قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

تکذیب رسمی برگزاری مجازی مدارس؛ کاظمی: شایعه‌ها دروغ است

اجتماعی رکنا ،وزیر آموزش و پرورش با رد شایعات مربوط به مجازی شدن آموزش، بر ضرورت توسعه عدالت کیفی در سال تحصیلی جدید تاکید کرد و از برنامه‌های جدید وزارت برای جبران کمبود معلم خبر داد.
 تکذیب رسمی برگزاری مجازی مدارس؛ کاظمی: شایعه‌ها دروغ است

به گزارش  رکنا ، علیرضا کاظمی روز یکشنبه در حاشیه نشست فصلی مسئولان اتحادیه‌های انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور در جمع خبرنگاران، فعالیت‌های این تشکل را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: شایعات مربوط به برگزاری مجازی مدارس در سالکذب است.

وی با اشاره به افت کیفیت آموزشی در سال‌های اخیر به دلیل برگزاری دروس به صورت مجازی در سال‌های گذشته، اظهار کرد: توسعه عدالت کیفی از مهم‌ترین اولویت‌های سال تحصیلی آینده خواهد بود. ما همواره کمبودهای معلم را از طرق مختلف جبران می‌کنیم. در سال جاری، ۳۰ هزار فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان وارد فضای آموزش می‌شوند و همزمان پیگیری‌های لازم برای استخدام‌های جدید از طریق ماده ۲۸ در حال انجام است.

کاظمی از رویکرد «مسئله‌محور» در فعالیت‌های اتحادیه‌های انجمن‌های اسلامی به ویژه به موضوع ناترازی انرژی و صرفه‌جویی در آب، برق و گاز تقدیر کرد و گفت: رونمایی یک اپلیکیشن کاربردی می‌تواند در زمینه آموزش و کنشگری دانش‌آموزان برای مدیریت منابع ملی مؤثر باشد.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص برگزاری برنامه‌های اربعین در شرایط فعلی کشور اظهار کرد: اکنون ۴۰۰ تا ۵۰۰ موکب دانش‌آموزی در سطح کشور فعال است و گروه‌های متعددی از دانش‌آموزان عازم سفر اربعین شده‌اند. تنها دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم به دلیل برگزاری امتحانات نهایی درگیر هستند و سایر دانش‌آموزان فرصت حضور در این راهپیمایی ارزشمند را خواهند داشت.

‌ وی از حمایت‌های حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری نماینده ولی فقیه در اتحادیه انجمن دانش آموزی قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد سال تحصیلی جدید، همانند سال‌های گذشته، آرام، با نشاط و بدون دغدغه برای خانواده‌ها آغاز شود. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233524 …



 زندگی ساده و مجاهدانه دولتمردان شهید برای جامعه تبیین شود
۲۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

زندگی ساده و مجاهدانه دولتمردان شهید برای جامعه تبیین شود

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دولت‌ها همواره در خط مقدم جنگ، شهادت، ایثار و فداکاری بوده‌اند، گفت: زندگی ساده، خالصانه، مجاهدانه، قرآنی و معنوی دولتمردان شهید باید به جامعه منعکس شود. دنیا باید بداند نسبت شهدای دولت به شهدای اقشار مختلف جامعه، سرآمد و در رده دوم قرار دارد.



 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است | آخرین خبر از وضعیت خلبانان ایرانی در قطر
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است | آخرین خبر از وضعیت خلبانان ایرانی در قطر

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۷ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 خودشان این جعبه پاندورا را باز کردند | صادقانه بگویم؛  آخرین نفس‌هایشان  را می کشند
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خودشان این جعبه پاندورا را باز کردند | صادقانه بگویم؛ آخرین نفس‌هایشان را می کشند

 ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت: اوکراین خودش این جعبه پاندورا را باز کرد. خب، پس باید انتظار پاسخی را داشته باشد که آسیب‌پذیرترین بخش‌های اقتصادش را هدف قرار می‌دهد، که صادقانه بگویم، در حال حاضر در آخرین نفس‌های خود هستند.

 پوتین: دشمنان روسیه از دیرباز رویای نابودی ما را دارند
۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

پوتین: دشمنان روسیه از دیرباز رویای نابودی ما را دارند

رئیس جمهور روسیه اعلام کرد: دشمنان روسیه دیر زمانی است که رویای نابودی آن را در سر دارند.

 بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟
۳۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟

خروج قریب الوقوع دن دریسکول، وزیر ارتش آمریکا، پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، فقط یک جابه‌جایی در پنتاگون نیست. نزدیکی او به جی‌دی ونس و هم‌زمانی این تحول با خروج کارولین لویت از کاخ سفید، نشانه‌هایی از تشدید اصطکاک در حساس‌ترین لایه‌های قدرت آمریکا را آشکار کرده است.

 سردار ابن‌الرضا: ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سردار ابن‌الرضا: ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود

مجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه تسلیم فشار نخواهد شد.

 واکنش وزارت خارجه سوریه به حمله اسرائیل  به حومه دمشق
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش وزارت خارجه سوریه به حمله اسرائیل به حومه دمشق

وزارت خارجه دولت موقت سوریه طی بیانیه‌ای حمله هوایی امروز رژیم صهیونیستی به یک خودروی غیرنظامی در «بیت جن» واقع در حومه دمشق را محکوم کرد.