قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

ذخایر خون در مناطق درگیر جنگ ۲ برابر افزایش یافته است/ ضرورت توجه ویژه به آسیب‌های روانی و اجتماعی در میناب

برنا - گروه اجتماعی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر نقش تعیین کننده حوزه سلامت در شرایط حساس و تاریخی کشور، از تداوم خدمت رسانی در مناطق درگیر...
 ذخایر خون در مناطق درگیر جنگ ۲ برابر افزایش یافته است/ ضرورت توجه ویژه به آسیب‌های روانی و اجتماعی در میناب



۱۶ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

بازگردانده شدن عمران خان به زندان/ وضعیت سلامت نخست‌ وزیر سابق پاکستان

اقتصاد۲۴-خبرگزاری آناتولی گزارش داد، یک مقام ارشد پاکستان امروز جمعه اعلام کرد که عمران خان نخست وزیر پیشین این کشور پس از انجام معاینات پزشکی در یک مرکز درمانی در اسلام آباد (پایتخت) و بر اساس دستور دادگاه، به زندان بازگردانده شد.

عطاالله تارار، وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان بدون ذکر نام مستقیم عمران خان (۷۳ ساله) گفت: با استناد به حکم دیوان عالی، این زندانی [عمران خان]در فاصله شبانه میان ۲۰ و ۲۱ اوت ۲۰۲۶ تحت تدابیر امنیتی مناسب به بیمارستان منتقل شد.

تارار در بیانیه‌ای که در شبکه اجتماعی آمریکایی «ایکس» (توییتر سابق) منتشر کرد، اظهار داشت: تیمی از پزشکان متخصص، شامل چشم پزشک، متخصص قلب و پزشک عمومی، معاینات دقیقی روی او انجام دادند و وضعیت جسمانی اش را مناسب و سالم اعلام کردند.

وی افزود که خواهر عمران خان، عظما خان، «در تمام مراحل معاینه و درمان حضور داشت.»

این وزیر پاکستانی گفت: پس از پایان کامل این فرایند، او حوالی ساعت ۵ صبح به وقت محلی روز جمعه به زندان آدیالا بازگردانده شد. منبع: مهر


۵۳ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

ردصلاحیت‌ها نباید مانع خدمت‌گزاری نخبگان شود

صفحه سیاست-

 محمدرضا ظفرقندی صبح امروز جمعه در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، با بیان اینکه امروز کشور در شرایط سخت تاریخی قرار دارد، گفت: کشور در معرض بزرگ‌ترین حمله موشکی و هوایی تاریخ قرار گرفت که در طول تاریخ بی‌سابقه بود. رزمندگان، نیروهای نظامی و مردم رشادت کردند که باید قدردان آنها باشیم. وی با بیان اینکه کادر سلامت در این ایام سختی‌های بسیاری کشید، گفت: فداکاری‌های کادر سلامت و صحنه‌هایی که خلق کردند، باید ثبت شود. اینکه یک پرستار در زمان حمله سه بچه را در آغوش می‌گیرد یا اینکه بیمارستانی بمباران می‌شود و پرستاران بچه‌ها را از پنجره بیمارستان خارج کرده و در حیاط نگه می‌دارند، نمونه‌ای از این فداکاری‌ها است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه تیم ملی سلامت خوش درخشید و نقش‌آفرینی کرد، گفت: در آستانه روز پزشک هستیم و از همه آنها قدردانی می‌کنم؛ به‌خصوص در ایام جنگ و به‌ویژه در این جنگ که دشمنان هیچ‌یک از اصول انسانی و جنگی و سایر اصول را رعایت نکردند.

ظفرقندی گفت: ۶۶ هزار مجروح در این جنگ داشتیم، حدود ۷۰ بیمارستان آسیب دید و نزدیک به ۲۲۰ آمبولانس از بین رفت که همه اینها نشان‌دهنده وحشیگری دشمن است.

وی افزود: در شرایط فعلی «نه جنگ، نه صلح» باید به این سمت رفت که زحمات کشیده‌شده در راه یکی از بی‌نظیرترین تفاهم‌نامه‌ها و عزتمندترین تفاهم‌نامه‌هایی که در تاریخ ایران ثبت شده، مرکز ثقل جهت‌گیری‌های حاکمیت، نظام و دیپلماسی کشور باشد و اگر هر مسیری جز این طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند.

وزیر بهداشت بیان کرد: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های کشور هستند و نباید این صحبت‌ها مورد توهین قرار گرفته و مطالب آنها به سخره گرفته شود؛ چراکه این اقدام ضد انسجام ملی است.

وی تأکید کرد: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از این بحران عبور کند. هر کسی که برای ایران قدمی برداشته، قلمی، هنری و سرودی داشته یا پرچمی برافراشته، شایسته تقدیر است. امروز فرصت مناسبی است که بزرگانی همچون آقای خاتمی، علیرغم همه بی‌مهری‌هایی که با آنها شد، مورد تکریم قرار گیرند. جای تعجب است که این مسیر و تکریم در جایگاه اصلی خود انجام نشود. اگر مسیر درست طی نشود و همچون قبل باشد، در آینده پساجنگ دچار مشکلات زیادی می‌شویم.

وی گفت: باید در رسانه، اگر کسی علیه فرد دیگری حرف می‌زند، فرصت دفاع داشته باشد و اصول اخلاقی و ادبی رعایت شود. خدا نیامرزد کسی را که در رسانه ملی علیه افراد حرف زد، «بگم‌بگم» راه انداخت و فرصت پاسخ را به رسانه ملی نداد. اگر این نقیصه جبران نشود، از همه کسانی که برای ایران تلاش کردند تکریم نشود و جذب حداکثری صورت نگیرد، قطعاً مسیر گذشته به نتیجه نمی‌رسد.

وی افزود: باید رفتارهای قبلی درس عبرت باشد و دیگر ردصلاحیت باعث نشود که افراد از خدمت کردن منع شوند.

ظفرقندی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم نیازهای مردم را رفع کرده و معیشت آنها را بهبود دهیم و آرامش و شرایط عادی و قابل قبول را برای مردم فراهم کنیم. قطعا در این راستا حمایت احزاب و گروه‌ها و مردم، کارگشا و راهگشا خواهد بود.

 




 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷ معرفی شد / کره ای ها جا پای بنز و رولزرویس گذاشتند + تصاویر
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷ معرفی شد / کره ای ها جا پای بنز و رولزرویس گذاشتند + تصاویر

رکنا اقتصادی: بزرگ‌ترین و لوکس‌ترین محصول جنسیس با باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ساعتی، برد ۵۰۰ کیلومتری و کابین چهار نفره معرفی شد

 قیمت طلا، دلار و سکه امروز جمعه 30 مرداد 1405 / طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون تومان عبور کرد + جدول
۲۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت طلا، دلار و سکه امروز جمعه 30 مرداد 1405 / طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون تومان عبور کرد + جدول

رکنا اقتصادی: بازار طلا و ارز در روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ در حالی دنبال شد که دلار در محدوده ۱۹۰ هزار تومان قرار گرفت و قیمت طلای ۱۸ عیار از مرز روانی ۲۰ میلیون تومان عبور کرد. سکه امامی نیز در محدوده ۲۰۰ میلیون تومان معامله شد.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۵۹ دقیقه قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟
۵۶ دقیقه قبل / سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟

از نظر کارشناسان موفقیت یا شکست کارزار فشار اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران، بیش از اینکه به توانایی های گریز از تحریم ایران وابسته باشد، به نحوه واکنش کشورهای...

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.