قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ترامپ: به‌شدت به ایران ضربه می‌زنیم | حمله به شبه نظامیان در عراق با هماهنگی دولت بغداد صورت گرفت

رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر ایران را تهدید کرد.
 ترامپ: به‌شدت به ایران ضربه می‌زنیم | حمله به شبه نظامیان در عراق با هماهنگی دولت بغداد صورت گرفت

به گزارش آفتاب نیوز،

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر ایران را تهدید کرد. 

وی طی گفت‌وگو با فاکس نیوز گفت: «به‌شدت به ایران ضربه خواهیم زد.»

ترامپ در گفت‌وگو با فاکس نیوز گفت: «حمله ایران دیروز غیرمنتظره بود و نیروهای ما تنها چند دقیقه فرصت داشتند تا موشک‌های ایرانی را ساقط کنند.»

وی مدعی شد: «ایالات متحده پس از حمله به نیروهای آمریکایی در اردن، درس سختی به ایران خواهد داد.»

ترامپ همچنین ادعا کرد که حمله به شبه نظامیان در عراق با هماهنگی دولت بغداد صورت گرفته است.

خبر در حال تکمیل می باشد...



۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سی‌ان‌ان: ایران مصمم است که مثل کارتر، ترامپ را نیز تحقیر کند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ دونالد ترامپ بار دیگر در حال ارائه یک راهبرد جدید در جنگ با ایران است، به شیوه‌ای آشنا از طریق شبکه‌های اجتماعی و با تهدیدی که تماماً با حروف بزرگ نوشته شده است.

اما به نوشته سی‌ان‌ان، جهان مثل همیشه باید منتظر بماند و ببیند آیا وقتی هزینه‌های سیاسی تهدیدهایش افزایش پیدا کرد، او عقب‌نشینی می‌کند یا نه.

ترامپ روز چهارشنبه در تروث سوشال مدعی شد که «مُهلک‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است» را علیه ایران اعمال می‌کند.

اما شبکه آمریکایی تأکید کرد که رویکرد جدید او، تا حدودی راهی برای حفظ وجهه‌ خود پس از شکست در وادار کردن ایران به تسلیم از طریق حملات نظامی، یا ترغیب ایران به مذاکره هسته‌ای از طریق تفاهم‌نامه است.

سی‌ان‌ان افزود که این تازه‌ترین «چرخش گیج‌کننده» ترامپ در درگیری‌ای است که آن‌قدر تغییرات تاکتیکی و تغییر مسیر به خود دیده که شمارش آن‌ها تقریباً غیرممکن است.


۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

معاون ترامپ: وارد مرحله جدیدی در درگیری با ایران شده‌ایم

به گزارش آفتاب نیوز،

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا از ورود کشورش به مرحله جدیدی در درگیری با ایران خبر داده که در آن، فشار اقتصادی ابزار اصلی به شمار می‌آید.


۸ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

سنتکام: در چارچوب محاصره ایران، مسیر ۶۷ کشتی را تغییر دادیم

به گزارش آفتاب نیوز،

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) شامگاه امروز (پنج‌شنبه) با انتشار عکسی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، در توضیح آن عنوان کرد که پرواز هواپیما‌های «ام‌وی-۲۲ بی آسپری» نیروی دریایی این کشور از عرشه کشتی جنگی «یواس‌اس باکسر» (ال‌اچ‌دی-۴) را نشان می‌دهد.

فرماندهی مرکزی آمریکا در ادامه پیام خود اعلام کرد که کشتی جنگی یواس‌اس باکسر در آب‌های دریای عرب در حال حرکت است و به اجرای آنچه «محاصره ایالات متحده علیه ایران» خواند، ادامه می‌دهد.

سنتکام همچنین ادعا کرد که نیرو‌های آمریکایی تا ۲۰ آگوست (امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) ۶۷ کشتی تجاری را تغییر مسیر داده، سه کشتی را از کار انداخته و وارد دو کشتی دیگر شده‌اند تا از رعایت مقررات مربوط به محاصره اطمینان حاصل کنند.




 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.

 زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند

مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز پنجشنبه مرکز پرو را لرزاند.

 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

بنیان‌گذار گروه «اورگرند» چین که زمانی ثروتمندترین مرد آسیا بود، روز پنجشنبه از سوی دادگاهی در چین به حبس ابد محکوم شد؛ پنج سال پس از آنکه فروپاشی این شرکت، اقتصاد و بازارهای مالی چین را تحت تاثیر قرار داد.

 انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...