قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

مکانیزم مقابله با انتقاد در شخصیت قلعه‌نوعی؛ دفاع از اقتدار یا عدم پذیرش نقد؟

رکنا: امیر قلعه‌نوعی در سال‌های اخیر بارها به جای پاسخ مستقیم به انتقادهای فنی، منتقدان را هدف قرار داده و با تغییر مسیر بحث، تلاش کرده است از جایگاه خود دفاع کند.
 مکانیزم مقابله با انتقاد در شخصیت قلعه‌نوعی؛ دفاع از اقتدار یا عدم پذیرش نقد؟

به گزارش رکنا،امیر قلعه‌نوعی در مقابله با منتقدان، می‌گوید: «متأسفانه برخی افراد که ادعای وطن‌پرستی دارند، در واقع بی‌وطن و ایران‌فروش هستند و به دنبال تخریب جایگاه تیم ملی حرکت می‌کنند.» و توجیه او در باره پاداش ۱۴۰ میلیارد تومانی‌اش که ۷۰ برابر قراردادش است: «خب ما در شروع کار ایثار کردیم و رقم اولیه را پایین بستیم. بد کاری کردیم؟ یعنی من اگر در لیگ بودم اندازه آن مربی نمی‌گرفتم؟» و ادامه می‌دهد: «این پولی بوده که ما خودمان درآورده‌ایم.»

در این مقاله قصد داریم از لحاظ «روان‌شناسی مقابله با انتقاد» در شخصیت قلعه‌نوعی بپردازیم. او از انتقاد نه به عنوان یک فرصت برای اصلاح، بلکه در بسیاری از موارد، به عنوان یک «حمله به حریم اقتدار» یاد می‌کند.

در دنیای فوتبال، انتقاد همواره بخشی جدایی‌ناپذیر از ماهیت حرفه است. اما در مورد امیر قلعه‌نوعی، نحوه برخورد او با انتقادات، از یک «پاسخ ساده» به یک «استراتژی دفاعی» تبدیل شده است. برخورد او با منتقدان را نمی‌توان در یک قالب واحد گنجاند؛ او ترکیبی از پناه گرفتن در پشت اقتدار، حمله به اعتبار منتقد و استفاده از انتقاد برای ایجاد اتحاد در تیم را به کار می‌گیرد.

تغییر جهت نقد؛ از «اشتباه فنی» به «فشار بیرونی»

یکی از بارزترین رفتارهای قلعه‌نوعی هنگام مواجهه با انتقادات فنی - مانند نقد آرایش تاکتیکی یا انتخاب بازیکن -، تلاش برای تغییر جهت بحث است. او به جای اینکه مستقیماً به تحلیل نقد و بررسیِ اشتباهات فنی بپردازد، اغلب سعی می‌کند انتقاد را به عنوان نتیجه «فشار رسانه‌ای»، «عدم شناخت شرایط تیم» یا «دخالت‌های مدیران» جلوه دهد.

او با این کار، ماهیت انتقاد را از یک بحث «علمی و فنی» به یک بحث «شخصی و محیطی» تغییر می‌دهد. این رفتار باعث می‌شود که منتقد، به جای اینکه بر روی اشتباه مربی تمرکز کند، در موضع دفاع از نیت خود قرار گیرد. در واقع، قلعه‌نوعی با این کار، «دیوار دفاعی» ایجاد می‌کند تا نقدها به هسته‌ اصلی تصمیمات او نرسند.

حمله به اعتبار منتقد 

در روان‌شناسی، تکنیکی وجود دارد که در آن فرد برای فرار از پاسخ به یک اتهام، به شخصیت یا صلاحیتِ مطرح‌کننده آن اتهام حمله می‌کند. قلعه‌نوعی در بسیاری …





 مسی یا رونالدو؛ چرا کیت اسطوره آرژانتینی ۶ برابر در حراجی به فروش رفت؟
۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

مسی یا رونالدو؛ چرا کیت اسطوره آرژانتینی ۶ برابر در حراجی به فروش رفت؟

در دنیای یادگاری‌های فوتبالی، همیشه داستانی پشت هر شیء است که قیمت نهایی آن را تعیین می‌کند، درست مثل حراج پیراهن‌های راد تورنلی، ماساژور سابق منچستریونایتد که در آن پیراهن لیونل مسی با قیمتی شش برابر بیشتر از پیراهن کریستیانو رونالدو به فروش رسید.

 دورتموند ۱ - بایرن مونیخ ۲/ قهرمانی جام قیصر برای دوازدهمین مرتبه به نام باواریایی‌ها
۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دورتموند ۱ - بایرن مونیخ ۲/ قهرمانی جام قیصر برای دوازدهمین مرتبه به نام باواریایی‌ها

بایرن مونیخ در نبرد سوپرجام آلمان مقابل دورتموند با نتیجه ۲-۱ پیروز شد تا برای دوازدهمین مرتبه جام را بالای سر ببرد.

 جعفری در آستانه تبدیل شدن به دروازه‌بان اول تراکتور با قطعی شدن مشمولیت بیرانوند
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جعفری در آستانه تبدیل شدن به دروازه‌بان اول تراکتور با قطعی شدن مشمولیت بیرانوند

مشمول شدن بیرانوند از مهر، دروازه‌بان تراکتور را به موضوعی مهم تبدیل کرد. پارسا جعفری در صورت قطعی شدن این موضوع، گزینه اول خواهد بود.

 رفع‌فیلتر سایت عادل فردوسی‌پور پس از یک ماه
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رفع‌فیلتر سایت عادل فردوسی‌پور پس از یک ماه

سایت ورزشی «فوتبال ۳۶۰» که تحت مدیریت عادل فردوسی‌پور است، پس از گذشت یک ماه رفع فیلتر شد. فردوسی‌پور در زمان فیلترشدن سایت خود به این اقدام اعتراض کرده بود.

 هفته سوم لیگ برتر | دوئل بزرگ استقلال و سپاهان، تقابل حساس پرسپولیس و تراکتور
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هفته سوم لیگ برتر | دوئل بزرگ استقلال و سپاهان، تقابل حساس پرسپولیس و تراکتور

هفته سوم لیگ برتر با دو دیدار بزرگ همراه است؛ استقلال در تهران به مصاف سپاهان می‌رود و پرسپولیس در تبریز مهمان تراکتور خواهد بود؛ دو مسابقه‌ای که می‌توانند صدر جدول را دستخوش تغییر کنند.

 ایران ۳- کوبا صفر: راحت‌تر از آب خوردن!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ایران ۳- کوبا صفر: راحت‌تر از آب خوردن!

تیم ملی والیبال ایران در دومین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا به مصاف کوبا رفت و این تیم را مقتدرانه سه بر صفر شکست داد.