
او با اشاره به آغاز فعالیت هنری اش گفت در سال های نخست، بسیاری معتقد بودند شباهت زیادی به هدیه تهرانی دارد، اما این موضوع هیچ تاثیری در پیشرفت مسیر حرفه ای او نداشت و نتوانست فرصت های بیشتری برایش ایجاد کند.
زکریا در ادامه مدعی شد برخی بازیگران از جمله شقایق دهقان و الیکا عبدالرزاقی به واسطه همسرانشان امکان حضور در پروژه های مختلف را پیدا می کردند، در حالی که او چنین حمایت هایی را نداشته و مسیر متفاوتی را طی کرده است.
این بازیگر که طی سال های گذشته بارها نسبت به کاهش پیشنهادهای کاری خود اعتراض کرده، پیش تر نیز از مهران مدیری به دلیل کنار گذاشته شدن از آثارش انتقاد کرده بود. با این حال، او اعلام کرد که پس از سال ها، مهران مدیری از وی برای حضور در سریال «شیش ماهه» دعوت کرده و همکاری میان آن ها دوباره از سر گرفته شده است.
سحر زکریا همچنین تاکید کرد از نگاه او، نبود ارتباطات و مناسبات پشت پرده یکی از مهم ترین دلایل دور ماندنش از پروژه های سینمایی و تلویزیونی بوده است.
در عین حال، ادعاهای مطرح شده از سوی این بازیگر درباره نحوه انتخاب بازیگران و نقش ارتباطات شخصی، دیدگاه و روایت او از این موضوع است و افراد نام برده تاکنون واکنشی به این اظهارات نداشته اند. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233446
اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید:
اخبار تاپ حوادث قتل هولناک زن جوان و دختر 8 ساله اش به دست شوهر و پسر 17 ساله اش در قزوین + عکس اختصاصی عکس قاتل دختر گمشده تهرانی / جسد سوخته دختر 23 ساله کشف شد فیلم / اوضاع و احوال خانه اکبر عبدی بعد فوت این بازیگر ماندگار / گنجینه ای از خاطرات و میراث یک عمر هنرنمایی در در و دیوارهای خانه نقش بستند نقشه قتل شوهر با همدستی معشوقه در تهران/ خرید کلت کمری و ۴ میلیون تومان برای قتل شوهر قتل زن جوان بهخاطر اصرار به ازدواج با قاتل / در قلعه مرغی تهران رخ داد فیلم / اتفاق عجیب در عروسی پدر و مادر اکبر عبدی / داماد بهجای حجله راهی کلانتری شد! قیمت لاستیک پراید و کوییک چند؟ / قیمت لاستیک ایرانی امروز یکشنبه 4 مرداد 1405 + جدول تبلیغات تبلیغات


![[محمدعلی حیدریهایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق](/news/u/2026-08-21/ettelaat-70l19.jpg)



