشنهاد لیورپول موافقت کرده و دو طرف بر سر جزئیات شخصی یک قرارداد احتمالی به توافق رسیده‌اند؛ قراردادی که طبق گزارش‌ها می‌تواند پنج‌ساله باشد. 

امبایه، وینگر ۱۸ ساله پاری‌سن‌ژرمن، یکی از استعدادهای جوان فوتبال فرانسه محسوب می‌شود و لیورپول او را گزینه‌ای مناسب برای تقویت خط حمله در نظر گرفته است. با این حال، مشکل اصلی حالا مذاکره با خود پاری‌سن‌ژرمن بر سر مبلغ انتقال است. 

پاری‌سن‌ژرمن برای جدایی این بازیکن رقم قابل توجهی می‌خواهد و لیورپول در شرایط فعلی حاضر نیست مبلغ درخواستی پاریسی‌ها را پرداخت کند. برخی گزارش‌ها رقم مورد نظر PSG را حدود ۶۰ میلیون یورو عنوان کرده‌اند. 

امبایه در تابستان امسال مورد توجه چند باشگاه اروپایی قرار گرفته بود و حتی بایرلورکوزن نیز شرایط او را بررسی می‌کرد، اما طبق گزارش RMC Sport، این بازیکن ترجیح داده راهی آنفیلد شود. با این حال، توافق شخصی به‌تنهایی برای نهایی شدن انتقال کافی نیست و دو باشگاه باید بر سر رقم نهایی به توافق برسند. 

نکته مهم اینکه امبایه تنها بازیکن پاری‌سن‌ژرمن نیست که لیورپول در این پنجره به دنبال اوست. بردلی بارکولا همچنان هدف اصلی قرمزها در مذاکرات با پاریسی‌ها محسوب می‌شود. لیورپول تلاش می‌کند خط حمله خود را پس از جدایی محمد صلاح تقویت کند و بارکولا گزینه اصلی این باشگاه برای حضور در جناح هجومی است. 

با این حال، قیمت بالای بارکولا باعث شده لیورپول هم‌زمان گزینه امبایه را نیز جدی دنبال کند. گزارش‌ها نشان می‌دهد پاری‌سن‌ژرمن در مورد فروش هر دو بازیکن انعطاف بیشتری نسبت به هفته‌های گذشته پیدا کرده، اما همچنان قصد ندارد آنها را با مبلغی پایین از دست بدهد. 

در نتیجه، لیورپول و امبایه برای قرارداد شخصی به توافق رسیده‌اند، اما هنوز توافقی بین لیورپول و پاری‌سن‌ژرمن وجود ندارد. مذاکرات ادامه دارد و سرنوشت این انتقال به میزان انعطاف پاریسی‌ها در تعیین مبلغ نهایی بستگی خواهد داشت.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

افزایش ۱۰ برابری: بارسلونا ارزش استعدادش را فهمید

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن چه در تیم جوانان و چه در دوران آماده‌سازی پیش‌فصل در تیم اصلی، نمایش‌های قابل توجهی داشته است. باشگاه کاتالان قصد دارد قرارداد این بازیکن را که در حال حاضر تا سال ۲۰۲۹ اعتبار دارد، به شکل قابل توجهی بهبود دهد. همچنین قرار است مبلغ بند فسخ قرارداد او به میزان چشمگیری افزایش پیدا کند و همزمان دستمزدش نیز متناسب با جایگاه جدیدش در تیم بالا برود.

طبق گزارش روزنامه اسپورت کاتالونیا، بارسلونا قصد دارد مبلغ بند فسخ قرارداد حمزه عبدالکریم را از ۱۵ میلیون یورو به ۱۵۰ میلیون یورو افزایش دهد که نشان‌دهنده تمایل باشگاه برای محافظت از یکی از استعدادهای آینده‌دار خود است.

انتظار می‌رود افزایش بند فسخ با افزایش دستمزد مهاجم مصری نیز همراه باشد تا قرارداد جدید او با اعتماد بارسلونا به توانایی‌اش برای تبدیل شدن به یکی از بازیکنان تیم اصلی در حال و آینده تناسب داشته باشد.

عبدالکریم تنها ۱۸ سال دارد، اما ویژگی‌های یک مهاجم نوک کلاسیک، یعنی شماره ۹، را از خود نشان داده است. پتانسیل گلزنی بالا و توانایی‌های بدنی مناسب نیز باعث شده کادرفنی و مدیران ورزشی بارسلونا توجه ویژه‌ای به او داشته باشند.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اولین صحبت‌های خرید جدید میلان: آدم ساده‌ای هستم

به گزارش "ورزش سه"، وینگر پرتغالی در گفت‌وگو با رسانه‌های رسمی میلان، اعتراف کرد که بزرگی این انتقال برایش کمی زمان برده تا به آن عادت کند.

او گفت:«کمی شوکه شده بودم، چون بازی کردن برای میلان یعنی کسب جام و عضویت در باشگاهی با تاریخی پرافتخار که قهرمانان بزرگی در آن بازی کرده‌اند. میلان باشگاه بزرگی است و انتظارات مشخصی از شما دارد و فکر می‌کنم زمان مناسبی برای پیوستن من به این باشگاه است.»

وقتی از موریرا درباره اهدافش برای فصل جدید سؤال شد، او به جای صحبت درباره اهداف شخصی، روی تلاش جمعی تأکید کرد:«هیچ هدفی را نمی‌توان جز با کار تیمی به دست آورد. من در زمین و تمرینات تمام تلاشم را برای هم‌تیمی‌هایم انجام خواهم داد و سعی می‌کنم هوادارانمان را خوشحال کنم. برای من مهم است که خوشحال باشم و تلاش خواهم کرد به تیم کمک کنم تا به اهدافش برسد؛ یعنی قهرمانی در لیگ و هر جام دیگری که امکان کسب آن وجود داشته باشد.»

موریرا سپس درباره شخصیت خود و تفاوت میان تصویری که در شبکه‌های اجتماعی از او دیده می‌شود و ذهنیت حرفه‌ای‌اش صحبت کرد و گفت:«مردم من را در شبکه‌های اجتماعی می‌بینند؛ آنجا همیشه می‌خندم و می‌رقصم، اما این به این معنا نیست که همیشه همین‌طور هستم. خیلی خوب می‌دانم چه زمانی باید کار کنم. می‌دانم از زندگی و دوران حرفه‌ای‌ام چه می‌خواهم و می‌دانم برای موفق شدن و رسیدن به اهدافم چه کارهایی لازم است انجام دهم.

مردم باید بدانند که من آدم خوش‌برخوردی هستم، اما می‌دانم چه زمانی باید تمرکز کنم. می‌دانم چطور تمام توانم را برای هم‌تیمی‌ها و هوادارانم در زمین بگذارم. این موضوع هیچ‌وقت تغییر نخواهد کرد؛ این بخشی از شخصیت من است. می‌دانم چه می‌خواهم و می‌دانم می‌خواهم به کجا برسم. می‌دانم چه کاری باید انجام دهم و آن را انجام خواهم داد.»

او درباره اهمیت انگیزه درونی نیز گفت:«همه‌چیز به خودتان بستگی دارد. مهم است که آن غریزه جنگندگی را درون خودتان پیدا کنید؛ این چیزی است که به شما اجازه می‌دهد رشد کنید. من این ویژگی را درون خودم دارم. اگر خودتان چیزی را نخواهید، می‌توانید از هرکسی کمک بخواهید، اما هیچ چیز تغییر نخواهد کرد.»

وقتی از موریرا خواسته شد خودش را تنها با یک کلمه توصیف کند، پاسخ داد:«من همیشه لبخند می‌زنم، همیشه خوشحالم و سعی می‌کنم دیگران را هم شاد کنم. شادی بهترین کلمه برای توصیف من است. ترکیبی از فرهنگ‌ها و ریشه‌های من است که شخصیت امروزم را ساخته است.»

مورِیرا همچنین با گرمی درباره نقش خانواده‌اش در مسیر حرفه‌ای خود صحبت و از مادرش تمجید کرد:«خانواده‌ام همیشه به من می‌گویند که من با یک توپ به دنیا آمده‌ام. از این بابت خوشحالم، اما نه پدرم و نه پدربزرگم هیچ‌وقت من را مجبور نکردند فوتبال بازی کنم. هیچ‌کس من را مجبور نکرد و هیچ‌کس به من نگفت چه کاری انجام دهم. تنها کاری که انجام می‌دهم این است که فوتبال بازی کنم و از آن لذت ببرم.

پدرم هم فوتبال بازی می‌کرد. او دوران حرفه‌ای خودش را داشت و اثری از خودش به جا گذاشت. مادرم برای من بسیار مهم است و نقشی در زندگی‌ام دارد که هیچ‌کس نمی‌تواند آن را پر کند. او همه‌چیز را به من می‌دهد و همیشه برای من هر کاری که از دستش برمی‌آمده انجام داده است.»

موریرا در پایان درباره علاقه‌اش به فشن و استایل شخصی‌اش نیز گفت:«میلان پایتخت فشن است. اگر برای شام یا خرید بیرون بروم، دوست دارم خوب لباس بپوشم و هم احساس راحتی داشته باشم و هم خوش‌پوش باشم. برای من مهم است که لباس مناسبی بپوشم. من آدم ساده‌ای هستم.»




 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه روسیه، با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم ملی روسیه شد.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۱۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم