قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

پیشنهاد جدید برای محرز از عربستان

تنها چند روز پس از جدایی ریاض محرز از الاهلی، رسانه‌ها از ورود باشگاه القادسیه به مذاکرات برای جذب این ستاره الجزایری خبر می‌دهند.
 پیشنهاد جدید برای محرز از عربستان

به گزارش ورزش سه، به نظر می‌رسد ریاض محرز قرار نیست مدت زیادی از فوتبال عربستان دور بماند. در حالی که تنها چند روز از اعلام جدایی او از الاهلی می‌گذرد، باشگاه القادسیه برای جذب این وینگر باتجربه وارد عمل شده است.

روزنامه الشرق قطر گزارش داد مدیران القادسیه وضعیت حقوقی محرز در بازار نقل‌وانتقالات را بررسی کرده‌اند تا در صورت فراهم بودن شرایط مالی، پیشنهاد رسمی خود را برای جذب این بازیکن ارائه کنند.

مدیران باشگاه القادسیه، کاپیتان سابق تیم ملی الجزایر را یکی از گزینه‌های اصلی برای تقویت پست وینگر راست می‌دانند. تجربه بالای محرز و توانایی او در تعیین سرنوشت مسابقات، از جمله دلایلی است که این باشگاه را به جذب او ترغیب کرده است.

محرز در طول دوران حرفه‌ای خود عملکرد درخشانی در فوتبال اروپا با پیراهن لسترسیتی و منچسترسیتی داشت و پس از آن نیز سه فصل برای الاهلی عربستان به میدان رفت.

با این حال، آینده این ستاره ۳۵ ساله همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. او در حال بررسی چند پیشنهاد مختلف است و انتظار می‌رود ظرف روزهای آینده درباره مقصد بعدی خود تصمیم‌گیری کند. القادسیه امیدوار است با استفاده از فرصت حضور محرز در بازار به‌عنوان بازیکن آزاد، او را به پروژه جدید این باشگاه متقاعد کند.



۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گالاتاسرای نمی‌تواند به پدیده مراکشی برسد

به گزارش ورزش سه، گالاتاسرای برای جذب بلال الخنوس، ستاره مراکشی اشتوتگارت، دست به کار شده بود، اما اولین پیشنهاد این باشگاه ترکیه‌ای با پاسخ منفی اشتوتگارت مواجه شد. از الخنوس به عنوان یکی از پدیده‌های آینده‌دار فوتبال اروپا یاد می‌شود و حتی صحبتهایی درباره علاقه آرسنال به او وجود دارد.

پیشنهاد گالاتاسرای برای این هافبک 22 میلیون یورو به‌علاوه پاداش‌ها بوده، اما این رقم از نظر باشگاه آلمانی فاصله زیادی با ارزش‌گذاری آنها برای بازیکن 21 ساله دارد. اشتوتگارت تنها در صورتی حاضر به بررسی جدی جدایی الخنوس خواهد شد که پیشنهادی بسیار بالاتر دریافت کند.

اشتوتگارت 60 میلیون یورو می‌خواهد

اشتوتگارت که باید در تابستان جاری چند بازیکن خود را به فروش برساند، امیدوار است از انتقال الخنوس حدود 60 میلیون یورو درآمد داشته باشد. این هافبک مراکشی پس از نخستین فصل موفقش در فوتبال آلمان، به یکی از باارزش‌ترین دارایی‌های باشگاه تبدیل شده است.

با وجود اینکه فروش الخنوس می‌تواند از نظر اقتصادی به اشتوتگارت کمک قابل توجهی کند، جدایی او از نظر فنی ضربه بزرگی به تیم خواهد بود. با این حال، باشگاه آلمانی به دلیل نیاز به درآمدزایی، مخالفتی با بررسی پیشنهادهای مناسب برای این بازیکن ندارد.

اما اشتوتگارت تنها طرف تعیین‌کننده در این ماجرا نیست. خود الخنوس در شرایط فعلی از حضور در این باشگاه رضایت دارد و همچنان ترجیح می‌دهد در آلمان بماند.

این هافبک مراکشی فصل آینده قرار است نقشی مهم در برنامه‌های اشتوتگارت داشته باشد و مهم‌تر از آن، فرصت بازی در لیگ قهرمانان اروپا می‌تواند انگیزه مهمی برای ادامه حضور او در این تیم باشد.

بنابراین گالاتاسرای برای به خدمت گرفتن الخنوس، هم باید پیشنهاد مالی خود را به شکل محسوسی افزایش دهد و هم این بازیکن را برای ترک اشتوتگارت و چشم‌پوشی از حضور در لیگ قهرمانان متقاعد کند؛ کاری که در شرایط فعلی، ساده به نظر نمی‌رسد.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پدیده جذاب فرانسه راهی انگلیس شد

به گزارش ورزش سه، دیان متالی، مدافع چپ 20 ساله فرانسوی، رسما بازیکن ساندرلند شد. باشگاه انگلیسی که فصل گذشته لیگ برتر را در رتبه ششم به پایان رساند، امروز به‌طور رسمی از جذب مدافع جوان تولوز خبر داد؛ بازیکنی که انتقالش به انگلیس تا آستانه لغو پیش رفت اما در نهایت قرارداد پنج‌ساله‌ای با گربه‌های سیاه" امضا کرد.

این انتقال در حالی نهایی شد که چند روز پیش، به دلیل مشکلی که در تست‌های پزشکی متالی پیش آمده بود، آینده این جابه‌جایی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

متالی که پیش از این چهار بازی برای تیم زیر 21 سال فرانسه انجام داده، برای نهایی کردن انتقال راهی انگلیس شده بود و همه چیز آماده به نظر می‌رسید. با این حال، در جریان معاینات پزشکی ساندرلند، مشکلی در ناحیه کمر او شناسایی شد و باشگاه انگلیسی را وادار کرد روند انتقال را موقتاً متوقف کند.

برای بررسی دقیق‌تر شرایط، متالی به جنوب فرانسه بازگشت تا آزمایش‌های تکمیلی را پشت سر بگذارد. نتایج این بررسی‌ها اما نگرانی اولیه را برطرف کرد و آزمایش‌های جدید نشان داد مشکل جدی و نگران‌کننده‌ای وجود ندارد.

به این ترتیب، دو طرف بار دیگر به توافق رسیدند و ساندرلند امروز به‌طور رسمی انتقال این بازیکن جوان را اعلام کرد. متالی فصل گذشته یکی از چهره‌های قابل توجه تولوز بود. این دفاع چپ در مجموع 30 مسابقه برای این تیم به میدان رفت و 2078 دقیقه بازی کرد که 28 بازی آن در لیگ یک فرانسه بود.

سرعت و قدرت انفجاری او در سمت چپ زمین، خیلی زود توجه‌ها را به خود جلب کرد و متالی توانست زیر نظر کارلس مارتینز نوبل جایگاه ویژه‌ای در ترکیب تولوز پیدا کند. عملکرد او در فصل 2025/26 باعث شد ساندرلند برای جذبش وارد عمل شود.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

افزایش ۱۰ برابری: بارسلونا ارزش استعدادش را فهمید

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن چه در تیم جوانان و چه در دوران آماده‌سازی پیش‌فصل در تیم اصلی، نمایش‌های قابل توجهی داشته است. باشگاه کاتالان قصد دارد قرارداد این بازیکن را که در حال حاضر تا سال ۲۰۲۹ اعتبار دارد، به شکل قابل توجهی بهبود دهد. همچنین قرار است مبلغ بند فسخ قرارداد او به میزان چشمگیری افزایش پیدا کند و همزمان دستمزدش نیز متناسب با جایگاه جدیدش در تیم بالا برود.

طبق گزارش روزنامه اسپورت کاتالونیا، بارسلونا قصد دارد مبلغ بند فسخ قرارداد حمزه عبدالکریم را از ۱۵ میلیون یورو به ۱۵۰ میلیون یورو افزایش دهد که نشان‌دهنده تمایل باشگاه برای محافظت از یکی از استعدادهای آینده‌دار خود است.

انتظار می‌رود افزایش بند فسخ با افزایش دستمزد مهاجم مصری نیز همراه باشد تا قرارداد جدید او با اعتماد بارسلونا به توانایی‌اش برای تبدیل شدن به یکی از بازیکنان تیم اصلی در حال و آینده تناسب داشته باشد.

عبدالکریم تنها ۱۸ سال دارد، اما ویژگی‌های یک مهاجم نوک کلاسیک، یعنی شماره ۹، را از خود نشان داده است. پتانسیل گلزنی بالا و توانایی‌های بدنی مناسب نیز باعث شده کادرفنی و مدیران ورزشی بارسلونا توجه ویژه‌ای به او داشته باشند.




 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۱۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۱۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.