قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

پیام مالدینی برای بارزی؛ بدون کاپیتان‌مان چه کنیم؟

در حالی که میلان در سوگ درگذشت یکی از بزرگ‌ترین اسطوره‌های تاریخ خود نشسته است، اسطوره‌ای دیگر نیز به ادای احترام به فرانکو بارزی پیوست.
 پیام مالدینی برای بارزی؛ بدون کاپیتان‌مان چه کنیم؟

کد خبر: 784798 | ۱۴۰۵/۰۵/۰۹ ۱۷:۵۷:۳۹ اعتمادآنلاین |

دو اسطوره میلان بیش از ۱۰ سال با یکدیگر هم‌بازی بودند. پائولو مالدینی، هم‌بازی و سپس جانشین پیراهن شماره ۶ تاریخی روسونری، پیام احساسی متأثرکننده‌ای را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد.

به گزارش ورزش سه، مالدینی متن خود را این‌گونه آغاز کرد: «سلام فرانکو. امروز همان احساسی را دارم که وقت‌هایی داشتم که به هر دلیلی نمی‌توانستی همراه ما وارد زمین شوی: بدون کاپیتانمان چه خواهیم کرد؟» او سپس به بیان آنچه بارزی برایش انجام داده بود پرداخت.

وی افزود: «تو به من یاد دادی که تا آخرین نفس بجنگم، وفاداری به پیراهن یعنی چه و ارزش یک رهبر واقعی بودن چیست. تو این کار را هر روز با عملت انجام دادی: با کلماتی کم، اما اقداماتی فراوان.»

بارزی و مالدینی تاریخی مشترک بر روی چمن سبز دارند، اما موضوع دیگری نیز وجود دارد که آن‌ها را به نمونه‌هایی نایاب از تعهد و وفاداری به یک باشگاه تبدیل می‌کند: آن‌ها هرگز پیراهنی جز میلان را بر تن نکردند. با یادآوری این موضوع، مالدینی از میراث به‌جامانده از این بازیکن قدیمی که روز جمعه در سن ۶۶ سالگی درگذشت، تشکر کرد.

او همچنین در ادامه نوشت: «وقتی پسربچه‌ای بودم از من محافظت کردی، در جوانی راهنمایم بودی و در بزرگسالی الهام‌بخش من شدی. تو بهترین بازیکنی بودی که افتخار هم‌بازی بودن با او را داشتم.» 

مالدینی پیش از پایان متن، پیام تسلیتی نیز برای همسر و فرزندان بارزی فرستاد و دوست قدیمی خود را شایسته جاودانگی دانست: «دلمان برایت تنگ خواهد شد کاپیتان. اما نور ستاره تو تا ابد همراه ما خواهد بود.»

  اخبار مرتبط فرانکو بارزی اسطوره میلان و ایتالیا در ۶۶ سالگی درگذشت هرج‌ومرج در فوتبال ایتالیا بعد از استعفای مالدینی و لئوناردو





 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۱۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.

 خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!
۲۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!

سخنگوی سازمان لیگ با تشریح آخرین وضعیت محرومیت تماشاگران تراکتور و پرسپولیس، درباره سهم هواداران در دربی پایتخت و قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر نیز توضیح داد.

 شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه روسیه، با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم ملی روسیه شد.

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر

 شروع پر قدرت آرسنال در لیگ برتر - تسنیم
۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

شروع پر قدرت آرسنال در لیگ برتر - تسنیم

تیم فوتبال آرسنال در نخستین دیدار خود در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر انگلیس به یک برد پر گل دست یافت.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.