قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

فیلم آتش سوزی صبح امنروز در شیخ بهایی

حوادث رکنا: آتش‌سوزی یک دستگاه پژو ۲۰۶ در پارکینگ ساختمان اداری پنج‌طبقه‌ای در خیابان شیخ بهایی تهران، بامداد امروز با حضور به‌موقع آتش‌نشانان مهار شد و نگهبان ساختمان نیز از پشت‌بام به سلامت نجات یافت.
 فیلم آتش سوزی صبح امنروز در شیخ بهایی

به گزارش رکنا، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران:ساعت ۵:۴۷ صبح امروز وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان اداری واقع در خیابان شیخ بهایی، کوچه نصرتی، به آتش‌نشانی اعلام شد.

سه ایستگاه آتش‌نشانی به همراه نردبان هیدرولیکی و خودروهای حامل تجهیزات تنفسی به محل اعزام شدند و کمتر از چهار دقیقه بعد به محل حادثه رسیدند.

آتش‌نشانان مشاهده کردند در پارکینگ طبقه همکف این ساختمان پنج‌طبقه اداری، یک دستگاه پژو ۲۰۶ به‌طور کامل شعله‌ور شده و آتش به بخش‌هایی از یک خودروی سواری دیگر نیز سرایت کرده است.

نگهبان ساختمان برای در امان ماندن از دود و آتش به پشت‌بام رفته بود که آتش‌نشانان همزمان با عملیات اطفای حریق، وی را به سلامت از ساختمان خارج کردند. این حادثه مصدومی نداشت.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1234052

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید:

اخبار تاپ حوادث فیلم / شمشیر کشی یک زن در نسیم شهر / 5 نفر بازداشت شدند + گفتگو ادعای خیانت پس از قصاص قاتل / راز 9 ساله پرونده قتل مرد تهرانی با آزمایش DNA فاش شد فیلم کامل گفتگو با مصطفی جهانگیری همسر افسانه نوروزی فیلم / علت جدایی افسانه نوروزی از مصطفی جهانگیری از زبان شوهر فداکارش فیلم اعتراف مرد جوان به سرقت از خانه های شمال تهران با کمک یک زن + شگرد عجیب دزدان رکورد کوتاهترین ازدواج و طلاق بازیگران ایرانی / حامد کمیلی و تینا آخوندتبار عجیب ترین! + عکس ادعای خیانت پس از قصاص قاتل / راز 9 ساله پرونده قتل مرد تهرانی با آزمایش DNA فاش شد تبلیغات تبلیغات



۱۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

مهار آتش سوزی گسترده در کامیاب ۱۰ با تلاش ۴ ایستگاه آتش نشانی | مصدومیت زن میانسال

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرآتشیار معین‌رضا فرخنده اعلام کرد: این حریق در محل یکی از اراضی رها شده و در مجاورت منازل مسکونی رخ داده بود که به دلیل وسعت زیاد و شدت شعله ها، به سقف شیروانی و پشت بام یکی از منازل مسکونی در فاصله حدود ۳۰۰ متری سرایت پیدا کرد، اما نهایتا با واکنش سریع و هماهنگ نیرو‌های عملیاتی، از گسترش بیشتر آن جلوگیری به عمل آمد.

وی با اشاره به حضور به موقع آتشنشانان، افزود: بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیرو‌های ایستگاه‌های ۴۴، ۲، ۲۸ و ۱ در محل حاضر شده و عملیات اطفای حریق و ایمن سازی منطقه را در کمترین زمان ممکن انجام دادند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تصریح کرد: متأسفانه یک بانوی حدودا میانسال ساکن در واحد مجاور، دچار استرس ناشی از دود و شعله‌های آتش شد که با اقدام به موقع عوامل امدادی و انتقال به محل امن، وضعیت وی تثبیت شده و خوشبختانه آسیب جدی به ایشان وارد نشده است.

وی در پایان با بیان اینکه علت حادثه در دست بررسی است؛ بر لزوم رعایت نکات ایمنی در فصول گرم سال و خودداری از انباشت مواد قابل اشتعال در پشت بام و حیاط منازل تأکید کرد و گفت: هموطنان عزیز در صورت مشاهده هرگونه حریق، مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۲۵ به سازمان آتش نشانی اطلاع دهند.

 


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آتش نشانی مخالف احداث مجدد مخازن نفتی در شهران است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ شهر قدرت‌الله محمدی، درباره وضعیت انبار نفت و مخازن موجود در منطقه شهران که در جریان دو جنگ مورد اصابت قرار گرفته و مشکلاتی را به وجود آورده است، اظهار کرد: قطعاً در این منطقه، سازمان آتش‌نشانی صددرصد مخالف احداث مجدد مخازن است.

وی افزود: هر چقدر هم این مخازن استانداردسازی شوند، به دلیل نقاط ارتفاعی که در آنجا وجود دارد، این محدوده جای مناسبی برای نصب مخازن نیست و باید حتماً به بخش دیگری منتقل شوند. ما قطعاً مکاتبات خود را نیز در این زمینه انجام داده‌ایم و در شهران دیگر نباید چنین اتفاقی بیفتد و مخازن باید به مکان دیگری منتقل شوند.

پیشرفت ۳۰ درصدی ایمن‌سازی بازار تهران اصلا خوب نیست

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران در ادامه درباره طرح احداث پنج مخزن آتش‌نشانی در بازار بزرگ تهران نیز گفت: یکی دو مورد از این مخازن انجام شده و بقیه نیز در حال انجام است، اما با توجه به بافت تاریخی بازار و مسائل مربوط به میراث فرهنگی، موضوعات؛ درگیر دستگاه‌های اداری شده و کار به خوبی پیش نمی‌رود.

محمدی با تأکید بر اینکه نیاز به این مخازن وجود دارد، ادامه داد: ما کار را متوقف نمی‌کنیم و از راه‌های مختلف، از جمله افزایش شیر‌های هیدرانت، استفاده از تانکر و خرید تجهیزات، اقدامات خود را انجام می‌دهیم. اگر این مخازن نصب شوند، برای مواقع بحران بسیار خوب و مؤثر خواهند بود.

وی درباره میزان پیشرفت ایمن‌سازی بازار تهران نیز گفت: پیشرفت ایمن‌سازی بازار در حال حاضر ۳۰ درصد است و این میزان پیشرفت در طول سه تا چهار سال اصلاً خوب نیست.

محمدی با بیان اینکه ایمن‌سازی بازار نیازمند همکاری اصناف و دستگاه‌های متولی است، تصریح کرد: همکاری اصناف، دستگاه‌های متولی آب، برق و گاز، میراث فرهنگی، اوقاف و مجموعه شهرداری ضروری است و همه این دستگاه‌ها باید دست به دست هم دهند تا بتوانند ایمن‌سازی بازار را پیش ببرند. حرکت ایمن‌سازی بازار بسیار کند است.

تولیدی‌ها و کارگاه‌های تولیدی نباید در بازار تهران باشند

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران درباره جابه‌جایی واحد‌های تولیدی در بازار تهران نیز اظهار کرد: آن چیزی که کارخانه و محل تولید همراه با مواد است، قطعاً جای آن در بازار نیست. ما چند بار تذکر داده‌ایم که این واحد‌ها باید به حاشیه تهران منتقل شوند و اصلاً دلیلی ندارد که در وسط شهر تهران این کارگاه‌ها فعالیت کنند.

وی افزود: در گذشته شاید این محدوده از نظر جغرافیایی خلوت بوده و چنین اتفاقی افتاده است، اما اکنون واقعاً جای کارگاه تولید مواد شیمیایی، مواد پارچه‌ای، کفش و موارد مشابه در بازار نیست و همه این واحد‌ها باید به شهرک‌های صنعتی منتقل شوند؛ چراکه جای آنها همان‌جاست.

افزایش ضریب ایمنی تهران با ورود تجهیزات و راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید

محمدی همچنین با اشاره به برنامه سازمان آتش نشانی برای افزایش تجهیزات و راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید گفت: ان‌شاءالله تا یک ماه آینده تجهیزات جدیدی که به آتش‌نشانی اضافه می‌شود، باعث خواهد شد ضریب ایمنی شهر تهران افزایش پیدا کند. هر وسیله‌ای که وارد این حوزه می‌کنیم، باعث ارتقای ایمنی می‌شود.

وی ادامه داد: ایستگاه‌های جدیدی نیز تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسند و راه‌اندازی این ایستگاه‌ها باعث می‌شود فاصله رسیدن نیرو‌های آتش‌نشانی به محل حادثه کمتر شود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران همچنین درباره حضور بانوان در این سازمان گفت: آزمون بانوان را برگزار کرده‌ایم و ایستگاه جدید بانوان نیز پس از طی مراحل آموزش و موارد سازمانی، وارد چرخه آتش‌نشانی خواهد شد.




 روباه مهربانِ فلات ایران
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

روباه مهربانِ فلات ایران

تصویری از روباه مهربان فلات ایران را ملاحظه می‌نمایید.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۱۳ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۸ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.

 شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»

سرطان پستان سه‌گانه‌منفی از دشوارترین انواع این بیماری برای درمان است و به‌دلیل توان بالای گسترش به اندام‌های دیگر، نیازمند روش‌های دقیق‌تر برای شناسایی بیماران پرخطر و انتخاب درمان مناسب است.