قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

حاشیه های تیم ملی تمامی ندارد/ اعتراض ملی پوشان به پاداش جام جهانی

پرداخت بخشی از پاداش جام جهانی به بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران، به جای پایان دادن به حواشی، موج تازه ای از نارضایتی را در اردوی ملی پوشان به وجود آورده است. برخی بازیکنان معتقدند مبلغ واریزی با وعده های قبلی همخوانی ندارد و همین موضوع اعتراض آنها را در پی داشته است.
 حاشیه های تیم ملی تمامی ندارد/ اعتراض ملی پوشان به پاداش جام جهانی

به گزارش رکنا، پرداخت بخشی از پاداش بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران، به یکی از تازه ترین حاشیه های فوتبال کشور تبدیل شده است. طبق اطلاعات منتشرشده، ملی پوشان شب گذشته از طریق پیامک بانکی متوجه شدند مبلغی حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به حساب آنها واریز شده است.

این پرداخت پس از آن انجام شد که تعدادی از بازیکنان در تماس با مدیران فدراسیون فوتبال نسبت به پرداخت نشدن پاداش های مربوط به حضور در جام جهانی اعتراض کرده بودند. حتی گفته می شود برخی از آنها از احتمال واکنش در فضای مجازی و انتشار استوری نیز صحبت کرده بودند.

با وجود انجام این واریزی، ظاهرا ملی پوشان از مبلغ پرداختی رضایت ندارند. بر اساس توافق های مطرح شده، قرار بوده بابت هر تساوی تیم ملی در جام جهانی، مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان به هر بازیکن پرداخت شود، اما برخی بازیکنان معتقدند رقم واریزی با وعده های قبلی فاصله دارد.

از سوی دیگر، گزارش ها حاکی از آن است که اعضای کادر فنی تیم ملی تاکنون سهمی از این پرداخت دریافت نکرده اند؛ موضوعی که می تواند نارضایتی های بیشتری را در مجموعه تیم ملی ایجاد کند.

برآوردها نشان می دهد مجموع پاداش در نظر گرفته شده برای اعضای کاروان ایران حدود ۳۵۰ میلیارد تومان است که گفته می شود نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان آن به بازیکنان و کادر فنی اختصاص خواهد یافت. با توجه به تعداد اعضای کاروان، سهم هر نفر کمتر از ۷ میلیارد تومان تخمین زده می شود.

با این حال، فدراسیون فوتبال تاکنون جزئیات رسمی درباره نحوه توزیع پاداش ها، مبلغ دریافتی از فیفا و هزینه های انجام شده منتشر نکرده و همین موضوع باعث شکل گیری گمانه زنی های مختلف شده است.

موضوع پاداش های ورزشی در روزهای اخیر بار دیگر به یکی از بحث های مهم ورزش ایران تبدیل شده است. علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی، نیز به تازگی از پایین بودن پاداش های تعیین شده برای مدال آوران بازی های آسیایی انتقاد کرده و آن را متناسب با ارزش قهرمانی ندانسته بود.

در این میان، یکی دیگر از نکات قابل توجه این است که بازیکنان تیم ملی برای صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ نیز حدود ۴ میلیارد تومان پاداش دریافت کرده اند؛ رقمی که در مقایسه با دوره …



 کنایه سنگین «اطلاعات» به مدیرعامل تراکتور | از بیرانوند تا قهرمانان المپیاد ریاضی؛ چه کسی واقعاً «افتخار ملی» است؟
۲۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

کنایه سنگین «اطلاعات» به مدیرعامل تراکتور | از بیرانوند تا قهرمانان المپیاد ریاضی؛ چه کسی واقعاً «افتخار ملی» است؟

درخواست مدیرعامل تراکتور برای بازنگری قانون سرباز قهرمان و قرار گرفتن علیرضا بیرانوند در دایره «افتخارات ملی»، با واکنش انتقادی روبه‌رو شده است؛ منتقدان می‌گویند حضور در تیم ملی و حتی سه دوره جام جهانی، به‌تنهایی نمی‌تواند معیار برخورداری از امتیازاتی باشد که برای قهرمانان واقعی مسابقات جهانی در نظر گرفته شده است.

 بزرگترین بازنده رفتن پپ از سیتی مشخص شد!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بزرگترین بازنده رفتن پپ از سیتی مشخص شد!

علاقه ویژه انزو مارسکا به فیل فودن باعث شده جایگاه رایان شرکی در ترکیب سیتی بیش از پیش در معرض تهدید قرار بگیرد.

 سوال روز؛ چرا عبدی قید محمودی را زد؟
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

سوال روز؛ چرا عبدی قید محمودی را زد؟

پایگاه خبری فوتبالی- حسین عبدی بنا به دلایل انضباطی قید دعوت از امیرحسین محمودی ستاره جوان پرسپولیس به تیم امید را زد.پایگاه خبری فوتبالی، شاید برای امیرحسین محمودی که در دقیقه ۹۰ فرصت حضور در جام جهانی را از دست داد، نرفتن به بازی‌های آسیایی خیلی اتفاق تلخی نباشد اما به هر حال محمودی به دلایل انضباطی و اینکه در اردوی قبلی به حسین عبدی «نه» گفته بود فرصت حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا را از دست داد و حالا این احتمال وجود دارد که فدراسیون فوتبال این بازیکن را جریمه هم بکند.حسین عبدی سرمربی تیم ام ...,امیرحسین محمودی,پرسپولیس,حسین عبدی,تیم امید ایران

 اینیستا استارت زد: در پوست خودم نمی‌گنجم
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اینیستا استارت زد: در پوست خودم نمی‌گنجم

آندرس اینیستا 42 ساله اعلام کرد که در آغاز تجربه مربیگری خود روی نیمکت گلف یونایتد بسیار هیجان‌زده و باانگیزه است.

 زلاتان: مودریچ خودِ فوتبال است/ چه کسی «ایبرا» را دوست ندارد؟! - پارس فوتبال
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

زلاتان: مودریچ خودِ فوتبال است/ چه کسی «ایبرا» را دوست ندارد؟! - پارس فوتبال

اسطوره فوتبال سوئد از هافبک کروات میلان تمجید کرد و درباره زندگی فعلی‌اش سخن گفت.