قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

پشت پرده یک مد جنجالی؛ خطری که سلامت شما را تهدید می‌ کند

رکنا: ناخن‌های مصنوعی و اکریلیک اگرچه یکی از ترندهای محبوب دنیای زیبایی هستند، اما پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد می‌توانند به محلی برای تجمع باکتری‌ها و قارچ‌ها تبدیل شوند و خطر انتقال عفونت را، به‌ویژه در مراکز درمانی، افزایش دهند؛ موضوعی که باعث شده متخصصان درباره استفاده از آن‌ها هشدار دهند.
 پشت پرده یک مد جنجالی؛ خطری که سلامت شما را تهدید می‌ کند

به گزارش رکنا، ناخن مصنوعی و زیورآلات ناخن که کالاهایی در حوزه مد هستند می‌توانند در محیط‌های درمانی، چالش‌های جدی ایجاد کنند. نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد ناخن‌های مصنوعی در مقایسه با ناخن‌های طبیعی، بیشتر مستعد تجمع و میزبانی میکروارگانیسم‌ها هستند.

رعایت بهداشت دست، دستورالعملی ضروری برای پیشگیری از انتقال عفونت‌هاست و به عواملی در هر دو سطح فردی و سیستمی بستگی دارد. شواهد نشان می‌دهد استفاده از ناخن‌های مصنوعی، با عدم اجرای صحیحِ دستورالعمل‌های الزامی برای رعایت بهداشت دست در مراکز درمانی مرتبط است.

سطح ناخن‌های مصنوعی زبر و دارای منافذ است و همچنین میان ناخن طبیعی و مواد مصنوعی شکاف‌های کوچکی وجود دارد؛ این ویژگی‌ها محیطی مساعد برای رشد میکروارگانیسم‌ها فراهم می‌کنند. از این رو شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون یا استفاده از ضدعفونی‌کننده‌های الکلی ممکن است برای از بین بردن کامل این میکروب‌ها کافی نباشد.

یک مطالعه در چندین مرکز درمانی در آمریکا نشان داده است کارکنانی که ناخن مصنوعی داشتند در مقایسه با کارکنانی که ناخن طبیعی داشتند، چه قبل و چه بعد از ضدعفونی دست با صابون و ضدعفونی‌کننده دست حاوی الکل، سطوح بالاتری از میکروارگانیسم‌ها را روی ناخن‌های خود حمل می‌کردند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) توصیه می‌کند کارکنان مراقبت‌های بهداشتی به ویژه آن‌هایی که مستقیماً در مراقبت از بیمار و/یا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه و اتاق‌های عمل مشغول به کار هستند، نباید از ناخن‌های مصنوعی استفاده کنند. با وجود موارد متعدد شیوع‌ عفونت و عوامل بیماری‌زای مرتبط با ناخن‌های مصنوعی و توصیه‌های CDC، استفاده از آن‌ها همچنان در مراکز مراقبت‌های بهداشتی یک چالش است. عدم آگاهی کارکنان، سیاست‌های نامشخص یا اجرای ناکارآمد در مورد ناخن‌های مصنوعی می‌تواند به عدم رعایت این قوانین کمک کند. بنابراین، برای رسیدگی به این موضوع، یک رویکرد چندبعدی مورد نیاز است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ovid، به طور خلاصه، استفاده از ناخن‌های مصنوعی یا هر محصول زینتی ناخن باید در بین کارکنان مراقبت‌های بهداشتی که مستقیماً با بیماران در ارتباط هستند، ممنوع شود. …





 لیست جدیدترین آگهی‌های استخدام صادق تجارت وحید (گروه لمسر) | ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
۵ دقیقه قبل / سایت جابویژن

لیست جدیدترین آگهی‌های استخدام صادق تجارت وحید (گروه لمسر) | ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

عنوان شهر حقوق (میلیون تومان) لینک مهندس فروش لاین هیبرید قزوین توافقی مشاهده جزئیات و ارسال رزومه مسئول حراست- آقا [ ]

 عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.

 خواستگاری مکارانه؛ اخاذی با تصاویر خصوصی یک دختر
۳۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

خواستگاری مکارانه؛ اخاذی با تصاویر خصوصی یک دختر

پلیس تهران موفق شد مردی را که با وعده ازدواج به یک زن نزدیک شده و سپس با تهدید تصاویر خصوصی او اقدام به اخاذی کرده بود، در یک عملیات هوشمندانه دستگیر کند.

 امنیت، حاصل یک همکاری ملی است
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

امنیت، حاصل یک همکاری ملی است

ایران زمانی از روزهای سخت با کمترین آسیب عبور می‌کند که نیروهای مسلح با اقتدار از کشور دفاع کنند، دولت مسئولانه پشتیبان میدان و زندگی مردم باشد و جامعه نیز احساس کند در جریان امور قرار دارد و صدایش شنیده می‌شود. امنیت، محصول کار مشترک همه این بخش‌هاست؛ مسئولیتی ملی که با هماهنگی، اعتماد و همراهی به نتیجه می‌رسد.

 کریمی: با حضور ۲ بازیکن‌مان در تیم امید مخالفیم/ قانون سربازی برای بیرانوند باید تغییر کند
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

کریمی: با حضور ۲ بازیکن‌مان در تیم امید مخالفیم/ قانون سربازی برای بیرانوند باید تغییر کند

مدیرعامل تراکتور با بیان این که بازیکنانی نظیر بیرانوند که برای فوتبال ایران افتخارآفرینی کرده‌اند، از امکان معافیت از خدمت برخوردار نیستند، گفت: معتقدم این موضوع نیازمند بازنگری در قوانین است و ما نیز پیگیری‌های خود را در این زمینه ادامه خواهیم داد.

 چند درصد حجم سدهای کشور خالی است؟/ 4 استانی که با چالش آبی روبرو هستند
۱۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

چند درصد حجم سدهای کشور خالی است؟/ 4 استانی که با چالش آبی روبرو هستند

اقتصادنیوز: مدیرکل امور اجتماعی و روابط عمومی شرکت مدیریت منابع آب ایران با تاکید بر اینکه صرفه‌جویی به معنای حذف مصرف نیست، اظهار کرد: منظور، استفاده درست و پرهیز از مصرف بی‌رویه آب است؛ موضوعی که در شرایط کنونی به ویژه در استان‌های بزرگ و پرجمعیت، اهمیت بیشتری دارد.