قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

دل‌نوشته رامین برای مردم ایران

رامین رضاییان، یکی از چهره‌های درخشان تیم ملی در جام جهانی، همزمان با بازگشت کاروان ایران به تهران، با انتشار ویدیویی از بازی با مصر و مصاحبه احساسی‌اش پس از مسابقه، بار دیگر خطاب به مردم ایران پیامی منتشر کرد.
 دل‌نوشته رامین برای مردم ایران



۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بی‌ثمرترین جام جهانی تاریخ!

به گزارش ایران ورزشی، در هفته‌های پس از پایان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و منتهی به آغاز فصل جدید رقابت‌های باشگاهی در فوتبال جهان، به موضوع عدم حضور بازیکنان ایرانی در کشورهای مطرح فوتبال جهان و اروپا پس از رقابت‌های جام جهانی پرداخته بودیم. جایی که برخلاف دوره‌های گذشته، خبری از انتقال بازیکنان ایرانی به لیگ‌های معتبر که خودشان را در رقابت‌های جام جهانی به‌خوبی نشان داده بودند، نبود و بازیکنان ایرانی، همچنان جایی در لیگ‌های معتبر اروپایی ندارند. هفته گذشته در یکی از مطالب این صفحه از روزنامه، این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم که در بین ۴۵تیم برتر رده‌بندی فیفا که بخشی از آنها در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور داشتند و تعداد محدودی نیز موفق به حضور در جام جهانی نشده بودند، تنها تیم ایران است که در حال حاضر هیچ نماینده‌ای در پنج لیگ معتبر اروپایی ندارد و به نظر این روند با بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا ادامه پیدا خواهد کرد.

 

بهترین بازیکنان هم خواهان نداشتند!

نکته جالب در مورد شرایط بازیکنان لژیونر در فوتبال ایران این است که حتی بهترین بازیکنان ایران در جام جهانی هم با توجه به شرایط سنی خود، پیشنهادات مناسبی برای حضور در لیگ‌های معتبر دریافت نکردند. علیرضا بیرانوند پیشنهادی برای حضور در بشیکتاش ترکیه دریافت کرد اما در نهایت در لیگ ایران ماندگار شد. رامین رضاییان که بهترین بازیکن ایران در رقابت‌های جام جهانی بود، در ۳۷سالگی به بازی در فولاد و لیگ ایران ادامه داد، محمد محبی که در نخستین بازی مقابل نیوزیلند گلزنی کرد به تیم ریه‌کا در لیگ کرواسی رفت و حالا شنیده می‌شود که قرار است شاهد پیوستن مهدی طارمی به یکی از تیم‌های لیگ امارات باشیم که به احتمال قوی الوصل امارات خواهد بود. شاید حضور علیرضا جهانبخش در تیم اکسلسیور هلند باتوجه به فصل ناکامی که در بلژیک سپری کرده بود، قدمی نسبتاً قابل ‌قبول در کارنامه کاپیتان تیم ملی باشد اما جهانبخش هم در اولین بازی خود برای تیم جدیدش مقابل آیندهوون، ۱۶دقیقه به میدان رفت و او احتمالاً یکی از گزینه‌های نیمکت‌نشینی این تیم هلندی باشد.

 

لژیونرهای موفق؛ غایبان تیم ملی!

یکی از نکات جالبی که در خصوص شرایط بازیکنان لژیونر فوتبال ایران در این فصل وجود دارد، شرایط بهتر بازیکنانی است که در جام جهانی ۲۰۲۶ و اردوهای اخیر تیم ملی نتوانستند رضایت امیر قلعه‌نویی را جلب کنند. در لیگ امارات همچنان شاهد درخشش سردار آزمون هستیم و در فوتبال اروپا نیز آماده‌ترین لژیونر این فصل فوتبال ایران، اللهیار صیادمنش بوده که در هر بازی برای تیم جدید خود یعنی لخ‌پوزنان، کیفیت بالایی را از خود به نمایش گذاشته است. همچنین احتمال پیوستن محمدجواد حسین‌نژاد به ریوآوه در لیگ معتبر پرتغال نیز وجود دارد و همین موضوع نشان می‌دهد که چطور بازیکنان جوان غایب در تیم ملی، بیشتر توجه باشگاه‌های اروپایی را به خود جلب کرده‌اند.

 

سن و سال، معیار اول انتخاب اروپایی‌ها

شرایط لژیونرهای ایرانی پس از جام جهانی ۲۰۲۶ بدون حتی یک انتقال بزرگ بیشتر از هر موضوعی، توجه ویژه باشگاه‌های بزرگ و لیگ‌های مطرح اروپایی را به بازیکنان جوان و آینده‌دار نشان می‌دهد. در واقع باشگاه‌های مطرح سطح اول فوتبال جهان، بیشتر با استفاده از داده‌های آماری و ابزارهای استعدادیابی که اکنون در اختیار این باشگاه‌ها قرار دارد، سعی در برنامه‌ریزی بلندمدت برای آینده خود دارند تا اینکه بخواهند صرفاً ستارگانی را با مبالغ گرانقیمت برای مدتی کوتاه به خدمت بگیرند. در چنین شرایطی بازیکنان تیمی که رکورد مسن‌ترین ترکیب تاریخ جام جهانی را شکسته، طبعاً مورد توجه باشگاهای سطح اول یا حتی سطح دوم فوتبال اروپا نیستند و این موضوع باعث شده تا شرایط لژیونرهای فوتبال ایران، به دوره پیش از شروع دوران کاری کارلوس کی‌روش در تیم ملی و زمان سرمربیگری مربیانی چون افشین قطبی و علی دایی در تیم ملی برگردد؛ زمانی که استخوان‌بندی اصلی تیم ملی، متشکل از بازیکنان لیگ برتر و ستارگان حاضر در کشورهای حوزه خلیج فارس بود و فوتبال ایران جایی در ویترین جهانی فوتبال نداشت.

انتهای پیام/


۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

کاپیتان ترسناک: دو بازی بهتر از کل فصل قبل!

به گزارش ورزش سه، مارتین اودگارد دوباره همان بازیکنی شده که آرسنال به او نیاز دارد؛ شروع فصل برای کاپیتان نروژی فوق‌العاده بود و آمار گلزنی او در دو بازی ابتدایی فصل ( سوپرجام و بازی امشب در هفته اول لیگ برتر) با کل فصل گذشته قابل مقایسه نیست.  

اودگارد فصل جدید آرسنال را با یک گل در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در سوپرجام انگلیس آغاز کرد و در اولین بازی لیگ برتر که امشب مقابل کاونتری در حال برگزاری است هم موفق به گلزنی شد. او در دو مسابقه ابتدایی فصل دو گل زده است.

این شروع برای کاپیتان آرسنال از آن جهت جالب توجه است که فصل گذشته شرایط کاملاً متفاوتی داشت. اودگارد در مجموع ۳۶ بازی برای آرسنال به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ هرچند در کنار آن هشت پاس گل به هم‌تیمی‌هایش داد. 

اودگارد در همین دو بازی اول فصل جدید، دو برابر تعداد گل‌های فصل گذشته‌اش گل زده است. بدون اغراق می‌شود گفت اودگارد دوباره ترسناک شده است.

فصل گذشته برای اودگارد با مصدومیت و مشکلات بدنی پشت سر گذاشته شد و او در مقاطع مختلف نتوانست تأثیرگذاری همیشگی را در خط میانی آرسنال داشته باشد. آمار گلزنی و پاس گل او پایین‌تر از استانداردهایی بود که پیش از این از کاپیتان آرسنال انتظار می‌رفت.

اما حالا نشانه‌ها کاملاً امیدوارکننده است. اودگارد ابتدا مقابل منچسترسیتی گل سوم آرسنال را به ثمر رساند و امشب در اولین بازی لیگ برتر، مقابل کاونتری نامش را در فهرست گلزنان قرار داد.


۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس | ملاقات برانکو ایوانکوویچ و مهدوی‌کیا در امارات - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ برانکو ایوانکوویچ که حالا پروژه تازه‌ای را در نقش جدید همراه با تیم ملی امارات آغاز نموده، عکسی از ملاقات خود با مهدی مهدوی‌کیا منتشر کرده است.

سرمربی سابق تیم ملی ایران و پرسپولیس در وصف دیدار با مهدوی‌کیا نوشت:«همکاری با تو همیشه خاطرات زیبایی به همراه داشته است. اسطوره فوتبال ایران و آلمان، مهدی مهدوی‌کیا.»




 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۱۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۲۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۵ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.