قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

۱۲۰ هزار داوطلب هلال‌احمر به زائران اربعین خدمات می‌دهند

برنا - گروه اجتماعی؛ رییس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد ۱۲۰ هزار نفر از داوطلبان و جوانان عضو هلال‌احمر در عملیات اربعین مشارکت دارند و ارائه...
 ۱۲۰ هزار داوطلب هلال‌احمر به زائران اربعین خدمات می‌دهند

پیرحسین کولیوند روز پنجشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران مستقر در مرز مهران اظهار کرد: خدمت‌رسانی به زائران اربعین در درون کشور و عراق با استفاده از ظرفیت‌های امدادی، درمانی و رفاهی جمعیت هلال‌احمر انجام می‌شود و هر سال کیفیت و کمیت خدمات و میزان رضایتمندی افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مسئولیت امداد و نجات در مسیر‌های دسترسی به مرز‌های غربی برعهده جمعیت هلال‌احمر است و در طول این راه‌ها برای کاهش حوادث جاده‌ای و رفع خستگی زائران امکانات لازم و محل‌های اسکان پیش‌بینی شده است.

کولیوند بیان کرد: مرز مهران بیش‌ترین سهم در تردد زائران دارد و با استقرار نیرو‌ها و تجهیزات امدادی و درمانی، خدمت‌رسانی در این گذرگاه با محوریت مدیریت میدانی استان ایلام در حال ارائه و پیگیری است.

رییس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: در کشور عراق نیز حدود هشت هزار و ۵۰۰ نیروی تخصصی از نقطه صفر مرزی تا مسیر‌های اصلی تردد مستقر شده‌اند و بیمارستان امام علی (ع) نجف و چهار بیمارستان در مسیر نجف به کربلا برای ارائه خدمات درمانی فعال است.

کولیوند گفت که از سامانه‌های هوشمند و نوین نیز در این عملیات استفاده شده است و سامانه سلامت‌یار بخشی از خدمات مورد نیاز زائران را پشتیبانی می‌کند.

وی اظهار کرد: اگر بیمار یا مصدومی در عراق به ادامه درمان نیاز داشته باشد و از نظر پزشکان امکان انتقال او وجود داشته باشد، بلافاصله به داخل کشور منتقل می‌شود تا هم ظرفیت بیمارستان‌های عراق حفظ شود و هم خانواده‌ها با آرامش بیش‌تری روند درمان را دنبال کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: برای این منظور هواپیما‌هایی به عنوان بیمارستان هوایی تجهیز شده‌اند و دارو و تجهیزات مورد نیاز نیز به میزان کافی به عراق ارسال شده است تا زائران از این لحاظ نگرانی نداشته باشند.

وی توضیح داد که در هر ۱۰۰ عمود در مسیر نجف به کربلا یک درمانگاه تخصصی مستقر شده است و پزشکان و نیرو‌های درمانی در این مراکز خدمات لازم را ارائه می‌کنند و در صورت نیاز به کار‌های درمانی بیش‌تر، هماهنگی‌های لازم در بیمارستان‌های کربلا انجام می‌شود.

کولیوند بیان کرد: نظارت بر بهداشت محیط در آن سوی مرز نیز به صورت مشترک با متخصصان عراقی و هماهنگی وزارت بهداشت این کشور انجام می‌شود و موضوع کنترل بیماری‌ها با دقت در حال پیگیری است.

همزمان با آغاز موج اصلی سفر‌های اربعین، مرز بین‌المللی مهران با ثبت رکورد تازه ۲۴۴ هزار تردد در شبانه‌روز گذشته، همچنان شاهد عبور روان، منظم و بدون معطلی زائران است و بار دیگر ظرفیت بالای خود در مدیریت بزرگ‌ترین رویداد مذهبی جهان را به نمایش گذاشت.

استان ایلام گرانیگاه اصلی سفر‌های اربعین به شمار می‌رود و سالانه بیش از ۶۰ درصد از زائران، این مسیر را برای رسیدن به عتبات عالیات برمی‌گزینند.

توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای، فراخ‌سازی مسیر‌های کوهستانی، بهبود شبکه روشنایی تونل‌ها و ایمن‌سازی راه‌های این استان مرزی از برنامه‌های پیوسته در سال‌های گذشته برای روان‌سازی سفر زائران اربعین بوده است.

روزانه نزدیک به ۲۰ هزار زائر ایرانی و عراقی از این گذرگاه مرزی رفت‌وآمد می‌کنند که در اوج موج سفر‌های اربعینی این رقم به نزدیک ۳۰۰ هزار تردد می‌رسد.

امنیت بالا، نزدیکی به شهر‌های زیارتی و همچنین فاصله کوتاه تا بغداد، خدمات‌دهی گسترده رفاهی و استقرار موکب‌های بی‌شمار مردمی در طول مسیر تا کربلا و نجف از مهم‌ترین عوامل استقبال زائران از مرز مهران برای سفر به این کشور همسایه است.

مهران هر سال در روز‌های اربعین حسینی میزبان جمعیت چندین میلیونی زائران است به گونه‌ای که در طول سال گذشته نزدیک به هشت میلیون نفر از این گذرگاه رسمی و بین‌المللی گذر کردند.

گذرگاه مرزی مهران در ۹۵ کیلومتری جنوب‌باختری شهر ایلام (مرکز استان) قرار دارد.

انتهای پیام/





 اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات
۴۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات

اقتصادنیوز: رییس فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس، گفت: به دنبال پیگیری های صورت گرفته، واردات خودروهای کارکرده با عمر ۳ تا ۵ سال آزاد شد.

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!
۵۳ دقیقه قبل / سایت الف

هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

 جوانان ایران؛ ۲برد، ۲شکست
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جوانان ایران؛ ۲برد، ۲شکست

روز دوم مسابقات کشتی آزاد جوانان جهان با ثبت ۲پیروزی و ۲شکست برای نمایندگان ایران همراه بود و تات و رحمانی به مرحله یک‌چهارم نهایی راه یافتند.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.